تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 46

نام تاپيک: کمک در خرید سیستم مختص کار با 3D MAX

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

لپ تاب های معمول بازار خریدشون برای این کاربرد چیزی جز پول ریختن دور نیست !
    سیستم های مازستا یه نمونشو اگه خواستید خودم بهتون توی همون سه تا لیستی که گفتم پیشنهاد میدم ! همشون از پردازنده زئون توی کانفیگشون استفاده شده ! که کارشون تخصصی پردازش سنگین و سروری هست !
    سیستم های مازستا شبه سروری هستند !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

جناب استارتر اگه دوست داشته باشید که بدونید سیستم های تخصصی این کاربرد کانفیگشون تقریباً چطوره (به صورت صرفاً جهت اطلاع ) میتونم بهتون سه تا سیستم تخصصی و فوق تخصصی لیست بدم ! ( البته نه برای خرید ! بلکه برای افزایش آگاهی ! )
    اگه مایل بودید اعلام کنید !
    100 %.با کمال میل.ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

لپ تاب های معمول بازار خریدشون برای این کاربرد چیزی جز پول ریختن دور نیست !
    سیستم های مازستا یه نمونشو اگه خواستید خودم بهتون توی همون سه تا لیستی که گفتم پیشنهاد میدم ! همشون از پردازنده زئون توی کانفیگشون استفاده شده ! که کارشون تخصصی پردازش سنگین و سروری هست !
    سیستم های مازستا شبه سروری هستند !
    بابت راهنمایی لپ تاب ممنون.
    این سیستمی که این دوستان توی مازستا میبندن با سیستمی که بخوام خودم جمع کنم با همون کانفیگ فرق میکنه؟
    یا فقط فرقش توی پردازنده هست>؟
    یعنی به لحاظ سخت افزاری و نرم افزاری توی سیستم تغییراتی ایجاد میکنن؟
    مثلا اورکلاک کردن سیستم؟

توی کار رندر گرفتن و کار با 3d max ارزش داره از این سیستم ها با این نوع پردازش استفاده کرد؟

پروفشنال animsprite's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من نمیدونم این همه وسواس برا چی هست به تمام اون چیزایی که گفته شده اصلا تو جه نکردید باز بحث جدید راه میندازین
    ببین استارتر محترم من نمیدونم شما از 3dmax چی میخواین یع
    نی شیوه جدید ی ابداع شئه که میخواین برا 3dmaxاینقدر خر ج کنید من قبلا هم گفتم یه i5 هم کار شمارو جواب میده به نظر من الان یه سیس موسط رو به بالا بردارین بعد میتونید دوباره بعد 3-4 سال سیس دیگری در صورت نیاز بردارین اصلا موافق نیستم که یه بودجهسنگین برای این کارایی از الان بردارین فقط به خاطر این که بتونه تا 10 سال مثلا جواب گو باشه ..به شما حق میدم دارین هزینه می کنید و می خواین یه چیز خوب در بیاد یه قانون برای کسایی که در خرید سیس مردد هستن اینه که بجای خرید یه سیس گرون قیمت تو این گرونی وسیسی که بتونه سال ها دوام بیاره یا قابل ارتقا باشه اینه که شما همین زمان استفاده از سیس رو به دوقسمت تقسیم کنید حالا که قرار اینطوری بشه
    این که یک سیستم خوب و جمع جور الان بردارین البته نه با هزینه گزاف برای کارایی در حد 3-تا5 سال بعد از این هم میتونید دوباره به خرید سیس اقدام کنید این خیلی بهتر از اینه که همین الان یک چنین هزینه ای رو کنید و بعد ها نتونید به ارتقا یا تعویض سیس بپردازید اینطوری همیشه اپدیت خواهید بود ...اخه نمیدنم از 3dmax چطوری میخواین استفاده کنید که این همه بحث به راه انداختین
    در ضمن این قضیه خرید سیس بدون گرافیک چیه ..برای این کارایی گرافیک از همون اول لازمه خودتونو با این چیزا فریب ندین فقط باعث میشه هزینه استارتر بالا بره و در اخر هم که هیچ بعد همچین ا سریه زئون و سوکت 2011 صحبت میکنید که انگار مثلا بقیه 3dmax کار نمیکنند من چند بار بگم الان هستن کسای که با i52500k و گرافیک gtx 560ti دارن هم گیم هم به کارشون که 3dmax و .... هست میپردازن چرا قضیه رو اینقدر بقرنج میکنید برا خودتون
    بعدش این همه چرخیدید اومدین به لپتاپ رسیدین واقعا معلومه دارین چی کار میکنید ...لپتاپ همیشه بحث تولید گرما و کانگفینگ پایین و قیمت بالاش نسیبت به pc واضح و مشخصه چرا باز بحثو کش میدین
    این اخرین کامنت من در این بخشه امیدوارم در نهایت با یک هزینه عاقلانه یک سیستم عاقلانه ببیندین
    در ضمن اینجا در امریکا بساری از شر کت ها کارای گرافیکی فوتوشاپ و همین 3dmax و ... رو با all in one ها دارن انجام میدن بعد اگر در جایی پردازش سنگین نیاز داشتن به سیستم های قدرتمند شرکتی متوسل میشن یعنی در ایران چیزی بیشتر از امریکا پردازش میشه ....مطمئنا سیسی که شما با بودجه 3یا 4 تومن میبندین بسیار رووونتر ازیک all in one جواب خواهد داد باز این شعار من هست
    پیشنهاد و مشاوره از دوستان مشاور فروماست و تصمیم گیریه نهایی با خریدار محترم
    خوش باشین
    Last edited by animsprite; 09-12-2013 at 12:52.

5. 2 کاربر از animsprite بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

من نمیدونم این همه وسواس برا چی هست به تمام اون چیزایی که گفته شده اصلا تو جه نکردید باز بحث جدید راه میندازین
    ببین استارتر محترم من نمیدونم شما از 3dmax چی میخواین یع
    نی شیوه جدید ی ابداع شئه که میخواین برا 3dmaxاینقدر خر ج کنید من قبلا هم گفتم یه i5 هم کار شمارو جواب میده به نظر من الان یه سیس موسط رو به بالا بردارین بعد میتونید دوباره بعد 3-4 سال سیس دیگری در صورت نیاز بردارین اصلا موافق نیستم که یه بودجهسنگین برای این کارایی از الان بردارین فقط به خاطر این که بتونه تا 10 سال مثلا جواب گو باشه ..به شما حق میدم دارین هزینه می کنید و می خواین یه چیز خوب در بیاد یه قانون برای کسایی که در خرید سیس مردد هستن اینه که بجای خرید یه سیس گرون قیمت تو این گرونی وسیسی که بتونه سال ها دوام بیاره یا قابل ارتقا باشه اینه که شما همین زمان استفاده از سیس رو به دوقسمت تقسیم کنید حالا که قرار اینطوری بشه
    این که یک سیستم خوب و جمع جور الان بردارین البته نه با هزینه گزاف برای کارایی در حد 3-تا5 سال بعد از این هم میتونید دوباره به خرید سیس اقدام کنید این خیلی بهتر از اینه که همین الان یک چنین هزینه ای رو کنید و بعد ها نتونید به ارتقا یا تعویض سیس بپردازید اینطوری همیشه اپدیت خواهید بود ...اخه نمیدنم از 3dmax چطوری میخواین استفاده کنید که این همه بحث به راه انداختین
    در ضمن این قضیه خرید سیس بدون گرافیک چیه ..برای این کارایی گرافیک از همون اول لازمه خودتونو با این چیزا فریب ندین فقط باعث میشه هزینه استارتر بالا بره و در اخر هم که هیچ بعد همچین ا سریه زئون و سوکت 2011 صحبت میکنید که انگار مثلا بقیه 3dmax کار نمیکنند من چند بار بگم الان هستن کسای که با i52500k و گرافیک gtx 560ti دارن هم گیم هم به کارشون که 3dmax و .... هست میپردازن چرا قضیه رو اینقدر بقرنج میکنید برا خودتون
    بعدش این همه چرخیدید اومدین به لپتاپ رسیدین واقعا معلومه دارین چی کار میکنید ...لپتاپ همیشه بحث تولید گرما و کانگفینگ پایین و قیمت بالاش نسیبت به pc واضح و مشخصه چرا باز بحثو کش میدین
    این اخرین کامنت من در این بخشه امیدوارم در نهایت با یک هزینه عاقلانه یک سیستم عاقلانه ببیندین
    دوست عزیز پرسیدن که عیب نیست.ندونستن عیبه.

من هنوز جواب سوالامو نگرفتم .هنوز بحث جدید راه نیفتاده.این بحث رو سایر دوستان به این شکل ادامه دادن.
    در ضمن این حق رو به منی که دارم هزینه میکنم بدین.اگه برای شما سخته که بخواین راهنمایی کنی من همین جا از شما تشکر میکنم./

7. 2 کاربر از yahyaqazmis3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

4 نمونه سیستم خدمت شما :
    2 تا از اون ها داخلش پردازنده زئون استفاده شده و دوتای دیگه Core i7 !
    کلاً زئون ها قدرتشون خیلی بالا هست ولی قیمتشون وحشتناکه و شاید توی قیمت به کارایی بازنده باشند !
    اما من یه لینک مقایسه کارایی زئون ها رو براتون میزارم ببینید :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    زئون ها چند مزیت دارند :
    تعداد هسته بیشتر
    پایداری بیشتر - مصرف کمتر که اونها رو برای سرور مناسب کرده
    حداکثر دمای قابل تحمل بیشتر
    کش بالاتر
    پهنای باند حافظه بیشتر
    پشتیبانی از حجم بسیار بسیار زیاد رم به طوری که مدلهای گرون قیمت تا 700 گیگ رم پشتیبانی می کنند
    پشتیبانی از دو ، چهار یا هشت CPU همزمان!!!

اینها رو فقط به میل خودتون و به جهت افزایش اطلاعات و باز شدن دیدتون نوشتم و قطعاً هدف پیشنهاد برای خرید نبوده چون بودجش نیست !
    به نظرم سیستم چهارم به اندازه کافی قدرتمند هست و جواب کار خیلی ها رو میده ! اون سه سیستم دیگه فقط به خاطر اینه که بدونید اگه کار خیلی خیلی حرفه ای باشه تا کجا سیستم ها پیش میرن ؟!!!

سیستم 1 :

سیستم 2 :

سیستم 3 :

سیستم 4 :

Last edited by eshraghi2010; 09-12-2013 at 16:37.

9. 3 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه faramarz_mit's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

من خودم كارم با مكس هست چند سال هست با مكس كار ميكنم بنظر من سيستم شماره 3-4 آقاي اشراقي خيلي خوبه من خودم ميخوام سيستم تهيه كنم كه احتمالا بعد از عيد اين كارو ميكنم بنظر من سيستم شماره 4 جواب كار شمارو ميده مطمِن باش هيچ وقتم از كل توان سيستم شماره 4 استفاده نميكني مخصوصا تو كه تازه ميخواي مكس ياد بگيري تا بخواي مكس حرفه اي ياد بگيري 2سال طول ميكشه پس هزينه بيخود براي سيستم نكن اگه ميخواي هزينه كني كه چند سال خيالت راحت باشه همين سيستم شماره 4 بگير

11. 2 کاربر از faramarz_mit بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

من خودم كارم با مكس هست چند سال هست با مكس كار ميكنم بنظر من سيستم شماره 3-4 آقاي اشراقي خيلي خوبه من خودم ميخوام سيستم تهيه كنم كه احتمالا بعد از عيد اين كارو ميكنم بنظر من سيستم شماره 4 جواب كار شمارو ميده مطمِن باش هيچ وقتم از كل توان سيستم شماره 4 استفاده نميكني مخصوصا تو كه تازه ميخواي مكس ياد بگيري تا بخواي مكس حرفه اي ياد بگيري 2سال طول ميكشه پس هزينه بيخود براي سيستم نكن اگه ميخواي هزينه كني كه چند سال خيالت راحت باشه همين سيستم شماره 4 بگير
    ممنونم فرامرز جان !
    جناب استارتر ! آقا یحیی گل ! اینم تأییدیه از دوست خوبم آقا فرامرز گل که خودشون دستی توی این کار دارند !
    البته اینم بگم که مادربردهای اختصاصی سری Ivy-Bidge-E توی راه هستن و تا مدتی دیگه وارد بازار میشن !
    مادربردهای توی لیست ، مادربردهای نسل قبل هستن ( Sandy Bridge-E ) که با آپدیت بایوس میشه روشون پردازنده های سری جدید رو نصب کرد !
    مادربردهای اختصاصی این سری Rampage IV Black Edition از کمپانی ایسوس و
    G1.Assassin3 از شرکت گیگابایت هستند !
    Last edited by eshraghi2010; 09-12-2013 at 15:18.

13. 3 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار Hessam 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اوههههه! بودجه ی استارتر شد 10 میلیون؟!!!!!!
    ماشالله بابا...

15. 2 کاربر از Hessam 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

اوههههه! بودجه ی استارتر شد 10 میلیون؟!!!!!!
    ماشالله بابا...

نه داداشی ! این سیستم ها صرفاً جهت اطلاع و برای باز شدن دید استارتر و به درخواست خودشون بود که پیشنهاد شد !

17. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •