دوستان اینجا بحث و مشاوره در مورد پیام نور نیست...
خواهشا از اصل موضوع منحرف نشوید
دوستان اینجا بحث و مشاوره در مورد پیام نور نیست...
خواهشا از اصل موضوع منحرف نشوید
متاسفانه باید عرض کنم که علمی کاربردی از غیر انتفاعی شانس استخدامش در شرکت های دولتی و مشاغل دولتی بالا تره...!!! کارمندها هم اکثرا بعد از ازاد، میان علمی کاربردی....!!! نمیدونم رو چه حسابی علمی کاربردی رو گذاشتن اخر!!!....رنکینگ دانشگاهها بدین شکله:
1 روزانه دولتی
2شبانه دولتی
3آزاد
4غیرانتفاعی
5پیام نور
6علمی کاربردی و ....
در نهایت، من که کسی رو ندیدم که از درس خوندن در پیام نور راضی باشه!! پیام نور دانشگاهی به شدت سخته....
درس های ما هم مزخرفن!! مثلا طرف رشتش نرمافزار کامپیوتره، بعد درساش هستن ادبیات، دینی، وصایا، قانون اساسی، شی گرایی، برنامه نویسی، دینی ۲، ورزش....
یعنی طرف میره ۴ تا درس عمومی پاس میکنه با نمرهی مناسب، درسای تخصصی رو با نمرهی کم و بعدشم میاد میگه اقا من مهندسی فلان گرفتم!!!!....
حالا این برای دانشگاههای نیمه عملی مثل دولتی، ازاد و علمی کاربردی خوبه، باز دانشگاهی مثل پیامنور که فقط کتاب حفظ میکنی و میری امتحان میدی بدون هیچ کار عملیی دیگه واقعا داغونه و اصلا مهندسیش پیشنهاد نمیشه....
من یه موقع خیلی دنبال این جور چیزها رفتم که بدونم کدوم بهتره و در کل برای استخدام باید بگم که همه جا الویت با سراسریه و بعد علمی کاربردی و ازاد و غیرانتفاعی همه تو یه رنج هستند ولی در مورد پیام نور تمام جاها یه جوری بهش نگاه میکنند ولی تنها چیزی که کمک به استخدام میکنه اینه که اولا معدل مدرکتون بالا باشه و دوما هم اینکه تو رشتتون یه سری توانایی هایی داشته باشین مثلا اگر مدرک لیسانس نرم افزار داشته باشین باید مثلا یا برنامه نویسی یا شبکه یا...رو کار کرده باشین و حرفی واسه گفتن داشته باشین.
![]()
![]()
عجب احمق خجسته دلی ام من ...
تو این چند هفته این همه سگدو زدم تو این خیابونا ... یه پاپاسی هم درنیاوردم
گفت پول همیشه نمیاره خوشبختی گفتم ولی وقتی نداری حتما بدبختی
نه اینجوری فایده نداره ... اینجوری نمیشه ... آدم از کار کردن به پول نمیرسه ... باید یه فکر دیگه بکنم به حال و روزم ...![]()
به نقل از خودم:
شنیدی میگن سنگ بزرگ نشانه ی نزدن است؟
به نظرم اینجور افکار و این بلند پروازی ها عاقبت خوبی نداره و به زودی پشیمونی به بار میاره!!!!
نمیدونم چند سالته ، ولی هر وقت هم اقدام کنی واسه درس و دانشگاه بازم دیر نیست !
به نظرم دوباره یک سال با همت و تلاش بشین درستو بخون تا بتونی جای خوبی قبول بشی !
یعنی کارتون به جایی نرسید؟
حالا کارتون چی بود که با این همه تلاش بی فایده بود؟
بازاريابي![]()
حال و روزم مث اون پسره توي فيلم cemetery junction هست كه بازاريابي بيمه ميكنه و هر چي به اين در و اون در ميزنه فايده اي نداره !![]()
Last edited by ahmad0120; 14-09-2013 at 18:17.
بين 20 و 21 .
دوست عزيز ...
شما كجايي ؟
من نوشتم چجوري ميشه هم درس خوند و هم كار كرد ؟
ننوشتم كه درس نميخوام بخونم و تصميم گرفتم برم كار كنم...!
من الان براي مخارج دانشگاه آزاد و بقيه ي خرجام مجبورم كار كنم تا پول در بيارم ... چون بابام بهم پول نميده ... ننه ام هم گفته يا بايد برات زن بگيريم يا از خونه مون بايد بري!!!! ديگه ما خرج تو رو نميديم و بهت كاري نداريم بايد خودت گليمتو از آب بكشي!!!
گير كيا افتاديم ما هم بقرعان ... ملت ننه و بابا دارند ما هم داريم
...
نه 1 سال ديگه هم نميتونم درس بخونم چون بايست برم سربازي... تا الانشم روي حساب معافي موقت پزشكي مشمول نشدم تو اين 2 3 سال ... و اگه ميشد 1 سال بمونم هم فايده نداشت ... آدم سنش كه بالاتر ميره و 2 3 سال هم عقب ميمونه ديگه انگيزه ي درس خوندنشو هم از دست ميده ... پس قبول شدن در دانشگاه دولتي هم فكري بيهوده و مضحك هست ... و البته با شرايطي كه در خطوط بالا ذكر كردم به اين مسايل ربطي نداره و من به هر حال بايد خودم درآمد داشته باشم اگه ميخوام زنده بمونم ...
پ ن : كار خلاف پردرآمد كسي سراغ نداره ؟![]()
Last edited by ahmad0120; 14-09-2013 at 18:14.
دوست عزیز یک مقدار بیشتر رعایت کنید لطفا
واقعا چه فکری میکنید با خودتون که همچین سوالی رو مطرح می کنید؟!
دنیا برعکسه بخدا
من حاظرم برم کار کنم درس بخونم ولی ننم بزاره به عشقم برسم درس میخونم امسال کنکور نرفتم چون هم میخوام کار کنم تا منت کسی رو سرم نباشه هم رشته بهتر قبول بشم
اصلا مکافاتی داریم با این روزگار که دست رو هرچی ی بلای سرم میاد چند روز پیش سرکار بودم از ارتفاع یک متر افتادم زانوم داغون شد تا چند ماه نمیتونم سرکار برم همه بدبختیا هم از یجسات: پایه و اساس زندگی مشکل داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)