تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 53 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 523

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی 2013 سونی سری w800a

داره خودمونی میشه samuraii40's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

لیست فرمتهای صوتی و تصویری که این تلویزیون ساپورت میکنه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از samuraii40 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    سرزمین خشک

پيش فرض

در کل w950 فقط برای بازار اسیا هستش و بنطرم تفاوت تصویری خاصی بغیر از نوع پنلش(opticontrast panel) نباید با w900 داشته باشه چون اگر تصویر بهتری داشت در امریکا و اروپا هم عرضه میشد.
    تو این چند روزه اکثر ریویوهایی که میخوندم همگی قبول داشتند که w800 از hx750 از لحاظ تصویری بهتر هستش.چند تا ریویو دیگه از این تلویزیون میذارم.
    کد:
    علاوه بر موردی که اشاره کردید W950 تعداد اسپیکر بیشتری هم داره 2 تا توییتر با 2 تا ووفر ، یه سری چیزای جانبی هم بیشتر داره مثل پورت MHL ولی فرق اساسیشون تو همون opticontrast panel هستش که بهش اشاره کردید.

داره خودمونی میشه reza6966's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

دوست عزیز , میشه بپرسم ما هم می تونیم از این شخص خرید کنیم ؟ آیا مطمئن هست ؟ چقدر بیعانه می گیرند ؟ و میشه نحوه خرید رو برام پیام کنید ؟؟
    سپاس فراوان
    جواب ما رو ندادی دوست عزیز

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جواب ما رو ندادی دوست عزیز
    جواب شما را در پیغام خصوصی دادم.

6. این کاربر از samuraii40 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DREAD KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

بله دوست عزیز پخش میکنه ولی با تمام فایلهای mkv سازگاری نداره.
    در مورد خرید مدلهای w ابتدا من w900 را به دوستان توصیه میکنم ولی اگر مشگل بودجه دارید w800 را شدیدا توصیه میکنم.من هم مانند شما چون فکر میکردم پنل ips هست کیفیت خوبی نداره ولی تا از نزدیک تصویر اون را نبینید به کیفیت تصویر اون پی نمیبرید. الان در فرومهای خارجی تصویر اون را بهتر از سری F7000 سامسونگ میدونند.w700 را هم به دلیل نداشتن 3d زیاد توصیه نمیکنم.
    آقا این لیست فرمت ها که گذاشتید من هیچی نفهمیدم ازش . من فقط میخوام بدونم همین فایل های mkv که از سایت های دانلود فیلم فارسی میگریم توی این تلویزیون قابل اجرا هست ؟ اگر لطف کنید و پاسخ بدید خیلی ممنون میشم . چون من هم به خرید این تلویزیون فکر می کنم ولی متاسفانه هیچ کدون از سایت های بانه ای این تلویزیونو توی لیستشون ندارن . فقط یک سایت سایز بزرگشو داشت

اگر واقعا از f7000 بهتر باشه ( که من بعید میدونم ) واقعا خیلی عالی خواهد بود . چون سری 7 قیمت بیشتری هم داره .

8. این کاربر از DREAD KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DREAD KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

سایت banehonline سایز 47 ـو با قیمت 4500 گذاشته

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا این لیست فرمت ها که گذاشتید من هیچی نفهمیدم ازش . من فقط میخوام بدونم همین فایل های mkv که از سایت های دانلود فیلم فارسی میگریم توی این تلویزیون قابل اجرا هست ؟ اگر لطف کنید و پاسخ بدید خیلی ممنون میشم . چون من هم به خرید این تلویزیون فکر می کنم ولی متاسفانه هیچ کدون از سایت های بانه ای این تلویزیونو توی لیستشون ندارن . فقط یک سایت سایز بزرگشو داشت

اگر واقعا از f7000 بهتر باشه ( که من بعید میدونم ) واقعا خیلی عالی خواهد بود . چون سری 7 قیمت بیشتری هم داره .
    دوست عزیز
    حتی اگر تمام آن فرمتهای که در لیست است را پشتیبانی بکند تازه با امکانات ابتدایی سامسونگ برابر شده است و اصلا قابل قیاس با سری 7 سامسونگ نیست چون سامسونگ تنها برندی در جهان است که از سری 7 به بعد آن قابلیت ارتقاء سخت افزاری و نرم افزاری دارد و امکاتات قویتری هم دارد

11. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

دوست عزیز wmv mkv-avi-3gp-mpeg-mpeg2در این تلویزیون قابل پخش هستند. البته با یکسری از این فرمتها بعضا ناسازگاری داره.
    بانه مارکت پایینترین قیمت را داره میتونید از اونجا تهیه کنید.

13. این کاربر از samuraii40 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه reza6966's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

من میخوام بین hx750 و w804 یکی رو انتخاب کنم , قیمت که به من دادن hx750 هزار 300 تومان بیشتر بود
    به نظر شما hx750 بهتر است یا w804 ؟؟؟

سپاس

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    سرزمین خشک

پيش فرض

در کل w950 فقط برای بازار اسیا هستش و بنطرم تفاوت تصویری خاصی بغیر از نوع پنلش(opticontrast panel) نباید با w900 داشته باشه چون اگر تصویر بهتری داشت در امریکا و اروپا هم عرضه میشد.
    تو این چند روزه اکثر ریویوهایی که میخوندم همگی قبول داشتند که w800 از hx750 از لحاظ تصویری بهتر هستش.چند تا ریویو دیگه از این تلویزیون میذارم.
    کد:

این Opticontrast Panel رو که در موردش خوندم نوشته بود که یک لایه روی پنل LCD بکار بردن که باعث میشه مشکی عمیق تر نشون داده بشه همچنین رنگها غنی تر، فکر کنم امتیاز حوبی باشه برای سری W950

من میخوام بین hx750 و w804 یکی رو انتخاب کنم , قیمت که به من دادن hx750 هزار 300 تومان بیشتر بود
    به نظر شما hx750 بهتر است یا w804 ؟؟؟

سپاس
    خب مسلما W804 جدیدتره و بهتر هم هست. چه نرم افزاری، چه سخت افزاری

16. 3 کاربر از Roy Jackson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •