اکی...
در مورد کلایدر و آینه نظری نداری ؟
آینه چیزی بیشتر از یک rendertotextrue نیست .
من فکر می کردم که rendertotextrue فقط به درد نماهای ثابتی مثل security camera می خوره. مگه میشه باهاش آینه هم درست کرد ؟ یادمه کلی تو این زمینه تحقیق کرده بودمو همه هم mirror reflection رو پیشنهاد می دادن. کسی حرفی در مورد RTT نمیزد. کمی توضیح لطفا.
خوب بهترین حالت relelection mrror هست ولی آگر یک plane بزاری و یک دوربین بزاری جلوش و تصویری بزاری تکچستر آن معکب میشه . رندر تکسچتر خیلی کاربرد داره.
ازین گزینه ای که پروزیز گفت خبر ندارم شاید تو ورژن جدید اومده
اما رفلکت آینه یکسری محاسبات داره که دوربین باید از مهور عمودی عکس شما چرخش داشته باشه و باید fOV یش با توجه به سایز آینه تغییر کنه کلا کار سختیه میرور راحت تره
اگه اینی که پرویز میگه یه اشتباه کوچیک باشه حق با شماس میرور براینماهای ثابتی مثل security camera می خوره
اگه که تو 6 محور رندر تو تکستچر تلقیق شده میده دیگه اسون تر از این نمیشه فقط یه رفلکت خالی کافیه
والا من اصلا متوجه منظورتون نمیشم. من می خوام دو تا آینه به محیط کارم اضافه کنم اما با Mirror Reflection n دو تاش قاطی می کنه اما یه دونه ش مشکلی نداره سوای اینکه به خاطر سنگینی محیط کار تیک هم میزنه. RTT هم که ایفکت آینه ای نمیده.
سمپل زیرو واستون آماده کردم. همه چیز به خوبی توضیح داده شده: (ریفلکشن کف fake هستش که فقط واسه زیبایی کاره)
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چیزی که گفتم یک نما ثابت هست برای شیشه کروی چندان جالب در نمی آد منظور شیدراش بود .
امید وارم یک مقدار درک کنید رفلکت یعنی چی
براتو سه تا عکس ساختم آخرین آموزش مفهومی برای چیزای پیش پا افتاده است ( لطفا اطلاعاتتونو ببرین بالا )
دوربین بدون تحرک رو یک پلن ساف چطوری آینه میده آخه ؟
عکسارو ببینید !
![]()
وای احسان من یه سوال ساده می یپرسم و تو هم هی بستش میدی به جای دیگه. نمی دونم الان داری با تری دی مکس کار می کنی یا یونیتی ؟
من می خوام دو تا آینه ساده تو یونیتی بسازم. با Mirror Reflection امتحان کردم نشد. کسی هم دلیلشو توضیح نداد که چرا Mirror Reflection با دو تا آینه مشکل داره.
والا من دیگه هنگ کردم. اگه راه ساده ای وجود داره راهنمایی پلیز و اگه نه وقتتو نمی گیرم... تا همینجاش مرسی.
راستی با Cubemap رو سطح صاف امتحان کردم نتیجه کار رضایت بخش بود اما حیف که نمیشه آبجکت های دینامیک رو هم داشت!
متاسفانه بعد از سالها تلاش نه اینجا و نه تو سایت یونیتی نتونستم دو تا آینه ساده درست کنم.
Tooooo Baaaaaaaaaaad![]()
Last edited by Homunculus; 07-08-2013 at 23:12.
خو این که مسخره ترین راهو داره و. خنده دار
دوتا ابجکتو تو مکس یکی کن بیار تو یونیتی درست میشه
یونیتی فقط میتونه به یک ابجکت میرور بده گرفتی ؟
اون آموزشم برای پرویز بود که میگفت با یک دوربین معمولی و پلن صاف میشه اینه ساخت ( اون قانونه اینه ساختنه فقط اسکریپتشو نداشت )
Last edited by ehsan_wwe; 08-08-2013 at 19:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)