تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 53

نام تاپيک: بحث و تبادل نظر: حقوق انسان

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

.

اخیرا برای من یک سوال پیش اومده
    ممنون میشم کسی تعریف جامعی از حقوق انسان ارایه بده . .

ایا این فقط یک تیوری هست یا در واقعیت به اون عمل میشه ؟!
    ایا حقوق انسانی فقط مربوط به اشخاصی هست که الزاما ممکن هست ما هرگز با ان ها برخوردی نداشته باشیم ؟!

.

2. 2 کاربر از بانو . ./ بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

اخیرا برای من یک سوال پیش اومده
    ممنون میشم کسی تعریف جامعی از حقوق انسان ارایه بده . .

ایا این فقط یک تیوری هست یا در واقعیت به اون عمل میشه ؟!

ایا حقوق انسانی فقط مربوط به اشخاصی هست که الزاما ممکن هست ما هرگز با ان ها برخوردی نداشته باشیم ؟!
    حقوق چهارچوبی هستش که منافع همه رو تضمین میکنه و از ضایع شدنشون جلوگیری میکنه. بر اساس تفکر لیبرالیسم و کلن نگاه مدرنیته (که من هم باهاش موافق هستم) هرکس میتونه در صاحت فردی انتخاب بکنه و گفته میشه که هیچکس و هیچ نهادی نمیتواند از طرف شما یا به جای شما انتخاب بکنه مگر اینکه شما ازش خواسته باشی! و اگر شما ازش نخواسته باشی اون فرد یا نهاد نمیتونه به شما بگه که راه چیه، درست چیه، غلط چیه، خیر چیه، شر چیه و ... . این مهمترین اصل در رابطه با حقوق انسانی هستش.

جواب سوال دوم مشخص هستش و در بعضی جوامع اجرا میشه (کامل یا شاید ناقص) و در بعضی جوامع اجرا نمیشه. اکثرن در جوامع مذهبی و استبدادی اجرا نمیشه!

سوال سوم رو متوجه نشدم و اگر ممکنه توضیح بدید.

4. 3 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

.

یک مثال :

یک شخص با شخصی دیگر عدوت داره ایا حقوق انسانی حکم میکنه اون شخص را از جمع خارج کنیم یا از لیست دوستان مان در فیس بوک
    حذف کنیم یا . . بعد شروع به ترور شخصیت ایشون کنیم بدون این که روح شخص خبر داشته باشه ؟ ایا اصول حقوق انسانی از این رفتار دفاع میکنه

که شخص رو بدون انکه روحش خبر داره بشه ترور کنیم بعد دم از یکرنگی و .. بزنیم که من فلانم و پهنام و تو .. ؟ ایا اشخاصی که حقوق انسان
    دفاع میکنند خودشون در تمامیت خودشون به اون حقوق احترام میزارند ؟!!! یا این فقط یک مانیفست هست ؟

+

ایا انسانیت حکم نمیکنه جایی که خود شخص هستش ازش انتقاد کنیم .. به صورت کاملا برابر ..انسان در برابر انسان ؟ رخ در برابر رخ ..تا اگر
    جوابی داشت حرف بزنه به صورت کاملا مصالحت امیز ؟ ایا شخص مورد تهمت این حقوق را نداره ؟ ایا معنای این کار یکرنگی و صداقت هست ؟

یک حرف فقط در صورتی ارزشمند هست که شخص به اون حرفی که میزنه عمل کنه

.
    Last edited by بانو . ./; 01-01-2014 at 20:57. دليل: +

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

.

یک مثال :

یک شخص با شخصی دیگر عدوت داره ایا حقوق انسانی حکم میکنه اون شخص را از جمع خارج کنیم یا از لیست دوستان مان در فیس بوک
    حذف کنیم یا . . بعد شروع به ترور شخصیت ایشون کنیم بدون این که روح شخص خبر داشته باشه ؟ ایا اصول حقوق انسانی از این رفتار دفاع میکنه

که شخص رو بدون انکه روحش خبر داره بشه ترور کنیم بعد دم از یکرنگی و .. بزنیم که من فلانم و پهنام و تو .. ؟ ایا اشخاصی که حقوق انسان
    دفاع میکنند خودشون در تمامیت خودشون به اون حقوق احترام میزارند ؟!!! یا این فقط یک مانیفست هست ؟

+

ایا انسانیت حکم نمیکنه جایی که خود شخص هستش ازش انتقاد کنیم .. به صورت کاملا برابر ..انسان در برابر انسان ؟ رخ در برابر رخ ..تا اگر
    جوابی داشت حرف بزنه به صورت کاملا مصالحت امیز ؟ ایا شخص مورد تهمت این حقوق را نداره ؟ ایا معنای این کار یکرنگی و صداقت هست ؟

یک حرف فقط در صورتی ارزشمند هست که شخص به اون حرفی که میزنه عمل کنه

.
    حقوق انسان موضوع آزادی های قانونی افراد هست، نه روابط دو انسان با هم. این مثال شما به فرهنگ و اخلاقیات و ... برمی گرده. یکی از آزادی های افراد و حقوق انسان حق آزادی بیان هست (حتی وقتی بقیه خوششون نمیاد یا حرف دروغ و ناراحت کننده و حتی توهین است).

7. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2013
    محل سكونت
    ;)

پيش فرض

حقوق انسان موضوع آزادی های قانونی افراد هست، نه روابط دو انسان با هم. این مثال شما به فرهنگ و اخلاقیات و ... برمی گرده. یکی از آزادی های افراد و حقوق انسان حق آزادی بیان هست (حتی وقتی بقیه خوششون نمیاد یا حرف دروغ و ناراحت کننده و حتی توهین است).

روابط دو انسان ..یا هزاران انسان ..

ماده ی ۵

هیچ کس نمی بایست مورد شکنجه یا بیرحمی و آزار، یا تحت مجازات غیرانسانی و یا رفتاری قرارگیرد که منجر به تنزل مقام انسانی وی گردد.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

روابط دو انسان ..یا هزاران انسان ..

ماده ی ۵

هیچ کس نمی بایست مورد شکنجه یا بیرحمی و آزار، یا تحت مجازات غیرانسانی و یا رفتاری قرارگیرد که منجر به تنزل مقام انسانی وی گردد.
    برداشت "گزینشی" از این موارد نباید داشت و سطح استاندارد مناسب رو برای این موارد هم باید در نظر گرفت. این ماده که از "اعلامیه جهانی حقوق بشر" آوردید (و مترادف حقوق انسان نیست) معنی نمی ده که انسان ها حق ندارن نسبت به هم رفتار غیر ایده آل داشته باشند (مثلا بگیم کسی حق نداره به کسی بگه تو چون این منجر به تنزل مقام انسانی اون شخص میشه!). Context قوانین رو باید در نظر گرفت، منظور این قانون اینه که انسان ها حق ندارن شکنجه بشن یا با خشونت فیزیکی باهاشون رفتار بشه و منظور از degrading treatment هم رفتار واقعا غیرانسانی است (مثلا بستن پوزه بند به یک شخص برای اینکه شخص رو با سگ یکسان کنند)، منظور این نیست که کسی حق نداره مثلا پشت سر کسی غیبت کنه یا دربارش دروغ بگه، این موارد وارد محدوده حقوق بشر نمیشه. ماده 5 صرفا به رفتار مستقیم با شخص برمی گرده، نه حرف زدن درباره یک شخص. degrading treatment که در متن این ماده اومده درباره موارد بسیار حاد هست نه چیزهای ساده که روزانه در روابط افراد رخ میدن.

شما به ماده های 19 و 30 هم باید نگاه کنید:

هر انسانی محق به آزادی عقیده و بیان است؛ و این حق شامل آزادی داشتن باور و عقیده ای بدون [نگرانی] از مداخله [و مزاحمت]، و حق جستجو، دریافت و انتشار اطلاعات و افکار از طریق هر رسانه ای بدون ملاحظات مرزی است.
    در این «اعلامیه» هیچ چیز نباید به گونه ای برداشت شود که برای هیچ «حکومت»، گروه یا فردی متضمن حقی برای انجام عملی به قصد از میان بردن حقوق و آزادی های مندرج در این «اعلامیه» باشد.

حـــــرفـه ای Erfan.'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Solar System

پيش فرض

بر این اساس، کسی که مورد توهین قرار میگیره چه حقوقی داره؟

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

11. 2 کاربر از Erfan. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای V E S T A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

قسمتی از حقوق مدنی مربوط به حقوق اشخاص هست.
    حقوق مدنی مهم‌ترین شاخه حقوق خصوصی است که به بررسی و تنظیم روابط افراد جامعه با یکدیگر صرف نظر از عنوان و موقعیت اجتماعی آن‌ها می‌پردازد.

این موارد جزو حقوق مدنی طبقه بندی میشن و در صورتیکه توهین برای مجری قانون ثابت شده باشه (افترا و تهمت نباشد) از نظر قانونی پیگیری میشه.

از جمله حقوق اشخاص میتوان احوال شخصیه (مجموعه‌ای از اوصاف مربوط به شخصیت انسان، صرف‌نظر از شغل و مقام او در اجتماع، است. اوصافی احوال شخصیه را تشکیل می‌دهند که قابل تقویم و مبادله به پول نباشند و از حیث حقوق مدنی آثاری بر آن‌ها تعلق گیرد. همچون ازدواج، طلاق و نسب.) اعاده حیثیت، دفاع مشروع و ... رو نام برد.

13. این کاربر از V E S T A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

این مسائل (با مفهوم روزمره) جزو حقوق بشر تلقی نمیشن، من حقی ندارم که بهم توهین نشه، به خصوص وقتی تعریف واضحی و دقیقی از توهین نداریم (یکی از موضوعات مهم در بحث آزادی بیان همین مسئله است) و یک احساس شخصی است. کسی که بهش توهین میشه این حق رو داره که پاسخ بده و از خودش دفاع کنه. امروز در قوانین بعضی کشورهای هنوز این مسئله وجود داره که توهین به سایر افراد جرم هست (که البته فکر می کنم مدت هاست در غرب کسی به خاطر این مسئله محاکمه و مجازات نشده)، ولی صحبت ها زیاد هست که این موارد از قوانین بیرون بیان و مثلا در آمریکا یا انگلیس و خیلی از کشورهای دیگه اروپایی از قانون بیرون اومده.

عموما برخورد با این مسائل اینگونه است که در صورت توهین، اگه شخشی که مورد توهین قرار گرفته فکر می کنه این توهین باعث شده ضرر و لطمه ای بهش برسه، می تونه به دادگاه شکایت کنه و در صورت اثبات، شخص متهم به خاطر اعمال اون ضرر یا لطمه محاکمه میشه. در کل میشه گفت اگه یک نفر داد بزنه و به من بگه "احمق بی شعور" ، من حق اضافه تری ندارم مگه اینکه بتونم اثبات کنم این توهین باعث میشه به من لطمه ای برسه (مثلا مشتری های من دیگه از من خرید نمی کنند) ، و البته من هم می تونم بگم "نه خودت احمق بی شعوری". تا وقتی توهین به مرحله Hate Speech نرسه (یعنی سایر افراد رو تحریک به رفتار فیزیکی نکنه) محدودیتی براش وجود نداره حتی اگه مودبانه نباشه.

15. 2 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی و علوم انسانی havzhini's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

یک سوال:
    ایا چیزی که ما نام حقوق انسانی بر اون میزاریم یک موضوع ذاتی بشر هست یا یک رابطه ساخته دست بشر؟
    یعنی این حقوق در کالبد وجودی انسان از ابتدا و برای تک تک انسانها وجود داره یا هر فرد یا گروه یا کلیتی این حقوق رو برای انسانها تایین کرده و میکنه

سوال بعدی:
    ایا انتخاب محل زندگی و انتخاب زنده بودن یا مرگ حق هر انسان هست یا خیر؟
    یعنی مثلا هر فرد حق داره تا هز زمان خواست نزده باشه و هر زمان خواست دست به خودکشی بزنه جزء حقوق انسانی فرد هست یا خیر؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •