تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کارلوس کی روش در تیم ایران چگونه بود ؟

راي دهنده
77. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالی

19 24.68%
  • خوب

33 42.86%
  • متوسط

17 22.08%
  • ضعیف

8 10.39%
صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 53

نام تاپيک: کارلوس کی روش

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

جواب کفاشیان به مربیان منتقد داخلی: تیم ملی قوی از دل لیگ قوی بیرون می آید/ کی روش با اردوهایش توانست کمی جبران کند

علی کفاشیان امروز متفاوت تر از همیشه درباره کی روش و تیم ملی ایران مصاحبه کرد و البته پاسخ مربیان و کارشناسان منتقد داخلی را داد.
    رییس فدراسیون فوتبال درباره اینکه بعضی معتقدند تیم ملی در جام جهانی خوب بازی نکرد می گوید: یک تیم ملی قوی از یک لیگ قدرتمند نشأت می‌گیرد اما لیگ‌ ما از لحاظ توانمندی نتوانست برای بازیکنان این شرایط را ایجاد کند که آنها بتوانند به تیم ملی کمک کنند.
    کفاشیان حمایت از کی روش را در برابر مربیان داخلی حتی بیش از این نیز عنوان می کند. جایی که وی معتقد است کی روش حتی کم کاری های مربی های داخلی را با اردوهایش جبران کرده است. او در این باره می گوید: دوستانی که انتقاد می کنند نتوانستند بازیکنان را به خوبی آماده کنند و این در حالی بود که برگزاری اردوهای اتریش و آفریقای جنوبی توسط کی روش توانمندی‌های آنها را بالا برد.
    به هر حال این یکی از جدی ترین حمایت های رییس فدراسیون فوتبال از سرمربی تیم ملی است. آنها فردا باید خودشان را برای مذاکرات سنگین آماده کنند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پ.ن: چه عجب بالاخره یک حرف درست حسابی زد آقای رئیس

2. 3 کاربر از clau بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Lord007's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

مساله ما کی روش نیست.مساله ما اینه که آیا می تونیم با همین هزینه یا کمتر،مربی خوب خارجی ای پیدا کنیم یا نه.من فک می کنم کسی مثه پکرمن حاضر نباشه بیاد و با همون مبلغی که از کلمبیا میگیره اینجا مربیگری بکنه.کلمبیا نزدیک کشور خودشه،مشکل رفت آمد و مشکلات فرهنگی و ... نداره براش.گزینه های داخلی هم بارها امتحان پس دادن.البته من فرکی رو مربی خوبی میدونم.یادمه چندین سال پیش برای دو سه بازی مربی تیم زیر 23 سال شد و اون تیم واقعا متحول کرده بود.اما با حرفای مغرضانه ای که علیه کی روش که در واقع یعنی علیه تیم ملی خودش در طی جام جهانی زد،به نظر من آدمی نیست که به درد تیم ملی بخوره.بهترین حالت اینه که یه قرارداد 6 ماهه به کی روش ببندن و توی این مدت با گزینه های خوب خارجی مذاکره کنن ببین می تونن کسی رو پیدا کنن یا نه.راستی کی روش 1.8 میلیون دلار خواسته و بقیشو برای بقیه اعضای کادر فنی می خواد.

4. 2 کاربر از Lord007 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نکته ای که اینا باید در صورت تمدید قرارداد کی روش لحاظ کنن اینه که حتما کی روش توی کادر فنی اش از مربی داخلی هم استفاده کنه . چقدر خوبه شخصی مثل مهدوی کیا بیاد کنارش بشینه .

6. 2 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

4 میلیون دلار !!!!!!
    Are You Kidding Me ??? !! (( دیگه فارسی جوابگو نیست !! ))

از نظر درآمد داریم كشورهاي صنعتي رو با خودمون كه بايد دغدغه سير كردن شكم مردممون رو داشته باشيم مقايسه ميكنيم !!!!!!!!!

نمیدونم چرا همیشه میخوایم یک شبه راه صد ساله رو بریم ؟؟
    یعنی مشکل فوتبال این مملکت با کیروش حل میشه "؟؟

جایی که فساد و تبانی و دلالی فوتبالش رو به لجن کشیده و تا خرخره تو لجن فرو رفته !!!
    هنوز نمیتونیم جلوی تبانی و دست های پشت پرده فوتبال باشگاهی رو بگیریم ولی فکر میکنیم با مربی درجه 2 وشاید 1 دنیا میشه پیشرفت کرد

فوتبالی که مربیان و بازیکنان حرفه ایش خیلی خیلی راحت با تبانی و دلالی به خیلی جاها رسیدن و اصلا چیزی به اسم حرفه وجود نداشته !!!
    فوتبالی که شیوه جذب بازیکن هاش در تیم های بزرگ پول و پارتی هست نه استعداد !!!
    جایی که سرمربی به بازیکن میگه بیا تیمم ولی نصف قراردادت واسه من !!!
    جایی که بازیکن ها و مربیان درجه 1 به دلیل پارتی بازی هایی که دارن هر کاری بخوان میکنن ولی دریغ از یه برخورد !!

اگه تو این چند سال نود رو دیده باشید دستتون میاد چی به چیه !!!

همیشه تو این برنامه وقتی حرف از دلالی و تبانی زده میشه دیگه کاری از کار پیش نمیره
    اکثرا هم دست خیلی ها رو میشه و خیلی از کثافت کاری های پشت پرده رو میشه ولی آخرش چی ؟؟
    بعدش فردوسی پور میخواد یه برنامه واسه همین مورد بزاره به طور خودجوش برنامه رو قیچی میکنن !!!

هزاران هزار بار شده که بازیکن و خیلی از کسایی دیگه اومدن گفتن پیشنهاد پول و پارتی بهشون داده شده و تا افراد بالای دست هم دستشون رو رو کردن
    ولی بعدش چی ؟؟
    رئیس فدراسیون میاد میگه پیگیر هستیم
    بعدش با کلانتری سر کوچشون تماس میگیرن و عادل میگه آقای فلانی تصمیمتون در رابطه با این موضوع چیه ؟؟
    طرف میگه به شدت برخور میکنیم !!
    ولی هیچی به هیچی !!
    چرا ؟؟
    چون کسایی که تو همین فوتبال هستن خیلی کارها از دستشون برمیاد !! (( همین آقا کفاشیان که دوستان شناخت کافی ازش دارن !! ))

این فوتبال با کیروش که هیچی
    با فرگوسن و مورینیو هم به جایی نمیرسه

این 4 میلیون دلار هم پول الکی خرج کردنه !!!
    تا قبل از این مگه از این پول ها خرج نشده ؟؟
    چی شد ؟؟
    شاهکارمون تو 8 سال آمادگی واسه جام جهانی 1 گل و 1 امتیاز بود !!

اگه بحث پول باشه
    پس دلیل پیشرفت والیبالون هم پوله ؟؟؟
    تا اونجایی که پارسال خبر داشتم ولاسکو سالانه چیزی حدود 600 میلیون تومان حقوق میگرفت و دیدم تیم ملی والیبال چقدر پیشرفت داشته !!

فوتبال این کشور با 12 میلیارد مشکلش حل نمیشه !!
    مثل به خونه خرابه و کلنگی میمونه
    باید کوبیده و از دوباره ساخته بشه !!(( که فکر نکنم این کار به مزاج بعضی ها خوش بیاد -- چون دارن از همین خونه خرابه میلیاردها پول میخورن ! ))

8. 2 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

فابیو کاپلو : 6 میلیون دلار

البته با حرف شما موافقم
    بنظر من هم میشه با مبلغ کمتر مربی خارجی بهتر آورد!

اگه فدراسیون مقتدر و با تدبیری داشتیم خیلی راحت میشد پکرمن یا اسکار تابارز رو آورد ایران.
    6 میلیون پوند! 10.7 میلیون دلار که میشه گرانترین مربی جام جهانی

10. این کاربر از ae2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ae2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

چه عجب بالاخره یک حرف درست حسابی زد آقای رئیس
    شاید خندتون بگیره ولی من فکر میکنم توی این مدت ریاست این مدت آقای رییس یک چیزهایی یاد گرفته تا حدودی بهش اعتقاد پیدا کردم

12. 2 کاربر از ae2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

شاید خندتون بگیره ولی من فکر میکنم توی این مدت ریاست این مدت آقای رییس یک چیزهایی یاد گرفته تا حدودی بهش اعتقاد پیدا کردم
    کی روش گفت بیام ایران حرفای زیادی رو میزنم اما اومد و نزد . شاید اینا یه جوری میخوان کی روش رو با این کارها فعلا ساکت نگه دارن . خدا میدونه پشت پرده اینا چیه به خدا .

14. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2012

پيش فرض

کی روش گفت بیام ایران حرفای زیادی رو میزنم اما اومد و نزد . شاید اینا یه جوری میخوان کی روش رو با این کارها فعلا ساکت نگه دارن . خدا میدونه پشت پرده اینا چیه به خدا .
    یعنی چه حرفایی؟! چه کارایی!؟

تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

یعنی چه حرفایی؟! چه کارایی!؟
    دیگه اونو باید کی روش بگه که هنوز نگفته . یه سری مسائل پشت پرده تیم ملی . شاید منتظره ببینه تمدید میکنن قراردادش رو یا نه .

پروفشنال Khan gholi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

این جمله معروف و تاریخی "بگم بگم" مثل اینکه به خارجی ها هم سرایت میکنه.چقدر جالبه هر میاد ایران سریع خوی ایرانی میگیره

18. 4 کاربر از Khan gholi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •