تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 51

نام تاپيک: جشن عروسي گرفتن يا رفتن مسافرت ؟؟!!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

مراسم عقد رو توی دفتر خونه با حضور فامیلای دجه یک بگیرین
    و بعد مراسم عروسی کم خرجی بگیرین که همه چی بدون حرف و حدیث تموم شه
    این عروسیا که همش شده چشم و هم چشمی
    هر چی جمعتر بهتر هم زیر بار خرجای یه شبه الکی نمیرین هم میتونین پس انداز خوبی داشته باشین
    البته اگر هم بخواین برای خودتون خرج کنین میشه
    با داشتن بهترین فیلمبردار و بهترین آتلیه و بهترین تالار و ...(من اینو بیشتر میپسندم)
    سلام
    منم نظرم همینه

ولی می شه یه جور دیگه هم برگزار کرد اونم اینجوری که :

تو یه جایی مثلا خونه بزرگ یا تالار کوچیک یا اینطور جایی سفره عقد باشه و فیلمبردار و اینا هم بیان و خلاصه مطلب همون عقد که با حضور همه فامیل های دو طرف صورت می گیره بشه ختم ماجرا

نظرتون چیه؟؟

با تشکر

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

فامیلای دور فقط واسه دادن هدیه بیان و برن ؟؟؟!!!! آره میتونی تو کارت بنویسی فقط واسه دادن هدیه مراجعه شود
    نه عزیزم دیگه انقدر خرکی هم نه...منظورم این بود تشریف بیارنمنزل اگه خواستند...شامی در خدمتشون باشیم

3. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

نه عزیزم دیگه انقدر خرکی هم نه...منظورم این بود تشریف بیارنمنزل اگه خواستند...شامی در خدمتشون باشیم

حمید خدا نکشتت ..... چه پیشنهادایی میدیا

بابا اینقدر سخت نگیر ... من که میگم عروسی بگیراما ساده . همه رو هم دعوت کن .... ساده اما شیک و منظم ....

5. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

اگه ایشون بخوان بگیرن باید بگیرید دیگه! اصلا دنبال این نباشید که توجیه کنید
    اگه راضی شون هم بکنید بعدا با دیدن یک عروسی حسرت میخوره! از اون بدتر شما رو مقصر میدونه
    گاهی واقعا دکمه تشکر کمه...من به عنوان یک خانم 100 در 100 با حرف شما موافقم

یه راه دیگه هم اینه که یه عقد محضری با حضور مادر و پدرها و خواهر و برادرها توی دفترخانه بگیرید...انقدر که محرم بشید
    بعد اکثر سالن ها اتاق عقد دارند.اصولا فامیلهای درجه 1 مثل عمو و عمه و خاله که میخواهند سر عقد کادو بدهند میان اتاق عقد و به قولی یک عقد تشریفاتی برگزار میشه
    بعدش هم تشریف میبرید سالن و عروسی شروع میشه.
    شما لازم نیست حتما عروسی 500 نفره بگیرید.میتوانید عروسی 300 نفره یا حتی 200 نفر بگیرید.
    من برای عروسی خودم اسم همه ی کسانی رو که میشناختم رو نوشتم.بعد نگاه کردم دیدم کدام یک از اینها برای عروسی بچه هاشون ما رو دعوت کردند.نصف بیشترشون حذف شدند.موند 150 نفر ...
    تازه مگه شما رسم گلریزان ندارید؟این واقعا یه رسم خوبه ...بیشتر پول عروسی درمیاد....حیف که ما این رسم رو نداشتیم

7. 6 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

آقای شروع کننده عزیز [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اول : شم متاهلی من یه کم به شما مشکوک شده ! شما الان توی چه مرحله ای هستی ؟ توی چندتا پست نظر دوستان این بود که نظر عروس خانم رو هم بپرسی ولی شما در این مورد هیچی ننوشتی . بین گفتگوهای زمان قبل ازدواج یا نامزدی یکی از موضوع هایی که حتما بحث میشه همین جشن عروسیه که دختر و پسر خیلی خودمونی نظر همدیگه رو میپرسند . شما کلا نظر طرفتون در این مورد چیه ؟
    دوم اینکه به نظر من حتما مراسم بگیر . کلا مراسم عروسی برای هر دختری لااقل توی فرهنگ ما از مهم ترین خاطره های زندگیش هست . حتی تا سال های بعد هم یادشونه که توی عروسیشون کیا بودن کیا نبودن ، و ... .
    ( حالا ساده و خودمونی یا مفصل رو شرایط خودت تعیین میکنه ) ولی مفصل نگیری در کل بهتره ( هر چند از نظر مالی هم تامین باشی ) . توی مراسم به جای اینکه افراد بیشتری دعوت کنی سعی کن کاری کنی به عروس خانم بیشتر خوش بگذره . ببین انتظارش از مراسم عروسی ( غیر از جمعیت زیاد ) چیه ؟ در کل زندگیت اگه قراره یک بار کامل به حرف خانمت عمل کنی بزار این یکی باشه
    مراسم عروسی برای خانم هاست باید به نظر اون ها عمل کرد
    البته چون نوشتید امکان مالی دارید اصرار میکنم که تمام نظرات عروس خانم رو اعمال کنید ( از خودرو هم غافل نباش که خوشی اوایل زندگی مشترک اینه که با ماشین شخصی خودتون بتونید آخر هفته یا تعطیلات به مسافرت های کوتاه برید )

9. 3 کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه payam178's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012
    محل سكونت
    ایران ،کاشان

پيش فرض

به میهمانی گفتند هندوانه بیاوریم یا خربزه؟ گفت: هردوانه ! در اینگونه موارد که شما فرموده ای معمولا ابتدا به تشویق دیگران عروسی نمیگیرند: که چی یه عده بیان بخورن حرف مفت بزنن؟اما بعدا به خواهش عیال محترم عروسی هم گرفته میشود مسافرت هم اگر داماد وسعی برایش مانده باشد میروند و خودرو هم خریده میشود !!
    و اما اگر داماد موفق شود با یک مسافرت یا خرید خودرو کار را تمام کند عروش خانم تا آخر عمرش در حسرت جشن عروسی میسوزد و گاه و بیگاه تاسف و تاثرش را به رخ داماد میکشد. پس نتیجه اینکه نظر این بنده این است که : عزیزم اول جشن بگیر و مردم را ولیمه بده که هم ثواب دارد و هم عروس و خانواده اش را شادمان میکند.
    بعدا هم اگر توان داشتی ماشین و مسافرت هم جای خودش. خدا بزرگ است . مگر همه از ابتدا همه چیز داشته اند؟
    در هر صورت از جشن غافل نباش حتی اگر عروس و خانواده اش موافق نباشند و بدان این فقط یک تعارف است و دیگر هیچ !
    ضمن عرض تبریک برایتان شادکامی و سلامت آرزو میکنم.

11. 3 کاربر از payam178 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان

ممنون بابت نظراتتون

مصطفي جان گفتم كه عروس خانم مي گه هر چي من گفتم و سوالم اين بود كه اگر نگيرم فردا مشكلي پيش نمياد

نتيجه تا اينجا شد كه آقاجون يك مراسم كوچيك و خودموني يا اصطلاحا يك عروسي كوچيك و خودموني گرفته بشه به همراه فيلمبرداري و اين چيزا فقط فاميل هاي درجه 1 دعوت بشن

با تشكر

13. 3 کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    ممنون بابت نظراتتون
    مصطفي جان گفتم كه عروس خانم مي گه هر چي من گفتم و سوالم اين بود كه اگر نگيرم فردا مشكلي پيش نمياد
    نتيجه تا اينجا شد كه آقاجون يك مراسم كوچيك و خودموني يا اصطلاحا يك عروسي كوچيك و خودموني گرفته بشه به همراه فيلمبرداري و اين چيزا فقط فاميل هاي درجه 1 دعوت بشن
    با تشكر
    امید شادی و کامیابی و یک زندگی مشترک شیرین و موفق رو برات دارم دوست گرامی
    هر دو خوشبخت باشید
    تبریک فراوان

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

منم به نظر شخصیم اینه که آدم 1 بار تو زندگی عروسی میکنه ...یه جوری باشه که تا آخر عمرش خاطره بشه براش و خوش بگذره حسابی بهش....حالا ایشالله مسافرت هم پولش جور میشه......

من همیشه وقتی تنها میشم تو خونه آهنگ میزارم همش تو فکرعروسیم میرم...میگم این آهنگ رو بزارم بترکونم تو تالار با پسر عموهام

16. 2 کاربر از Saeed System بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام
    الان تو يوتيوب دكتر هلاكويي يك ويدئو هست به اسم ضرورت جشن عروسي و دقيقا همين مسائل رو گفته و گفته كه بايد جشن عروسي گرفته بشه هر چند حداقل

با تشكر

18. این کاربر از aria_electric_fars بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •