تجربیات و دانش شما در حورزه تلویزیون بر همگان اثبات شده استاد!
w904 مگه از اسمان نازل شده که میگی نباید ازش ایراد گرفت
برای بار هزارم بهت میگم من هر نظری که من میگم بر اساس تست و برسی سایت های معتبری هست که یک بار هم چشم ات بهش نخورده
904 گفتم deltaE 1.7 در مقابل 8000 که deltaE 1.9 داره که اگر طبیعتا فاکتور DELTAE اشنا بودی میدونستی معنیش چیه( که متاسفانه اشنا نیستی)
چه 904 و چه 8880 تنظیمات پیش فرض چندان مناسبی نداره و نیاز به کالیبره داره( میدونم فهمیدن اش برات خیلی سخته)
باز هم تاکید میکنم این کلیپ هیچ اعتباری نداره چون مشخص نیست چه تنظیماتی برای TV در نظر گرفتن
و اینکه من میگم در این کلیپ ها 8000 بهتر عمل میکنه و رنگ ها واقعی تره و بر عکس در 904 که رنگها کمی پر رنگ هست که البته هر دو TV باز هم میگم نیاز به کالیبره دارن.
شما اینقدر اینجا رو کلیپ بارون نکن چون کسی به شما توجه نمیکنه جناب اقای مثلا سونی باز![]()
سلام
دوست عزیز حق با شماست
وقتی مارک مورد علاقه ادم چشم این افتضاه رو بار بیاره ادم خودش هر جایی میزنه
درسته سونی اه هستش
شما با وجود اینکه دارین مشکل سامسونگ رو می بینی بازم میگین تصویر مشکل نداشت و مشکل خود سونی هستش که اینقدر خوب داره عمل مکنه
شما کلمه مشکل تو جملات من میبینید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کدوم مشکل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
در بحث تولید رنگ هم در سامسونگ H8000 تقریبا از تمام مدل مدل هاس سونی پیشی گرفته از جمله W904 و این TV تولید رنگ فوق العاده ای داره و رفرنس هست و ادیتور AVFORUMS به شدت از اش تعریف کرده
به نقل از AVFORMUS
H8000
W904
Last edited by magiteq1; 10-04-2014 at 12:55.
ساموسنگ هم خوبه سونی هم خوبه اما به نظر من بد ترین ایراد سامسونگ کیفیت بد ساختش هست یه جوریه اصلا اکثرا هم بد یه مدت به مشکل میخورن
منظور از کیفیت ساخت چیه؟
کیفیت ساخت بدنه
کیفیت دتسگاهای منتاز
کیفیت پنل و مواد اولیه؟
دوست عزیز فراموش نکن اینجا ایرانه و سونی و سامسونگ نداره بازار خاورمیانه و راس ایران یکی از افتضاح ترین بازرهای دنیاست.
سلام و ارادت
دوستان برای خرید led از بانه چه نکاتی را باید بهش توجه کنم که خدای نکرده نکنن تو پاچمون؟ مدلی که میخوام بخرم w904 سونی سایز 55 اینچه لطفا راهنمایی کنید.در ضمن داخل کارتن چه چیزهایی باید باشه؟
کیفیت ساخت بدنه رو میگم یه جوریه توی عکس کیفیت بالای داره انگار ولی وقتی از نزدیک میبینی یه مدل دیگس -شاید هم به قول شما بازار خاورمیانه اینطوریه اما کلا سام به نظرم با این کار قیمتشو میاره پاین تا فروشش بیشتر شه توی گوشی هاشم این مورد هستش
بعدشم اکثرا به مشکل میخورن جدیداشو نمیدونم چجوریه ولی چنتا از اشناها و دوستام داشتن دچار مشکل پیکسل سوختگی شدن به صورت زیاد
دوست عزیز از بانه فقط باید حضوری برید تست کنید و بخرید
برخی از این نمایندگی های سونی هم من دیدم از بانه میارن و با ضمانت 1 و 2 ساله خودشون میفروشن . ولی قیمت 200 الی 400 تومن از بانه بیشتر میگیرن برای همون ضمانت
اما خب دیگه خیالت راحته و البته قیمتشون نسبت به بازرگانی ایران حداقل 1 میلیون کمتر میشه برات .
داخل کارتن چیزی نیست که بخوان بردارنش
1 عدد کنترل - 1 حفت باطری - 4 تا عینک 3D - دفترچه راهنما . همین
Last edited by DJMOKHTAR; 04-08-2014 at 17:44.
سلام یه سوال تکراری
فرق w900 با w904 چیه ؟ چون قیمتشون فرق میکنه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)