لیست فرمتهای صوتی و تصویری که این تلویزیون ساپورت میکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیست فرمتهای صوتی و تصویری که این تلویزیون ساپورت میکنه.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
علاوه بر موردی که اشاره کردید W950 تعداد اسپیکر بیشتری هم داره 2 تا توییتر با 2 تا ووفر ، یه سری چیزای جانبی هم بیشتر داره مثل پورت MHL ولی فرق اساسیشون تو همون opticontrast panel هستش که بهش اشاره کردید.
جواب ما رو ندادی دوست عزیز
جواب شما را در پیغام خصوصی دادم.
آقا این لیست فرمت ها که گذاشتید من هیچی نفهمیدم ازش . من فقط میخوام بدونم همین فایل های mkv که از سایت های دانلود فیلم فارسی میگریم توی این تلویزیون قابل اجرا هست ؟ اگر لطف کنید و پاسخ بدید خیلی ممنون میشم . چون من هم به خرید این تلویزیون فکر می کنم ولی متاسفانه هیچ کدون از سایت های بانه ای این تلویزیونو توی لیستشون ندارن . فقط یک سایت سایز بزرگشو داشت
اگر واقعا از f7000 بهتر باشه ( که من بعید میدونم ) واقعا خیلی عالی خواهد بود . چون سری 7 قیمت بیشتری هم داره .
دوست عزیز
حتی اگر تمام آن فرمتهای که در لیست است را پشتیبانی بکند تازه با امکانات ابتدایی سامسونگ برابر شده است و اصلا قابل قیاس با سری 7 سامسونگ نیست چون سامسونگ تنها برندی در جهان است که از سری 7 به بعد آن قابلیت ارتقاء سخت افزاری و نرم افزاری دارد و امکاتات قویتری هم دارد
دوست عزیز wmv mkv-avi-3gp-mpeg-mpeg2در این تلویزیون قابل پخش هستند. البته با یکسری از این فرمتها بعضا ناسازگاری داره.
بانه مارکت پایینترین قیمت را داره میتونید از اونجا تهیه کنید.
من میخوام بین hx750 و w804 یکی رو انتخاب کنم , قیمت که به من دادن hx750 هزار 300 تومان بیشتر بود
به نظر شما hx750 بهتر است یا w804 ؟؟؟
سپاس
این Opticontrast Panel رو که در موردش خوندم نوشته بود که یک لایه روی پنل LCD بکار بردن که باعث میشه مشکی عمیق تر نشون داده بشه همچنین رنگها غنی تر، فکر کنم امتیاز حوبی باشه برای سری W950
خب مسلما W804 جدیدتره و بهتر هم هست. چه نرم افزاری، چه سخت افزاری
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)