بدون تعصب یا منظور دیگه ای باید بگم دو تیم بایرن و بارسا بدشانس ترین تیمهای این مرحله بودن که به سیتی و آرسنال خوردن
بارسا با این خط دفاعی حریف خط حمله سیتی نمیشه در مقابل میشه با کمی تمرکز و تخریب هدفمند خط حمله بارسا رو به راحتی از کار انداخت
پس فکر میکنم از نظر فنی سیتی بارسا رو حذف میکنه
بایرن هم در مقابل آرسنالی بازی میکنه که شخصیت لازم رو به دست آورده و تجربه خوبی هم از دیدار با بایرن داره
آرسنال در بهترین شرایط چند سال اخیر خودشه
فقط کافیه به این توجه کرد که آرسنال صدرنشین یکی از بهترین دوره های لیگ برتر هست
فکر نمیکنم بایرن تیم شکست ناپذیری باشه اگر به بایرن اجازه ندی با توپ بازی کنه به شدت آسیب پذیر میشه
چون برعکس خط میانی و حمله خوبی که داره دفاعش تعریفی نداره حتی میشه گفت از نظر اشتباهات فردی با مدافعین بارسا رقابت شونه به شونه دارن
و اگر توی دنیا سه چهار تیم باشن که قدرت بازی با توپ رو داشته باشن و هم توانایی پرس داشته باشن و هم حفظ توپ یکیشون آرسناله
این بازی بر خلاف بازی سیتی بارسا بازی نزدیکی هست و در نهایت فکر میکنم اگر آرسنال بتونه توی خونه خودش نتیجه خوبی بگیره(یعنی فقط جوری بازی کنه که نبازه) توی بازی برگشت میتونه به راحتی بایرن رو ببره
دو تیم دیگه انگلیس هم با کمی تمرکز میتونن به راحتی برن توی 8 تا
احساس میکنم امسال سال تیمهای انگلیسی هست
کاملا بی طرفانه بود!
شما بارسای الآن رو میبینی در حالیکه بیشتر مدافعان و دروازه بان فیکس اون مصدومن. شما خط حمله ی الآن بارسا میبینی در حالیکه مسی مصدومه و قبل از بازی خواهد رسید...
با بازگشت مصدومان، بارسا مثل همیشه خطرناک میشه...
فقط کافیه به این توجه کرد که آرسنال صدرنشین یکی از بهترین دوره های لیگ برتر هست
نمیشه به این اتکا کرد. یوونتوس، ناپولی...
همین آرسنال بازی پیش مقابل من سیتی رو باخت. درسته تیمی جوون و خوبی داره ولی برای تقابل با بایرن بازیکنان و تاکتیک هایی بهتر از الآنش نیاز داره تا بایرن رو ببره.
فکر نمیکنم بایرن تیم شکست ناپذیری باشه اگر به بایرن اجازه ندی با توپ بازی کنه به شدت آسیب پذیر میشه
مطمئن باشید تمامی تاکتیک تیم هایی که مقابل بارسا و بایرن بازی میکنن هدفشون همینه و بعضی از تیم ها به این هدف میرسن با دفاع اتوبوسی! بیشترشون هم مغلوب میشن.
چون برعکس خط میانی و حمله خوبی که داره دفاعش تعریفی نداره حتی میشه گفت از نظر اشتباهات فردی با مدافعین بارسا رقابت شونه به شونه دارن
فعلا که بارسا با همین مدافعان بی دروپیکر بهترین خط دفاع رو تو لالیگا داره! همینطور بایرن...
و اگر توی دنیا سه چهار تیم باشن که قدرت بازی با توپ رو داشته باشن و هم توانایی پرس داشته باشن و هم حفظ توپ یکیشون آرسناله
یکیشون هم بایرن!
این بازی بر خلاف بازی سیتی بارسا بازی نزدیکی هست و در نهایت فکر میکنم توی بازی برگشت میتونه به راحتی بایرن رو ببره
پایه و اساس این جمله غلطه. شاید آرسنال بتونه با هنرنمایی عالی بازی رو توی خونه خودش ببره ولی باید به فکر تفاضل گل توی بازی برگشت باشه!