من نمیدونم این همه وسواس برا چی هست به تمام اون چیزایی که گفته شده اصلا تو جه نکردید باز بحث جدید راه میندازین

ببین استارتر محترم من نمیدونم شما از 3dmax چی میخواین یع
نی شیوه جدید ی ابداع شئه که میخواین برا 3dmaxاینقدر خر ج کنید من قبلا هم گفتم یه i5 هم کار شمارو جواب میده به نظر من الان یه سیس موسط رو به بالا بردارین بعد میتونید دوباره بعد 3-4 سال سیس دیگری در صورت نیاز بردارین اصلا موافق نیستم که یه بودجهسنگین برای این کارایی از الان بردارین فقط به خاطر این که بتونه تا 10 سال مثلا جواب گو باشه ..به شما حق میدم دارین هزینه می کنید و می خواین یه چیز خوب در بیاد یه قانون برای کسایی که در خرید سیس مردد هستن اینه که بجای خرید یه سیس گرون قیمت تو این گرونی وسیسی که بتونه سال ها دوام بیاره یا قابل ارتقا باشه اینه که شما همین زمان استفاده از سیس رو به دوقسمت تقسیم کنید حالا که قرار اینطوری بشه
این که یک سیستم خوب و جمع جور الان بردارین البته نه با هزینه گزاف برای کارایی در حد 3-تا5 سال بعد از این هم میتونید دوباره به خرید سیس اقدام کنید این خیلی بهتر از اینه که همین الان یک چنین هزینه ای رو کنید و بعد ها نتونید به ارتقا یا تعویض سیس بپردازید اینطوری همیشه اپدیت خواهید بود ...اخه نمیدنم از 3dmax چطوری میخواین استفاده کنید که این همه بحث به راه انداختین
در ضمن این قضیه خرید سیس بدون گرافیک چیه ..برای این کارایی گرافیک از همون اول لازمه خودتونو با این چیزا فریب ندین فقط باعث میشه هزینه استارتر بالا بره و در اخر هم که هیچ بعد همچین ا سریه زئون و سوکت 2011 صحبت میکنید که انگار مثلا بقیه 3dmax کار نمیکنند من چند بار بگم الان هستن کسای که با i52500k و گرافیک gtx 560ti دارن هم گیم هم به کارشون که 3dmax و .... هست میپردازن چرا قضیه رو اینقدر بقرنج میکنید برا خودتون
بعدش این همه چرخیدید اومدین به لپتاپ رسیدین واقعا معلومه دارین چی کار میکنید ...لپتاپ همیشه بحث تولید گرما و کانگفینگ پایین و قیمت بالاش نسیبت به pc واضح و مشخصه چرا باز بحثو کش میدین
این اخرین کامنت من در این بخشه امیدوارم در نهایت با یک هزینه عاقلانه یک سیستم عاقلانه ببیندین