خوب بازی تموم شد . بدون توجه به علاقم به سری کتابا/سریال میگم : فوق العاده !
به شدت نکات منفیش کم بودن و یه کار نزدیک به شاهکار(با توجه به کارای TTG) تحویل دادن .
گرافیک بازی به طور کلی خیلی خوب بود ولی فقط گاها انیمیشن ها زیادی خشک میشدن + مارجری و سرسی رو اصلا خوب در نیوردن از نظر قیافه . کاراکترای عالی با صداگذاری های محشر . این پنج نفر بودن به خوبی کار کرده و باعث یه فرق کلی شده با بازی های دیگه : گاها شما با وجود داشتن انتخاب یه کار رو باید/نباید انجام بدید ، اونم به خاطر خانواده . من بارها پیش اومد برام که واقعا دوست داشتم یه کاری بکنم ولی از ترس کاراکتر روبرو(رمزی به خصوص !) انجامش ندادم .
داستان همونطور که انتظار میرفت محشر بود ، و TTG تونسته به خوبی همون کیفیت و اتمسفر سریال رو حفظ کنه و اون غیر قابل پیشبینی بودن به خوبی تو بازی هست .
بهترین ویژگی اما به نظرم شخصیت پردازی بود ، به طوری که الآن شدیدا تک تک کاراکترای خانواده رو دوست دارم با این که هر کدومو فقط یه قسمته که شناختم .
توی اسپویلر از داستان چیزای خیلی مهمی رو میگم ، پس تا تموم نکردین این اپیزودو وا نکنید :
چی بود اون پایان ! یک لحظه انتظار مردن Ethan (که خودمون کنترل میکردیم) رو نداشتم . از ترس این که رمزی بلایی سر کسی بیاره حتی جلوش زانو هم زدم ولی وقتی رفت سراغ دو تا بچه ها جلوشو گرفتم که نتیجشم دیدم !
Game of Thrones ـه واقعا بازی ! از پنج نفری که هستیم یکیشون همین اپیزود اول مرد !
ولی این Asher عجب هیولایی باشه ! وقتی بفهمه برادر کوچیکش(که بچگی اونطوری ازش حمایت میکرده) به اون شکل فجیع جلو خانوادش کشته شده ، دنیا رو به هم میریزه به نظرم .
توی قسمت بعد قراره جان اسنو هم وارد داستان شه + Asher که با توصیف هایی که ازش شده به شدت منتظرشم همونطور که تو اسپویلر گفتم .
به طور کلی یه بازی با خشونت و داستان در حد و اندازه مرجع اصلی بود و شدیدا منتظر اپیزود 2 ـم .
پ.ن : اون نیمچه اشاره به Oberyn Martell خیلی حال داد ! ای کاش ببینیمش تو بازی .