تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 63

نام تاپيک: تراژدی بازی سازهای بی پول و بی امکانات! ( مبارزه با نسل جدید بازیها! )

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

اینجا اما مشکلات و ... که ماشالا بیداد می کنه . برای اکثریت مشکل سربازی ، فشار خونواده ، بی پولی ، بی نظمی و بی قانونی و هرج مرج که کلی شده تو زندگی هممون الان . بعد اینه حتی ساخته هم بشه که هفت خان رستمه به فروش رسوندنش و اگه بخواد برای خارج بسازه که تحریم ها و چگونه بستن قرارداد و پول گرفتن و واویلا . طرف اینقدر صنم داره که یاسمن توش گمه . اینقدر دغدغه تو زندگی هست که مشکلات بازی سازی می شه کمترینش .واسه همین توصیه من به بچه ها اینه که حداقل سعی کنین یه آرامش فکری نسبی با پیدا کردن یه کار دفتری ، شرکتی چیزی پیدا کنید تا در امدتون رو داشته باشید بعد بیاید شروع کنید به بازی سازی
    مهدیار جان اگه همون کار دفتری شرکتی که میگی هم به اسونی پیدا میشد که الان چند میلیون بیکار تحصیل کرده نبود تو این مملکت : (

2. 6 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من به اونایی که پول ندارن برای چرخوندن زندگی کار ندارم, ولی اونایی که دارن و بهونه میارن مشکل از خودشونه....
    من بیشتر از یک سال و نیم هستش که هیچ نمونه کاری از خودم نشون ندادم و فقط گفتم صبر کنید بعداً نشون میدم,قول نمیدم ولی احتمالاً تا 1 یا 2 ماه یک لول که ذره ای از دست آوردهای این چند سال من هست رو نشون میدم,تو این مدت هم هیچ کس نمیدونه چه سختیایی کشیدم,چه مشکلاتی برام به وجود اومد و اینکه با چه شدتی کار کردم؛فقط در این حد بدونید که حتی وقت نکردم برم سلمونی موهام رو بزنم,تا وسطای کمرم میاد الان....
    در ضمن کسانی که با من تو این پروژه کار میکنن همه کارشون فوق العاده هست,داستان و گیم پلی بازی رو بخوام مثال بزنم واقعاً انقدر قوی نوشته شدن که خیلی مواقع من به نوسنده اش میگم یه همچین چیزایی کلاً امکان پذیر نیست سطح رو بیار پایین

هدف من یه سناریو خیلی عالی با یه گیم پلی عالی + یه گرافیک قابل قبوله که گیمر بتونه تحملش کنه
    چنین گرافیکی که راحت قابل دستیابی هست ولی گیم پلی و سناریو بخواد خوب در بیاد اولاً هزینه میره بالا,بخوای گیم پلی تو چشم باشه فقط المان های فیزیکی و هوش مصنوعی و این جور چیزا مهم نیست,باید بدی موزیک های خیلی خوب درست کنن که به حال و هوای بازی بخوره که هزینه داره,بازی بخواد خاص باشه باید از صداهای خاص استفاده کنی که دیگه دانلود نمیشه کرد و ساختش هزینه داره,بخوای کاراکترها حرف بزنن باید اولاً کاراکترها خوش ساخت باشن که آدم حال کنه گوش بده به حرف هاشون که هزینه داره,بخوای سناریو به بازیکن حال بده باید دوبله قوی باشه که اونم هزینه داره,کلاً همه چیز هزینه داره,راحت نمیشه کار انجام داد,در ضمن خیلی چیزا هست فقط هزینه مالی توشون مطرح نیست,هزینه زمانی هم مهم هست که برای همین چیزاش هم بوده که گفتم خیلی چیزا رو داستان نویسمون تغییر داده؛پروژه بیش از حد طول بکشه دیگه گند زده میشه به همه چیز و باید بیخیالش شد یا بازسازیش کرد

4. 4 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال فلسفه A.M.D.D.E.V.I.L's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Void

پيش فرض

سلام ، من یه سوال دارم ، شما زمانی که بازیسازی رو شروعیدید چه امیدی داشتید؟ یعنی یادتون رفته بود اینجا ایرانه؟ از ایران کسی رو میشناختید که داخل ایران 200 میلیون گیمشو بفروشه؟

من چون خودم تو کار media هستم ، یه توصیه ای بکنم
    این که کیفیت کارتون چطور باشه اصلا مهم نیست ، فقط سعی کنید یه ایده ی جدید پیدا کنید، رزیدنت اویل ها و جی تی ای ها رو کپ کام ها و راک استار ها خودشون بلدن بسازن
    یه کار تازه باید انجام بدید از هر جنبه تازه باشه ، معمولا وقتی یه ایده ی جدید به سراغتون میاد شاید فکر کنید احمقانه هست ولی بهتره همونو بسازید
    وقتی یه ایده ی جدید به نظرتون رسید قبل از این که 1000000 ساعت بذارید روش یه مدل ساده ازش بسازید و پخشش کنید بین کسایی که میدونید ایده تون رو نمیدزدن (مثل داستان فیسبوک)
    اگه اونا خوششون اومد دس به کار بشید دمو هاتونو آپگرید کنید ، بتا بسازید ریلیز کنید از یوتیوب برای تبلیغات خودتون استفاده کنید ، از فیس بوک همچنین . شما در واقع مجبورید واسه خودتون شغل درست کنید ، اینو قبول کنید فعلا هیچکس نمیخواد از ایران گیمساز ببره به راک استار . چند تا کتاب در مورد تجارت بخونید
    امیدتونو از دست ندید ، توانایی بازی سازی فقط 20 درصد از کار هست ، درسته که 20 درصد اساسی کار هست ولی 80 درصد کار مطرح کردن خودتونه

اینایی که با گیم سازی رسیدن به جاهایی ، نگفتن حیف تو ایران ارزش نمیدن به کار ما
    رفتن شبا بیدار موندن ببینن کجای کارشون مانع رشدشون میشه تا آخرین نفس مبارزه میکنن

وقتی که دیدن نشد ، ارزو هاشونو رها میکنن و تسلیم یه زندگی معمولی میشن و اون موقع هست که معجزه اتفاق میفته ...

راستی ، یادتون نره ، بازی سازی رو به هدف بازی سازی انجام بدین ، نه به هدف پول ، البته پول رو هم در نظر بگیرید و مشتری پسند تفکر کنید

6. 3 کاربر از A.M.D.D.E.V.I.L بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ehsan_wwe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران (پایین شهرش) In The End

پيش فرض

سلام ، من یه سوال دارم ، شما زمانی که بازیسازی رو شروعیدید چه امیدی داشتید؟ یعنی یادتون رفته بود اینجا ایرانه؟ از ایران کسی رو میشناختید که داخل ایران 200 میلیون گیمشو بفروشه؟

من چون خودم تو کار media هستم ، یه توصیه ای بکنم
    این که کیفیت کارتون چطور باشه اصلا مهم نیست ، فقط سعی کنید یه ایده ی جدید پیدا کنید، رزیدنت اویل ها و جی تی ای ها رو کپ کام ها و راک استار ها خودشون بلدن بسازن
    یه کار تازه باید انجام بدید از هر جنبه تازه باشه ، معمولا وقتی یه ایده ی جدید به سراغتون میاد شاید فکر کنید احمقانه هست ولی بهتره همونو بسازید
    وقتی یه ایده ی جدید به نظرتون رسید قبل از این که 1000000 ساعت بذارید روش یه مدل ساده ازش بسازید و پخشش کنید بین کسایی که میدونید ایده تون رو نمیدزدن (مثل داستان فیسبوک)
    اگه اونا خوششون اومد دس به کار بشید دمو هاتونو آپگرید کنید ، بتا بسازید ریلیز کنید از یوتیوب برای تبلیغات خودتون استفاده کنید ، از فیس بوک همچنین . شما در واقع مجبورید واسه خودتون شغل درست کنید ، اینو قبول کنید فعلا هیچکس نمیخواد از ایران گیمساز ببره به راک استار . چند تا کتاب در مورد تجارت بخونید
    امیدتونو از دست ندید ، توانایی بازی سازی فقط 20 درصد از کار هست ، درسته که 20 درصد اساسی کار هست ولی 80 درصد کار مطرح کردن خودتونه

اینایی که با گیم سازی رسیدن به جاهایی ، نگفتن حیف تو ایران ارزش نمیدن به کار ما
    رفتن شبا بیدار موندن ببینن کجای کارشون مانع رشدشون میشه تا آخرین نفس مبارزه میکنن

وقتی که دیدن نشد ، ارزو هاشونو رها میکنن و تسلیم یه زندگی معمولی میشن و اون موقع هست که معجزه اتفاق میفته ...

راستی ، یادتون نره ، بازی سازی رو به هدف بازی سازی انجام بدین ، نه به هدف پول ، البته پول رو هم در نظر بگیرید و مشتری پسند تفکر کنید
    ممنونم از پیشنهادت
    ولی هم طولانی بود
    هم تخصصی نبود
    اگه از بازار یا حد اغقل از یه قصمت مشکل خبر داشتی
    می تونستم نظرتو قبول کنم
    ممنون که نظر دادی بازم
    قبلا تا اینجا نوشته بودم ------------------------------------------------------
    داداش شرمنده خیلی بد گفتم
    بزار کامل تر توضیح بدم
    اینایی که تو میگی بهتره در حد یه سوال باشه نه پیشنهاد
    کی گفته 200 ملیون پول زیادیه ؟
    بیشتر از اینا هم آبکی در میاد من عدد های که نوشتم تو راهو چاه واقعیه
    فکر نکن فقط به ذهن خود شما خطور کرده که ایده جدید میگیره - کلیشه ای ترین حرف همینیه که شما گفتی

مشکل بازار ما اینا نیست
    مشکل بازار ما اینه که مجوز نمیدن
    مشکل بازار اینه که پخش رسما وجود نداره
    مشکل بازر اینه که کارای آبکی که 200 ملیون فروخته با یه ماه کار کردن ناشرو به ضرر رسونده پس رو کار حرفه ای سرمایه گذاری نمیکنه

تو از بازی سازی میتونی تا سقف های بالا تری هم در بیاری قیمتایی که تو مغزت نگنجه

در آخر شما که میگید مگه اولش ( این حزفت اعصابمو خورد کرد ) مگه تازه بیدارت کردن ؟ ددیروز نون نخریده بودی پارسال دلار این بود ؟
    اونموقع این مشکلایی که نوشتم نبود
    الان هست
    فرقش اینه
    موفق باشی
    بازم شرمنده برا جسارتم
    Last edited by ehsan_wwe; 14-07-2013 at 23:07.

8. این کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

آقا مهدیار پاک امیدمون رو ترکوندی رفت

من به خاطر این بازیسازی میخوام برم نرم افزار بخونم
    یعنی هیشکی با بازیسازی به جایی نرسیده (تو ایران)
    البته بازیسازی درست درمون
    با ایده های نو و خلاقیت
    تو که همیشه یه کمی ما رو امیدوار میکردی
    عادل جان پسرم
    شما که دم از ایده میزنی خیلی هم بهت افتخوار میکنم که ایده داری اما رو چه حسابی فکر کردی که ایده رو فقط خودت داری ؟ یا رو چه حسابی میگی که ایده جدید بدید مگه ایده جدید چی داره در انتها
    حرفت مثل این میمونه که به کسی که پول نداره به تاکسی بده بگی که بنز خیلی ماشین خوبیه ( خو مرد مومن همه میدونن اینو )
    اگه حدف داری بگو یه نقشه بده مثلا ایده جدید خوبه چون فلان ناشر دنبالشه خوبه چون مردم پول براش میدن اخه دلیلت چیه ؟

به واقعیتیو باید بهت بگم
    اون بازیت بود که ایده یی بود تو حموم ایدش به ذهنت ریسیدو ...
    شاید باورت نشه ولی من با بچه ها هماهنگ کردم که شده الکی ازت تعریف کنن تشویق بشی رشد کنی
    هیچ وقت فکر نمیکردم برا من کلاس بزاری ( که دو سه مورد ازت دیدم ) الان در آمد ماهانه ات چقدره ؟ پارسال و امسال راستشو بگو چقدر در آوردی ؟

بازم میگم که کارت خوبه در حد یه کار آماتور خوبه اما نه برای فروش
    ایده خالی به درد بازار ایران نمی خوره

شرمنده انقدر با سراحت گفتم
    به خودم گفتم همه واقعیت هارو به همه بگم
    Last edited by ehsan_wwe; 15-07-2013 at 09:39.

اگه نباشه جاش خالی می مونه عادل سلیمی 20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    داخل CPU

پيش فرض

عادل جان پسرم
    شما که دم از ایده میزنی خیلی هم بهت افتخوار میکنم که ایده داری اما رو چه حسابی فکر کردی که ایده رو فقط خودت داری ؟ یا رو چه حسابی میگی که ایده جدید بدید مگه ایده جدید چی داره در انتها
    حرفت مثل این میمونه که به کسی که پول نداره به تاکسی بده بگی که بنز خیلی ماشین خوبیه ( خو مرد مومن همه میدونن اینو )
    اگه حدف داری بگو یه نقشه بده مثلا ایده جدید خوبه چون فلان ناشر دنبالشه خوبه چون مردم پول براش میدن اخه دلیلت چیه ؟

به واقعیتیو باید بهت بگم
    اون بازیت بود که ایده یی بود تو حموم ایدش به ذهنت ریسیدو ...
    شاید باورت نشه ولی من با بچه ها هماهنگ کردم که شده الکی ازت تعریف کنن تشویق بشی رشد کنی
    هیچ وقت فکر نمیکردم برا من کلاس بزاری ( که دو سه مورد ازت دیدم ) الان در آمد ماهانه ات چقدره ؟ پارسال و امسال راستشو بگو چقدر در آوردی ؟

بازم میگم که کارت خوبه در حد یه کار آماتور خوبه اما نه برای فروش
    ایده خالی به درد بازار ایران نمی خوره

شرمنده انقدر با سراحت گفتم
    به خودم گفتم همه واقعیت هارو به همه بگم
    من گفتم فقط خودم ایده دارم؟!!!!!
    آقا من متوجه شدم تو چند تا انجمن تا میگی مثلا مثلا من ایده دارم یا خیلی زحمت کشیدم رو کاری بقیه میگن واااای یعنی تو فکر میکنی ما از این کارا نمیکنیم؟!
    من اصلا در مورد بقیه حرفی زدم؟!
    تازه من یه جمله نوشتم ایده جدید بسازیم
    شما ها همه استاد منین
    من کی واسه تو کلاس گذاشتم آقا احسان
    داری بی انصافی میکنی
    واقعا واقعا ازت انتظار این یه دونه جمله رو نداشتم
    من امسال کنکور دادم
    یه سال باور کن اصلا بیرون و مسافرت اینام تعطیل بود . داشتم افسردگی میگرفتم (این کنکور لعنتی)
    تنها فعالیتم تو بازیسازی همون دو مسابقه بود و همون بازی
    اون بازی رو برا فروش نساخته بودم
    اگه قرار به فروش باشه مطمئنا فرم بازی اون جوری نمی بود.
    من تا الآن هیچ پولی از بازی در نیاوردم . (فقط جایزه های اون مسابقه ها)
    فعالیتمم تا الآن فقط به خاطر علاقه بوده
    درسته که من خیلی از ایده گفتم ولی هر کسی یه چیزی براش بیشتر مهمه
    باید همه ی جوانب رو در نظر گرفت (گفتم در این موارد شما استاد مایید)

11. 4 کاربر از عادل سلیمی 20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت

پيش فرض

عادل جان ممنون که جواب دادی

به مشکلی که الان پیش اومده اینه که یه سرا زیریه بد بخت شدن و ماها داریم با فرم حرف زدنمون حاظر میکنیم
    کسی که میاد می خونه که ایده داشته باشی حله اگه ایده تو ذهنش باشه میره میوفته تو سرازیریه بد بخت شدن

کلا هممون باید سعی کنیم قبل از هر پیشنهاد بگیم که بازار نداریه بازی سازی - فعلا با این اوضا هیچ پولی توش نیست

