تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 40 از 40

نام تاپيک: خرید لپ تاپ - قیمت تا 5 میلیون تومان :)

پروفشنال NorthBridge's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

ssd تو مدل 13.3 اینچی هست به این مدل هم میشه بعدا اضافه کرد ...
    ویندوز هم پرفشنال اوریجنال هست..
    و البته کیفیت ساخت بسیار بهتر
    فکر کنم منظورتون از SSD توی 13 اینچی ها، وجود هارد هیبریدی باشه (500GB + 24GB Hybrid) این خوبه ولی SSD مستقل که مد نظر خیلیهاست محسوب نمیشه.
    پارسال بعضی مدل های لنوو در کنار یک هارد پرظرفیت، یک mini sata SSD با طرفیتهای 60 الی 120 گیگ هم داشتند
    گفتید بعداً میشه اضافه کرد، در حالیکه عمراً توی ایران mini sata SSD گیر نمیاد و کاربر باید خودش بره دنبال خریدش از فروشگاههای خارجی.
    ویندوز هم که نوک سوزنی اهمیت نداره چی باشه چون 99 درصد کاربرها ویندوز اصلی رو بعد از ایمیج گرفتن پاکش میکنند و یک ویندوز سرحال و Ultimate خودشون نصب میکنند.

2. این کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

فکر کنم منظورتون از SSD توی 13 اینچی ها، وجود هارد هیبریدی باشه (500GB + 24GB Hybrid) این خوبه ولی SSD مستقل که مد نظر خیلیهاست محسوب نمیشه.
    پارسال بعضی مدل های لنوو در کنار یک هارد پرظرفیت، یک mini sata SSD با طرفیتهای 60 الی 120 گیگ هم داشتند
    گفتید بعداً میشه اضافه کرد، در حالیکه عمراً توی ایران mini sata SSD گیر نمیاد و کاربر باید خودش بره دنبال خریدش از فروشگاههای خارجی.
    ویندوز هم که نوک سوزنی اهمیت نداره چی باشه چون 99 درصد کاربرها ویندوز اصلی رو بعد از ایمیج گرفتن پاکش میکنند و یک ویندوز سرحال و Ultimate خودشون نصب میکنند.
    مدل svs13a2apx وsvs13a25
    اولی 512گیگ و دومی 256 گیگ هارد ssd دارن
    مدل svs1512gpx هم اگه پیدا بشه 256 هارد ssd داره ولی تفاوت قیمت خیلی زیاده و به نظرم نمیارزه ...

4. 2 کاربر از shahin.. بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوست عزیز قراردادن هارد 5400 فقط برا کم کردن وزن لپ تاپ هستش و به نظر من میارزه ... بلوری هم اولا زیاد همه گیر نشده و یه سرچی تو اینترنت بکنید متوجه خرابی بیش از حد درایو هاشون میشید...
    من خودم هم ایسوس استفاده کردم الان هم سونی کلا کیفیت سونی به طور محسوسی بالاتره و به نظر من کاملا میارزه 20% پول اضافی بده بابت کیفیت بالاتر و ...
    در ضمن کیفیت صفحه سونی به غیر از صفحه رتینا اپل با هیچ لپ تاپی قابل مقایسه نیست ..
    دوست عزیز فرمایشاتی میکنی ها.محض اطلاعتون بنده خودم یک عمره توی کار لپتاپ و سخت افزارم.
    هارد 7200 دور مگه چند کیلو میخواد به وزن لپتاپ اضافه کنه؟
    500GB سیگیت : 7200 دور برابر 238 گرم و 5400 دور 209 گرم وزن دارند! یعنی فقط 29 گرم تفاوت.پس صحبت شما بی معنی هست.
    بلو روی هم دلیلی برای خراب شدن بیشتر نسبت به درایو DVD رایتر نداره. من روی لپتاپ دومم که 2009 گرفتم بلو ری داره و بعد از 3.5 سال مثل ساعت داره کار میکنه در حالیکه درایو DVD رایتر لپتاپ اولم دو بار بی جهت خراب شده و هر بار 110 تومان خرج کردم و درایو نو تهیه کردم جاش انداختم.
    پس اگه بگید DVD رایتر لپتاپها چه از نوع بلو ری و چه از نوع درایو عادی خیلی حساستر از سیستمهای رومیزی هست و باید در مواقع ضرورت ازش استفاده کرد بله این صحبت قابل قبوله ولی اینکه بلو ری زودتر خراب میشه اصلاً قابل قبول نیست و کاملاً رد میکنم.
    با تشکر
    Last edited by NorthBridge; 06-06-2013 at 21:17.

6. 3 کاربر از NorthBridge بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

دوست عزیز من دو ماه پیش بعد 3 4 ماه تحقیق و بررسی مدل svs 1511egx (سری s سونی ) و خریدم و واقعا راضی هستم ازش تا 6 ساعت شارژ نگه میداره و یه باتری اضافه هم داره که اگه اونم شارژ و وصل کنی تا 12 ساعت شارژ نگه میداره 2 تا کارت گرافیک هم داره یکی intel 4000 که ضعیف و مصرف انرژیش کمه یکی هم 640 gt که 2گیگ هست ... گیم و نرم افزارهای سنگین مهندسی رو هم به خوبی باز می کنه .. ( grid2 تو حالت medium و فول اچ دی 50 تا فریم میده ) وزنشم 1.9 کیلو که فوق العادس ...
    با همین مشخصات 13 اینچم هس که 1.7 کیلو هست ولی صفحش کوچیکه به نظرم ...
    اینم مشخصاتش
    intel core i7
    geforce 640le 2GB
    640 hdd
    8GB ram
    full hd led
    1.9 kg
    قیمتش هم دور بر 5 تومن باید باشه ... اگه بتونی سری s بخری اصلا به سری e یا f اصلا فک نکن (مخصوصا سری f که وزنش پدر ادمو درمیاره)
    ممنون

لپ تاپ خودم الان VG N-SR595GPB هست . خیلیم راضیم ازش . کلا سری s سونی خوبه . حالا یه خورده کم میاره تو نرم افزارهای جدید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

از سری های جدید که توی نمایشگاه computex 2013 معرفی شده چی

فکر کنم یه کم صبر کنم بهتر باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوست عزیز فرمایشاتی میکنی ها.محض اطلاعتون بنده خودم یک عمره توی کار لپتاپ و سخت افزارم.
    هارد 7200 دور مگه چند کیلو میخواد به وزن لپتاپ اضافه کنه؟
    500GB سیگیت : 7200 دور برابر 238 گرم و 5400 دور 209 گرم وزن دارند! یعنی فقط 29 گرم تفاوت.پس صحبت شما بی معنی هست.
    بلو روی هم دلیلی برای خراب شدن بیشتر نسبت به درایو DVD رایتر نداره. من روی لپتاپ دومم که 2009 گرفتم بلو ری داره و بعد از 3.5 سال مثل ساعت داره کار میکنه در حالیکه درایو DVD رایتر لپتاپ اولم دو بار بی جهت خراب شده و هر بار 110 تومان خرج کردم و درایو نو تهیه کردم جاش انداختم.
    پس اگه بگید DVD رایتر لپتاپها چه از نوع بلو ری و چه از نوع درایو عادی خیلی حساستر از سیستمهای رومیزی هست و باید در مواقع ضرورت ازش استفاده کرد بله این صحبت قابل قبوله ولی اینکه بلو ری زودتر خراب میشه اصلاً قابل قبول نیست و کاملاً رد میکنم.
    با تشکر
    دقیق جزئیاتشو نمی دونم ولی حتی اپل هم برا مدل های غیر ssd از هارد 5400 استفاده میکنه مثلا md386 ده تومن قیمتشه ولی هاردش 5400 ه پس حتما یه دلیلی داره و من خونده بودم که برا وزنش هست .
    راجع به بلوری هم قرار نیس که همشون خراب در بیان یا همه dvd ها سالم و بدون مشکل یاشن ... آمار خرابی 20 درصدم حتی زیاده برا شرکتی مثل سونی و ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اگه واقعا نیاز دارید به لپ تاپ هرچه زودتر بگیرید چون هیچ چیز و نمیشه پیش بینی کرد ... ولی اگه نیاز آنچنانی ندارید یکم صبر کنید بهتر هست ( با توجه به اومدن سری جدید cpu ها و...)

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دقیق جزئیاتشو نمی دونم ولی حتی اپل هم برا مدل های غیر ssd از هارد 5400 استفاده میکنه مثلا md386 ده تومن قیمتشه ولی هاردش 5400 ه پس حتما یه دلیلی داره و من خونده بودم که برا وزنش هست .
    راجع به بلوری هم قرار نیس که همشون خراب در بیان یا همه dvd ها سالم و بدون مشکل یاشن ... آمار خرابی 20 درصدم حتی زیاده برا شرکتی مثل سونی و ...
    دلیلش در هاردهای 500 و 750 گیگ ارزونتر بودن هاردهای 5400rpm هست. ممکنه این تصور پیش بیاد که فرضاً توی یک لپتاپ 1500 دلاری چه معنی میده که چند دلار صرفه جویی از این راه بشه؟ جواب اینه وقتی در تیراژ بالای تولید لپتاپ اون شرکت ضرب کنید رقم صرفه جویی قابل توجهی برای اون شرکت میشه از طرفی میدونند که خریداران همیشه به سایر سخت افزار لپتاپی که میخوان بخرن توجه میکنند نه به میزان دور هارد! پس فرصت بسیار خوبی برای استفاده از یک قطعه ی ارزونتر هست!!

از طرفی واضحه که هاردهای 5400rpm مصرف انرژی کمتری هم دارند و اینم کمک میکنه به عمر بیشتر باتری.

ولی اگر هارد 1 ترا مورد بحث باشه، اون دیگه دلیلش اینه که مدل 7200rpm هنوز نداره و همگی 5400rpm هست.

درباره ی میزان خرابی درایو DVD هم اگر با مأخذ و مدرک از مراجع معتبر صحبت بشه خیلی بهتره. چون تجربه ی شخصی من که 300 درصد خلاف نظر شخصی شما رو داره نشون میده. ضمن اینکه هنوزم بسیاری از شرکت های صاحبنام دارند از درایو Blu-ray روی محصولات تولیدیشون استفاده میکنند.

این ماجرا همیشه ادامه داشته
    درسته که فاصله ی Release معماری جدید حدود 1.5 سال هست ولی تا عرضه ی جهانی با قیمت مناسب بشه، شرکتهای لپتاپ ساز اقدام به تغییر معماری مادربورد و استفاده از نسل جدید پردازنده ها کنند و آخر سر تا وقتیکه بخواد به بازار ما با قیمت معقول برسه ممکنه خیلی طولانی تر از چیزی بشه که حتی تصورش رو کردید.

وقتی نسل اول i7 بعد از مدتهای طولانی از عرضه جهانیش، به ایران رسید یک عده گفتند وایسیم نسل دوم جدیداً معرفی شده و میاد! نسل دوم بعد از مدت طولانی به بازار ایران اومد گفتن ای بابا نسل سوم معرفی شده و وایسیم تا اون بیاد! نسل سوم به میزان کم از پارسال و خیلی دیر اومده و هنوزم توی بازار ایران کمه و نسل دم رایجتره. حالام یک عده میگن وایسیم نسل 4 داره میاد! تا وقتیکه حداقل 3 ماه دیگه نسل 4 به تعداد کم بیاد اونوقت باز تا بخواید منتظر ورود یک مدل قویتر نسل 4 بمونید می بینید نسل 5 داره توی کامپیوتکس آینده رو نمایی شده و...!!!

پس انتظار در دنیای کالاهای دیجیتال تا حد زیادی بی معنی هست
    اگر نیاز به دستگاه دارید همین حالا اقدام کنید
    اگر نیاز ضروری ندارید میتونید حداقل چند ماه صبر کنید ولی اوضاع بازار و قیمتها در اون زمان به چه نحوی باشه دیگه روشن نیست
    ضمن اینکه ممکنه همین برندی که توجهتون رو جلب کرده خیلی دیگرتر(مثلاً 6-9 ماه دیگه) اقدام به استفاده از نسل 4 پردازنده ها کنه و تا بخواد وارد ایران بشه یک چیزی حدود یکسال دیگه باید منتظر باشید

این روند همیشه در بازار بوده و چیز جدیدی نیست.
    Last edited by NorthBridge; 08-06-2013 at 16:50.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

دلیلش در هاردهای 500 و 750 گیگ ارزونتر بودن هاردهای 5400rpm هست. ممکنه این تصور پیش بیاد که فرضاً توی یک لپتاپ 1500 دلاری چه معنی میده که چند دلار صرفه جویی از این راه بشه؟ جواب اینه وقتی در تیراژ بالای تولید لپتاپ اون شرکت ضرب کنید رقم صرفه جویی قابل توجهی برای اون شرکت میشه از طرفی میدونند که خریداران همیشه به سایر سخت افزار لپتاپی که میخوان بخرن توجه میکنند نه به میزان دور هارد! پس فرصت بسیار خوبی برای استفاده از یک قطعه ی ارزونتر هست!!

از طرفی واضحه که هاردهای 5400rpm مصرف انرژی کمتری هم دارند و اینم کمک میکنه به عمر بیشتر باتری.

ولی اگر هارد 1 ترا مورد بحث باشه، اون دیگه دلیلش اینه که مدل 7200rpm هنوز نداره و همگی 5400rpm هست.

درباره ی میزان خرابی درایو DVD هم اگر با مأخذ و مدرک از مراجع معتبر صحبت بشه خیلی بهتره. چون تجربه ی شخصی من که 300 درصد خلاف نظر شخصی شما رو داره نشون میده. ضمن اینکه هنوزم بسیاری از شرکت های صاحبنام دارند از درایو Blu-ray روی محصولات تولیدیشون استفاده میکنند.

این ماجرا همیشه ادامه داشته
    درسته که فاصله ی Release معماری جدید حدود 1.5 سال هست ولی تا عرضه ی جهانی با قیمت مناسب بشه، شرکتهای لپتاپ ساز اقدام به تغییر معماری مادربورد و استفاده از نسل جدید پردازنده ها کنند و آخر سر تا وقتیکه بخواد به بازار ما با قیمت معقول برسه ممکنه خیلی طولانی تر از چیزی بشه که حتی تصورش رو کردید.

وقتی نسل اول i7 بعد از مدتهای طولانی از عرضه جهانیش، به ایران رسید یک عده گفتند وایسیم نسل دوم جدیداً معرفی شده و میاد! نسل دوم بعد از مدت طولانی به بازار ایران اومد گفتن ای بابا نسل سوم معرفی شده و وایسیم تا اون بیاد! نسل سوم به میزان کم از پارسال و خیلی دیر اومده و هنوزم توی بازار ایران کمه و نسل دم رایجتره. حالام یک عده میگن وایسیم نسل 4 داره میاد! تا وقتیکه حداقل 3 ماه دیگه نسل 4 به تعداد کم بیاد اونوقت باز تا بخواید منتظر ورود یک مدل قویتر نسل 4 بمونید می بینید نسل 5 داره توی کامپیوتکس آینده رو نمایی شده و...!!!

پس انتظار در دنیای کالاهای دیجیتال تا حد زیادی بی معنی هست
    اگر نیاز به دستگاه دارید همین حالا اقدام کنید
    اگر نیاز ضروری ندارید میتونید حداقل چند ماه صبر کنید ولی اوضاع بازار و قیمتها در اون زمان به چه نحوی باشه دیگه روشن نیست
    ضمن اینکه ممکنه همین برندی که توجهتون رو جلب کرده خیلی دیگرتر(مثلاً 6-9 ماه دیگه) اقدام به استفاده از نسل 4 پردازنده ها کنه و تا بخواد وارد ایران بشه یک چیزی حدود یکسال دیگه باید منتظر باشید

این روند همیشه در بازار بوده و چیز جدیدی نیست.

بله مد نظرم هست . موردی نداره یه سفر میریم دوبی می گیریم میایم . ارزونترم در میاد برامون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    Internet

پيش فرض

اینو بگیرم ؟

Sony Vaio E14A27CXH

قیمت از 5200 اومده 4.5

14. این کاربر از ehsan_296 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •