تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 11 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 104

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی سونی BRAVIA مدل w904a

آخر فروم باز magiteq1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    شما دارین ب کیفیت تصویر سونی اون هم 904 ایراد می گیرین و هم می گین که 8880 بهتر هستش
    شما نمایندگی سام ... هستن
    دوست عزیز سامسونگ ااین مدل کیفیت تصویرش به پای 9600 الجی نمیرسه چه برسه به سونی
    با سلام
    تقذیم به دوست سامسونگ یاز
    مقایسه تصویر سونی با سام
    از شرکت سونی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    رو بعد بگو سام...
    برو بعد بگو این فیلم سونی بایدم..
    ساسونگ مارک مزخرف تو ال ای دی با اون روشنایی بیش از حد تصویر
    تجربیات و دانش شما در حورزه تلویزیون بر همگان اثبات شده استاد!
    w904 مگه از اسمان نازل شده که میگی نباید ازش ایراد گرفت
    برای بار هزارم بهت میگم من هر نظری که من میگم بر اساس تست و برسی سایت های معتبری هست که یک بار هم چشم ات بهش نخورده
    904 گفتم deltaE 1.7 در مقابل 8000 که deltaE 1.9 داره که اگر طبیعتا فاکتور DELTAE اشنا بودی میدونستی معنیش چیه( که متاسفانه اشنا نیستی)
    چه 904 و چه 8880 تنظیمات پیش فرض چندان مناسبی نداره و نیاز به کالیبره داره( میدونم فهمیدن اش برات خیلی سخته)
    باز هم تاکید میکنم این کلیپ هیچ اعتباری نداره چون مشخص نیست چه تنظیماتی برای TV در نظر گرفتن
    و اینکه من میگم در این کلیپ ها 8000 بهتر عمل میکنه و رنگ ها واقعی تره و بر عکس در 904 که رنگها کمی پر رنگ هست که البته هر دو TV باز هم میگم نیاز به کالیبره دارن.
    شما اینقدر اینجا رو کلیپ بارون نکن چون کسی به شما توجه نمیکنه جناب اقای مثلا سونی باز

3. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

تجربیات و دانش شما در حورزه تلویزیون بر همگان اثبات شده استاد!
    w904 مگه از اسمان نازل شده که میگی نباید ازش ایراد گرفت
    برای بار هزارم بهت میگم من هر نظری که من میگم بر اساس تست و برسی سایت های معتبری هست که یک بار هم چشم ات بهش نخورده
    904 گفتم deltaE 1.7 در مقابل 8000 که deltaE 1.9 داره که اگر طبیعتا فاکتور DELTAE اشنا بودی میدونستی معنیش چیه( که متاسفانه اشنا نیستی)
    چه 904 و چه 8880 تنظیمات پیش فرض چندان مناسبی نداره و نیاز به کالیبره داره( میدونم فهمیدن اش برات خیلی سخته)
    باز هم تاکید میکنم این کلیپ هیچ اعتباری نداره چون مشخص نیست چه تنظیماتی برای TV در نظر گرفتن
    و اینکه من میگم در این کلیپ ها 8000 بهتر عمل میکنه و رنگ ها واقعی تره و بر عکس در 904 که رنگها کمی پر رنگ هست که البته هر دو TV باز هم میگم نیاز به کالیبره دارن.
    شما اینقدر اینجا رو کلیپ بارون نکن چون کسی به شما توجه نمیکنه جناب اقای مثلا سونی باز
    سلام
    دوست عزیز حق با شماست
    وقتی مارک مورد علاقه ادم چشم این افتضاه رو بار بیاره ادم خودش هر جایی میزنه
    درسته سونی اه هستش
    شما با وجود اینکه دارین مشکل سامسونگ رو می بینی بازم میگین تصویر مشکل نداشت و مشکل خود سونی هستش که اینقدر خوب داره عمل مکنه

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز حق با شماست
    وقتی مارک مورد علاقه ادم چشم این افتضاه رو بار بیاره ادم خودش هر جایی میزنه
    درسته سونی اه هستش
    شما با وجود اینکه دارین مشکل سامسونگ رو می بینی بازم میگین تصویر مشکل نداشت و مشکل خود سونی هستش که اینقدر خوب داره عمل مکنه
    شما کلمه مشکل تو جملات من میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم مشکل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    در بحث تولید رنگ هم در سامسونگ H8000 تقریبا از تمام مدل مدل هاس سونی پیشی گرفته از جمله W904 و این TV تولید رنگ فوق العاده ای داره و رفرنس هست و ادیتور AVFORUMS به شدت از اش تعریف کرده

به نقل از AVFORMUS

H8000

W904

Last edited by magiteq1; 10-04-2014 at 12:55.

6. این کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ساموسنگ هم خوبه سونی هم خوبه اما به نظر من بد ترین ایراد سامسونگ کیفیت بد ساختش هست یه جوریه اصلا اکثرا هم بد یه مدت به مشکل میخورن

تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

ساموسنگ هم خوبه سونی هم خوبه اما به نظر من بد ترین ایراد سامسونگ کیفیت بد ساختش هست یه جوریه اصلا اکثرا هم بد یه مدت به مشکل میخورن
    منظور از کیفیت ساخت چیه؟
    کیفیت ساخت بدنه
    کیفیت دتسگاهای منتاز
    کیفیت پنل و مواد اولیه؟
    دوست عزیز فراموش نکن اینجا ایرانه و سونی و سامسونگ نداره بازار خاورمیانه و راس ایران یکی از افتضاح ترین بازرهای دنیاست.

9. 3 کاربر از magiteq1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه farzadwar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام و ارادت
    دوستان برای خرید led از بانه چه نکاتی را باید بهش توجه کنم که خدای نکرده نکنن تو پاچمون؟ مدلی که میخوام بخرم w904 سونی سایز 55 اینچه لطفا راهنمایی کنید.در ضمن داخل کارتن چه چیزهایی باید باشه؟
    آخر فروم باز Mehrdad092000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

منظور از کیفیت ساخت چیه؟
    کیفیت ساخت بدنه
    کیفیت دتسگاهای منتاز
    کیفیت پنل و مواد اولیه؟
    دوست عزیز فراموش نکن اینجا ایرانه و سونی و سامسونگ نداره بازار خاورمیانه و راس ایران یکی از افتضاح ترین بازرهای دنیاست.
    کیفیت ساخت بدنه رو میگم یه جوریه توی عکس کیفیت بالای داره انگار ولی وقتی از نزدیک میبینی یه مدل دیگس -شاید هم به قول شما بازار خاورمیانه اینطوریه اما کلا سام به نظرم با این کار قیمتشو میاره پاین تا فروشش بیشتر شه توی گوشی هاشم این مورد هستش
    بعدشم اکثرا به مشکل میخورن جدیداشو نمیدونم چجوریه ولی چنتا از اشناها و دوستام داشتن دچار مشکل پیکسل سوختگی شدن به صورت زیاد

پروفشنال DJMOKHTAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام و ارادت
    دوستان برای خرید led از بانه چه نکاتی را باید بهش توجه کنم که خدای نکرده نکنن تو پاچمون؟ مدلی که میخوام بخرم w904 سونی سایز 55 اینچه لطفا راهنمایی کنید.در ضمن داخل کارتن چه چیزهایی باید باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست عزیز از بانه فقط باید حضوری برید تست کنید و بخرید

برخی از این نمایندگی های سونی هم من دیدم از بانه میارن و با ضمانت 1 و 2 ساله خودشون میفروشن . ولی قیمت 200 الی 400 تومن از بانه بیشتر میگیرن برای همون ضمانت

اما خب دیگه خیالت راحته و البته قیمتشون نسبت به بازرگانی ایران حداقل 1 میلیون کمتر میشه برات .

داخل کارتن چیزی نیست که بخوان بردارنش

1 عدد کنترل - 1 حفت باطری - 4 تا عینک 3D - دفترچه راهنما . همین
    Last edited by DJMOKHTAR; 04-08-2014 at 17:44.

13. 2 کاربر از DJMOKHTAR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m365's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جنوب غرب

پيش فرض

سلام یه سوال تکراری
    فرق w900 با w904 چیه ؟ چون قیمتشون فرق میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •