تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: چجوری میشه هم کار کرد هم درس خوند ؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان اینجا بحث و مشاوره در مورد پیام نور نیست...
    خواهشا از اصل موضوع منحرف نشوید

2. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

رنکینگ دانشگاهها بدین شکله:

1 روزانه دولتی
    2شبانه دولتی
    3آزاد
    4غیرانتفاعی
    5پیام نور
    6علمی کاربردی و ....
    متاسفانه باید عرض کنم که علمی کاربردی از غیر انتفاعی شانس استخدامش در شرکت های دولتی و مشاغل دولتی بالا تره...!!! کارمند‌ها هم اکثرا بعد از ازاد، میان علمی کاربردی....!!! نمی‌دونم رو چه حسابی علمی کاربردی رو گذاشتن اخر!!!....

در نهایت، من که کسی رو ندیدم که از درس خوندن در پیام نور راضی باشه!! پیام نور دانشگاهی به شدت سخته....
    درس های ما هم مزخرفن!! مثلا طرف رشتش نرم‌افزار کامپیوتره، بعد درساش هستن ادبیات، دینی، وصایا، قانون اساسی، شی گرایی، برنامه نویسی، دینی ۲، ورزش....
    یعنی طرف میره ۴ تا درس عمومی پاس میکنه با نمره‌ی مناسب، درسای تخصصی رو با نمره‌ی کم و بعدشم میاد میگه اقا من مهندسی فلان گرفتم!!!!....
    حالا این برای دانشگاه‌های نیمه عملی مثل دولتی، ازاد و علمی کاربردی خوبه، باز دانشگاهی مثل پیام‌نور که فقط کتاب حفظ میکنی و میری امتحان میدی بدون هیچ کار عملیی دیگه واقعا داغونه و اصلا مهندسیش پیشنهاد نمیشه....

4. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن لپ تاپ Capital's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

متاسفانه باید عرض کنم که علمی کاربردی از غیر انتفاعی شانس استخدامش در شرکت های دولتی و مشاغل دولتی بالا تره...!!! کارمند‌ها هم اکثرا بعد از ازاد، میان علمی کاربردی....!!! نمی‌دونم رو چه حسابی علمی کاربردی رو گذاشتن اخر!!!....

در نهایت، من که کسی رو ندیدم که از درس خوندن در پیام نور راضی باشه!! پیام نور دانشگاهی به شدت سخته....
    درس های ما هم مزخرفن!! مثلا طرف رشتش نرم‌افزار کامپیوتره، بعد درساش هستن ادبیات، دینی، وصایا، قانون اساسی، شی گرایی، برنامه نویسی، دینی ۲، ورزش....
    یعنی طرف میره ۴ تا درس عمومی پاس میکنه با نمره‌ی مناسب، درسای تخصصی رو با نمره‌ی کم و بعدشم میاد میگه اقا من مهندسی فلان گرفتم!!!!....
    حالا این برای دانشگاه‌های نیمه عملی مثل دولتی، ازاد و علمی کاربردی خوبه، باز دانشگاهی مثل پیام‌نور که فقط کتاب حفظ میکنی و میری امتحان میدی بدون هیچ کار عملیی دیگه واقعا داغونه و اصلا مهندسیش پیشنهاد نمیشه....
    من یه موقع خیلی دنبال این جور چیزها رفتم که بدونم کدوم بهتره و در کل برای استخدام باید بگم که همه جا الویت با سراسریه و بعد علمی کاربردی و ازاد و غیرانتفاعی همه تو یه رنج هستند ولی در مورد پیام نور تمام جاها یه جوری بهش نگاه میکنند ولی تنها چیزی که کمک به استخدام میکنه اینه که اولا معدل مدرکتون بالا باشه و دوما هم اینکه تو رشتتون یه سری توانایی هایی داشته باشین مثلا اگر مدرک لیسانس نرم افزار داشته باشین باید مثلا یا برنامه نویسی یا شبکه یا...رو کار کرده باشین و حرفی واسه گفتن داشته باشین.

6. این کاربر از Capital بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بنده الان یک کار پیدا کردم اینجوری که خودم دارم حساب کتاب میکنم 5 یا 6 ساعت در روز وقت بزارم ماهی حد اقل 2 میلیون در میارم... اگه بیشتر وقت بزارم بالای 5 میلیون هم میتونم درآرم... (اما در صورتی که تمام هم و غم زندگیم برای کار باشه و تمام وقت کار کنم)

عجب احمق خجسته دلی ام من ...
    تو این چند هفته این همه سگدو زدم تو این خیابونا ... یه پاپاسی هم درنیاوردم
    گفت پول همیشه نمیاره خوشبختی گفتم ولی وقتی نداری حتما بدبختی
    نه اینجوری فایده نداره ... اینجوری نمیشه ... آدم از کار کردن به پول نمیرسه ... باید یه فکر دیگه بکنم به حال و روزم ...

8. 2 کاربر از ahmad0120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

عجب احمق خجسته دلی ام من ...
    تو این چند هفته این همه سگدو زدم تو این خیابونا ... یه پاپاسی هم درنیاوردم
    گفت پول همیشه نمیاره خوشبختی گفتم ولی وقتی نداری حتما بدبختی
    نه اینجوری فایده نداره ... اینجوری نمیشه ... آدم از کار کردن به پول نمیرسه ... باید یه فکر دیگه بکنم به حال و روزم ...

به نقل از خودم:
    شنیدی میگن سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است؟
    به نظرم اینجور افکار و این بلند پروازی ها عاقبت خوبی نداره و به زودی پشیمونی به بار میاره!!!!

نمیدونم چند سالته ، ولی هر وقت هم اقدام کنی واسه درس و دانشگاه بازم دیر نیست !
    به نظرم دوباره یک سال با همت و تلاش بشین درستو بخون تا بتونی جای خوبی قبول بشی !

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

یعنی کارتون به جایی نرسید؟
    حالا کارتون چی بود که با این همه تلاش بی فایده بود؟

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یعنی کارتون به جایی نرسید؟
    حالا کارتون چی بود که با این همه تلاش بی فایده بود؟
    بازاريابي

حال و روزم مث اون پسره توي فيلم cemetery junction هست كه بازاريابي بيمه ميكنه و هر چي به اين در و اون در ميزنه فايده اي نداره !
    Last edited by ahmad0120; 14-09-2013 at 18:17.

12. این کاربر از ahmad0120 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

به نقل از خودم:
    شنیدی میگن سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است؟
    به نظرم اینجور افکار و این بلند پروازی ها عاقبت خوبی نداره و به زودی پشیمونی به بار میاره!!!!

نمیدونم چند سالته ، ولی هر وقت هم اقدام کنی واسه درس و دانشگاه بازم دیر نیست !
    به نظرم دوباره یک سال با همت و تلاش بشین درستو بخون تا بتونی جای خوبی قبول بشی !
    بين 20 و 21 .

دوست عزيز ...

شما كجايي ؟

من نوشتم چجوري ميشه هم درس خوند و هم كار كرد ؟
    ننوشتم كه درس نميخوام بخونم و تصميم گرفتم برم كار كنم...!
    من الان براي مخارج دانشگاه آزاد و بقيه ي خرجام مجبورم كار كنم تا پول در بيارم ... چون بابام بهم پول نميده ... ننه ام هم گفته يا بايد برات زن بگيريم يا از خونه مون بايد بري !!!! ديگه ما خرج تو رو نميديم و بهت كاري نداريم بايد خودت گليمتو از آب بكشي!!! گير كيا افتاديم ما هم بقرعان ... ملت ننه و بابا دارند ما هم داريم ...

نه 1 سال ديگه هم نميتونم درس بخونم چون بايست برم سربازي... تا الانشم روي حساب معافي موقت پزشكي مشمول نشدم تو اين 2 3 سال ... و اگه ميشد 1 سال بمونم هم فايده نداشت ... آدم سنش كه بالاتر ميره و 2 3 سال هم عقب ميمونه ديگه انگيزه ي درس خوندنشو هم از دست ميده ... پس قبول شدن در دانشگاه دولتي هم فكري بيهوده و مضحك هست ... و البته با شرايطي كه در خطوط بالا ذكر كردم به اين مسايل ربطي نداره و من به هر حال بايد خودم درآمد داشته باشم اگه ميخوام زنده بمونم ...

پ ن : كار خلاف پردرآمد كسي سراغ نداره ؟
    Last edited by ahmad0120; 14-09-2013 at 18:14.

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

بين 20 و 21 .

دوست عزيز ...

شما كجايي ؟

من نوشتم چجوري ميشه هم درس خوند و هم كار كرد ؟
    ننوشتم كه درس نميخوام بخونم و تصميم گرفتم برم كار كنم...!
    من الان براي مخارج دانشگاه آزاد و بقيه ي خرجام مجبورم كار كنم تا پول در بيارم ... چون بابام بهم پول نميده ... ننه ام هم گفته يا بايد برات زن بگيريم يا از خونه مون بايد بري !!!! ديگه ما خرج تو رو نميديم و بهت كاري نداريم بايد خودت گليمتو از آب بكشي!!! گير كيا افتاديم ما هم بقرعان ... ملت ننه و بابا دارند ما هم داريم ...

نه 1 سال ديگه هم نميتونم درس بخونم چون بايست برم سربازي... تا الانشم روي حساب معافي موقت پزشكي مشمول نشدم تو اين 2 3 سال ... و اگه ميشد 1 سال بمونم هم فايده نداشت ... آدم سنش كه بالاتر ميره و 2 3 سال هم عقب ميمونه ديگه انگيزه ي درس خوندنشو هم از دست ميده ... پس قبول شدن در دانشگاه دولتي هم فكري بيهوده و مضحك هست ... و البته با شرايطي كه در خطوط بالا ذكر كردم به اين مسايل ربطي نداره و من به هر حال بايد خودم درآمد داشته باشم اگه ميخوام زنده بمونم ...

پ ن : كار خلاف پردرآمد كسي سراغ نداره ؟
    دوست عزیز یک مقدار بیشتر رعایت کنید لطفا
    واقعا چه فکری میکنید با خودتون که همچین سوالی رو مطرح می کنید؟!

15. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دنیا برعکسه بخدا
    من حاظرم برم کار کنم درس بخونم ولی ننم بزاره به عشقم برسم درس میخونم امسال کنکور نرفتم چون هم میخوام کار کنم تا منت کسی رو سرم نباشه هم رشته بهتر قبول بشم
    اصلا مکافاتی داریم با این روزگار که دست رو هرچی ی بلای سرم میاد چند روز پیش سرکار بودم از ارتفاع یک متر افتادم زانوم داغون شد تا چند ماه نمیتونم سرکار برم همه بدبختیا هم از یجسات: پایه و اساس زندگی مشکل داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •