تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 41

نام تاپيک: تفاوت حجامت و اهدای خون از دیدگاه طب جدید

حـــــرفـه ای Babak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004

پيش فرض

شرمنده شاید ربطی به بحث نداشته باشه فقط در جواب دوستمون عرض میکنم .
    بله هنوز هم تدریس میشه و هیچ وقت هم افسانه نبوده ، ولی نه به اون شکلی که شما تصور میکنید ! اگر واقعاً فکر میکنید اونها میان اصل کتاب مربوط به یک دانشمند مسلمان رو در دانشگاه های خودشون تدریس میکنن سخت در اشتباهید همون زمان قدیمش هم اینطور نبود . اونها کتاب رو تحریف میکنن ولی ما که میدونیم این کتاب مربوط به کیه ! نمیدونیم ؟

افتخارات در ایران وجود داشته و داره و افسانه نیست متاسفانه ما که داشتیم هیچ کاری نکردیم ولی اونها که نداشتند چنان مستند سازی و تحریف کردند که همه باورکردند .

من دیگه ادامه نمیدم تا تاپیک و بحث شیرین حجامت از مسیرش خارج نشه. اما خیلی خلاصه بگم. افتخارات داشتیم خیلی بیشتر از اون که فکرش رو بکنید. همین اقای ابن سینا به طور قطع یکی از بزرگترین دانشمندان تاریخ بوده نه به نظر ما که به گواهی متون امروزی و اکادمیک غرب. و به صراحت هم میگم که هیچ کس از این هایی که هی افتخار میکنن به عظمت علمی ایشون کوچکترین اطلاعاتی از دانش و مطالعات این فرد ندارن و صرفا دارن گفته ها رو کپی میکنن. خوبه اگه به چیزی افتخار میکنیم حداقل اطلاعات ابتدایی رو دربارش داشته باشیم. اگه به تاریخمون افتخار میکنیم کمی باهاش اشنا باشیم.
    بدون تردید ابن سینا یکی از منابع قطعی تدریس در دانشگاه های رنسانس بوده. اصلی ترین منابع پزشکی. اما در دوره مدرن نه. الان دانش ایشون فقط در بخش تاریخ علم تدریش میشه و بس. مثل بقراط و بطلمیوس و ابن رشد و غیره. به گفته های این بزرگان استناد نمیشه. اما در تاریخ علم از منابعشون استفاده میشه.
    در کنارش بهتره بدونیم در کنار هر درستی دروغی هم وجود داره. و سعی کنیم بین درست از نادرست تفکیک قایل بشیم. به صرف اینکه چیزی باب میل ماست و مطبوع , اون درست نخواهد بود. باور به دروغ ضربه سنگینی به اعتقادات ملی میهنیمون خواهد زد. شعر سعدی سر در سازمان ملل نیست. شکیرا ایرانی نیست. و معاهده ترکمناچای بعد 100 سال به پایان نرسیده.

2. 11 کاربر از Babak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موضوعات علمی Saeed Dz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    هیچ ماست بندی نمیاد بگه ماست من ترشه !

شما میخواین تاثیرات حجامت (طب سنتی) رو با طب جدید اثبات کنید ! خب هیچ وقت یک دکتر نمیاد بگه کارای من تاثیر نداره برو حجامت کن ...
    شما دارونماها و تلقین رو در درمان موثر میدونید ولی یک روش درمانی چند هزار ساله رو که بسیاری از اون نتیجه گرفتن (حتی اگر گفته دانشمندان و پیشوایان در تاثیرات مثبت اون فاکتور بگیریم و فقط حرف افراد تحت درمان رو قبول کنیم) باز هم بی تاثیر میدونید ؟!

خواهشاً از روی تعصب دینی نظر ندین . همون دانشمندان مسلمان ایرانی که از این روش استفاده و توصیه میکردن بعد از بیش از 700-800 سال هنوز کتاباشون در غرب مورد استفاده و تدریس برای بکار گیری در طب جدید قرار میگیره .
    مشکل شما همینه دوست من که همه چیز رو با این دید مطلق میبینید. علم یک ترازو هستش نه یک فرد و این علم برای همه یکسانه و مشخصاتی یکسان داره و این مزیت هستش که علم رو متمایز میکنه. در طول تاریخ کم نبودن نظریات علمی که توسط خود علم نقض شدن.

آخه عزیز من به قول شما طب سنتی (قبلن هم گفتم طب سنتی و مدرن نداریم بلکه این شیوه ای از طرف بعضی افراده که میخوان با این روش ضعف خودشون رو پنهان کنن) چه ابزاری داره که با اون بشه اصلن بررسی کرد؟!
    من حجامت رو یک روش درمانی نمیدونم و به شخصه معتقدم فقط یک سنت غلط بوده (برا حرفم دلیل دارم و نه اینکه از رو هوا یه چیزی گفته باشم) که حالا دورانش تموم شده مثل خیلی از سنت های غلط دیگه. برای من گفته ملاک نیست بلکه دلیل و مدرک ملاک هستش، اگر میگم حجامت تاثیر مثبتی نداره فقط به خاطر این نیست که یک پزشک یا فلان پیشوا اینو گفته بلکه دلیل دارم براش.

تعصب دینی چیه دوست من؟!
    تعصب یعنی دفاع کورکورانه در حالی که من میتونم برای تک تک حرفام سند بیارم و بالا هم توضیح دادم منظورم از سند فقط حرف یک پزشک، پیشوا و یا کتاب مقدس نیست!

شرمنده شاید ربطی به بحث نداشته باشه فقط در جواب دوستمون عرض میکنم .
    بله هنوز هم تدریس میشه و هیچ وقت هم افسانه نبوده ، ولی نه به اون شکلی که شما تصور میکنید ! اگر واقعاً فکر میکنید اونها میان اصل کتاب مربوط به یک دانشمند مسلمان رو در دانشگاه های خودشون تدریس میکنن سخت در اشتباهید همون زمان قدیمش هم اینطور نبود . اونها کتاب رو تحریف میکنن ولی ما که میدونیم این کتاب مربوط به کیه ! نمیدونیم ؟

افتخارات در ایران وجود داشته و داره و افسانه نیست متاسفانه ما که داشتیم هیچ کاری نکردیم ولی اونها که نداشتند چنان مستند سازی و تحریف کردند که همه باورکردند .
    کوپر عزیز اتفاقن افسانه ای بیش نبود و الان من به شما بگم لطفن برو تاریخ مطالعه کن دوستان خواهند گفت که سعید داره توهین میکنه اما باور کن اصلن اینطور نیست. تمام دلسوزی برای اینکه مردم ما واقعن ساده ان و داره ازشون سو استفاده میشه.
    حتی در کتاب های جناب آقای ولایتی که همین توهمات رو هم داره میشه رگه هایی از افسانه بودن این موضوع رو پیدا کرد و تا اونجا که میدونم این ما هستیم به مثلث خیام میگیم خیام-پاسکال در حالی که اونا خودشون میگن خیام!

این توهماتی هستش که ما هیچوقت وقتی از آقایانی مثل رافعی پور یا روازاده شنیدیم براشون دلیل نخواستیم. لطفن این خیال توهم توطئه ای رو از ذهنتون برون کنید.

عزیز میخونی نوشته رو ؟ یا فقط اماده به حمله میای تو تاپیک؟ دیگه انتظار اینکه یه مطلب خونده بشه بعد جواب بهش داده بشه انتظار زیادی نیست . هست ؟
    بابک عزیز تمام ناراحتی من هم همینه. دوستان با هدف اینکه واقعیت چیزی رو بدونن نمیان توو تاپیک بلکه میان که صرفن از عقایدشون دفاع کنن و متاسفانه متاسفانه اصلن مطالعه نمیکنن.

برای اطلاعات بیشتر توصیه میکنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو مطالعه کنن دوستان به همراه این توضیحم درباره خون کثیف و سم که در حجامت ادعاهایی در این رابطه هست.
    حالا میخوام بهتون بگم اصلن منطور از سم چیه؟!
    مهمترین ماده سمی كه در بدن بصورت فیزیولوژیك ساخته میشه بیلی وردین هستش. گلبولهای قرمز خون بطور متوسط 120 روز عمر میکنن و بعد اون وارد طحال شده و تجزیه میشن و حاصل این فرایند ماده بیلی وردین هستش.
    این ماده بسیار سمیه ولی این ماده هیچگاه وارد گردش خون سیستمیك نمیشه بلکه از طریق ورید طحالی مستقیمن وارد سیستم گردش خون كبدی شده و تمامن توسط كبد تبدیل به بیلی روبین میشود و از طریق صفرا دفع و لذا این ماده در گردش خون یافت نمیشه.
    با انجام بادكش و حجامت مقداری خونریزی زیر جلدی اتفاق می افته و سلول ها تغییر شكل پیدا میكنن و مواد درون سلول ها آزاد میشن و حتی تمام اكسیژن اون گرفته میشه و اینطور به نظر میرسه كه خون سیاه تر و حاوی مواد دفعی بیشتری هست كه كاملن طبیعی هستش و در واقع ما به این خون اجازه گذر از پالایشگاههای عظیم و هوشمند بدن (كبد، كلیه، طحال) رو ندادیم.

4. 3 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سعید عزیز بنده با اینکه به مباحث دینی علاقه شدیدی دارم ولی هیچ وقت(تا جایی که تونستم) نشده از روی تعصب و عقاید نظری بدم . به اندازه درکم مطالعه در مورد اون زمینه میکنم بعد نظر میدم . قبلاً هم در تاپیک های این موردی گفته بودم . مشکل من با معیار سنجش دوستان هستش و سعی در اثبات یک مطلب بر اساس علم مربوطه .
    مثلا در همین مورد حجامت حتماً باید در علم اثبات بشه که تاثیر مفید داره تا همه قبول کنن مفیده ! شاید علم هنوز نقص داره و به اون حدی نرسیده که فواید رو بفهمه ؟! در موارد دیگه هم همینه . یک مورد بعد از قرنها در علم به اثبات میرسه و بعد میرن میگن فلانی چند صد سال پیش این مطلب رو در فلان کتاب گفته بود ! خب چرا وقتی داریم میبینیم بقول شما "یک سنت" داره جواب میده و تاثیر گذاری داره باید صبر کنیم تا یه روزی علم بتونه اون رو اثبات کنه ، در غیر اینصورت به کل اون رو رد میکنیم ؟

البته تلاش در این زمینه بسیار قابل ستایشه و باید هم همینگونه باشه (منظورم تلاش در اثبات هستش) که باعث کاملتر شدن اون علم میشه .
    حداقل انتظاری که میشه داشت اینه اگر هنوز چیزی به اثبات نرسیده حداقل انکار نشه .
    بازم عذر خواهی میکنم اگه باعث ناراحتی دوستان و انحراف تاپیک شدم

6. این کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pashangparsi6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

البته در اینکه دانشمندان ایرانی در زمینه های ریاضیات و ستاره شناسی و پزشکی تاثیر بزرگی داشته اند شکی نیست. این یک چیز ثابت شده هست. هم اکنون هم پزشکان ایرانی از تراز بالای جهانی برخوردار هستند و ..

ولی سخن بر سر این رسم آیین عربی یعنی حجامت هست (که خود این اعراب آن را از ایرانیان و هندی های کهن برگرفته اند). یعنی امروز در سده ی 21 سخن گفتن از این چیزها جنبه ی علمی و دانشیک نداره

........

به هر حال بگذریم
    ...

ویرایش شد. بحث های رو مذهبی نفرمایید لطفا.

8. این کاربر از pashangparsi6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سعید عزیز بنده با اینکه به مباحث دینی علاقه شدیدی دارم ولی هیچ وقت(تا جایی که تونستم) نشده از روی تعصب و عقاید نظری بدم . به اندازه درکم مطالعه در مورد اون زمینه میکنم بعد نظر میدم . قبلاً هم در تاپیک های این موردی گفته بودم . مشکل من با معیار سنجش دوستان هستش و سعی در اثبات یک مطلب بر اساس علم مربوطه .

مثلا در همین مورد حجامت حتماً باید در علم اثبات بشه که تاثیر مفید داره تا همه قبول کنن مفیده ! شاید علم هنوز نقص داره و به اون حدی نرسیده که فواید رو بفهمه ؟! در موارد دیگه هم همینه . یک مورد بعد از قرنها در علم به اثبات میرسه و بعد میرن میگن فلانی چند صد سال پیش این مطلب رو در فلان کتاب گفته بود ! خب چرا وقتی داریم میبینیم بقول شما "یک سنت" داره جواب میده و تاثیر گذاری داره باید صبر کنیم تا یه روزی علم بتونه اون رو اثبات کنه ، در غیر اینصورت به کل اون رو رد میکنیم ؟

البته تلاش در این زمینه بسیار قابل ستایشه و باید هم همینگونه باشه (منظورم تلاش در اثبات هستش) که باعث کاملتر شدن اون علم میشه .
    حداقل انتظاری که میشه داشت اینه اگر هنوز چیزی به اثبات نرسیده حداقل انکار نشه .
    بازم عذر خواهی میکنم اگه باعث ناراحتی دوستان و انحراف تاپیک شدم
    این خوبه که شما این رویه رو پیش گرفتی. البته همه ی ما اینو میدونیم که طب سنتی آمیخته با یکسری خرافه و حتی دین و ... هستش و این ظرفیت وجود نداره که بشینیم در مورد تک تک این موارد صحبت کنیم. مزیتی که پزشکی و دارو سازی و کلن علوم نوین دارن اینکه همه براساس عقل هستن و واقعیات.
    بالا هم به یک مطلبی اشاره کردم، اون هم اینکه چیزی که به اسم طب سنتی شناخته میشه ابزار لازم برای بررسی و سنجش رو نداره و اگر داره خوشحال میشم بفرماید.

بی شک علم هنوز ناقصه و خود علم هم اینو میگه و این از مزیت های علم محسب میشه.
    دوست من اینجا اصلن موضوع اثبات نیست بلکه یک سازوکار کاملن ساده هستش و تجربی. اینطور نیست که حجامت یک فرمول ریاضی داشته باشه و ما به مرور با افزایش اطلاعاتمون این فرمول رو به روز کنیم بلکه یک روش تجربی و آزمایش اینجا مطرحه. یعنی در مورد حجامت با واقعیاتی سروکار داریم که بدیهی هست و امکان تغییر ندارن مگر اینکه مثلن انسان بعد از میلیون ها سال دچار تکامل بشه و سیستم گردش خون و دفع سموم و ... دچار تحول بشن.

فعلن که من کامل شدنی در حجامت نمیبینم، با اینکه روش تغییر کرده اما سازوکار همونه که بوده و فقط یک روش تلقینی هستش. تمام این موارد بررسی شده و بالا هم گفتم نمیشه این مورد رو به ناقص بودن علم ربط داد و اضافه میکنم برعکس گفته شما که معیار سنجش رو چیز دیگری (که اشاره نکردی چه چیزی) میگیری، خود انجمن حجامت سعی کرده با علم اون رو تاثیرات مثبت براش بسازه قافل از اینکه ما در قرن 21 زندگی میکنیم و افرادی هستند که دستشونو رو کنن.

10. 2 کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

البته در اینکه دانشمندان ایرانی در زمینه های ریاضیات و ستاره شناسی و پزشکی تاثیر بزرگی داشته اند شکی نیست. این یک چیز ثابت شده هست. هم اکنون هم پزشکان ایرانی از تراز بالای جهانی برخوردار هستند و ..

ولی سخن بر سر این رسم آیین عربی یعنی حجامت هست (که خود این اعراب آن را از ایرانیان و هندی های کهن برگرفته اند). یعنی امروز در سده ی 21 سخن گفتن از این چیزها جنبه ی علمی و دانشیک نداره

....

به هر حال بگذریم
    ...
    نه عزیزم آیین حجامت به جا موند از ایرانی ها نیست بلکه ریشه اش برمیگرده به مصر باستان تا اونجا که میدونم و حتی قبل از اون.
    Last edited by Babak; 05-02-2013 at 15:09. دليل: خارج از موضوع

12. این کاربر از Saeed Dz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

سلام.. معذرت میخوام که میپرم وسط بحث.

آیا واقعن این راهه درستیه که ما یک سنت رو تا وقتی که علم به فواید و مضراتش پی نبرده انجام بدیم ؟
    یا عاقلانه تر اینه که محتاطانه تر باهاش برخورد کنیم و حداقل به ترویجش و توصیه اش نپردازیم ؟ آیا اینرو
    قبول دارید که تا وقتی که این موضوع از لحاظ علمی به طور علمی کاملن واشکافی نشده ، نمیبــایست
    کسی تا این حد متعصبانه ( البته منظورم شخص محترم شما نیست ) این عمل رو توصیه کنه ؟

مثلن اگه به جای حجامت ، سنت " قمه زنی " رو درنظر بگیریم ، آیا تا وقتی که علم به فواید این پی نبرده
    ما باید همچنان آداب و رسوم قدیم رو انجام بدیم و حتی متعصبانه به دیگران توصیه اش هم بکنیم ؟

حرف من اینه.. بازم معذرت میخوام اگه میام وسط بحث شما.

14. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز C0OPeR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام.. معذرت میخوام که میپرم وسط بحث.

آیا واقعن این راهه درستیه که ما یک سنت رو تا وقتی که علم به فواید و مضراتش پی نبرده انجام بدیم ؟
    یا عاقلانه تر اینه که محتاطانه تر باهاش برخورد کنیم و حداقل به ترویجش و توصیه اش نپردازیم ؟ آیا اینرو
    قبول دارید که تا وقتی که این موضوع از لحاظ علمی به طور علمی کاملن واشکافی نشده ، نمیبــایست
    کسی تا این حد متعصبانه ( البته منظورم شخص محترم شما نیست ) این عمل رو توصیه کنه ؟

مثلن اگه به جای حجامت ، سنت " قمه زنی " رو درنظر بگیریم ، آیا تا وقتی که علم به فواید این پی نبرده
    ما باید همچنان آداب و رسوم قدیم رو انجام بدیم و حتی متعصبانه به دیگران توصیه اش هم بکنیم ؟

حرف من اینه.. بازم معذرت میخوام اگه میام وسط بحث شما.
    سلام حرف شما کاملا متین
    بنده در آخر صحبتهام گفتم "حداقل انتظاری که میشه داشت اینه اگر هنوز چیزی به اثبات نرسیده حداقل انکار نشه ."
    ترویج استفاده از یک سنت (اثبات نشده غیر علمی) هم برمیگرده به تاثیر گذاری اون در جامعه . خب اونموقع حجامت میکردن و تاثیر داشته واسه همین ترویج پیدا کرده .
    اینو واسه این گفتم چون شما اگه یه سرچ کوچیک بکنید (در سایت های ایرانی) در مورد حجامت میبینید که دو سری آدم هستن
    کسایی که کاملا مخالف هستن و کسایی که کاملا موافق این وسط اعتدالی نیست ...
    یعنی کسی که قبول داره بی چون و چرا میگه خوبه و کسی که قبول نداره بلعکس .
    اما اگه تو انجمن های خارجی یا مقالات پژوهشی بخونید میبینید هم مزایا گفته شده هم معایب
    مثلا در درمان چه نوع بیماریهایی مفیده و اگر یک بیماری خاصی داشته باشید مفید که نیست مضر هم هستش
    چون دیدم دوستان به صورت خیلی قوی بر بی خاصیت بودن حجامت پافشاری میکردن گفتم اونطرف قضیه رو هم داشته باشیم

در مورد صحبت دوستمون در مورد آیین عربی اسلامی ... حجامت خیلی قبلتر از پیدایش اسلام استفاده میشده و اکثراً در کشورهای غیر عربی
    Last edited by C0OPeR; 05-02-2013 at 19:23.

16. 4 کاربر از C0OPeR بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای wichidika's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

10 دانلود فیلم سخنرانی دکتر سید محمد سیادتی در همایش ملی حجامت

18. این کاربر از wichidika بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه web2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    مستاجر خالق

12

با سلام
    حجامت و زالو درمان خیلی از بیماریهاست/کسانی که با حجامت مخالفت میکنن یا اطلاع دقیقی ندارن و یا اطلاعات ناقص دارن و فقط یکطرفه به قاضی میرن / اگر پزشکی نوین با طب سنتی-اسلامی-ایرانی ترکیب بشه قویترین پزشکی و طب را خواهیم داشت/ دوستان بنده منکر طب نوین نیستم ولی بعضی جاها برای یه سری بیماریها راهی نداره جز مصرف دارو تا آخر عمر !!! / یک کتاب معرفی میکنم بنام حجامت درمانی که در اون گزارش درمان 106 نوع بیماری که با حجامت درمان شده توسط 70 پزشک آمده است. / و تجربه های خودم / ساده ترین حالتهایی که خودم دیدم یکی مشکل خودم که هشت سال آلرژی و آبریزش داشتم و هشت سال دارو /انواع اسپری بینی / آنتی هیستامین ها و...مصرف میکردم و هیچ جوابی نمیگرفتم ولی فقط سه بار حجامت به فاصله دوماه ماه کاملا این مشکل از من رفع شد (شکر خدا ) مورد دیگر کسی بود چند سال قرص فشار میخورد فقط با یکبار حجامت مشکل فشارش حل شد. و... فقط کتابی که معرفی کردم و کمی سرچ در اینترنت هم بصورت انگلیسی و فارسی به مطالب ارزشمند و علمی میرسید مطالعه کنید. نکته آخر طبق آزمایشی که از خون حجامت و خونی که از دست میگرند (اهدا خون) از خون حجامت 23 نوع آلودگی و از خون اهدایی (دست) 3 نوع آلودگی در آزمایشگاه مشخص شد . حتی پیامبر اکرم در حدیثی میفرمایند از هر نقطه ای که سم وارد بدن شود از نقطه حجامت سم خارج میگردد. و خود پیامبر حجامت و امتش را به انجام آن سفارش میکردند.
    Last edited by web2003; 25-02-2013 at 01:25.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •