تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 47

نام تاپيک: برند لب تاب msi چطوره؟

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دادا اگه گیمر باشی خودت میدونی کنسول فقط برای تجربه انحصاری هاش خوبه وگرنه بازی از لحاظ رزولیشن و کیفیت تکسچر ها pc حرف اول رو میزنه برو یه سرچ بزن مقایسه کیفیت pc با xone و ps4 که pc چند برابر از لحاظ کیفیت از کنسول بهتره.خیلی مزایای دیگه هم داره که دیگه بحث تاپیکو عوض نمیکنم
    دادا من خودم گیمرم و میدونم منظورت رو (ویندوز دایرکت ایکسش میارزه به کنسول و اینو تو Crysis3 میشد فهمید)
    اما خودم ترجیح میدم با کنسول بازی کنم و گیمر های واقعی اونایی هستن که با Xblive و Psn دارن Call Of duty و Battle Field بازی میکنن!
    اما باز نظرِ من برا خودمِ و شما هر جور راحتی.
    ( ۱۰ تومن هزینه یه لپتاپِ گیمینگِ عالی هستش ( مدل Razer ) اما با همین هزینه من یه PS4 به علاوه یه Smart tv samsung میگیرم و حال میکنم!)

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

بفرما داداش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

گفته که پرفورمنس یا همون کارایی گرافیکی ge60 در بازی ها بهتره چون سری گیمینگ هست.یکی از عیب هاش هم به قول شما سر وصدا و گرمای زیاد این لب تاب هست اما چون من برای بازی میخام بهتره
    MSI GE60 با گرافیک های 750M و 765M وجود داره . اگر مدل GTX 765M گیر بیاد خوب از نظر سرعت MSI GE60 بهتره .

ولی این مدل هایی که توی ایران هستند مدل GT 750M هستند . لذا این Review که در مورد این لپ تاپ دادین صادق نیست

3. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali 2990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

MSI GE60 با گرافیک های 750M و 765M وجود داره . اگر مدل GTX 765M گیر بیاد خوب از نظر سرعت MSI GE60 بهتره .

ولی این مدل هایی که توی ایران هستند مدل GT 750M هستند . لذا این Review که در مورد این لپ تاپ دادین صادق نیست
    به نظرت مدل gtx 765 میاد؟(n56jr بخرم یا صبر کنم اون بیاد؟)

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

به نظرت مدل gtx 765 میاد؟(n56jr بخرم یا صبر کنم اون بیاد؟)
    تا زمانی که مدل هایی مثل MSI GS70 وجود دارند خیر نمیاد .

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

یعنی همین asus n56jr تو این رنج قیمت کمتر از 4 ملیون خوبه؟

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

یعنی همین asus n56jr تو این رنج قیمت کمتر از 4 ملیون خوبه؟
    راستی به نظرت دلیل ارزون بودن n56jr نسبت به msi چیه؟

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

دوستمون hayyan71 کاملا درست گفتند. اون مدل msi ge60 که لینک دادین دارای کارت گرافیک قوی تری نسبت به ge60 های فعلی ارائه شده در داخل کشور هستند. لذا 56jr در بازی قویتر عمل میکنه. البته msi ge60 باکارت 765 در تست pcmark نسبت به n56jr با کارت 760 حدود 80 درصد امتیاز بالاتری کسب کرده که نشان از اختلاف قدرت کلی زیاد msi داره.
    هرچند n56jr نسبت به ge60 های داخل بازار ایرن قویتره اما از لحاظ خنک کنندگی و استحکام قطعات داخلی خیلی حرفه ای نیست و برای خوره های بازی که میخوان 24 ساعته سر لبتاپ خراب شن زیاد مناسب نیست و امکان آسیب دیدن بیشتری داره. برای همین هم هست که در حالت باتری این دستگاه سرعت پردازنده رو در زمان پیک مصرف نه تنها توربو بوست به 3.2 گیگاهرتز نمیکنه بلکه به سرعت 800 مگاهرتز هم کاهش میده. این لبتاپ درسته که قدرت بالائی برای گیمینگ داره و حسابی بازی های روز رو در برابر قدرتش شرمنده میکنه اما هدف اصلی از ساخت اون برای رندر گیری درکارهای 3d و امور گرافیکی به صورت عام هستش (البته نه خیلی حرفه ای چون پانل تصویر اون پوشش و تطابق رنگ خیلی بالائی با استاندادرنگهای sRGB و غیره نداره و خیلی مناسب کارهای جاپی نیست).
    در کل اگر مشکل جابجائی و قابلیت حمل براتون در اولویت اول نیست من n56jr رو پیشنهاد میدم.
    Last edited by parsicola; 01-03-2014 at 16:03.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

دوستمون hayyan71 کاملا درست گفتند. اون مدل msi ge60 که لینک دادین دارای کارت گرافیک قوی تری نسبت به ge60 های فعلی ارائه شده در داخل کشور هستند. لذا 56jr در بازی قویتر عمل میکنه. البته msi ge60 باکارت 765 در تست pcmark نسبت به n56jr با کارت 760 حدود 80 درصد امتیاز بالاتری کسب کرده که نشان از اختلاف قدرت کلی زیاد msi داره.
    هرچند n56jr نسبت به ge60 های داخل بازار ایرن قویتره اما از لحاظ خنک کنندگی و استحکام قطعات داخلی خیلی حرفه ای نیست و برای خوره های بازی که میخوان 24 ساعته سر لبتاپ خراب شن زیاد مناسب نیست و امکان آسیب دیدن بیشتری داره. این لبتاپ درسته که قدرت بالائی برای گیمینگ داره و حسابی بازی های روز رو در برابر قدرتش شرمنده میکنه اما هدف اصلی از ساخت اون برای رندر گیری درکارهای 3d و امور گرافیکی به صورت عام هستش (البته نه خیلی حرفه ای چون پوشش و تطابق رنگ خیلی بالائی با استاندادرنگهای sRGB و غیره نداره و خیلی مناسب کارهای جاپی نیست).
    در کل اگر مشکل جابجائی و قابلیت حمل براتون در اولویت اول نیست من n56jr رو پیشنهاد میدم.
    به نظر شما برای بازی همین n56jt بخرم یا صبر کنم msi ge60 مدل gtx 765 بیاد ؟ بجز این دو مدل چه مدل گیمینگ دیگه ای (مارک یا مدل دیگه) تو این رنج قیمت کمتر از 4 تومن هست؟
    (منظورتون از مناسب بازی نبودن n56jr یعنی ممکنه قطعاتش بسوزه؟قصد من فقط بازی کردن بازی های جدید هست نه 24 ساعت کلنجار رفتن روزی حدود 5 یا 6 ساعت)

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

به نظر شما برای بازی همین n56jt بخرم یا صبر کنم msi ge60 مدل gtx 765 بیاد ؟ بجز این دو مدل چه مدل گیمینگ دیگه ای (مارک یا مدل دیگه) تو این رنج قیمت کمتر از 4 تومن هست؟
    (منظورتون از مناسب بازی نبودن n56jr یعنی ممکنه قطعاتش بسوزه؟قصد من فقط بازی کردن بازی های جدید هست نه 24 ساعت کلنجار رفتن روزی حدود 5 یا 6 ساعت)
    نه مشکلی برای این مقدار مصرف نداره. منظور من این نیست که مناسب بازی نیست بلکه منظورم اینه که در شرایط یکسان از یک لبتاپ گیمینگ برای گیم ضعیفتره.
    اگه msi gs70 با قیمت 6 میلیون (نه 4 میلیون) گیر بیاری خیلی خیلی بهتره. چون با توجه به سابقه ماتریس در سالهای گذشته اولا بعید میدونم که دوباره ge60 با کارت گرافیک قوی تر رو هم بعدا ارائه کنه و دوما قیمتش هم کاملا فرق خواهد کرد. پس به همین دلیل n56jr فعلا گزینه خوبیه.

تاريخ عضويت
    Jan 2014
    محل سكونت
    کره ی زمین

پيش فرض

نه مشکلی برای این مقدار مصرف نداره. منظور من این نیست که مناسب بازی نیست بلکه منظورم اینه که در شرایط یکسان از یک لبتاپ گیمینگ برای گیم ضعیفتره.
    اگه msi gs70 با قیمت 6 میلیون (نه 4 میلیون) گیر بیاری خیلی خیلی بهتره. چون با توجه به سابقه ماتریس در سالهای گذشته اولا بعید میدونم که دوباره ge60 با کارت گرافیک قوی تر رو هم بعدا ارائه کنه و دوما قیمتش هم کاملا فرق خواهد کرد. پس به همین دلیل n56jr فعلا گزینه خوبیه.
    منظورتون از ضعیف عمل کردن چیه؟ در بازی ها ضعیف عمل می کنه یا با بازی کردن فرسوده میشه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •