تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 10 اولاول 12345678 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 93

نام تاپيک: گپ و گفتگو: نسخه ی مخصوص گیمرها

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

...
    من كاملا با وزن داشتن نقد ها تو ميانگين گيري موافقم ، ببين درسته سايتي مثله GS هم نشون داد ميتونه نمره پرت بده ولي با توجه به اعتبارش و عمده نمره هايي كه داده و بدور از تعصب بوده بنظر من بايدتو ميانگين وزن دار باشن چنين سايت هايي كه بتونن تاثير امثال تام چيك رو خنثي كه نه ولي كمرنگ كنن حداقل
    +
    فان فكت : به اين نولان يه اسكار بدن اين حميدِ ما دست از سر كله كچل اكادمي برداره
    مرسی آرمین، با بیشتر صحبت هات موافقم (فقط یه قسمت دکتر عینکی و .. رو از روش پریدم)

اما این قسمت که نقل قول گرفتم:

اینکه میانگین وزنی باید در کار باشه شکی درش نیست، صحبت من هم این نیست، اینکه متا یا GR در مجموع معمولا نمره های معقولی به دست میارن و توی "یه نگاه" یه دید نسبی از کیفیت بازی میدن و از این نظر میشه بهشون رجوع کرد هم شکی درش نیست (مثلا با 80% reliability)
    ولی آرمین سوال سوم رو که یه جورایی مهم تر بودُ جواب ندادی، خودت رو فرضا بذار جای مسئولین تعیین ضرائب متا یا GR، اینکه یه سری از منابع معبترتر هستن تقریبا مسئله حل شده ای هست ولی اینکه بخوایم دقیق عمل کنیم و فرضا اگه به IGN ضریب 3 دادی اینکه به GS، Edge و ... ضریب 2 یا 3 یا مثلا 5 بدی خیلی فرق ایجاد می کنه و مسئله حساسیه، واقعا خودت فکر می کنی توی هر زمینه ای (اینجا بحث بازیه اما هر زمینه دیگه ای هم می تونه باشه) "ارزش گذاری" و دادن ضریب به مرجع های مختلف با عدد چقدر شدنیه، چقدر درسته یا می تونه دقت داشته باشه، چجوری میشه معتبر بودن بین یه سری مرجع های شناخته شده رو با عدد تعیین کرد، نظر من اینه که دادن ضریب به این همه پایگاه و این همه منتقد به شکلی که بخواد عدالت رعایت بشه خیلی سخت تر از نقد یه بازی و نمره دادن به اونه، یعنی این بیس متا یا GR رو زیر سوال نمی بره چون در هر صورت و با هر تخصیص ضریبی بالاخره یه جورایی جنبه برآیند نظراتُ داره اما "دقت" رو زیر سوال می بره (منظورم همون بحث های کودکانه ای هست که یه عنوان متاش یه واحد یا دو واحد بیشتره پس بهتره... خودت هم گریزی به این مقوله زدی).

خلاصه صحبت ها اینه که صرف "عدد" متا (مخصوصا نمراتی که توی یه بازه یا نزدیک به هم باشن یا بازی های با سبک متفاوت یا حتی بعضی جاها پلتفرم متفاوت و ...) واسه مقایسه فوق العاده سطحیه، وقتی ما مراجع معتبرتر و قابل اتکاتر رو می شناسیم و میشه به نقدشون رجوع کرد (هدف اصلی رجوع به متا یا GR هم دیدن یکجای همین خلاصه نقدها و نمراته) این خیلی فنی تر و دقیق تر از رجوع به یه "عدد" متاست که به خیلی فاکتورهای دیگه بستگی داره و خطای بیشتری داره، البته خودت هم کم و بیش همین حرفُ به شکل دیگه زدی.

+

بقیه هم به چند تا از اون مرجع های معتبر نظرشون رو با 1 تا 10 می گفتن جذاب تر میشد.
    اینُ از این جهت اول کار سوال کردم چون بعضی وقت ها می بینیم صحبت ها بسته به شرایط تغییر می کنه، مثلا واسه یه عنوان یه منبع مهم میشه، واسه یه عنوان دیگه یه منبع دیگه اعتبار بیشتری داره

2. 4 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز amin 2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    خونمون دیگه!!!

پيش فرض

برادرِ من اصل بحثو دكترِ عينكي رو ول كردي رفتي به حاشيه ها ميپردازي ؟

ببين معراج كاملا حرفت رو قبول دارم ، هيچ وقت نميشه دقيق گفت كه مثلا Edgeبايد با ضريب .4.27 باشه ، GS ضريبِ 3.12 و مثلا IGN ضريب .2.93 ! چون نميشه قطعي گفت پس ما قطعا هيچ وقت يه ميانگينِ كاملا دقيق بدست نمياريم ولي همون طور كه خودت گفتي همين ميانگيني كه با ضرايب نسبي ( و بعضا حتي غير قابل قبول ) هم بدست مياد عمدتا ميتونه ارزشِ نسبي يه بازي رو نشون بده حتي اگه چندان دقت درش نباشه . من اگه مسئولِ تعيين سنجشِ اين ضرايب بودم شايد سعي مي كردم سايت ها رو دسته بندي كنم و براساس ِ اعتبار ، زمان تاسيس ، محبوبيت ، ميزان بازديد و چند تا فاكتور ديگه سايتا رو تو گروه هاي با ضريب 1 تا 4 قرار بدم ، يعني مثلا IGN , GS , EDGE رو تو دسته ضريب 4 قرار ميدادم ،GI رو ضريب 3 ، سايتي مثله GT رو دسته ضريب 2 و QT3 رو دسته ضريب 1 .
    ببين معراج اين قسمتِ حرفت كه گفتي رده بنديِ خود سايت ها از نمره دادن به بازي سخت تره رو كامل قبول دارم ، تو همين دسته بنديِ فعلي من هم سليقه دخيله و كسي نمي تونه اثبات كنه كه GameInformer از IGN در سطح پايين تري هست كه من اونو يه رده پايين تر قرار دادم ولي همين دسته بندي هم كه خودش نقص كم نداره باز بنظرم از ميانگين بدون وزن بهتر هستش ، نتيجه اي كه ميده مطلقا دقيق نيست ولي نتيجش حدودا قابل اعتماده
    معراج اين حرفت كه قطعا درسته و متا يه ديدِ كلي ميده نه تخصصي ولي خوندن نقد هاي بازي ها از چند مرجع ِ معتبر قطعا بسيار بسيار حرفه اي تر هست و ديد بازتري نسبت به نكات مثبت و منفي يه بازي ميده ، كلا كارِ توصيه شده اي هستش مراجعه به منابع معتبر ،
    +
    من مثلا بشخصه نمره Edge برام خيلي مهمه ، بعدشGS ، IGN و GameInformer . شعار منم هميشه اينه كه بجاي اين كه نمره ي متا رو 10 بار ببينيد ، نقدِ Edge رو بشينيد 10 بار بخونيد

4. 4 کاربر از amin 2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

6

من که از بحث های آرمین و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان هیچی نفهمیدم ولی فقط همین یه جمله رو باید طلا گرفت:

نمره Edge برام خيلي مهمه ، بعدشGS ، IGN و GameInformer . شعار منم هميشه اينه كه بجاي اين كه نمره ي متا رو 10 بار ببينيد ، نقدِ Edge رو بشينيد 10 بار بخونيد

6. 4 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

فان فكت : به اين نولان يه اسكار بدن اين حميدِ ما دست از سر كله كچل اكادمي برداره
    ، Nolan مستحق جایزه ی بهترین کارگردان برای خیلی از فیلماش بوده ...ولی ندادن .....مسخرس دیگه ....نمیشه کنار اومد ....درضمن با Dicaprio هم مشکل دارن ....

درمورد متا هم ،من نمیگم متا بده یا چیزی ....ازین حرفای "متا یکی دوتا بالاتره پس بازی بهتره " واقعا کفری میشم که البته فقط و فقط تو فرومای ایرانی میشنوم این حساسیت رو متا رو ...

نقدِ Edge رو بشينيد 10 بار بخونيد
    حالا همه به GTA V ته نمررو بدن به جز EDGE ببینم سر حرفت میمونی یا نه
    +

MS کاری کرده که رسمن شاخ دراوردم ! اسم Domain ایی که گرفتن ....:
    XBONE!

Last edited by mjorh; 12-09-2013 at 17:23.

8. 4 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اون دامین رو گرفته کسی سو استفاده نکنه. چون خیلی هم این اسم واسه مایکروسافت منفوره. xBONE ناجور میشه

10. 3 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

اون دامین رو گرفته کسی سو استفاده نکنه. چون خیلی هم این اسم واسه مایکروسافت منفوره. xBONE ناجور میشه
    آره میدونم ..تو فروم ها بیشتر به این اسم معروفه ولی خب مسخرس که اینا میان همون اسم رو انتخاب میکنن ...
    +
    بچه ها این Outlast رو عمرا اگه بتونید با هدست نصف شب بازی کنید ....واقعا به عنوان Indie خیلی عالی هستش حتما بازی کنید ..
    Last edited by mjorh; 12-09-2013 at 19:38.

12. 5 کاربر از mjorh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

آرمین صحبت هات کاملا تایید میشه، مخصوصا این قسمت:

قطعا درسته و متا يه ديدِ كلي ميده نه تخصصي ولي خوندن نقد هاي بازي ها از چند مرجع ِ معتبر قطعا بسيار بسيار حرفه اي تر هست و ديد بازتري نسبت به نكات مثبت و منفي يه بازي ميده
    که عینا همون جمع بندی هست که گفته بودم یعنی:

وقتی ما مراجع معتبرتر و قابل اتکاتر رو می شناسیم و میشه به نقدشون رجوع کرد (هدف اصلی رجوع به متا یا GR هم دیدن یکجای همین خلاصه نقدها و نمراته) این خیلی فنی تر و دقیق تر از رجوع به یه "عدد" متاست
    برادرِ من اصل بحثو دكترِ عينكي رو ول كردي رفتي به حاشيه ها ميپردازي ؟
    اون موضوع هفته بعدمونه، Gordon Freeman و Niko Belic را در یک بند مقایسه کنید

14. 3 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال manuelcalavera's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

متا در یک مقیاس کوچیکترش شبیه امتیازات مسابقاتی مث ِ امریکن آیدل هست. شما امتیازتت رو مثلا" از پائولا ابدول و رندی جکسون و سایمِن میگیری. ولی وزن ِ سایمون همیشه بیشتر بوده و Approve کردن ِ سایمون خیلی بیشتر از اون دو تای دیگه معنی داشته. مثالم کاملا" ملموس بود ولی خیلی چرت بود

16. 4 کاربر از manuelcalavera بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Zeitgeist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    on the edge of a super-massive black-hole

پيش فرض

به شدت منتظر bf4 ـم اصن یه وضی...

18. 4 کاربر از Zeitgeist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن انیمیشن / کارتون E.N.A.Y.A.T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    Otaku Roadway

پيش فرض

مثالم کاملا" ملموس بود ولی خیلی چرت بود
    خوبه خودتم داری اعتراف میکنی!

بچه ها این Outlast رو عمرا اگه بتونید با هدست نصف شب بازی کنید
    من بازی کردم فقط 5 دقیقه! یه رکوردی هست واسه خودش!

20. 2 کاربر از E.N.A.Y.A.T بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •