دوستان این مکس نت تبریز طرف ولیعصر کسی هست بتونه بگه شب سرعت چجوریه؟ محدود کردن دارن مثل شاتل یا نه؟
بعد من توضیح خود سایت رو هرچقدر خوندم نفهمیدم یعنی چی شبانه دو گیگ حساب میکنن بعدش رایگان؟
متاسفانه ماکس نت هم خراب کرد،
با همکاری آسیاتک، سرعت سرویس های نامحدودش رو محدودتر کرد.
سرویس 1 مگ نامحدود داشتم که سرعت دانلود همیشه رو 60 کیلوبایت در ثانیه بود،
حالا اومدن طرح جدیدی گذاشتن که هر روز 1 گیگ میتونیم با سرعت 500 دانلود کنیم، بعدش سرعت افت میکنه به 30 کیلوبایت.
هزینه این سرویس هم ماهانه 50 هزار تومان هست که واقعا نمی ارزه.
تو شهرستان های دیگه سرویس نامحدود میدند با سرعت 120 کیلوبایت، قیمت 20 الی 30 هزار تومان.
دوستانی که تو تبریز هستند، شرکتی رو میشناسند که با مشخصات زیر سرویس بده؟
- نامحدود، حداقل سرعت: 100 کیلوبایت، قیمت: 20 الی 30 هزار.
من نامحدود طلایی 256 داشتم سرعت تا یک حجم بالا بود بعد کاهش پیدا می کرد
این ماه از تعرفه های آسیاتک
کولاک (سرعت 4 مگابیت ) 10 گیگ حجم برای یک ماه و از 8 - 10 صبح هم رایگان گرفتم 43 هزار تومان
حدودا سرعت دانلود 700 بود صبح برای ساعت رایگان
میشه در 2 ساعت حدود 5 گیگ رو دانلود کرد
و در طول روز هم با سرعت خوب از اینترنت استفاده کرد
بله دوستان از وقتی ماکس نت اومد و با اسیا تک یکی شد و کاربراشو فرستاد اسیا تک همه چی بهم خورد . از سرعت دانلود و نت گرفته تا نویز شدید و قطع و وصلی های پیا پی به طوری که شهرستان ما اونقدر خط نت از اسیا تک به ملت فروختن که الان مرکز مخابراتی هنگ کرده و بهم ریخته . هیف شد ماکس نت با این همکاری که انجام داد . درسته سرویس هاش گرون بود ولی در عوض سرعت دانلود خوبی داشت و سرویس هاش با ثبات بودن و در کل امکاناتی مثل ترافیک جیمبو و تغییر ساعات رایگان که همگی کشک شدن . در عوض الان یه چیز خوبه اونم اینکه هم میتونیم از طرح های اسیا تک استفاده کنیم و هم از طرح های ماکس نت .
در طول روز سرعت دانلود چقدر هست؟
یه سوال دیگه،
چالاک نامحدود طلایی ( با 10 گیگ سرعت بالا و تبادل حداقل 25 گیگ درماه)
منظور از 10 گیگ سرعت بالا، ماهانه هست، یا روزانه؟
روزانه به نظر خودم نمیشه![]()
شما کدوم شهر هستید؟
وضع دانلود شبانه و پینگتون چطور شده دقیقا؟
میشه یه تست بذارین لطفا؟
من اذربایجان غربی شهرستان نقده هستم . الان سرویس های ماکس نت شهرستان ما رو انتقال دادنن به اسیا تک و کلیه پورت های این شرکت هم پر شده و دیگه اینترنت واگذار نمیکنند و وضع اینترنت هم اصلا خوب نیست و مشخص نیست چی به چی هست .
فرق نمی کنه همون 700 کیلوبایت
البته با idm
وگرنه تک کانکشن اسیاتک پایین هست و متغییر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)