تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 34 از 34

نام تاپيک: مشاوره برای خرید لپتاپ تا سقف 5 میلیون (برای بازی ها و کارهای گرافیکی)

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

ببخشید میشه یکم راجع به کارایی این cpuهای کم مصرف U توضیح بدین؟
    راستش منم می خوان یه vaio بخرم ولی اکثر مدلاش پردازنده سری U داره و همین باعث شده یکم نگران بشم.
    این پردازنده ها تو اجرای بازی یا مثلا اجرای نرم افزار matlab کم میارن؟
    سلام
    u یعنی فوق کم مصرف...
    دلیل کاهش مصرف باتری هست که عمر باتری را تا 3.5 ساعت واقعی رسونده
    در مورد عملکرد خودم هنوز نتونستم به یقین کامل برسم.در تاپیک زیر داریم در این مورد بحث میکنیم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و جناب omid1380 بزودی با لپ تاپ خودشون که این مدل هست ، نتیجه رو میگه. با این حال شما هم سرچ و تحقیق کنید و در تاپیکی که معرفی کردم شرکت کنید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

خوب از اونجاییکه من مدیر فروش شرکت لنوو نیستم نمیخوام بحثی بکنم.فقط یه تجربه میگم اونم اینکه 4سال و نیم پیش یک N500 لنوو رو گرفتم.بودجه ام کم بود و مجبور شدم این مارکو بگیرم این سری هم اولین سری لپ تاپ های لنوو وارد شده تو ایران بود.2ماه بعد دوستم یه سری z سونی رو گرفت و با قیمت تقریبا 2 برابر.الان باتری لپ تاپش جوری خراب شده که بدون وصل کردن به برق حتی تا بالا اومدن ویندوز هم باتریش دووم نمیاره باز صد رحمت به لپ تاپ من که نیم ساعتی هنوز ساپورت میکنه.یه نکته دیگه اینکه thinkpad لپ تاپ های طراحی شده IBM هستند و تنها لپ تاپ هایی هستند که ناسا تو فضا ازشون استفاده میکنه.اونا توفضا بهش اعتماد کردن تو اینجا اعتماد نمیکنی.اگه میگفتی زیبایی نداره قبول میکردم اما رد کردن thinkpad بخاطر بی کیفیتی دیگه از اون کارهاست هااا.درسته که تو چین مونتاژ میشند اما همین وایو هم اکثر لپ تاپاشو تو چین میزنه.برو بازار ببین چند درصد وایوها ژاپنی اند.

شما که اصرار داری سونی بگیری دیگه چرا دنبال چیز دیگه ای میگردی.جدای از مسایل فنی ،بهترین لپ تاپ همون لپ تاپی هست که باهاش راحتی.بازم خوددانی.موفق باشی
    Last edited by Xerxes-I; 14-11-2013 at 02:42.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام دوست عزیز من امروز یه نکته ای رو درمورد e531 لنوو و ضعف کارت گرافیکش فهمیدم که تو یه تاپیک مربط به همین مدل نوشتم.اونم بخون تا با دید بهتری انتخاب کنی.موفق باشی.

4. این کاربر از Xerxes-I بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Daniel4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    ChargeOK.com

پيش فرض

من انتخابمو کردم و این تاپیک هم تقریبا به پایان رسیده
    الان تمرکز من در cpu هست که میخوام بدونم سری 4500 بهتر یا 3537 ... که در تاپیکی که در چند پست قبل معرفی کردم داره روش بحث میشه

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •