تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 59

نام تاپيک: ریشه یابی مولتی یوزر بودن در فضای مجازی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

در این رابطه هم درسته شاید ارتباطی در ظاهر به اعتماد به مدیریت وجود نداشته باشه اما دقیقن به فضای بی اعتمادی به مدیریت دامن و به افرادی که بنابر عملکرد غلط و تکرار این موضوع جریمه شدند موقعیت ابراز وجود در فضای عمومی انجمن رو میده که این مسیله جای تامل داره !

.
    بله واقعا جای تعمل هست مثلا تاپیک حقوق انسان که خودتون زده بودید سعید جان ایا همه گفته هاشون با رفتارهاشون هماهنگ هست ؟

با اطمینان میگم امروز هیچ مصلحت اندیشی در رابطه با مولتی یوزرها وجود نداره و تیم مدیریتی انجمن خیلی سریع و با شدت با این پدیده برخورد میکنه
    بله در مواردی خاص کاملا برخورد میشه مثلا برای تخریب کاربر اما عنوانش و چیز دیگه ای میزنند تا کاربر دلیل برخورد رو ندونه ; )

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

دوست گرامی
    مشخصا شما اشاره به صحبت من داشتید و صرف اینکه اول پستتون بنویسید شخصی نیست دلیل نمیشه واضح و بدیهی بودن این حرفتون به چشم نیاد!
    اول اینکه میبخشید شما با چه اطمینانی در این رابطه صحبت میکنید؟ ایا جزئی از تیم مدیریتی هستید؟؟؟
    دوم اینکه اگر روی صحبتتون من بودم که بنظر میرسه همینطوره! من گفتم مصلحت اندیشی ها ولی مگه اسم از اجمن خاصی بردم؟شما از کجا میدونید مورد خطابم پی سی ورد هست؟!
    این مسئله و مشکل مولتی یوزر بودن خاص این انجمن به تنهایی نیست و حالتهایی هم که من در پستم اشاره کردم قطعا قرار نیست خاص این مجموعه باشه و ممکنه هرجایی اتفاق بیافته یا افتاده باشه
    خیر بخش هایی از صحبتهام با افراد مختلف بود اما من در قبال برداشت شما و نسبت دادن این پست به شخص شما مسئول نیستم.

در جواب اول اینکه باید بگم من جزو شرکت اپل هم نیستم اما عملکرد محصولاتش رو میبینم و میتونم نظر بدم !

در رابطه با ادامه صحبتهاتون هم باید گفت که شاید نظر شما این مجموعه نباشه و شاید هم باشه اما از صحبتهای شما ناخودآگاه میتونه این مسئله برداشت بشه. همونطور که میدونید در هر انجمنی مدیریت قابلیت مشاهده آی پی کاربران رو داره و از این جهت با صحبتهایی که در این تاپیک میشه در واقع سیبل اصلی مدیران هستند گرچه به ظاهر در رابطه با مولتی یوزر ها بحث بشه. من هم نگفتم شما چه کار کردید یا در مورد چه چیزی صحبت کردید یا نکردید بلکه ایجاد این فضا و بحث در ایجا رو غلط میدونم چه از جانب شما چه خودم یا غیره.

ببخشید اگر غلطی املایی در تایپم هست چون با گوشی اینکارو میکنم.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

خیر بخش هایی از صحبتهام با افراد مختلف بود اما من در قبال برداشت شما و نسبت دادن این پست به شخص شما مسئول نیستم.

در جواب اول اینکه باید بگم من جزو شرکت اپل هم نیستم اما عملکرد محصولاتش رو میبینم و میتونم نظر بدم !

در رابطه با ادامه صحبتهاتون هم باید گفت که شاید نظر شما این مجموعه نباشه و شاید هم باشه اما از صحبتهای شما ناخودآگاه میتونه این مسئله برداشت بشه. همونطور که میدونید در هر انجمنی مدیریت قابلیت مشاهده آی پی کاربران رو داره و از این جهت با صحبتهایی که در این تاپیک میشه در واقع سیبل اصلی مدیران هستند گرچه به ظاهر در رابطه با مولتی یوزر ها بحث بشه. من هم نگفتم شما چه کار کردید یا در مورد چه چیزی صحبت کردید یا نکردید بلکه ایجاد این فضا و بحث در ایجا رو غلط میدونم چه از جانب شما چه خودم یا غیره.

ببخشید اگر غلطی املایی در تایپم هست چون با گوشی اینکارو میکنم.
    این تاپیک توسط مدیران کنترل میشه چناچه پیشنهاد انتقادی دارید از راه مکاتبه یا تاپیک در بخش مربوطه پیگیری کنید انتقاد بطور مستقیم در تاپیک نباید باشه از شما به عنوان کاربر فعال بخش بعیده و بنظر میرسید درجریان باشید

4. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

این تاپیک توسط مدیران کنترل میشه چناچه پیشنهاد انتقادی دارید از راه مکاتبه یا تاپیک در بخش مربوطه پیگیری کنید انتقاد بطور مستقیم در تاپیک نباید باشه از شما به عنوان کاربر فعال بخش بعیده و بنظر میرسید درجریان باشید
    حرف من هم همینه !

جالبه همه ی منتقدین صحبتهاشون رو مطرح کردن با عناوین مختلف و مستقیم یا غیر مستقیم بعد من شدم منتقد در حالی که هیچ انتقادی از طرف من وارد نشد. دقیقن از من بعیده و هیچوقت هم اینکارو نمیکنم بلکه در محل تعبیه شده انتقاداتم رو پیگیری میکنم.

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

بله واقعا جای تعمل هست مثلا تاپیک حقوق انسان که خودتون زده بودید سعید جان ایا همه گفته هاشون با رفتارهاشون هماهنگ هست ؟

بله در مواردی خاص کاملا برخورد میشه مثلا برای تخریب کاربر اما عنوانش و چیز دیگه ای میزنند تا کاربر دلیل برخورد رو ندونه ; )

از همه مهمتر بهتره سعی بشه این قدر با قاطعیت از مسائلی که اطلاع نداریم یا به اندازه کافی مطلع نیستیم نظر ندیم . یک چیزی هست به اسم مسائل خصوصی و عمومی و شما مسائل خصوصی رو اینجا دنبال میکنین حتی با اطلاع کم از اون موارد خاص !

از طرف دیگه تاپیک های عمومی انجمن جایی برای عنوان همچین مطالبی نیست و اگر شما از نحوه مدیریت - برخورد و قضاوتشون گله مند هستین بهترین مکان برای این مسائل اینجاست : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در ضمن تاپیک های عمومی جایی برای بازگو کردن موارد شخصی - خصومت ها - مشکلات - گله مندی - نحوه درست/غلط مدیریت یا مسائلی که در گذشته اتفاق افتاده نیست .

این موارد رو نباید ما و یا اعضای دیگر تیم های مدیریت هر دفعه و توی هر تاپیکی برای کاربران بازگو کنیم . قوانینی از همون ابتدا برای انجمن تعیین شده و برای هر مطلبی و هر مشکلی مکانی خاص اتخاذ شده تا از در هم ریختگی و شلوغی و تشنج بیخود در انجمن جلوگیری بشه .

قرار نیست که ما هر دفعه پشت سر کاربران راه بیافتیم و هر دفعه مکان مناسب هر پست رو اعلام کنیم . از اون طرف قوانین رو نقض میکنین و وقتی پست پاک میشه یا برخوردی میشه دلگیر میشین و هزار جور صحبت عنوان میشه .

یک صحبتی است که همیشه به کاربران بازگو میشه " خودتون مدیر خود باشین ... "

بیشتر از این در مورد مسائل مدیریتی صحبت نشه و هر مسئله و مشکلی هست در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح کنین .

ار بقیه دوستان هم خواستاریم که در مورد شرح وظایف مدیریتی صحبت نکنن . چون هیچ گونه ارتباطی با موضوع تاپیک نداره .

پست هایی که از این به بعد خارج از موضوع بحث دنبال بشه حذف خواهند شد .

از این پست هم نقل قولی گرفته نشه ... ممنون .
    Last edited by B3HZ@D; 27-05-2014 at 22:24.

7. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

سلام به نظر من به چند دلیل افراد مولتی یوزر هستند.

یکیش اینه که به دلیل عدم توجهی که میبینن به فعالیتشون دچار به نوعی عقده میشن از این جهت یوزر دیگه ای میسازن که به تعریف و تمجید و حمایت از یوزر اولشون بپردازن چه از جهت لایک چه از لحاظ پرسش و پاسخ!

عامل بعدی اینه که عده ای متاسفانه از روی عناد و بد دلی! به منظور جبران برخی اختلافات گذشته یوزر دیگری میسازن و به فعالیت تخریبی علیه کاربر یا کاربران خاصی که باهاشون مشکل داشتند میپردازند!(اعم از توهین-تحقیر و حرفای پشت سر به بدی با دیگران دررابطه با فرد یا افرادی خاص)

یک دسته هم که در گذشته شخصیتشون از دید بقیه طرد شده با یوزر جدید سعی دارن که جبران کنن و اینبار شخصیت محبوبی بشن

عده دیگری هم صرفا برای رو کم کنی! جالبه این دسته حتی نام کاربری خودشون رو هم در امضا یا در نام کاربری جدید یاداوری میکنن که بگن مثلا من همون فلانی هستم! یجورایی قلدر بازی

عده ای هم از یک دختر/پسر خاص خوششون میاد وقتی کمی با روحیاتش اشنا شدند چون مقبول طرف مقابل نیستن با یوزر دیگه ای میان و بصورت فردی ایده ال اون شخص خاص باهاش ارتباط برقرار میکنند

+

سعید جان بحث و شروع کردند ما هم نظراتمون رو گفتیم بهزاد جان .. در هر صورت اساسا نباید این موضوع مطرح میشد
    در ضمن هیچ کس نمیتونه با فرض نظر قاطع بده
    بهتره نقل قول نکنید این پست رو .

+

اتقیا جان موارد جالبی رو مطرح کردید

میشه نقدشون کرد

تو مورد 1 و 3 و 2 چرا دچار عقده میشند به نظر شما چرا باید محیط مجازی تا این حد حایز اهمیت باشه ؟ برای این اشخاص چه راهکاری به نظرتون میاد ؟
    مورد 5 هم که از همون ابتدا مجکوم به فنا هست به نظرتون چرا به جایی که دست به ترمیم شخصیت و خودشناسی بزنند این رفتار و انجام میدند ؟

9. 2 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

+

اتقیا جان موارد جالبی رو مطرح کردید

میشه نقدشون کرد

تو مورد 1 و 3 و 2 چرا دچار عقده میشند به نظر شما چرا باید محیط مجازی تا این حد حایز اهمیت باشه ؟ برای این اشخاص چه راهکاری به نظرتون میاد ؟
    مورد 5 هم که از همون ابتدا مجکوم به فنا هست به نظرتون چرا به جایی که دست به ترمیم شخصیت و خودشناسی بزنند این رفتار و انجام میدند ؟
    مورد 5راستش بنظرم چون اون شخص طرد شده هست از جانب کسی که مورد توجهش قرار گرفته و راه بازگشتی نداره! بنابراین اینکه بخواد در خودش تغییراتی بده تا مورد قبول طرف واقع بشه بنظر عملی نیست! اشاید در دنیای واقعی این عملی باشه اما دنیای مجازی بخاطر محدودیت هایی که داره باعث میشه که ما به اون طرف این فرصت رو ندیم که بخواد خودش رو اصلاح کنه و سعی ای که داره به چشممون نیاد پس اون هم در قالب ادم دیگه ای سعی میکنه به طرف نزدیک بشه...

در مورد 3 ادمای بدی نیستن میخوان از اول در دید مخاطب خوب شناخته بشن شخصی باشن که مورد قبول جامعه باشن و چون سابقه خوبی نداشتن فکر میکنن که اصلاح شدشون عملا تاثیر یک خوبه ابتدایی رو نخواهد داشت

مورد اول که در واقع عقده خودکم بینی و احساس اعتماد به نفس پایین مسببش هست این ادم سعی داره که خودش خودش رو تحویل بگیره تا اینکه شاید به نظر دیگران هم پراهمیت تر جلوه کنه..بنظرم در دنیای واقعی هم این اشخاص اینگونه اعتماد به نفس پایین رو دارند!

در مورد دوم هم که بحث کینه مطرحه چون دنیای واقعی مجال دعوا و بحث و خالی شدن خشم هست اما اینجا محدودیت ها رو داریم که اجازه نمیده همین هم باعث میشه میدان رو تنگ ببینن و روی بیارن به جبران از طرق دیگر!

والا راهکار که بیشتر باید اسیب شناسی روحی بشن دسته اول و دوم
    در مورد 3 هم که به نظر کار اشکال داری نیست

11. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

حالتی رو در نظر بگیرید که مدیری با کاربری لج کنه به این دلیل که نظراتش همسو با نظرات خودش نیست و توی بحث منطقی هم در برابرش کم آورده و یا بخاطر اینکه کاربر مورد نظر ضایعش کرده جلوی بقیه کاربرا ! در این حالت ساخت یوزر جدید از سوی کاربر مورد غضب واقع شده مذمومه ؟؟ فرضم اینه که میدونید در این حالت چه بلایی بر سر کاربر مورد نظر میاد !!

M Ơ Ɗ Є Ʀ ƛ Ƭ Ơ Ʀ VAHID's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    "فروم" ها خانه دوم ما

پيش فرض

مطمئنی مدیران از این مورد منزه هستن ؟ چه نفعی بالاتر از اینکه فرومشون شلوغ بشه ؟
    به چه قیمت ؟ کیفیت رو فدای کمیت کردن

اگه کاربری مشکلی نداشته باشه +فعالیت سالمی داشته باشه چرا باید بره مولتی یوزر بسازه؟؟

دیگه مشکل از انجمن یا کاربرای دیگه نیست از خود شخصه

14. 7 کاربر از VAHID بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    -^.

پيش فرض

سلام
    مبحث جالبیه ، [من تا اینجای تاپیک رو نخوندم ولی بعدا سعی میکنم بخونم]
    یکی از مواردی و هدفی که وجود داره برای این کار ، می خوان بدونن طرز برخورد بقیه با یه کاربر دیگه چجوریه ؟
    مثلا من کاربری هستم به نام y و با آقای x رابطه دارم ، طرز برخوردی داره بنام q
    حالا y میاد یه اکانت دیگه می سازه به نام u و با آقای x رابطه برقرار می کنه تا ببینه طرز برخوردش چجوریه ! آیا همون q هست یا نه؟
    این مسئله رو من خیلی ساده بیان کردم ، و خیلی کمتر پیش میاد ولی این رو اگه توی یه فروم ببینیم بیشتر رخ می ده
    یعنی چی ، یعنی اینکه همون y توی یه قسمت از انجمن میخواد ببینه طرز برخورد کاربرای اون انجمن با یه کاربر دیگه چجوریه!
    به نظر من هم کار بسیار جالبی هست

XX

یه مسئله دیگه ، قوانیــن هستن ، و اگه مخالف قانون باشیم بن میشیم پس بعضی ها چند کاربره هستن تا بتونن چند کار انجام بدن:
    1- حق خودشون رو بگیرن ، شاید جایی مدیری حق کاربری رو خورد و اون رو بن کرد ودسترسی به انجمن نداره ، پس میاد با اون یکی اکانتش دهن مدیر ...
    2- جلو بردن هدفشون یا همون حرکت بر خلاف قوانین.
    3- درست نشون دادن حرف خودشون
    و
    .
    .
    .

XX
    و یکی دیگه از این عوامل میشه گفت مافیا بازی هست ، همین جوری که توی این انجمن بطور کاملا واضح معلومه ، رفیق بازی هست .
    خب یکی از در تو میاد نمی تونه حریف چند نفر بشه پس میاد مولتی یوزر میشه تا از حق خودش دفاع کنه

یا علی

16. 3 کاربر از Lord-Voldemort بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •