ممنون دوست عزیز فقط میشه برای راحت شدن کاره خودت و یاد گرفتن من مثال های ساده تری بزنی!!و مثالت رو توضیح بدی دقیقا مثل این پست که من کاملا مفهوم رو گرفتم!!
بسیار ممنون!![]()
ممنون دوست عزیز فقط میشه برای راحت شدن کاره خودت و یاد گرفتن من مثال های ساده تری بزنی!!و مثالت رو توضیح بدی دقیقا مثل این پست که من کاملا مفهوم رو گرفتم!!
بسیار ممنون!![]()
برای فرمت همه ی درایو ها هم باید همین دستور رو برای همه بنویسم یا روش دیگری هم هست!یا فقط اینجوری میشه!!آیا به ترتیب فرمت میکنه!!!مثلا اگه اول سی باشه بعد دی بعد اچ میاد به ترتیبc-d-h رو فورمت میکنه؟؟زمان فورمت چه قدره سریعتره نسبت به عادی یا کند تر؟؟
Last edited by salar79; 30-07-2013 at 18:23.
باید خط به خط واسه هر درایو بنویسین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این دوتا رو هم لطفا جواب بدید!!آیا به ترتیب فرمت میکنه!!!مثلا اگه اول سی باشه بعد دی بعد اچ میاد به ترتیبc-d-h رو فورمت میکنه؟؟زمان فورمت چه قدره سریعتره نسبت به عادی یا کند تر؟
بله به ترتیب و خطی کار میکنن فایل های Batch . یعنی شما اگه تو خط اول کپی یه فایلی رو مثلا بنویسین بعد فرمت و بعد لیست فایل ها دقیقا به همین ترتیب اجرا میشن.
اگه فرمت سریع بکنین (با سوئیچ q/ ) در حدود سه، چهار ثانیه (بسته به حجم درایو و سرعت هارد) . ولی اگه فرمت عادی بکنین (بدون سوئیچ q/) خیلی بیشتر طول میکشه. تو درایو های بزرگ شاید در حد نیم ساعت
xcopy میشه گفت نوع پیشرفته ی copy هست. copy نمیتونه یه پوشه رو کامل کپی کنه (پوشه ای که داخلش چندتا فایل و پوشه باشه) ولی xcopy میتونه کل پوشه رو کپی بکنه. یا اینجوری بگم که copy بیشتر واسه کپی فایل استفاده میشه ولی xcopy واسه کپی پوشه و کل محتویاتش. نحوه استفاده اش هم اینجوریه:
تو این دستور هر چی داخل پوشه ی source باشه (فایل یا پوشه ای که داخلش پوشه ی دیگه ای باشه) کلا به پوشه ی dest کپی میشه. اون سوئیچ e/ هم به این خاطر هست که پوشه های خالی هم کپی بشن. اگه نزارین پوشه های خالی کپی نمیشنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز در واقع فرمان های بات برای ساده کردن (میانبر زدن) برای یک عمل هست درسته؟؟ولی من خیلی فرمان های دیگه رو دیدم میشه خودتون به انتخاب خودتو چند تا دیگه از فرمان ها و سوییچ ها رو با همین روش بزارید؟میدونم تخصص شما چیزه دیگه ای ولی سطح دانش من در این سطح هست!
پیشا پیش ممنون![]()
برای کات از همون move استفاده میشه
کاربرد اصلی این فایل ها واسه اجرای دسته ای برنامه ها بود (الان دیگه زیاد استفاده نمیشن) و اینکه مثلا یه دستورهایی که خیلی تکرار میشن نیاز به تایپ دستورات تکراری نباشه و فقط یه فایل bat فراخوانی میشد.
مهمترینشون که استفاده میشن :
** attrib هست که واسه تغییر حالت های فایل ها استفاده میشه مثلا r- واسه حذف ReadOnly بودن فایل یا r+ واسه اضافه کردن اون. به همین ترتیب a- و a+ واسه آرشیو، h- و h+ واسه مخفی بودن و s- و s+ واسه سیستمی بودن. (فکر کنم یه جا پرسیده بودین که چجوری میشه خواصیت سیستمی بودن فایل ها رو از بین برد که با این دستور میشه. مثلا :
** cd هست که واسه حرکت توی پوشه ها استفاده میشه. مثلا شما الان تو پوشه ی C:\windows هستین میخوایین برین به پوشه ی system32 که داخل پوشه ی c:\windows هست اینجوری مینویسین:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
** cls هست که واسه پاک کردن صفحه استفاده میشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
** date واسه تغییر تاریخ
** time واسه تغییر ساعت سیستم
** tree واسه نمایش پوشه ها و زیرپوشه ها به صورت درختی. خودتون اگه :tree C بنویسین متوجه میشین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)