بعد از خرید هاست مرحله طراحی سایت هست دیگه درسته؟ قیمتها رو دیدم جا خوردم!!!! راهی نیست طراحی سایت پام ارزون بیافته با این قیمتا باید بیخیال بشم
بعد از خرید هاست مرحله طراحی سایت هست دیگه درسته؟ قیمتها رو دیدم جا خوردم!!!! راهی نیست طراحی سایت پام ارزون بیافته با این قیمتا باید بیخیال بشم
توی گوگل سرچ کنید: دانلود رایگان قالب وردپرس
یه سر به سایت پونیشا بزنید.اونجا تعداد زیاد طراح و توسعه دهنده وب به صورت فریلنس کار میکنن.معمولا قیمت های پایین تر و مناسب تری بهتون پیشنهاد میدن
اقا من ادرس 4 تا سرور برام فرستاده فقط اولی و دومی رو باید تو نیک وارد کنم یه ای پی هم برام فرستاده اون برای چیه؟
مشخصات سرور میزبانی سرویس شمانام سرور : هاست لینوکس المان SSD
آی پی سرور : 136.243.93.19برای بروزرسانی دامنه های فعلی خود نیز می توانید از نام سرور های زیر استفاده کنید :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
لطفا راهنمایی کنید ممنون میشم
بله همون دو تای اول رو وارد میکنید برای دامنه، باید سرچ کنید آمورش تنظیم DNS در دامنه ir
اون IP هم باهاش میتونید مستقیم از طریق IP وارد قسمت کنترل پنل هاست بشید.
سلام این ادرس سایت من datasystem87.ir مرحله بعد چیه؟ dns هم فک کنم تنظیم شده دیگه
الان میخام طراحیش کنم چیکار کنم لطفا کمک کنید
- - - Updated - - -
cpanel بهم داده به چه دردی میخوره؟
طراحی کنید؟ طراحی که کار شما نیست! توی صفحه قبل هم گفتم که باید از CMS آماده استفاده کنید و سپس نصب یک قالب آماده روی اون، و نصب چند افزونه ضروری برای وردپرس!
من که گفتم سرچ کنید! نکردید! حالا موارد زیر رو سرچ کنید:
-CMS چیست؟
- آموزش نصب وردپرس // یا فیلم آموزش نصب تصویری وردپرس در cpanel
- آموزش نصب قالب در وردپرس
- افزونه های ضروری برای وردپرس
- cpanel چیست؟
Cpanel کنترل پنل هاستتون هستش، هاست هم جایی هستش که فایل های سایتتون توی اون قرار داره! پس cpanel یک ابزار گرافیکی تحت وب هستش که بهتون این امکان رو میده به فایل ها و دیگر تنظیمات هاستتون دسترسی پیدا کنید. مثلا برای نصب همون وردپرس باید به cpanel مراجعه کنید و ...
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)