تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 65

نام تاپيک: بهترین مرجع تصمیم گیرنده در مورد تناسب جرم و مجازات

کاربر فعال فلسفه B.Russell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من هم با اعدام کاملا مخالفم و حرف من اینه که چرا صدام حسین با اون همه جنایت اعدام شد.؟ در اعدام معمولا طرف مقابل خیلی سختی نمیکشه و در یه لحظه همه چی تموم میشه. به نظر من اگه واقعا میخوان مجازات کنن حبس ابد هم سختی بیشتری داره و هم خیلی مزایای دیگه نسبت به اعدام.
    اعدام یه قاتل هیچ فایده ای برای مقتول نداره و فقط به جای یک قتل دو قتل انجام میشه.

من یک سوال برام پیش اومده: وقتی فرد رو در نهایت برای قتل عمد میشه حبس ابد داد چرا باید اعدام صورت بگیره؟
    جبران خسارت در مورد قتل زنده شدن مقتول هست که خب طبیعتاً با اعدام قاتل این اتفاق نمیافته! پس چرا چنین چیزی داریم؟ چه سودی داره؟ به دنبال چه هدفی هستیم از این کار؟
    به نظرم در مورد همه قتل ها نمیشه حبس ابد برید. همانطور که یکسری از قتل ها حبس کمتر هم میخواد، اما اعدام برای جانیان جنگی یکجور دفاع هست.

شما وقتی تو میدان جنگ هستی، دیگه جنگ هست، طرف اسلحه رو به روی شما کشیدن نزنی اون میزنه و شوخی هم نداره و با گفتگو هم حل نمیشه.

امثال صدام حسین اگر فرض کنیم اعدام شده، بخشی از جنگی بوده که خودش در اون جنگ به روی هزاران نفر اسلحه کشیده و اونهارو به رگبار بسته حالا در رفته جایی و یکی گیرش آورده و کشته.

شما با دوستتون در جنگ باشین، دشمن دوست شمارو بکشه و در بره و بعدا شما با قاتلش رو در رو بشی، چاره ای نداری جز زدن، تو بعضی موارد زیاد بحث انتقام هم مطرح نیست، یک کشتن زوریه و نمیشه انکارش هم کرد.

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

به نظرم در مورد همه قتل ها نمیشه حبس ابد برید. همانطور که یکسری از قتل ها حبس کمتر هم میخواد، اما اعدام برای جانیان جنگی یکجور دفاع هست.

شما وقتی تو میدان جنگ هستی، دیگه جنگ هست، طرف اسلحه رو به روی شما کشیدن نزنی اون میزنه و شوخی هم نداره و با گفتگو هم حل نمیشه.

امثال صدام حسین اگر فرض کنیم اعدام شده، بخشی از جنگی بوده که خودش در اون جنگ به روی هزاران نفر اسلحه کشیده و اونهارو به رگبار بسته حالا در رفته جایی و یکی گیرش آورده و کشته.

شما با دوستتون در جنگ باشین، دشمن دوست شمارو بکشه و در بره و بعدا شما با قاتلش رو در رو بشی، چاره ای نداری جز زدن، تو بعضی موارد زیاد بحث انتقام هم مطرح نیست، یک کشتن زوریه و نمیشه انکارش هم کرد.
    پست من رو در بدترین حالت در نظر بگیرید نه دفاع از خود و غیره ...

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

پست من رو در بدترین حالت در نظر بگیرید نه دفاع از خود و غیره ...
    پس من متوجه نشدم شما چی گفتین !!

حـــــرفـه ای Sara's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Sea

پيش فرض

پس من متوجه نشدم شما چی گفتین !!
    +
    جکم قتل عمد صادر شده و مجازات اعدام که نهایت مجازات تلقی میشه. حالا دوباره سوال من رو بخونید.

من یک سوال برام پیش اومده: وقتی فرد رو در نهایت برای قتل عمد میشه حبس ابد داد چرا باید اعدام صورت بگیره؟
    جبران خسارت در مورد قتل زنده شدن مقتول هست که خب طبیعتاً با اعدام قاتل این اتفاق نمیافته! پس چرا چنین چیزی داریم؟ چه سودی داره؟ به دنبال چه هدفی هستیم از این کار؟

تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

من یک سوال برام پیش اومده: وقتی فرد رو در نهایت برای قتل عمد میشه حبس ابد داد چرا باید اعدام صورت بگیره؟جبران خسارت در مورد قتل زنده شدن مقتول هست که خب طبیعتاً با اعدام قاتل این اتفاق نمیافته! پس چرا چنین چیزی داریم؟ چه سودی داره؟ به دنبال چه هدفی هستیم از این کار؟
    خوب من هم میتونم از شما بپرسم چرا حبس ابد بهش بدیم؟

3 سال بندازیمش تو انفرادی تا متنبه بشه چرا تا آخر عمرش تو زندان باشه؟
    اگه اون تا آخر عمرش تو زندان باشه چی به ما میرسه؟

به نظرم تصمیمات کاملا قراردادی هستن، الزاما هدفی نمیتونه پشتش باشه. من گفتم برای یکسری جنایات مانند جنایات جنگی باید اعدام باشه چون اعدام بخشی از جنگ برای فرد کشنده هست و کسیکه به خودش اجازه میده آگاهانه و با قصد قبلی و نقشه چندین جنایت انجام بده، طبق قانونی که خودش برای دیگران پیچیده اون قانون در مورد خودش هم پیچیده بشه. قرار داد خودش رو در واقع میدیم امضا کنه.
    Last edited by B.Russell; 26-03-2014 at 10:20.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

به نظر من ما باید از غربیها پیروی کنیم..به دلیل اینکه اونها از ما خیلی پیشرفته ترن..مثلا قتل...شما آدم خوبی هستی در یک لحظه با پدرت دعوات میشه و به خودت میای و میبینی پدرت رو با چاقو زدی ...تو باید اعدام بشی؟ تویی که هیچ سابقه کیفری جنایی نداشتی؟ تویی که همیشه سرت تو درس و دانشگاه بوده؟تو باید درمان بشی نباید اعدام بشی...من دیگه حرفی ندارم.. متشکرم..
    سلام . تو بعضی از ایالات امریکا قتل عمد حتی اگر قتلِ 1000 زن و کوک باشه حبس ابد داره و در بعضی ایالتها قتل عمدِ یک نفر حبس ابد داره . از کدوم پیروی کنیم ؟

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلام دوستان . به نظرتون هدف از مجازاتِ مجرم چیزی جز اصلاح در زمین ( جامعه ) هست ؟ منظورم از اصلاح , تمیز و مرتب و منظم کردنِ جامعه هست .

8. این کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

سلام دوستان . به نظرتون هدف از مجازاتِ مجرم چیزی جز اصلاح در زمین ( جامعه ) هست ؟ منظورم از اصلاح , تمیز و مرتب و منظم کردنِ جامعه هست .

بله درسته از این رو با اعدام مخالفم افراد زیادی بودند که حبس ابد شدند اما در طول حبسشون اصلاح و تبدیل به یک انسان درستکار شدند.

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

با چه اصولی یک انسان مسئول اصلاح در زمین تعیین میشه و برای دیگر انسانها اعمال درست و غلط رو تعیین میکنه و بعد هم مجازات تعیین میکنه؟

مشکل در اینجاست انسان این جرم و مجازات رو با چه اصولی باید تعیین کنه؟

11. این کاربر از havzhini بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال تاریخ، سبک زندگی و ادبیات Demon King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    Dreams

پيش فرض

با چه اصولی یک انسان مسئول اصلاح در زمین تعیین میشه و برای دیگر انسانها اعمال درست و غلط رو تعیین میکنه و بعد هم مجازات تعیین میکنه؟

مشکل در اینجاست انسان این جرم و مجازات رو با چه اصولی باید تعیین کنه؟
    تنها با یک اصول اونم اصول انصاف و عدالته یعنی اینکه اگه یه نفر 10 نفرو بکشه حتی اگه رئیس جمهور هم باشه باید به بدترین نحو مجازات بشه ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •