منم نگفتم ساب صدارو بلند میکنه
کیفیت صدارو خیلی افزایش میده...
منم از نزدیک دیدم و تفاوتش واقعا قابل لمسه
منم نگفتم ساب صدارو بلند میکنه
کیفیت صدارو خیلی افزایش میده...
منم از نزدیک دیدم و تفاوتش واقعا قابل لمسه
من کلان گیج شدم خواهشا چند مدل به من راهنمایی کنید تا استفاده کنم ویکی را انتخاب کنم
n56
y5070
n550
y510
همشون عالیه ولی n550 از همشون بهتره
ما اگر میخوای بازی با بالاترین کیفیت و به مدت طولانی انجام بدی که معمولا باعث داغ شدن و اسیب رسیدن به دستگاه میشه، باید لپ تاپ گیم بخری که دوتا گزینه داری Lenovo Y5070 و MSi Ge60
اما اگر تمرکز روی بازی آنچنان نیست و منظور از بازی مثلا ورق و انگری بردز و ... یا بازی های استراتژیک و .. به مدت مان کم هست Asus n56 رو میتوین به گزینه هات اضافه کنی.
مانیتور Asus از اون دوتای دیگه بهتره و زاویه دید خوبی داره ولی مانیتور MSI زاویه دید محدود تری داره در عوض شدت رنگ بهتره. مانیتور Lenovo هم خوبه .
گرافیک y5070 ظاهرا قوی تر از MSIو MSI هم قوی تر از ایسوز هست.
گزینه های دیگه هم دارید که من حذف کردم مثلا y510 رو حذف کردم چون y5070 از اون بهتره و مانیتورش هم مات هست.
گزینه N550 از ایسوز رو هم به دلیل هزیه اضافی حذف کردم و ضمنا چیز خاصی بش از اونی که توی N56 برای شما نیاز هست نداره.
__________________________________________________ __________________________________________________ ___
کلام آخر اگر بحث بازی برای شما اهمیت داره MSI GE60 و Lenovvo Y5070 تنها انتخاب های شما هستند. و ظاهرا Y5070 با بودجه شما هماهنگ تره.
دوست عزیز خودم ASUS N500JK دارم واقعا عالیه همونو بهتون پیشنهاد می دم سوالی هم داشتید در خدمتم.
با تشکر![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)