اين نوع اينترنت چون اختصاصي هست قيمتش به نسبت بالا هست. براي هر مگ بسته به شرکتش بين 350 تا 400 هزار تومن هست. هر چقدر سرعت بيشتري بخري تخفيف مي دهند مثلا براي 4 مگ هر
مگش مي شه 300 هزار تومن و تا 150 مگ هم مي تونيد سرويس بگيريد.
اين نوع اينترنت چون اختصاصي هست قيمتش به نسبت بالا هست. براي هر مگ بسته به شرکتش بين 350 تا 400 هزار تومن هست. هر چقدر سرعت بيشتري بخري تخفيف مي دهند مثلا براي 4 مگ هر
مگش مي شه 300 هزار تومن و تا 150 مگ هم مي تونيد سرويس بگيريد.
چه ارزونه...
خب اينترنت اختصاصي هست. اگر ضريب 1 به 8 حساب کنيم مي شه ماهي 37500 تومن. الان همه شرکت ها براي سرويس نامحدود قانون مصرف منصفانه گذاشتند.
جالبه
یعنی با ماهی 1 میلیون میشه اینترنت 4 مگ قانونی داشت؟
یادم باشه اگه لاتاری برنده شدم یکی بگیرم![]()
سلام دوستان احساس نمیکنین از موضوع این تاپیک کمی دور شدین ؟ یه شبه این تاپیک شد چهار صفحه
![]()
خوب پس این به کنار ....
ما*وار*ای هم که هیچ ....
میمونه بهترین isp شهر که نداریم![]()
اینترنت رو ببوسیم بزاریم کنار![]()
اینترنت م.ماواره یکرفعه هیچ مشکلی ندارد اکانت -- شده راحت گیر میادولی به هیچ وجه دو طرفه نکن به شماره 3 درب منزل هستند
کامل توضیح بده چه طوریه و اینکه هزینه ماهیانه ش چه قدره + اکانت هــــک نشده هم میشه خرید ؟! چه طوری ؟!
این قانون مصرف منصفانه چیه دقیقا؟؟؟؟خب اينترنت اختصاصي هست. اگر ضريب 1 به 8 حساب کنيم مي شه ماهي 37500 تومن. الان همه شرکت ها براي سرويس نامحدود قانون مصرف منصفانه گذاشتند.
میشه متن پیام رو بزارید؟؟خود من مبین نت دارم و تا حالا چندین بار اس ام اس تهدید آمیز برام فرستادن بابت دانلود رایگانه شبانه
![]()
فکر نکنم کسی به اندازه من بخاطر نداشتن ADSL اقسام و انواع اینترنت رو تجربه کرده باشه
دوره استفاده از اینترنت ماهو.اره ای گذشته درسته به نسبت هزینه ای که برای -- می کنی مقدار دانلود خوبی داری ولی اصلا نسبت به وقتی که میزاری تا بتونی راش بندازی و استفاده کنی ارزش نداره. نوع افلاینش هم وقت تلف کردنه. میشه
شبی 100 گیگ دانلود داشت ولی بعد روزی چندساعت باید وقت بزاری ببینی چی دانلود شده و کدومش به درد می خوره و کدومش نه. تازه من تنظیم کرده بودم هرچیزی دانلود نشه. الان هم یه دو سه سالی هست کارتش داره خاک می خوره.
اگه بخوای اکانت اصلی بخری هم هست. ولی اصلا به صرفه نیست مثلا اکانت شرکت اپن.اسکای برای سرعت 2 مگ و ترافیک 3 گیگ بسته بقیمت دلار حدد300-500 هزار تومن پات آب می خوره.
بنظرم با توجه به نیاز شما بهترین سرویسی که می تونی بگیری اینترنت وایرلس هست. که فکر کنم تو اکثر شهرها یه چندتا ISP وجود داره. یه مقدار هزینه ش اولیه و طرح هاش بالاست ولی همه چیش نسبت به کیفیت و سرعت خوب، اشتراک 1به 1 و
پینگ پایین اش می صرفه. حدود 5 سالی هست از شرکت های مختلف استقاده می کنم و میشه گفت تقریبا همشون خوب بودن.
Last edited by arash59b; 17-11-2013 at 13:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)