تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 11 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 103

نام تاپيک: Game of Thrones : A Telltale Games Series

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

تریلر جدید هم اومد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خودم فعلا شکن ـم قاط زده ندیدم ، وقتی دیدم پستو ادیت میکنم نظرمو میگم .

ویرایش : خوب ، تریلر خوبی بود در کل . از یه دقیقه و 30 ثانیه نمیشه چیز زیادی فهمید ، ولی یه مورد اینه که انگار مثل سریال هر قسمت اکثر داستانا دنبال میشن و اینطور نیست هر قسمت فقط یه نفر باشیم و مدام بین این پنج تا سویچ میشه داستان .
    لرد فارستر و رودریک(پسرش) هم تو تریلر داشتن میجنگیدن و محیط به نظر شبیه Red Wedding بود و احتمالا داستان این دو تا رو از اونجا ببینیم(یعنی میشه ؟! : دی)
    از بازیگرای سریال هم چهارتایی که میدونستیم هستنو با صداشون دیدیم بالاخره ، به نظرم مارجری و سرسی(به خصوص سرسی) خوب ساخته نشدن ، ولی عجب تیریونی بود ! به شدت منتظر صحبت با تیریون ـم تو بازی !
    داستان به نظر میرسه قراره خوب حماسی باشه با انتخابای سخت ، به خصوص وقتی که Ethan هستیم(با توجه به تریلر میشه با اطمینان نسبی گفت که Ethan یکی از اون 5 نفره ، به همراه Mira) ، چون باید یه تنه برای خاندانی که متلاشی ـه تصمیم بگیریم ، اونم مقابل کسایی مثل بولتونا !
    تنها نکته منفی(و مثبت!) گرافیک بود ، فرم کلی گرافیک به اتمسفر کار خوب میخوره و حالت تیره تری نسبت به بقیه بازی های شرکت داره . فقط مشکل یکی قیافه بعضی کاراکتراست یکی انیمیشن ها که انگار چوب خشک داره حرکت میکنه تو بعضی صحنه ها : دی
    در کل به شدت امیدوارم گرافیک کار(که تو خیلی صحنه ها از استاندارد TTG هم حتی پایین تر بود) ارزش کلی رو پایین نبره چون به نظر میرسه با یه داستان عالی و کاراکترای جالب طرفیم(و صداگذاری محشر)
    خود انجمن بازی هم همه به شدت ترسیدن از کیفیت بصری کار که نکنه همه چیو خراب کنه .
    به هر حال فردا شب همه چیز معلوم میشه .
    Last edited by Arrowtic; 01-12-2014 at 23:08.

2. 2 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

همونطور که انتظار داشتم با بازی بسیاری خوبی طرف هستیم :

هر چند اون منتقدی که بازی های این شرکت رو نقد می کرد، این بازی رو نقد نکرده ....

4. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

نمره ها خوبن در کل .
    IGN هم 8 داده و تنها نکته منفی رو گرافیک بازی زده . یه ایراد دیگه که اکثرا گرفتن شباهت زیادیه اعضای خاندان فارستر(از نظر شخصیتی) به استارک هاست و به نظر میاد همونا رو یه کم تغییر دادن گویا .
    ولی در کل به نظر میاد به نسبت Tales from the Borderlands موفق نبوده باشه قسمت اول .
    متا هم 78 .

پ.ن : البته قبلا خود TTG هم گفته بود که اپیزود 1 بیشتر یه مقدمست و روندش از بقیه اپیزودا کندتره و بیشتر میخواد معرفی کنه داستانو .
    Last edited by Arrowtic; 02-12-2014 at 15:13.

6. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

متن نقدا رو خوندم و یه موردی هست که برای من خوشحال کننده و برای خیلیا ناراحت کنندست :
    بازی رو کسایی که آشناییشون با دنیای بازی در حد صفره نمیتونن خوب دنبال کنن بر خلاف Tales from the Borderlands .
    دلیل خوب بودنش اینه که با دنیای به این عظیمی(به هر حال این سری کتابا یکی از کامل ترین تاریخچه ها رو دارن و از نظر تاریخ و جغرافیا و کاراکترو لقب و اینا رو دست ندارن) اگه آدم بخواد آشنا بشه از طریق بازی ، یه چند اپیزود معرفی فقط طول میکشه و نمیشه بدون این موارد داستان رو گفت چون تو همه جا تاثیرشون هست .
    منظور از اطلاعات پایه اینه که لقب ها و مقاما و شهرا رو بشناسید ، مثلا بدونید کسی که فامیلیش Snow ـه یعنی حــروم زادست و جز اعضای اصلی خاندان حساب نمیشه .
    در کل برای ارتباط برقرار کردن با بازی شخص بهتره حداقل یه فصل رو دیده باشه .

البته مثلا Gamefront اینو تکذیب کرده و گفته که بدون اطلاعات قبلی هم میشه فهمید به خوبی کار رو .
    در کل وقتی بازی لینکاش بیان(چندساعت دیگه) اینجا من و دوستان اگه چیزی بود که باید جریانش گفته میشد میگیم بدون شک .

8. 3 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

همین که بازی از IGN و گیم اسپات 8 گرفته معلومه حداقل در سطح خیلی خوبیه
    فقط Tales from the Borderlands مشخصه از این لحاظ بهتر بوده

ولی نکته مهم توی بازی های Telltale Games اینه که به صورتی اپیزودی منتشر میشن و اپیزود اول نمی تونه بیانگر کل بازی باشه
    مهم کل مجموعه ست به خصوص اپیزود آخر که معمولا Telltale Games توی اپیزود آخر خوب کار می کنه و امتیازای بالاتری هم می گیره

+

امیر منم بدون پیش زمینه زیاد از داستان اصلی شاید بازیو رفتم ببینم کدوم این سایت ها راست میگن

10. 3 کاربر از vahidgame بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

امیر منم بدون پیش زمینه زیاد از داستان اصلی شاید بازیو رفتم ببینم کدوم این سایت ها راست میگن
    اگه قصد دیدن سریالو داری این کارو نکن به نظرم !
    آخه بازی قشنگ مهم ترین اتفاق سه فصل رو اسپویل میکنه . اپیزود Rains of Castamere تو سریال که نمرشم 9.8/10 هست تو imdb و تا الآن موفقترین اپیزود 4 فصل بوده . گویا داستان یه گروه از کاراکترا از همونجا شروع میشه(طبق تریلرا)
    پ.ن : به زودی ایشون رو ملاقات میکنیم تو بازی :
    ویرایش : لینکا اومدن .
    Last edited by Arrowtic; 02-12-2014 at 23:02.

12. 4 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

خوب بازی تموم شد . بدون توجه به علاقم به سری کتابا/سریال میگم : فوق العاده !
    به شدت نکات منفیش کم بودن و یه کار نزدیک به شاهکار(با توجه به کارای TTG) تحویل دادن .
    گرافیک بازی به طور کلی خیلی خوب بود ولی فقط گاها انیمیشن ها زیادی خشک میشدن + مارجری و سرسی رو اصلا خوب در نیوردن از نظر قیافه . کاراکترای عالی با صداگذاری های محشر . این پنج نفر بودن به خوبی کار کرده و باعث یه فرق کلی شده با بازی های دیگه : گاها شما با وجود داشتن انتخاب یه کار رو باید/نباید انجام بدید ، اونم به خاطر خانواده . من بارها پیش اومد برام که واقعا دوست داشتم یه کاری بکنم ولی از ترس کاراکتر روبرو(رمزی به خصوص !) انجامش ندادم .
    داستان همونطور که انتظار میرفت محشر بود ، و TTG تونسته به خوبی همون کیفیت و اتمسفر سریال رو حفظ کنه و اون غیر قابل پیشبینی بودن به خوبی تو بازی هست .
    بهترین ویژگی اما به نظرم شخصیت پردازی بود ، به طوری که الآن شدیدا تک تک کاراکترای خانواده رو دوست دارم با این که هر کدومو فقط یه قسمته که شناختم .
    توی اسپویلر از داستان چیزای خیلی مهمی رو میگم ، پس تا تموم نکردین این اپیزودو وا نکنید :
      محتوای مخفی: اسپویل شدید 
    چی بود اون پایان ! یک لحظه انتظار مردن Ethan (که خودمون کنترل میکردیم) رو نداشتم . از ترس این که رمزی بلایی سر کسی بیاره حتی جلوش زانو هم زدم ولی وقتی رفت سراغ دو تا بچه ها جلوشو گرفتم که نتیجشم دیدم !
    Game of Thrones ـه واقعا بازی ! از پنج نفری که هستیم یکیشون همین اپیزود اول مرد !
    ولی این Asher عجب هیولایی باشه ! وقتی بفهمه برادر کوچیکش(که بچگی اونطوری ازش حمایت میکرده) به اون شکل فجیع جلو خانوادش کشته شده ، دنیا رو به هم میریزه به نظرم .

توی قسمت بعد قراره جان اسنو هم وارد داستان شه + Asher که با توصیف هایی که ازش شده به شدت منتظرشم همونطور که تو اسپویلر گفتم .
    به طور کلی یه بازی با خشونت و داستان در حد و اندازه مرجع اصلی بود و شدیدا منتظر اپیزود 2 ـم .
    پ.ن : اون نیمچه اشاره به Oberyn Martell خیلی حال داد ! ای کاش ببینیمش تو بازی .
    Last edited by Arrowtic; 03-12-2014 at 19:07.

14. 5 کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

میشه لینکاشو معرفی کنید ؟ من که چیزی پیدا نکردم

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

خوب بازی تموم شد . بدون توجه به علاقم به سری کتابا/سریال میگم : فوق العاده !
    به شدت نکات منفیش کم بودن و یه کار نزدیک به شاهکار(با توجه به کارای TTG) تحویل دادن .
    گرافیک بازی به طور کلی خیلی خوب بود ولی فقط گاها انیمیشن ها زیادی خشک میشدن + مارجری و سرسی رو اصلا خوب در نیوردن از نظر قیافه . کاراکترای عالی با صداگذاری های محشر . این پنج نفر بودن به خوبی کار کرده و باعث یه فرق کلی شده با بازی های دیگه : گاها شما با وجود داشتن انتخاب یه کار رو باید/نباید انجام بدید ، اونم به خاطر خانواده . من بارها پیش اومد برام که واقعا دوست داشتم یه کاری بکنم ولی از ترس کاراکتر روبرو(رمزی به خصوص !) انجامش ندادم .
    داستان همونطور که انتظار میرفت محشر بود ، و TTG تونسته به خوبی همون کیفیت و اتمسفر سریال رو حفظ کنه و اون غیر قابل پیشبینی بودن به خوبی تو بازی هست .
    بهترین ویژگی اما به نظرم شخصیت پردازی بود ، به طوری که الآن شدیدا تک تک کاراکترای خانواده رو دوست دارم با این که هر کدومو فقط یه قسمته که شناختم .
    توی اسپویلر از داستان چیزای خیلی مهمی رو میگم ، پس تا تموم نکردین این اپیزودو وا نکنید :
      محتوای مخفی: اسپویل شدید 
    چی بود اون پایان ! یک لحظه انتظار مردن Ethan (که خودمون کنترل میکردیم) رو نداشتم . از ترس این که رمزی بلایی سر کسی بیاره حتی جلوش زانو هم زدم ولی وقتی رفت سراغ دو تا بچه ها جلوشو گرفتم که نتیجشم دیدم !
    Game of Thrones ـه واقعا بازی ! از پنج نفری که هستیم یکیشون همین اپیزود اول مرد !
    ولی این Asher عجب هیولایی باشه ! وقتی بفهمه برادر کوچیکش(که بچگی اونطوری ازش حمایت میکرده) به اون شکل فجیع جلو خانوادش کشته شده ، دنیا رو به هم میریزه به نظرم .

توی قسمت بعد قراره جان اسنو هم وارد داستان شه + Asher که با توصیف هایی که ازش شده به شدت منتظرشم همونطور که تو اسپویلر گفتم .
    به طور کلی یه بازی با خشونت و داستان در حد و اندازه مرجع اصلی بود و شدیدا منتظر اپیزود 2 ـم .
    پ.ن : اون نیمچه اشاره به Oberyn Martell خیلی حال داد ! ای کاش ببینیمش تو بازی .
    اولا تشکر ویژه راجع اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که واقعا به من کمک کرد مسائل بهم یاد آوری بشه. توصیه میکنم هرکی میخواد بازی کنه و سریال رو دیده حتما بخونه و همینطور پست های معرفی شخصیت ها.
    منم بازی رو تا پستت رو خوندم زدمو دانلود بشه و همین الان تمومش کردم. با اینکه میخواستم وایسم تا نزدیکای اومدن فصل 5 و بعد همه اپیزود هارو یک جا بازی کنم ، ولی گفتم بذار یه بار دیگه طمع انتظار رو بچشیم. واسه سریالش که سال به سال همین وضعه. باز خداروشکر فکر کنم این ماه به ماهه آره ؟ و تا شروع فصل 6 سریال یه جورایی تموم میشه ؟ (اگه آره پس چه به موقع ... فکر کنم 2 تاش تداخل پیدا میکنه با اپیزودهای ابتدایی فصل 6) ... فکر کنم اگه هرسال یک فصل بدن ، انتظار برای سریالش اینقدر Painful نخواهد شد و به 6 ماه یه بار کاهش پیدا کنه حداقل D:

نظرم راجع بازی :
    بازی عالی بود و تا حدی برام جذاب بود که اصلا نفهمیدم 2 ساعت چه جوری گذشت.با اکثر نکاتی که گفتی موافقم.
    انیمیت ها گاها خشک میشد، تازه اونم در نماهای long shot بیشتر اینطور بود. کلا راجع گرافیک، رنگ بندی کلی بازی و نوع تکسچر ها به خوبی اتمسفر رو به فضای سریال نزدیک کرده بود. چهره مارجری رو منم اولش گفتم چرا این شکلیه ولی تو بعضی نما ها خوب بود تو بعضی نه نمیدونم چرا. ولی سرسی که قیافش اصلا خوب نبود (تو عکس لیک شده بیشتر بهش شبیه بود). ولی کلا راجع گرافیک پیشرفت خاصی ندیدم (که شاید نیاز نبوده).
    این قضیه چند کاراکتر بودنش هم دقیقا مثله خود سریال خیلی خوب عملی شده.
    داستان و روایتش عالی بود. به نظرم بهترین نقطه ای که میشد رو انتخاب کردن و مثلا نرفتن به گذشته خیلی دور و ... اینکه همگام با خود سریاله خیلی جذاب ترش کرده.
    به اون قضیه که میگفتن شبیه خانواده استارک هستن نظرت چیه ؟ من خودم وجود شباهتش رو احساس کردم فقط در یکی دو شخصیت.
      محتوای مخفی: اسپویل داستان 

من که قشنگ موندم یه لحظه...سریع alt+f4 کردم یه جور دیگه برم... یه لحظه فکر کردم شاید یه امیدی باشه یاد آخر اپیزود 9 فصل 3 افتادم. امیدوارم بتونن کنترلش کنن این سورپرایز بازیارو عینه سریال. ولی حس و یاد اون صحنه فوق شوک آور کشته شدن Oberyn رو نداشت... فکر کنم باید خودمون رو آماده کنیم واسه همچون حس هایی... god help us
    اون قسمت صحبت با سرسی هم خیلی جذاب بود، تونستم خشنودش کنم با نکته ای که مارجری گفت بهم قبلش تیریون هم که اصلا قدم زدن در کنارش افتخاری بود.
    ولی کلا دقت کردی با چند تا لوکیشن محدود چقدر خوب ساختن بازی رو.
    اون نیمچه اشاره به Oberyn کجاش بود؟

تصمیماتم :
      محتوای مخفی: تصمیمات 

خوشحال میشم ببینم چه تصمیماتی گرفتی و همینطور باقی دوستان.

اونایی که سریال رو ندیدن و به داستان پردازی علاقه دارن حتما از بازی لذت میبرن ولی لذت بیشترو ماهایی که دیدیم بردیم (ببینید حیفه )
    Last edited by brain; 04-12-2014 at 04:58.

17. 2 کاربر از brain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

اولا تشکر ویژه راجع اون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که واقعا به من کمک کرد مسائل بهم یاد آوری بشه. توصیه میکنم هرکی میخواد بازی کنه و سریال رو دیده حتما بخونه و همینطور پست های معرفی شخصیت ها.
    منم بازی رو تا پستت رو خوندم زدمو دانلود بشه و همین الان تمومش کردم. با اینکه میخواستم وایسم تا نزدیکای اومدن فصل 5 و بعد همه اپیزود هارو یک جا بازی کنم ، ولی گفتم بذار یه بار دیگه طمع انتظار رو بچشیم. واسه سریالش که سال به سال همین وضعه. باز خداروشکر فکر کنم این ماه به ماهه آره ؟ و تا شروع فصل 6 سریال یه جورایی تموم میشه ؟ (اگه آره پس چه به موقع ... فکر کنم 2 تاش تداخل پیدا میکنه با اپیزودهای ابتدایی فصل 6) ... فکر کنم اگه هرسال یک فصل بدن ، انتظار برای سریالش اینقدر Painful نخواهد شد و به 6 ماه یه بار کاهش پیدا کنه حداقل D:

نظرم راجع بازی :
    بازی عالی بود و تا حدی برام جذاب بود که اصلا نفهمیدم 2 ساعت چه جوری گذشت.با اکثر نکاتی که گفتی موافقم.
    انیمیت ها گاها خشک میشد، تازه اونم در نماهای long shot بیشتر اینطور بود. کلا راجع گرافیک، رنگ بندی کلی بازی و نوع تکسچر ها به خوبی اتمسفر رو به فضای سریال نزدیک کرده بود. چهره مارجری رو منم اولش گفتم چرا این شکلیه ولی تو بعضی نما ها خوب بود تو بعضی نه نمیدونم چرا. ولی سرسی که قیافش اصلا خوب نبود (تو عکس لیک شده بیشتر بهش شبیه بود). ولی کلا راجع گرافیک پیشرفت خاصی ندیدم (که شاید نیاز نبوده).
    این قضیه چند کاراکتر بودنش هم دقیقا مثله خود سریال خیلی خوب عملی شده.
    داستان و روایتش عالی بود. به نظرم بهترین نقطه ای که میشد رو انتخاب کردن و مثلا نرفتن به گذشته خیلی دور و ... اینکه همگام با خود سریاله خیلی جذاب ترش کرده.
    به اون قضیه که میگفتن شبیه خانواده استارک هستن نظرت چیه ؟ من خودم وجود شباهتش رو احساس کردم فقط در یکی دو شخصیت.
      محتوای مخفی: اسپویل داستان 

من که قشنگ موندم یه لحظه...سریع alt+f4 کردم یه جور دیگه برم... یه لحظه فکر کردم شاید یه امیدی باشه یاد آخر اپیزود 9 فصل 3 افتادم. امیدوارم بتونن کنترلش کنن این سورپرایز بازیارو عینه سریال. ولی حس و یاد اون صحنه فوق شوک آور کشته شدن Oberyn رو نداشت... فکر کنم باید خودمون رو آماده کنیم واسه همچون حس هایی... god help us
    اون قسمت صحبت با سرسی هم خیلی جذاب بود، تونستم خشنودش کنم با نکته ای که مارجری گفت بهم قبلش تیریون هم که اصلا قدم زدن در کنارش افتخاری بود.
    ولی کلا دقت کردی با چند تا لوکیشن محدود چقدر خوب ساختن بازی رو.
    اون نیمچه اشاره به Oberyn کجاش بود؟

تصمیماتم :
      محتوای مخفی: تصمیمات 

خوشحال میشم ببینم چه تصمیماتی گرفتی و همینطور باقی دوستان.

اونایی که سریال رو ندیدن و به داستان پردازی علاقه دارن حتما از بازی لذت میبرن ولی لذت بیشترو ماهایی که دیدیم بردیم (ببینید حیفه )
      محتوای مخفی: داستان 
    من تصمیماتم عین خودت بود ، فقط اریک رو فرستادم Wall .
    راستی ، جلو رمزی زانو زدی شما ؟ من زانو زدم از ترس : دی

درباره شباهت با استارکا بیشتر از همه این مادر خانواده من رو یاد کیتلین میندازه . هم ظاهرا هم رفتارا .

درباره اوبرین : توی جایی که Mira داره با Sera درباره مهمونا حرف میزنه اول میگن جیمی خیلی خوشتیپه ، بعد Sera میگه اوبرین خیلی خوشتیپه بین مهمونا .

19. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •