تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 38 از 38

نام تاپيک: انتخاب بین Galaxy S4 , Galaxy Note 3 , Sony Z1

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

مدل 9005 هم پیدا کردم الان قیمت دادن که 1900 موجوده
    ولی بنظر من اینطور که گفتید n9000 که هشت هسته ای هست قوی ترم هست و ارزونترم هست ، خریدش عاقلانه تره
    پس دلیل اینکه n9005 گرونتره چیه ؟

2. این کاربر از Ship Storm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

ولی بنظر من اینطور که گفتید n9000 که هشت هسته ای هست قوی ترم هست و ارزونترم هست ، خریدش عاقلانه تره
    نمیدون اختلاف 250 هزار تومانی!!!!

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دلیلتون برا این کار چیه؟
    در نقل قول های زیر جواب سوالتون رو دریافت میکنید. لطفاً اطلاعات غلط ندید.

از نظر چیپ این دو چیپ در کل شبیه به هم هستن!
    Exynos 5 Octa 5420-N9000
    بهتره چون مدل N9000 ه صورت 8 هسته ای ارائه میشه ولی N9005, N9002 به صورت 4هسته ای هستن!
    پس N9000 بهتره

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این جمله ی شما من رو یاد اون افرادی انداخت که فکر میکنند هرچی مگاپیکسلِ یک دوربین بهتر باشه، کیفیت اون هم بهتره.

دوست عزیز، در مدل N9000 بله هشت هسته ای هستش اما در لحظه فقط 4 هسته فعال هستند. یکی برای مصارف سبکتر که به پردازش کمتری نیاز داره و دیگری زمانی فعال میشه که فشار بیشتری از لحاظ پردازشی بر روی گوشی قرار میگیره.

و اینم محض اطلاع داشته باش که مدل 4هسته که از چیپ SP800 استفاده میکنه عملکردش به صورت ناچیزی بهتر از مدل هشت هسته ای هست.

پس N9000 بهتر نیست!

4k نمیدونم منظورتون چیه
    ببینین این مدلا فکر نکنم همش تو ایران باشه!
    اکثرا برا مناطق خاص مدلای مختلف میزنن
    احتمالا فقط N9000 رو تو ایران گیر بیارید که اون هم فیلمبرداری 1080p@30fps هست!
    کیفیت قابل قبولیه!
    4K کیفیتی دو برابر فول اچ دی داره. در حال حاضر گوشی هایی که توی بازار ایران موجود هستند فقط دو مدل هستند که فول اچ دی با 60 فریم بر ثانیه فیلم برداری میکنند که یکی از اونها Note3 هست و دیگری LG G2 که اینجا هم اطلاعت غلط دادید.

وجود کیفیت 4K در سری N9005 یک مزیت به حساب نمیاد که دلایل خودش رو داره، اگر خواستید براتون باز میکنم.

خوب الان خرید اس 4 به صرفه تره!مگر اینکه شما برتری ای رو تو نوت 3 ببینین و براتون اون 150 اختلاف ملاک نباشه!
    این دو نوت 3 و اس4 تفاوت فاحشی به جز صفه با هم ندارن!
    دیگه به سلیقه خودتون بستگی داره!نوت 3 میتونه تجربه جدیدی باشه!
    شما هیچ برتری به جز صفحه ی نمایش نمیبینید؟؟؟ صفحه ی نمایش هم که برتری ای جز بزرگ تر بودن نداره عزیزِ دل. تازه از دیدِ منطقی باید گفت که صفحه ی S4 به دلیل تراکم پیکسلی بیشتر نسبت به نوت3 برتر هست.

برتری های نوت 3 شامل رم 3گیگ هست که کاملاً مزیت مهمی هستش. دوربین نوت بهتر از اس 4 عمل میکنه، پردازنده ی نوت که باز هم به صورت خیلی قاطع از اس4 برتر هست و سرعت عجیبی داره(ِSP600 ِ اس 4 کجا و SP800 ِ به کار رفته در نوت کجا). نمیدونم از نظر شما برتر بودن به چیه. این 2 گوشی با این تفاوت قیمتی که با هم دارند نباید انتظار داشت که به صورت فیل و فنجونی با هم فرق داشته باشند.
    جدای از سخت فزار، باطری نوت هم نسبت به اس4 کاملاً برتر هست.

مدل N9005 بیشتر برای بازار اروپا و آمریکا تولید میشه و توی ایران خیلی کم پیدا میشه برای همین گرون تره. مدل 4 هسته ای به مقدار خیلی کم و غیر قابل درک از مدل 8 هسته ای قوی تر عمل میکنه(محض اطلاع)
    Last edited by Mostafa NBA; 30-11-2013 at 02:14.

5. این کاربر از Mostafa NBA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

دوست عزیز، در مدل N9000 بله هشت هسته ای هستش اما در لحظه فقط 4 هسته فعال هستند. یکی برای مصارف سبکتر که به پردازش کمتری نیاز داره و دیگری زمانی فعال میشه که فشار بیشتری از لحاظ پردازشی بر روی گوشی قرار میگیره.
    سی پی یو در شرایط مورد نیاز اگه از 8 هسته استفاده کنه فرکانسی در حدود 3.2GHz تولید میکنه!
    وزمانی هم که کاری نداشته باشه 1.9 هست که کافی هست!

4K کیفیتی دو برابر فول اچ دی داره. در حال حاضر گوشی هایی که توی بازار ایران موجود هستند فقط دو مدل هستند که فول اچ دی با 60 فریم بر ثانیه فیلم برداری میکنند که یکی از اونها Note3 هست و دیگری LG G2 که اینجا هم اطلاعت غلط دادید.
    کجاش غلط بود؟
    نوت3:
    2160p@30fps, 1080p@60fps (N9005, N9002)/ 1080p (N9000

SP600 ِ اس 4 کجا و SP800 ِ به کار رفته در نوت کجا

Samsung I9500 Galaxy S4
    Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.2 GHz Cortex-A7
    هست

در کل نوت از اس4 سر تر هست!
    ولی توی موبایل که کارایی محدودی داره و نهایت کار سنگین همون بازی کردن هست نباید زیاد درگیر سی پی یو بشیم!!!
    الان ایشون بخوان برن دنبال نوت 3 (N9005) اونم تو این مملکت که به خاطر رنگ یک مدل گوشی 100 تومان اختلاف قیمت هست پس لزومی نداره بخواد یه گوشی تکی رو تو بازار پیدا کنه!
    Last edited by runner; 30-11-2013 at 14:41.

7. این کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Mostafa NBA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سی پی یو در شرایط مورد نیاز اگه از 8 هسته استفاده کنه فرکانسی در حدود 3.2GHz تولید میکنه!
    وزمانی هم که کاری نداشته باشه 1.9 هست که کافی هست!
    و باز هم حرف خودت رو میزنی، کمی اطلاعات خودت رو بالا ببر. هشت هسته با هم کار نمیکنند!

کجاش غلط بود؟
    نوت3:
    2160p@30fps, 1080p@60fps (N9005, N9002)/ 1080p (N9000
    نشون میده که بی دقت هم هستی خیلی.

شما گفتی 1080P@30fps که غلط هست و 60 فریم بر ثانیه درستشه.

Samsung I9500 Galaxy S4
    Quad-core 1.6 GHz Cortex-A15 & quad-core 1.2 GHz Cortex-A7
    هست
    ای خدای من، بنده محصول قابل فروش برای اروپا و امریکای هر دو مدل نوت و اس 4 رو باهم مقایسه کردم یعنی Samsung Galaxy S4 I9505 و Samsung Galaxy NoteIII N9005 که دقیقا به همین صورت هم میشه نسخه های آسیایی این دو مدل رو مقایسه کرد.

در کل نوت از اس4 سر تر هست!
    ولی توی موبایل که کارایی محدودی داره و نهایت کار سنگین همون بازی کردن هست نباید زیاد درگیر سی پی یو بشیم!!!
    الان ایشون بخوان برن دنبال نوت 3 (N9005) اونم تو این مملکت که به خاطر رنگ یک مدل گوشی 100 تومان اختلاف قیمت هست پس لزومی نداره بخواد یه گوشی تکی رو تو بازار پیدا کنه!

و باز هم محض اطلاع میگم که اگه سی پی یو چیز مهمی نبود و فقط جنبه ی کاردبرش توی بازی ها دیده میشدشرکت های غولِ گوشی سازی بیشتر وقت و سرمایه خودشون رو درگیر سی پی یو نمیکردند.

در آخر میخوام بگم اطلاعات خودتون رو زیاد کنید و سپس با اقتدارِ کامل مشاوره ی گوشی بدید.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

پيش فرض

و باز هم حرف خودت رو میزنی، کمی اطلاعات خودت رو بالا ببر. هشت هسته با هم کار نمیکنند!
    بله حق با شماست اشتباه از من بود!

و باز هم محض اطلاع میگم که اگه سی پی یو چیز مهمی نبود و فقط جنبه ی کاردبرش توی بازی ها دیده میشدشرکت های غولِ گوشی سازی بیشتر وقت و سرمایه خودشون رو درگیر سی پی یو نمیکردند.
    در مهم بودن سی پی یو شکی نیست
    ولی با یه گوشی چه کاره سنگینی میشه انجام داد؟

وب گردی - بازی - اهنگ - فیلم
    که همه اینارم با همون اس 3 هم میشه انجام داد به طور همزمان!

شرکت سازنده نمیاد بگه خوب این مدل نیاز همرو براورده میکنه اونا کاری که بش وارد هستن رو ادامه میدن تولید محصولات جدید و تبلیغات!!
    Last edited by runner; 30-11-2013 at 23:09.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

چند روز پیش رفتم بازار موبایل ، طرف ال جی جی2 و اس4 رو کنار هم گذاشته بود . واقعا کیفیت صفحه جی2 خیلی بالاتر بود . اصلا یک روشنایی خاصی داشت که تا حالا من ندیده بودم .
    واقعا عاشق این مدل شدم ولی دریغ از پول

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

s4 ارزون شده. الان قیمتش حدود 1500 تا 1600 ـه.

12. این کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •