مطمئنا کره هم در حدی نیست که بخواد آبروداری کنه !
پس تمام امیدهای آسیا باید به ایران باشه .![]()
مطمئنا کره هم در حدی نیست که بخواد آبروداری کنه !
پس تمام امیدهای آسیا باید به ایران باشه .![]()
خدا وکیلی حق ساحل عاج باخت نبود.خیلی بهتر از کلمبیا بازی کردن.چه سرعت چه تاکتیک چه قدرت بدنی.خیلی الکی رو ضعف دفاعی گل دوم رو خوردن.زیبا بازی کرد ساحل عاج.داورم که یه هند پنالت رو نگرفت براشون
بازی ساحل عاج و کلمبیا واقعا بازی قشنگی بود
به نظرم ساحل عاج بهتر بازی کرد ولی با اشتباه فردی روی گل دوم دیگه عملا بازی رو واگذار کرد
ساحل عاج خیلی حمله کرد و خیلی هم بازیکنانش دونده بودن
یه سری بازیکنش مثل یحیی توره و جروینیو می تونم بگم عالی بودن
یعنی یحیی توره با این قدش عجیبه خلاقیتش اینقدر بالاست!
دروگبا هم فقط نیم ساعت بهش بازی رسید که در حد انتظار نبود ولی به نظرم شاید از اول بازی کنه تاثیرش بیشتر باشه
در کل ساحل عاج تیم خوبیه و می تونه از این گروه صعود کنه
جا داره از عملکرد خوب چند تا بازیکن کلمبیا تا اینجا جام یاد کنیم یعنی رودریگوئز ، کوادرادو ، آرمرو و کوینترو
حالا رودریگوئز که دیگه مشخص بود ستاره کلمبیاست و فکر نکنم موناکو این بازیکن گرون قیمت رو به این راحتی از دست بده ولی بازیکنای دیگه می تونن مشتری های خوبی داشته باشن
تازه باید اینو هم در نظر بگیریم که بهترین مهاحم کلمبیا یعنی جکسون مارتینز هنوز بازی نکرده!
ساحل عاج خیلی خوب بود.
من مطمئنم اگر ساحل عاج صعود کنه از اون تیم هایی میشه که اشک تیم های بزرگ رو در میاره.
درود و تبریک بابت پیروزی کلمبیا . بازی خوب و زیبایی بود و کلمبیا خیلی حرفه ای بازی کرد و سه امتیاز رو گرفت هر چند با توجه به قدرت دو تیم پیش بینی خودم تساوی بازی بود.
با این حال از پیروزی کلمبیا خوشحال شدم .
البته ساحل عاج هم تیم خیلی خوبی نشون داد و مشخص شد که پیروزی اونا مقابل ژاپن از روی شانس نبوده و با این بازی که من از این تیم دیدم به نظرم شانس خیلی زیادی برای صعود از مرحله گروهی داره .
کلمبیا عجب ضد حملات سریعی داشت . بازیکنانی مثل کوادرادو و ایباربو و رودریگز خیلی سریع توپ رو از دفاع به حمله میبردن ولی لحظه آخر با بی دقتی از دستش میدادن .
نمیدونم چرا از کونترو بیشتر استفاده نمیشه . قبلا هم گفته بودم این پسر با این توانایی هاش میتونه کمک زیادی به کلمبیا بکنه و خلاقیت بالایی داره و دید خیلی خوبی هم داره .
ولی همچنان به عنوان بازیکن فیکس مورد استفاده قرار نمیگیره !
کلمبیا با این بازیکنان و کیفیتی که داره به نظرم میتونه با 9 امتیاز با اقتدار از گروه صعود کنه و در دور بعد هم رقیب قدری برای دیگر تیم ها باشه .
من که از این تیم و بازی هاش بدجوری لذت میبرم ... امیدوارم در ادامه همین روند رو شاهد باشیم و کلمبیا یک پای فینال باشه![]()
سلام ...
کل بازی یه طرف ... رقص عمو " فرید موندراگون " و برو بچه های تیم ملی کلمبیا یه طرف :
شاید خیلی از بازیکن های حاضر تو این تصویر جای پسر فرید موندراگون 43 ساله باشند، امیدوارم سر مربی کلمبیا تو بازی سوم از فرید استفاده کنه.
tapatalk
...
REAPER CREW
گريه بازيکن متعصب و احساساتي تيم ملي ساحل عاج سوژه مطبوعات جهان شد.
روز گذشته تيم ساحل عاج در ادامه مسابقات جام جهاني مقابل کلمبيا قرار گرفت که در نهايت 2 بر يک بازنده شد.
به هنگام آغاز بازي و زماني که سرود تيمها در ورزشگاه محل بازي پخش ميشد احساسي شدن ژفري سوريديه بازيکن 29 ساله تيم ساحل عاج بسيار جلب توجه کرد و از ديد تصويربرداران تلويزيوني و لنز دوربين عکاسان حاضر در محل دور نماند.
وي در کل زمان پخش سرود کشورش به شدت اشک ميريخت
روزنامه هافتال چاپ هلند با تصوير اين بازيکن از وي به عنوان بازيکني متعصب و احساسي ياد کرد.
برخي رسانهها هم عنوان کردند به علت اينکه بازيکن ساحل عاجي ساعاتي قبل از انجام بازي خبر درگذشت پدرش را شنيده بود دچار اين حرکت شد و ميگريست حتي سايت فيفا هم به ذکر اين موضوع پرداخت اما خود وي شايعه مطرح شده را تکذيب کرد.
وي در يکي از شبکههاي اجتماعي نوشت: نه پدر من الان فوت نشده است، پدر من متاسفانه سال 2004 فوت کرد آنچه رسانهها اطلاعرساني کردند به کلي غلط بود.
آن لحظه من فقط به ياد کشورم بودم و نميتوانستم احساسات خودم را نگه دارم مجبور بودم به خاطر علاقه زياد به کشورم آنگونه بگريم.
ساحل عاج اومده بود مساوی رو بگیره و بازی آخر هم یونان رو ببره و بره بالا
خط حمله ژاپن در این جام چقد ضعیف عمل کرده دیشب کل بازی دست ژاپن بود فقط نتونستن از موقعیت هاشون استفاده کنن بازی ببرن
ژاپن بازی آخر با کلمبیا شانس زیادی برای صعود نداره پکرمن تیم عالی درست کرده حالا فالکائو هم نیست تیمشون اینقد سرحاله![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)