حتی مسابقه هاشم اکثرا کشکه

من یه بازی فیزیکی ساختم که انجین فیزیکشم خودم نوشتم تو مسابقه ارشاد شرکت دادم
    تو مسابقه نشستم شانسی کنار داوری که بازی منو نمره داده بود
    بهم دلگرمی داد که بازی تو بهترین بازی از لحاظ فنی شده و تو برنده ای
    اما وقتی اسمارو خوندن من توش نبودم خود داوره کف کرده بود میگفت چرا پس ماهارو الاف کردن اینا ( وضغ مملکت الان به این حد رسیده )

کلا ههمون سعی کنیم دیگه کسی رو تو این گودال بدبختی راه ندیم

13. 5 کاربر از ehsan_wwe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز anti-military's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

همینه دیگه کسی که چشش دنبال پول بازی سازی باشه وقتی بهش نرسه ناامید میشه اما کسی که به بازی سازی علاقه داشته باشه اصلا پولش مهم نیست واسش
    البته چون بازی سازی کلا 24 ساعته وقت آدم رو میگیره حتما باید پول توش باشه که کسی بتونه ادامه بده اما کسی که از نظر مالی خیلی زیاد مشکل نداشته باشه میتونه بشینه تو خونه و
    پیتزا بخوره و بازی بسازه (شاید هم به احتمال 10-20 درصد به پول بازی سازی رسید. شاید هم نرسید پس عقل حکم میکنه خیلی رو پول بازی سازی نباید حساب کرد)

اون روزهایی که من اندازه 1 کارگر و حتی بعضی وقت ها اندازه 2 تا کارگر کار میکردم هدفم فقط این بود که یه روزی بتونم بازی بسازم تو آفتاب نزدیک 40 درجه من یه انباری
    6 متری رو تقریبا خودم تنهایی تو حیاط ساختم. قبلا حتی خانواده مسخره میکردن که تو اینکار نیستی و یه آجر بلند کنی نفست میگیره و ... ولی من نشون دادم که اگه بخوام میتونم
    مطمئن هستم سختی بازی سازی رو هم میتونم تحمل کنم

دیگه تو احمقانه ترین پروژه بازی سازی که چندسال پیش شروع کردیم با توجه به افتضاح پیش رفتن کار ولی حداقل 2 سال دوام آوردم تا شکست رو قبول کردم
    Last edited by anti-military; 16-07-2013 at 15:26.

15. 4 کاربر از anti-military بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه عادل سلیمی 20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    داخل CPU

پيش فرض

من یه سوالی دارم؟
    تا به الآن از بچه های این انجمن کسی نبوده که بازیش رو روی سایتای اپ ستور اپل و گوگل پلی به فروش برسونه؟
    شاید بشه اونجا یه کارایی کرد
    وضع ایران که خرابه
    ولی آقا احسان کاش همون موقع نمیگفتی الکی ازم تعریف کنن
    تا ارزش واقعی کار رو آدم بدونه
    نه امید کاذب به آدم بدین
    یه جور دیگه تو ذهنم بودی
    نمیدونم
    حالا فقط این انجمن بوده که باهاش هماهنگ کردی یا جاهای دیگه هم بوده
    اینم بگم
    اگه من دنبال پول بودم تا الآن یه کاری یه عملی که مربوط به پول درآوردن از این حرفه باشه رو انجام میدادم
    ولی هیچی
    چون من فقط به خاطر علاقم بوده که فعالیت کردم
    باور کنید شده 3 روز پشت سر هم نخوابیدم (کارش هم به خاطر پول نبوده)
    ولی خب باید توی یه چیزی با خودمون رو راست باشیم (تایید حرفای آقا مهدیار)
    اگه بازیسازی رو قبول کنم واسه آیندم باید پول رو در نظر بگیرم وگرنه ....
    Last edited by عادل سلیمی 20; 16-07-2013 at 15:26. دليل: جواب antimilitary

17. 3 کاربر از عادل سلیمی 20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی parvizamd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

DOSTANE SAKT NAGRID BAZISAZI HAMINE DAROAMD KO.
    RASITE SORUCE MIFORSAM KASI NAMKAREH ?

19. 2 کاربر از parvizamd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •