دیدم دیدم![]()
من که گفتم به نظر من cross fire بهتره اما شما میگی نه sli بهتره خوب من هم حرف شما رو رد نمی کنم اما قبولش هم ندارمولی خداییش crossfirex1950 بهتره از 7650gx2 quad sli
دیدم دیدم![]()
من که گفتم به نظر من cross fire بهتره اما شما میگی نه sli بهتره خوب من هم حرف شما رو رد نمی کنم اما قبولش هم ندارمولی خداییش crossfirex1950 بهتره از 7650gx2 quad sli
Last edited by mehrdad_ati; 30-08-2006 at 06:19.
اينجوري نميشه اين بحث رو تموم كرد . . . بايد يه جوري بفهميم كه كدومشون قويتر هستند . . .نوشته شده توسط mehrdad_ati
1 مقاله گیر آوردم دارم میخونمش چند دقیقه دیگه میزارم تو سایت
مقالتو خوندم دمت گرم خوب بود . . . خيلي جالبه تو همه سايت ها بنچ مارك ها يه جورن
Last edited by Opteron; 31-08-2006 at 01:46.
بالاخره كدوم شد؟
البته من نميخواستم دوباره بحث قديمي كه nVIDIA بهتره يا ATi ؟ رو دوباره راه بندازم چون به جايي نميرسه ...فقط خواستم تكنولوژي جديد اين دو شركت در ضمينه استفاده همزمان از دو كارت گرافيك به من و بقيه دوستان معرفي بشه....
قربان همه ي شما!
چیزی که معلومه و توش شکی وجود نداره اینه که CrossFire واقعا بهتر از SLI هست و اینکه من خودم SLI رو بیشتر دوست دارم دلیل نمیشه که حقیقت رو کتمان کنیم.
حقيقتش به نظر من جفتشون يكي هستن منتها تو بعضي از بازي ها SLI بهتر جواب ميده تو بعضيا هم Cross . . .
اصلا استفاده از اين تكنولوژي ها و خريدن دو تا كارت اشتباهه و آدم با اين كار پولش رو دور ميريزه چون يك كارت كافيه و هيچ مشكلي ايجاد نميكنه
مثلا اگه شما يه X1950XTX يا 7900GTX داشته باشي مطمئن باش كه جديدترين بازيها رو با بالاترين تنظيمات ميتوني بدونه مشكل اجرا كني اينو دروغ نميگم مطمئن باش ميتوني امتحان كني
بله فرمایشاتتون درست هست و من هم از این تکنولوژی ها استفاده نمی کنم و از نظر من فقط وقتی ارزش استفاده دارن که اونقدر پول داشته باشی که یه 30 ایچ دل یا اپل بگیری و بعد هم دو تا از قویترین کارت گرافیک ها رو بخری.
شرمنده Xfx جان من ميخواستم يه نظر سنجي درست كنم ولي نميدونم چطوري ميشه راهنماييم كني ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)