تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 10 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 92

نام تاپيک: موفقیت و شکست در زندگی

پروفشنال badboys_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

در پست های پیش به مطالعه و خواندن کتاب اشاره شد .بد نیست کمی هم به اهمیت علم و علم آموزی بپردازیم

هم در عرف و هم در دین به ضرورت یادگیری علم ودانش تاکید زیادی شده

به طور مثال
    تحصیل دانش بر هر مسلمانی واجب هست

علم ودانش کلید دستیابی به سعادت هست

و در عرف هم یه مثلی داریم که میگویند : ز گهواره تا گور دانش بجوی ...

میخواستم نظر شما رو در مورد این قضیه بدونم

پرسش ششم :

به نظر شما در زندگی تحصیل و یادگیری چه علمی از بقیه ضروری تر هست ؟؟؟؟
    Last edited by badboys_87; 26-07-2014 at 13:38.

ناظر انجمن علوم انسانی New Ray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    21°N - 71°W

پيش فرض

با توجه به دیدگاه ها و نظرات دوستان به این جمع یندی رسیدیم :

1-استعداد ها و مهارت ها در انسان ها فرق میکنه .و بعضی انسان ها استعداد و مهارت و نبوغ بیشتری برای یادگیری و موفقیت دارند.
    ........
    ........
    بنظرم مورد اول درست نیست. در مسیر زندگی فرق پیدا میکنه نه اینکه از ابتدا فرق کنه و بعضیها مهارت بیشتری داشته باشن. شاید اگر پدر اینشتن در کودکی بهش قطب نما نمیداد همون لوله کش میشد نه یک فیزیکدان.
    حتی IQ هم اگر فقط ارثی باشه برای هر مهارتی مورد نیاز نیست.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

بنظرم مورد اول درست نیست. در مسیر زندگی فرق پیدا میکنه نه اینکه از ابتدا فرق کنه و بعضیها مهارت بیشتری داشته باشن. شاید اگر پدر اینشتن در کودکی بهش قطب نما نمیداد همون لوله کش میشد نه یک فیزیکدان.
    حتی IQ هم اگر فقط ارثی باشه برای هر مهارتی مورد نیاز نیست.

ببینید یه سری موضوعات هستند که علم و فلسفه هنوز نتونستند فرمول و قانون دقیقی رو برای اون موضوع پیدا کنند ..
    ممکنه خیلی از مهارت ها و استعداد های انسان خدادادی باشه و یا ژنتیکی و موروثی باشه ..

مثلا" یه کودکی که در خانواده موسیقی دان به دنیا میاد ممکنه مهارت و استعداد خیلی بیشتری در یادگیری موسیقی و هنر داشته باشه .نسبت به بقیه کودکان

در مورد ذاتی بودن و یا اکتسابی بودن ویژگی ها اخلاقی بحث های خیلی زیادی بین فلاسفه و روانشناسان صورت گرفته و دیدگاه ها متفاوته.. نظرتونو به مطلب زیر جلب میکنم :

در مورد ذاتي‌ يا اكتسابي‌ بودن‌ مديريت‌ و رهبري‌ نظرهاي‌ متفاوتي‌ توسطگذشتگان‌ ارائه‌ شده‌ است‌. بعضي‌ صفات‌ و توانايي‌هاي‌ مديريت‌ و رهبري‌ را ذاتي‌دانسته‌ و تقدير الهي‌ مي‌دانند كه‌ فردي‌ را براي‌ رهبري‌ خلق‌ مي‌كند و برخي‌ براكتسابي‌ بودن‌ صفات‌ رهبري‌ تكيه‌ دارند. ويژگي‌هايي‌ مانند سلامت‌ جسمي‌، شهامت‌،تحمل‌، صبر، تواضع‌، ايثار، عفو، شجاعت‌، هوش‌ بالا، فرهي‌، قوت‌ اراده‌، اعتمادبه‌نفس‌، مصمم‌ بودن‌ و امانت‌داري‌ را عامل‌ مديريت‌ و رهبري‌ در افراد مي‌دانند.با توجه‌ به‌اين‌ كه‌ بسياري‌ از صفات‌ مديريت‌ و رهبري‌ اكتسابي‌ و بر اثر تجربه‌تكامل‌ پيدا مي‌كنند و از طرف‌ ديگر افرادي‌ با هوش‌ بالا نه‌ تنها نتوانسته‌اند در ديگران‌نفوذ كنند، بلكه‌ مشكل‌ ارتباطي‌ نيز داشته‌اند و هم‌چنين‌ بسياري‌ از افرادي‌ كه‌ درمديريت‌ نيز نبودند چنين‌ صفاتي‌ داشتند، مي‌توان‌ گفت‌ مديريت‌ و رهبري‌ صرفٹ ذاتي‌نيست‌. اگر چه‌ اعتقاد به‌ذاتي‌ بودن‌ ويژگي‌هاي‌ مديريت‌ از قطعيت‌ افتاده‌ است‌،مع‌ذالك‌ هر كسي‌ نمي‌تواند بدون‌ داشتن‌ زمينه‌ها، استعدادها و قابليت‌هايي‌ به‌رهبري‌يا مديريت‌ بپردازد. داشتن‌ استعداد يادگيري‌، شناخت‌ و تطبيق‌ با محيط مي‌تواندعاملي‌ براي‌ كسب‌ موفقيت‌ در مديريت‌ به‌حساب‌ آيد.بهترين‌ صفاتي‌ كه‌ در رهبران‌ يا مديران‌ غالبٹ وجود دارد، هوش‌، برون‌گرايي‌،اعتماد به‌نفس‌ و دل‌سوزي‌ است‌. از اين‌ صفات‌ غير از عامل‌ هوش‌، بقيه‌ي‌ صفات‌ ازقابليت‌ تعميم‌ كمي‌ برخوردارند.يكي‌ از مشكلات‌ اساسي‌ آموزش‌ مديريت‌ در جوامع‌ مختلف‌، به‌ويژه‌ در جوامع‌عقب‌ نگه‌ داشته‌ شده‌، اين‌ تفكر است‌ كه‌ مديريت‌ امري‌ فطري‌ و ذاتي‌ است‌. اصولا اين‌فكر كه‌ مديريت‌ امري‌ ذاتي‌ است‌ و نياز به‌آموزش‌ ندارد، فكري‌ نادرست‌ و زيان‌باراست‌. درجه‌ي‌ زيان‌باري‌ آن‌ در مديريت‌ آموزشي‌ بيشتر از ساير مديريت‌ هاست‌.

داره خودمونی میشه JJSIMON's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری_سیاره زمین

پيش فرض

در پست های پیش به مطالعه و خواندن کتاب اشاره شد .بد نیست کمی هم به اهمیت علم و علم آموزی بپردازیم

هم در عرف و هم در دین به ضرورت یادگیری علم ودانش تاکید زیادی شده

به طور مثال
    تحصیل دانش بر هر مسلمانی واجب هست

علم ودانش کلید دستیابی به سعادت هست

و در عرف هم یه مثلی داریم که میگویند : ز گهواره تا گور دانش بجوی ...

میخواستم نظر شما رو در مورد این قضیه بدونم

پرسش ششم :

به نظر من باتوجه به اقلیم جنسیت و توانایی های فردی و اجتماعی اینکه فرد به یادگیری چه علومی نیازمنده رو میتونیم طبقه بندی کنیم!
    ویا اگه سوال شما اینه که چه علومی رو همه باید یاد بگیرن اینکه هر کسی به مقدار نیازش و مقداری که پیشرفت میخاد داشته باشه باید علم آموزی داشته باشه!
    ولی چه علومی خب نمیشه دقیق وکامل به این سوال جواب داد چون همه باید ریاضیات رو یاد بگیرن ولی اینکه چقدر بسته به حرفه شون داره!
    یه فروشنده ساده شاید به حد جمع وتفریق ولی یه مهندس طراح یا کسی که درریاضی میخاد نظریاتی داشته باشه باید به تمام سطوع علم ریاضی تسلط کامل داشته باشه!
    شاید یک پزشک که جون هزاران بیمارو نجات داده ودر نوع خودش واقعا موفقه اصلا توی زندگیش فلسفه نخونده باشه!
    ویا مثلا یک اقتصاد دان بزرگ که خیلی ثروتمنده و موفق شاید هیچ سررشته ای از پزشکی نداره!
    پس برای موفقیت این لازمه که در هر رشته ویا ضمینه ای که فعالیت میکنیم موفق باشیم و در کار خودمون بهترین باشیم.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

به نظر من باتوجه به اقلیم جنسیت و توانایی های فردی و اجتماعی اینکه فرد به یادگیری چه علومی نیازمنده رو میتونیم طبقه بندی کنیم!
    ویا اگه سوال شما اینه که چه علومی رو همه باید یاد بگیرن اینکه هر کسی به مقدار نیازش و مقداری که پیشرفت میخاد داشته باشه باید علم آموزی داشته باشه!
    ولی چه علومی خب نمیشه دقیق وکامل به این سوال جواب داد چون همه باید ریاضیات رو یاد بگیرن ولی اینکه چقدر بسته به حرفه شون داره!
    یه فروشنده ساده شاید به حد جمع وتفریق ولی یه مهندس طراح یا کسی که درریاضی میخاد نظریاتی داشته باشه باید به تمام سطوع علم ریاضی تسلط کامل داشته باشه!
    شاید یک پزشک که جون هزاران بیمارو نجات داده ودر نوع خودش واقعا موفقه اصلا توی زندگیش فلسفه نخونده باشه!
    ویا مثلا یک اقتصاد دان بزرگ که خیلی ثروتمنده و موفق شاید هیچ سررشته ای از پزشکی نداره!
    پس برای موفقیت این لازمه که در هر رشته ویا ضمینه ای که فعالیت میکنیم موفق باشیم و در کار خودمون بهترین باشیم.

فلسفه به چرایی ها میپردازه به نظر من برای دستیابی به موفقیت زیاد ضروری نیست ... بخشی از علم روان شناسی عمومی و دین خیلی مهم تره به خاطراینکه چه گونه زندگی کردن رو به ما یاد میده .لزوما" هم نباید انسان با سواد باشه علم رو میشه ازرسا نه های دیداری و شنیداری مثل رادیو و تلویزیون و سینما و غیره به خوبی یاد گرفت

منظور من یک دسته بندی عمومیه

مثلا" به نظر من ضروری ترین یادگیری برای عموم انسان ها در زندگی علم موفقیت و مهارت های زندگی هست

یه ضرب المثلی هست میگن دنیا مثل یه مدرسه میمونه و انسان هر تجربه یا درسی که میگیره یه کلاس بالاتر میره ....

یکی از عامل های مهم موفقیت نظم مطالعه صحیح و هدفمنده ..که در پست های آینده به این موضوع میپردازیم .
    Last edited by badboys_87; 27-07-2014 at 11:07.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

علم موفقیت چیست؟
    .................................................. ..............

علم موفقيت همان علم بالفعل ساختن قدرت‌هايبالقوه دروني است.اصول موفقیت به هيچ عنوان عجيب، پيچيده يا غيرقابل دسترس نيستند،برعكس، ساده و بسيار سهل‌الوصول‌اند. مهم‌ترين و شاخص‌ترين آنها بدين شرحاست
    ...

براي رسيدن به هدف بايد براي زندگي خود هدف‌هاي بزرگ و متعالي انتخاب كنيد، هدف‌هاي كوچك اگرچه دست يافتني هستند ولي هرگز راضي‌كننده نيستند. هدف عالي و بزرگ نيازمند تلاش و كوشش بسيار است.

دانيل بارنهايم مي‌گويد:طرح‌هاي كوچك را رها كنيد و سطح اهداف خود را بالا ببريد.

شانس در واقع چيزي نيست به جز استفاده به جا از فرصت‌هاي پيش آمده. بايد همواره جوياي شانس باشيم و با تيزبيني، به فرصت‌هايي كه زندگي در اختيارمان مي‌گذارد پر و بال دهيم.

شانس، يعني توانايي درك موقعيت‌ها و انتخاب بهترين‌ها.

كساني كه معتقدند زندگي در مسير مخالف خواسته‌ها و آرزوهايشان حركت مي‌كند در اشتباهند. زندگي با هيچكس سر جنگ و نزاع ندارد.
    براي موفقيت در زندگي بايد با همه وجود به گونه‌اي خلاق در جستجوي تحقق آرزوها و خواست قلبي خود باشيم و تمامي قواي ذهني را بر روي هدف و خواسته‌مان متمركز كنيم و هميشه اين را به خاطر داشته باشيم كه اگر بخواهيم و عمل كنيم، به دست خواهيم آورد.
    يك ضرب‌المثل انگليسي مي‌گويد:خواستن نه به معناي ميل داشتن، آرزو كردن و اميدوار بودن، بلكه به معناي عمل كردن است.
    هر كاري ممكن است و غيرممكن وجود ندارد.
    هنري فورد معتقد بود كه: اگر كار را به بخش‌هاي كوچك تقسيم كنيم و جزء به جزء انجام دهيم، به نظر بزرگ و دشوار نمي‌آيد. حتي فتح قله اورست از گام‌هاي 30 سانتيمتري آغاز شده است!
    پرداختن به يكايك كارهاي كوچك و انجام آنها، در نهايت ما را به انجام كار بزرگ قادر مي‌سازد.
    همه نيرو را در يك نقطه متمركز سازيد. سخت‌كوشي به اين معنا نيست كه ديوانه‌وار بهدنبال هدفي باشيم بلكه بايد سعي كنيم با نظم و سازماندهي بر ارزش كار خويش بيفزاييم.
    هرگز ذهن خود را با اين افكار كه (من عوض شدني نيستم)، (اين جوري به دنيا آمده‌ام)، (زندگي‌ام با اين حرف‌ها تغيير نمي‌كند) و يا (وضع من با ديگران فرق دارد) آلوده نسازيد، زيرا انديشه منفي، همواره به نتايج منفي مي‌انجامد.

منبع: مجله موفقیت
    Last edited by badboys_87; 27-07-2014 at 15:32.

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

همونطور که در بحث های پیشین اشاره شد . در موفقیت های انسان یا عوامل ذاتی و درونی موثره یا عومل برون فردی

پرسش هفتم:

به نظر شما در رسیدن به موفقیت خصوصیت هاو استعدادهای ذاتی یک انسان نقش مهمتری ایفا میکنه یا عوامل و شرایط محیطی و تربیتی ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت

پيش فرض

فلسفه به چرایی ها میپردازه به نظر من برای دستیابی به موفقیت زیاد ضروری نیست ... بخشی از علم روان شناسی عمومی و دین خیلی مهم تره به خاطراینکه چه گونه زندگی کردن رو به ما یاد میده .لزوما" هم نباید انسان با سواد باشه علم رو میشه ازرسا نه های دیداری و شنیداری مثل رادیو و تلویزیون و سینما و غیره به خوبی یاد گرفت

منظور من یک دسته بندی عمومیه

مثلا" به نظر من ضروری ترین یادگیری برای عموم انسان ها در زندگی علم موفقیت و مهارت های زندگی هست

یه ضرب المثلی هست میگن دنیا مثل یه مدرسه میمونه و انسان هر تجربه یا درسی که میگیره یه کلاس بالاتر میره ....

یکی از عامل های مهم موفقیت نظم مطالعه صحیح و هدفمنده ..که در پست های آینده به این موضوع میپردازیم .
    سوال شما این بود:

جواب من هم مشخص بود که نمیشه هیچ علمی رو برتر بدونیم نسبت به علم دیگه چون هر کسی باتوجه به حرفه وموقعیتش نیاز به علومی داره!
    این حرف شما درسته من از فلسفه فقط برای روشن تر شدن مثالم استفاده کردم حرف اصلی من این بود:

9. این کاربر از JJSIMON بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت

پيش فرض

همونطور که در بحث های پیشین اشاره شد . در موفقیت های انسان یا عوامل ذاتی و درونی موثره یا عومل برون فردی

پرسش هفتم:

به نظر شما در رسیدن به موفقیت خصوصیت هاو استعدادهای ذاتی یک انسان نقش مهمتری ایفا میکنه یا عوامل و شرایط محیطی و تربیتی ؟؟؟؟
    من در بحث های قبلی به این بخش اشاره داشتم قطعا عوامل وشرایط محیطی و تربیتی نقش مهمتری داره!
    مثل استاد مناسب.
    شرایط رشد وچگونگی رشد.
    نیازهایی که برای یک فرد در زندگی ایجاد میشه.
    وهمچنین شرایط آموزشی که چگونه استعداد های فرد رو به شکوفایی برسونن!

هر انسانی جدای از اینکه کجا به دنیا اومده ویا عضو کدوم خانوادست دارای استعداد خاصیه که فقط باید اون استعداد از راه های درست کشف بشه و برای پیشرفت اون استعدادها تلاش بشه!

تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    گیلان - لنگرود

پيش فرض

من در بحث های قبلی به این بخش اشاره داشتم قطعا عوامل وشرایط محیطی و تربیتی نقش مهمتری داره!
    مثل استاد مناسب.
    شرایط رشد وچگونگی رشد.
    نیازهایی که برای یک فرد در زندگی ایجاد میشه.
    وهمچنین شرایط آموزشی که چگونه استعداد های فرد رو به شکوفایی برسونن!

هر انسانی جدای از اینکه کجا به دنیا اومده ویا عضو کدوم خانوادست دارای استعداد خاصیه که فقط باید اون استعداد از راه های درست کشف بشه و برای پیشرفت اون استعدادها تلاش بشه!

حرف شما رو تا یه حدی قبول دارم ولی استعداد ذاتی و خدادادی انسانه که راه موفقیت فرد رو مشخص میکنه

مثلا" کسی که ژنتیک و فیزیولوژی بدنی خوبی داره در رشته های ورزشی مثلا" بدنسازی به مراتب نسبت به بقیه موفق تره ..

چند نفر میتونند در هنر در حد داوینچی یا پیکاسو برسن ؟؟ در موسیقی ایا ما میتونیم مثلا" در حد یک نابغه موسیقی باشیم؟

نمیشه چون استعداد ذاتیشو همه ما نداریم ... من که اصلا" نمیتونم نقاشی بکشم یا موسیقی کار کنم ..هر کاری کردم نتونستم یاد بگیرم

12. این کاربر از badboys_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •