تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 21 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 209

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2013-2014 | مرحله شانزده تیم

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

به نظر من

بارسا - من سیتی
    به نظر بازی تهاجمی و پر گلی رو شاهد باشیم . دو تیم مشکلاتی در خط دفاعی و بازیکنان تهاجمی آماده ای دارند .
    من سیتی تیمی هجومی با هدایت پلگرینی مربی با تجربه مخصوصا در مقابل بارسا است . طی دو فصل اخیر هم در لالیگا پلگرینی با مالاگا هر بار بازی های نزدیکی را در برابر بارسا داشت و همیشه بارسا را به زحمت می انداخت . سیتیزن ها امسال غولی خطرناک در بازی های خانگی بودند . ولی نکته ای که جلب توجه میکند بازی ها و نتایج این تیم خارج از ورزشگاه اتحاد است که نوسان های زیادی دارد و نشان می دهد من سیتی در خارج از خانه همان تیمی نیست که در خانه بازی میکند البته باید برد مقابل بایرن در آلیانز آرنا را فاکتور گرفت .
    حال و روز بارسا هم مشخص است و تا زمان برگزاری بازی ها با برگشت مصدومان از جمله مسی به نظر می آید بارسا به همان تیم خطرناک همیشگی تبدیل شود و اگر میخواهد به مراحل بالاتر بورد باید از ضعف من سیتی در بازی های خارج خانه نهایت استفاده را بکند .

چلسی - گالا
    این بازی بیشتر از این که حساس باشد ، احساسی است . بازگشت دروگبا به استمفورد بریج و مسلما استقبال باشکوهی که از او خواهد شد ، رویارویی با مربی محبوب و همچنین برخورد اسنایدر با مورینیو مربی که دوباره اسنایدر را زنده کرد نوید ده لحظات احساسی جالبی خواهد بود .
    بازی در جهنم استانبول هم برای هیچ تیمی حتی چلسی راحت نیست . مانچینی که سال ها با من سیتی در اروپا موفق نبود و نتوانست از گروهش بالا بیاید حالا با گالاتاسرای به این مهم دست پیدا کرده و نمیخواهد به همین سادگی ها پا پس بکشد .
    باید دید خلاقیت بازیکنان فانتزی چلسی در مقابل فوتبال محکم و فیزیکی گالا چه جیزی به ارمغان خواهد آورد .

آرسنال - بایرن مونیخ
    ادامه سلطه بایرن یا انتقام آرسنال ؟
    بدون شک ارسنال در بهترین فرم خودش در سال های اخیر هست و اضافه شدن اوزیل مثل تکه گم شده پازل تاکتیکی ونگر بود و خط هافبک خلاق و پویا این تیم امسال عملکرد فوق العاده ای داشته است . شاید تنها نقطه ضعف آرسنال نداشتن انسجام دفاعی کافی است که بعضا مشکلاتی برای این تیم ایجاد کرده .
    اما در مورد بایرن نمیشه صحبت خاصی کرد و طی دو سال اخیر فوتبال خودش رو به همه تیم ها دیکته کرده . اما گاها باخت های پراکنده داشته مثل باخت فصل قبل به همین آرسنال یا من سیتی امسال در آلیانز آرنا . یا حتی باخت 4 - 2 در سوپر کاپ آلمان به دورتموند . ولی چیزی که مشخص است شانس بد هر دو تیم در این قرعه است.

میلان - اتلتیکو مادرید
    روند صعودی اتلتیکو و روند ضعیف میلان در چند سال اخیر کاملا محسوس بوده است . تیم سیمئونه سال به سال بی توجه به از دست دادن مهاجمان خود در حال بهتر شدن است و میلان و آلگری به نظر به پایان همکاری نزدیک میشوند . البته نباید از بازیکنان خوب میلان که میتوانند در لحظه تاثیر گذار باشند صرف نظر کرد اما به جرئت اتلتیکو الان بهترین تیم اسپانیایی است و جنگندگی و میل به پیروزی که در این تیم دیده میشه در کمتر تیمی دیده می شود .
    در کل بازی کاملا فیزیکی و درگیرانه و نفس گیری شاهد خواهیم بود که جذابیت هایش بر هیچ کس پوشیده نیست .

من یونایتد - المپیاکوس
    هر چه من یونایتد امسال در لیگ جزیره متزلزل ظاهر شده ، در لیگ قهرمانان با ثبات و مقتدر بوده است و این نکته با توجه به تجربه کم مویس در اروپا میتواند عجیب باشد . المپیاکوس هم تیم ضعیفی نیست و یکی از مهاجمان خوب و خوش اتیه اروپا یعنی میتروگلو یونانی را در اختیار دارد . ولی خب من یونایتد همیشه من یونایتده !

پی اس جی - لورکوزن
    لورکوزن با هدایت هیپیا این فصل در بوندسلیگا عالی کار کرده و نزدیک ترین تعقیب کننده بایرن می باشد اما به نظر نمی آید در مقابل تیم ثروتمند بلان مقاومت کافی را داشته باشد .

شالکه - رئال
    شالکه امسال قدرت سال های گذشته وضعیت جالبی در بوندسلیگا ندارد و به نظر بعد از جدایی هولتبی انسجام لازم در خط میانی این تیم وجود ندارد ولی از بازیکنان خطرناکی نظیر بواتنگ و دراکسلر تشکیل شده که قابل پیش بینی نیستند . اما رئال از وجود کالتو بهره میبره که در اروپا کاملا با تجربه است و با زوج آماده رونالدو و بیل به نظر نمیرسد تیمی به سادگی حریف آن ها بشود .

دورتموند - زنیت
    زنیت تیمی که طی دو سال اخیر با جذب بازیکنان گران قیمت سعی در پیشرفت داشته و تقریبا هم موفق بوده . صعود از گروهی که پورتو و اتلتیکو در آن بودند هر چند با اختلاف امتیازی اندک میتواند شایستگی این تیم را نشان دهد . وجود ویتسل در کمر بند میانی و هالک نه چندان محبوب نزد هوادارن ! در خط حمله تیمی خطرناک ساخته است .
    ولی در طرف دیگر دورتموند با مربی محبوب و سبک بازی مخصوص خود باز هم از گروه مرگ جان سالم به در برد .
    البته سیل مصدومان این تیم امسال توقف ناپذیر بوده و همین امر ضعف عملکرد دورتموند امسال را باعث شده ولی تا دو ماه دیگر با اضافه شدن مصدومان میشود انتظار همان دورتموند همیشگی را داشت . البته باید دید از فرصت نقل و انتقالات ژانویه واتسکه چگونه بهره میگیرد و به نظر زمانی واجب تر از این برای خرید بازکنان جدید برای دورتموند نبوده . نکته دیگر شانس پایین دورتموند در بوندسلیگا امسال هست و اختلاف امتیازی با صدر همین حالا هم انقدر زیاد شده که تمرکز کلوپو و بازیکنان را به سمت لیگ قهرمانان بکشد و تجربه ثابت کرده که دورتموند در سال های اخیر تنها در یکی از این دو جبهه پیروز بود .
    باید دید ماشین پرس دورتموند در سرمای روسیه یخ میزند یا همچنان می تازد .

کم کم داریم به قسمت های پر هیجان تر و زیباتر و سورپرایز های بیشتر نزدیک میشیم ...
    Last edited by CATALONIA; 16-12-2013 at 22:15.

2. 13 کاربر از CATALONIA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

قرعه های جالبی رو داشتیم.

منچستر سیتی / بارسا
    میلان / آتلتیکو مادرید
    لورکوزن / PSG
    آرسنال / بایرن

بازی های سخت این ها هستند به نظرم، لورکوزن رو نباید دست کم گرفت در آلمان از 16 بازی 37 امتیاز گرفته و از دورتموند بالاتر هست. من برای تیم هایی مثل بارسا، رئال و بایرن که طرفدارانشون مدعی بهترین تیم بودن و لایق قهرمانی بودن هستن دیگه حرف هایی مثل قرعه خوب یا بد و خوش شانسی یا بدشانسی رو صحیح نمی دونم. اگه تیمی لایق قهرمانی است که نباید فرقی کنه الان به منچستر سیتی بخوره یا به زنیت. اگه بارسا نتونه منچستر سیتی رو حذف کنه یا بایرن نتونه آرسنال رو حذف کنه یعنی لایق قهرمانی نیستند.

من فکر می کنم بارسا، آتلتیکو، PSG، بایرن، چلسی، رئال، دورتموند و یونایتد به دور بعدی صعود می کنند و در این مرحله سورپرایزی رو نخواهیم دید.

4. 16 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

بدون تعصب یا منظور دیگه ای باید بگم دو تیم بایرن و بارسا بدشانس ترین تیمهای این مرحله بودن که به سیتی و آرسنال خوردن

بارسا با این خط دفاعی حریف خط حمله سیتی نمیشه در مقابل میشه با کمی تمرکز و تخریب هدفمند خط حمله بارسا رو به راحتی از کار انداخت
    پس فکر میکنم از نظر فنی سیتی بارسا رو حذف میکنه

بایرن هم در مقابل آرسنالی بازی میکنه که شخصیت لازم رو به دست آورده و تجربه خوبی هم از دیدار با بایرن داره
    آرسنال در بهترین شرایط چند سال اخیر خودشه
    فقط کافیه به این توجه کرد که آرسنال صدرنشین یکی از بهترین دوره های لیگ برتر هست
    فکر نمیکنم بایرن تیم شکست ناپذیری باشه اگر به بایرن اجازه ندی با توپ بازی کنه به شدت آسیب پذیر میشه
    چون برعکس خط میانی و حمله خوبی که داره دفاعش تعریفی نداره حتی میشه گفت از نظر اشتباهات فردی با مدافعین بارسا رقابت شونه به شونه دارن
    و اگر توی دنیا سه چهار تیم باشن که قدرت بازی با توپ رو داشته باشن و هم توانایی پرس داشته باشن و هم حفظ توپ یکیشون آرسناله
    این بازی بر خلاف بازی سیتی بارسا بازی نزدیکی هست و در نهایت فکر میکنم اگر آرسنال بتونه توی خونه خودش نتیجه خوبی بگیره(یعنی فقط جوری بازی کنه که نبازه) توی بازی برگشت میتونه به راحتی بایرن رو ببره

دو تیم دیگه انگلیس هم با کمی تمرکز میتونن به راحتی برن توی 8 تا

احساس میکنم امسال سال تیمهای انگلیسی هست

6. 3 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

بدون تعصب یا منظور دیگه ای باید بگم دو تیم بایرن و بارسا بدشانس ترین تیمهای این مرحله بودن که به سیتی و آرسنال خوردن

بارسا با این خط دفاعی حریف خط حمله سیتی نمیشه در مقابل میشه با کمی تمرکز و تخریب هدفمند خط حمله بارسا رو به راحتی از کار انداخت
    پس فکر میکنم از نظر فنی سیتی بارسا رو حذف میکنه

بایرن هم در مقابل آرسنالی بازی میکنه که شخصیت لازم رو به دست آورده و تجربه خوبی هم از دیدار با بایرن داره
    آرسنال در بهترین شرایط چند سال اخیر خودشه
    فکر نمیکنم بایرن تیم شکست ناپذیری باشه اگر به بایرن اجازه ندی با توپ بازی کنه به شدت آسیب پذیر میشه
    چون برعکس خط میانی و حمله خوبی که داره دفاعش تعریفی نداره حتی میشه گفت از نظر اشتباهات فردی با مدافعین بارسا رقابت شونه به شونه دارن
    و اگر توی دنیا سه چهار تیم باشن که قدرت بازی با توپ رو داشته باشن و هم توانایی پرس داشته باشن و هم حفظ توپ یکیشون آرسناله
    این بازی بر خلاف بازی سیتی بارسا بازی نزدیکی هست و در نهایت فکر میکنم اگر آرسنال بتونه توی خونه خودش نتیجه خوبی بگیره(یعنی فقط جوری بازی کنه که نبازه) توی بازی برگشت میتونه به راحتی بایرن رو ببره

دو تیم دیگه انگلیس هم با کمی تمرکز میتونن به راحتی برن توی 8 تا

احساس میکنم امسال سال تیمهای انگلیسی هست
    کاملا بی طرفانه بود!

شما بارسای الآن رو میبینی در حالیکه بیشتر مدافعان و دروازه بان فیکس اون مصدومن. شما خط حمله ی الآن بارسا میبینی در حالیکه مسی مصدومه و قبل از بازی خواهد رسید...
    با بازگشت مصدومان، بارسا مثل همیشه خطرناک میشه...
    نمیشه به این اتکا کرد. یوونتوس، ناپولی...
    همین آرسنال بازی پیش مقابل من سیتی رو باخت. درسته تیمی جوون و خوبی داره ولی برای تقابل با بایرن بازیکنان و تاکتیک هایی بهتر از الآنش نیاز داره تا بایرن رو ببره.

مطمئن باشید تمامی تاکتیک تیم هایی که مقابل بارسا و بایرن بازی میکنن هدفشون همینه و بعضی از تیم ها به این هدف میرسن با دفاع اتوبوسی! بیشترشون هم مغلوب میشن.

فعلا که بارسا با همین مدافعان بی دروپیکر بهترین خط دفاع رو تو لالیگا داره! همینطور بایرن...

یکیشون هم بایرن!

این بازی بر خلاف بازی سیتی بارسا بازی نزدیکی هست و در نهایت فکر میکنم توی بازی برگشت میتونه به راحتی بایرن رو ببره

پایه و اساس این جمله غلطه. شاید آرسنال بتونه با هنرنمایی عالی بازی رو توی خونه خودش ببره ولی باید به فکر تفاضل گل توی بازی برگشت باشه!

Last edited by E.N.A.Y.A.T; 17-12-2013 at 19:53.

8. این کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز شما اجازه ندارید جمله من رو ویرایش کنید
    جمله من این بود
    اما شما بدون اجازه و بر اساس سلیقه خودتون ادیتش کردین و شد این
    این بازی بر خلاف بازی سیتی بارسا بازی نزدیکی هست و در نهایت فکر میکنم توی بازی برگشت میتونه به راحتی بایرن رو ببره
    من الان باید این رو شوخی بگیرم؟ جواب بدم؟ چیکار کنم؟

........................................
    کاملا بی طرفانه بود!
    نه کسی ادعا نکرد که بی طرفانه است
    من کاملا طرفدار تیمهای انگلیسی هستم
    اما بدون تعصب بود

شما بارسای الآن رو میبینی در حالیکه بیشتر مدافعان و دروازه بان فیکس اون مصدومن. شما خط حمله ی الآن بارسا میبینی در حالیکه مسی مصدومه و قبل از بازی خواهد رسید...
    از کدوم بخش حرفای من متوجه شدین در مورد بارسای الان حرف میزنم؟
    من بارسا رو بدون مسی تصور کردم؟

همین آرسنال بازی پیش مقابل من سیتی رو باخت. درسته تیمی جوون و خوبی داره ولی برای تقابل با بایرن بازیکنان و تاکتیک هایی بهتر از الآنش نیاز داره تا بایرن رو ببره.
    همین سیتی هفته قبل بایرن رو هم توی ورزشگاهش برد که دوستان طرفدار بایرن لطف کردن و گذاشتن به حساب غرور زیاد بایرن
    و روی حقیقت رو ماست مالی فرمودن
    مورد بعدی اینکه قدرت سیتی چه ربطی به بایرن داره؟

مطمئن باشید تمامی تاکتیک تیم هایی که مقابل بارسا و بایرن بازی میکنن هدفشون همینه و بعضی از تیم ها به این هدف میرسن با دفاع اتوبوسی! بعضی ها هم مغلوب میشن.
    شما یه بار دیگه بایرن و سیتی رو ببینید تا متوجه بشید سیتی اصلا اتوبوسی بایرن رو نبرد
    در ثانی چیزی که من گفتم کاملا در جهت خلاف اتوبوسی بازی کردنه
    توی دفاع به قول شما اتوبوسی که من کاملا منکرش میشم و باید بگم توی عمرم چنین تاکتیکی در فوتبال ندیدم برعکس توپ رو به حریف(در اینجا بایرن) میدین
    در مورد دفاع اتوبوسی هم که چنتا بچه که تحمل باخت رو نداشتن سر زبونا انداختن باید بگم کسی که دو کلاس فوتبال بلد باشه اصلا به چنین چیزی اعتقاد نداره
    مثلا برای نمونه اون بازی چلسی و بارسا توی نوکمپ که چلسی بارسا رو برد و رفت فینال و اونجا هم بایرن رو برد
    این چه دفاع اتوبوسیی بود که توی یه صحنه یکی از سرنشینای اتوبوس یعنی رامیرز یه هو توی 18 قدم حریف پیداش میشه
    گستردگی بازی چلسی در اون بازی تقریبا به اندازه بارسا بود منتها بارسا با 10 نفر حمله میکرد و چلسی در بهترین زمان و مکان با دو نفر حمله میکرد و گل رو هم میزد
    اصلا بارسا چطور رفت و برگشت از یه تیم اتوبوسی 3 گل دریافت میکنه ؟

فعلا که بارسا با همین مدافعان بی دروپیکر بهترین خط دفاع رو تو لالیگا داره!
    شما اگر دوست دارید لالیگا رو در سطح یک لیگ ببینید مشکل خودتونه
    من چیزی به اسم یک لیگ نمیبینم 20 تا تیم ردیف کردن که در نهایت دو تیم برای قهرمانی امیدوارن
    چهار پنج تیمم همیشه برای سهمیه جام یوفا رقابت دارن و چهار پنج تیمم همیشه خطر سقوط دارن
    Last edited by +ali; 17-12-2013 at 20:19.

10. 4 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

آقا باید یه کاری کنیم. بگیم بعد از اینکه من پست گذاشتم از 10 دقیقه بعدش نظر بدید تا مشکلات بالا پیش نیاد.

الآن اگه دوباره پستم رو بخونین، باید پست خودتون رو ویرایش کنید! بعد جواب میدم...

پروفشنال fishdilo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با این قرعه کشی وای به حال آرسنال

چه شود‎‎‎)))

Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

دوست عزیز شما اجازه ندارید جمله من رو ویرایش کنید
    اما شما بدون اجازه و بر اساس سلیقه خودتون ادیتش کردین و شد این
    من الان باید این رو شوخی بگیرم؟ جواب بدم؟ چیکار کنم؟
    قبل اینکه شما بگید من ویرایش کرده بودم. اگر هم باعث دلخوری شما شده عذر میخوام

نه کسی ادعا نکرد که بی طرفانه است
    من کاملا طرفدار تیمهای انگلیسی هستم
    اما بدون تعصب بود
    تناقص تو این جمله موج میزنه!

از کدوم بخش حرفای من متوجه شدین در مورد بارسای الان حرف میزنم؟
    من بارسا رو بدون مسی تصور کردم؟
    همین سیتی هفته قبل بایرن رو هم توی ورزشگاهش برد که دوستان طرفدار بایرن لطف کردن و گذاشتن به حساب غرور زیاد بایرن
    و روی حقیقت رو ماست مالی فرمودن

مورد بعدی اینکه قدرت سیتی چه ربطی به بایرن داره؟
    بله درسته. توی خونه اش هم باخت. من اصل حرفم در مورد این بود که تیمی که بخواد با بایرن پپ بازی کنه باید خیلی رو تیمش کار کنه. از همه لحاظ باید در حد تیم بایرن باشه.
    همین بارسا توی نیمه نهایی سال پیش بدجوری باخت و حذف شد. و آرسنال هم همینطور مخصوصا خط دفاعی.
    قدرت سیتی ربطی به بایرن نداره. من داشتم در مورد حرف های شما در مورد آرسنال که میگفتین :"فقط کافیه به این توجه کرد که آرسنال صدرنشین یکی از بهترین دوره های لیگ برتر هست"
    و من هم در جواب گفتم تیم هایی امثال یوونتوس و ناپولی که توی لیگ خودشون هم اول و تیم های خوبی هستن حذف شدند. آیا حرف شما دال بر برد حتمی آرسنال مقابل بایرن داره؟

در مورد دفاع اتوبوسی هم که چنتا بچه که تحمل باخت رو نداشتن سر زبونا انداختن باید بگم کسی که دو کلاس فوتبال بلد باشه اصلا به چنین چیزی اعتقاد نداره
    مثلا برای نمونه اون بازی چلسی و بارسا توی نوکمپ که چلسی بارسا رو برد و رفت فینال و اونجا هم بایرن رو برد
    این چه دفاع اتوبوسیی بود که توی یه صحنه یکی از سرنشینای اتوبوس یعنی رامیرز یه هو توی 18 قدم حریف پیداش میشه
    گستردگی بازی چلسی در اون بازی تقریبا به اندازه بارسا بود منتها بارسا با 10 نفر حمله میکرد و چلسی در بهترین زمان و مکان با دو نفر حمله میکرد و گل رو هم میزد
    اصلا بارسا چطور رفت و برگشت از یه تیم اتوبوسی 3 گل دریافت میکنه ؟
    لطفا توهین نکنید آقا. نظر هر شخصی مهمه!
    خب به نظر شما تاکتیک اونا توی اون بازی ها چی بود؟ دفاع اتوبوسی و ضد حمله. بارسا هم همینطور ضربه خورد و باخت. من فقط بازی هایی که بارسا با میلان کرده رو قبول دارم. چون واقعا میلانی ها از خودشون مایه گذاشتن و اگر هم که بردن به حق بردن.

شما اگر دوست دارید لالیگا رو در سطح یک لیگ ببینید مشکل خودتونه
    من چیزی به اسم یک لیگ نمیبینم 20 تا تیم ردیف کردن که در نهایت دو تیم برای قهرمانی امیدوارن
    چهار پنج تیمم همیشه برای سهمیه جام یوفا رقابت دارن و چهار پنج تیمم همیشه خطر سقوط دارن

میدونید که لالیگا در کنار لیگ جزیره و آلمان بهترین لیگ های جهان هستند؟
    به نظر شما، اینکه فقط 3 تا تیم دارن واسه قهرمانی میجنگن یه مشکل واسه لیگ حساب میشه؟
    Last edited by E.N.A.Y.A.T; 17-12-2013 at 21:04.

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

تناقص تو این جمله موج میزنه!
    دوست گرانقدر
    تعصب حالت افراطی و غیر منطقی طرفداری هست
    میشه طرفدار یک تیم بود و با گرایش به همین طرفداری منطقی هم حرف زد ولی تعصب نداشت
    اگر برای شما تفاوت تعصب و طرفداری قابل درک نیست اون دیگه مشکل من نیست

لطفا توهین نکنید آقا. نظر هر شخصی مهمه!
    خب به نظر شما تاکتیک اونا توی اون بازی ها چی بود؟ دفاع اتوبوسی و ضد حمله. بارسا هم همینطور ضربه خورد و باخت. من فقط بازی هایی که بارسا با میلان کرده رو قبول دارم. چون واقعا میلانی ها از خودشون مایه گذاشتن و اگر هم که بردن به حق بردن.
    من توهین نکردم همه ما با هر سن و سالی در بعضی چیزها در ابتدای راهیم و گاهی کودکانه قضاوت میکنیم
    مثلا من گواهینامه رانندگی دارم اما اگه قرار باشه برم خلبانی یاد بگیرم 100 سالمم که باشه در برابر استادم 20 سالشم که باشه یه بچه محسوب میشم
    فوتبالم همینه

در مورد تاکتیک چنین تیمهایی باید بگم کاملا مشخصه تمرکز روی دفاع و استفاده از فضاها و ضعفهای خط دفاعی حریف در ضد حملات
    تیمی که اتوبوسی دفاع میکنه فقط به فکر گل نخوردن هست دیگه نقشه ای برای گل زدن نداره
    اما تیمهایی مثل چلسی کاملا برای گل زدن هم نقشه داشتن
    پس چطور ممکنه ما تمرکز این تیم روی دفاع رو ببینیم و اسمش رو اتوبوسی بذاریم اما تمرکز و سیستم این تیم برای گلزنی رو نبینیم
    به این میگن گستردگی بازی که چلسی توی اون بازی هم تا توی شش قدم بارسا برای بازی تاکتیک و برنامه داشت
    چطور ممکنه یه اتوبوس وسعتش به اندازه تمام زمین باشه
    به نظر من تیمی که داشت اتوبوسی بازی میکرد بارسا بود بهتره بگم این بارسا بود که داشت اتوبوسی حمله میکرد
    تیمی اتوبوسی حمله میکنه که حواسش فقط به گل زدن باشه مثل بارسا که تقریبا تاکتیکی برای کنترل ضد حملات چلسی نداشت

15. این کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

درود
    دوستان اگه دقت کنن داریم در مورد بازی های لیگ قهرمانان صحبت میکنیم و توی بازی هایی با این کیفیت نمیشه از حالا اینقدر راحت تیم های صعود کرده و حذف شده رو تشخیص بدیم .
    البته کلا ذات فوتبال همینه که غیر قابل پیش بینیه .

این که یک تیم از نظر نفراتی در سطح بهتری باشه و ستاره های بیشتری در اون حضور داشته باشن دلیلی بر برتری حتمی اون تیم نیست .
    نقطه قوت و تاثیر گذار حساب میشه و شکی توش نیست ولی این که بخوایم بخاطر داشته های دو تیم , برنده و بازنده رو مشخص کنیم به نظرم زیاد درست نیست .

حداقل توی تاریخ فوتبال بارها به ما نشون داده که همچین چیزی تاثیر 100% نداره .

اگه دقت کنیم می بینیم همین چند روز پیش بود که تیمی مثل یووه با اون همه بازیکن سرشناس و با کیفیت در بازی با گالاتاسرای شکست خورد و صعود نکرد .
    در صورتی که بعد از قرعه کشی همه روی صعود بی دردسر رئال و یووه اتفاق نظر داشتن و هیچ کس یا کمتر کسی فکر میکرد که تیمی مثل یووه در آخر نتونه صعود کنه .

از طرف دیگه تا شروع مرحله بعد بازی ها هنوز کلی زمان داریم و توی این مدت ممکنه کلی اتفاق بیافته .
    مثلا یک تیم یک یا دو بازیکن ستاره و تاثیر گذارش رو از دست بده که همین مورد میتونه روی کیفیت کلی بازی تیم و تاکتیک های مربی تاثیر منفی بذاره و در آخر اون تیم رو با مشکل مواجه کنه و باعث حذف اون بشه .

یا شاید یک تیم از حالت آرمانی خودش دور بشه یا شاید یک تیم دیگه که شرایط خوبی نداره به شرایط آرمانی برسه . و کلی شاید های دیگه که هر کدوم تاثیر مخصوص به خودشون رو دارن .

یک چیزی رو که من خیلی خوب فهمیدم و با پوست و استخوان درکش کردم اینه که مقایسه های روی کاغذ و کلا این آمار و احتمالات به هیچ تیمی وفا نکرده
    شاید یک تیم روی کاغذ ضعیف یا قرعه مناسب تلقی بشه . ولی داخل بازی ممکنه همه چیز متفاوت باشه .

17. 6 کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •