تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 6 اولاول 123456 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 52

نام تاپيک: بی حوصلگی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

مشکل من اینه که نمیتونم به شروع دیگه فکر کنم.اصلا نمیتونم به کس دیگه ایی فکر کنم.توی این ۹ماه خیلی سعی کردم اما نشد و فکر میکنم کسی باشه که شرایط منو درک کنه دیگه پیدا نمیشه.
    واقعا حس تنهایی خیلی بده
    من حستو درک میکنم . چون تو شرایطش بودم . عشق اولت کاری باهات کرده که دیگه دلت با دیدن هیچ کس و هیچ چیز نمی لرزه . دیگه هیچ حسی نسبت به دیگران نداری . نه با ورود چیزی خوشحال میشی و نه با خروج کسی ناراحت . کلا اینجوری بهت بگم که احساس ت مرده .

تنها چیزی که میتونه مشکل شما رو حل کنه گذر زمانه . باید صبر کنی . من مطمئنم که بعد از گذشت مدتی کم کم یادش برات کم رنگ میشه . نمیگم از بین میره و کلا فراموشش میکنی ، چون ممکن نیست که فراموش کنی ، فقط گذشت زمان میتونه کم رنگش کنه برات . اون وقته که میتونی به دیگران فکر کنی دوباره . کم کم حس و حالت برمیگرده . فقط باید صبر کنی .

چون هیچ اطلاعی از رابطه ی شما با طرف مقابلت نداشتم و ندارم نمیتونم قضاوت کنم و حق رو به شما یا عشق سابقت بدم .

امیدوارم به زودی شاد و سرحال و پراحساس بشی .
    Last edited by Eblis 2011; 03-01-2013 at 16:22.

2. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه ترنم اعتمادی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    metro. khate 4

پيش فرض

نوشته شده توسط sms11 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مشکل من اینه که نمیتونم به شروع دیگه فکر کنم.اصلا نمیتونم به کس دیگه ایی فکر کنم.توی این ۹ماه خیلی سعی کردم اما نشد و فکر میکنم کسی باشه که شرایط منو درک کنه دیگه پیدا نمیشه.
    واقعا حس تنهایی خیلی بده
    ببین عزیزم موندن و نموندن آدما دست هیچ کس نیست اما میشه کاری کرد که رفتنشون راحت تر باشه
    پارسال منم همینجوری بودم و تقریبا با هیچ قرص اعصابی هم آروم نمیشدم، از بچگی عاشق بوی چوب بودم تا اینکه رفتم سراغش. زمانی که سرم با چوب و معرق گرم بود راحت بودم اما تا یه مدت وقتی از کار کردن دست میکشیدم دوباره فکرم می رفت به اون سمت. با خودم عهد کردم که توی این کار خودمو قوی کنم و موفق شدم، چون از همه طرف دلزده بودم ،همه فکرو توانمو گذاشتم روی این کار.
    و باید بگم آخرین تابلومو 2000000 فروختم. الان فقط این موضوع ناراحتم میکنه که چرا زودتر به فکرش نیفتادم که زودتر خلاص شم
    تنها چیزی که میتونه مشکل شما رو حل کنه گذر زمانه . باید صبر کنی . من مطمئنم که بعد از گذشت مدتی کم کم یادش برات کم رنگ میشه . نمیگم از بین میره و کلا فراموشش میکنی ، چون ممکن نیست که فراموش کنی ، فقط گذشت زمان میتونه کم رنگش کنه برات . اون وقته که میتونی به دیگران فکر کنی دوباره . کم کم حس و حالت برمیگرده . فقط باید صبر کنی .
    گذر زمان چیزی رو حل نمیکنه مگر اینکه برای گذشتنش کاری انجام بدی. در غیر این صورت زمان خیلی کند میگذره شایدم عواقب بدتری داشته باشه
    سرگرمیایی که میتونه آرومت کنه رو دنبال کن و به فکر موفقیت توی اونا باش...
    حالا شاید بتونم برات آرزو کنم که حالت بهتر شه عزیزم

4. 6 کاربر از ترنم اعتمادی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

واقعا حس تنهایی خیلی بده
    ببین دوست عزیز شکست عشقی یا هر چیزی ک اسمشو میزارید مسئله معمولی نیست که براحتی بشه ازش رها شد...خیلی هارو دیدم ک تا سالها غمگین و دلمرده ان

9 ماه ک چیزی نیست....این به خاطر این هست که به شدت به طرف دلبستته شدی...متوجه منظورم میشی...رابطه شما با اون طوری بوده که این حس امنیت و تکیه گاه رو بهت انتقال داده و وقتی نباشه احساس پوچی میکنی

در مورد زمان یه چیزی بگم که نباید دست کمش گرفت...اید الان فکر کنی که تا اخر عمرت نتونی فراموشش کنی اما مطمئن باش کم کم این احساس ازت دور میشه و طعم فراق رو میچشی.روزی میرسه ک عاشق هستی اما دیگه دلبسته نیستی...این حس خیلی زیباست و مطمئنم با تجربه کردنش روحیه دوباره میگیری

برای اینکه با این احوالت ضرر نکنی و از کارهای روز مره ات عقب نیوفتی بهتره به اهدافی ک از قبل داشتی بیشتر فکر کنی و برنامه ریزی داشته باشی.موفقیت تو هر زمینه ای میتونه تسکین دهنده باشه...نزار این شکست تو رو خونه نشین کنه.تمرکز روی چیزی ک علاقه داری میتونه حداقل تو رو از افکارهای شکننده و آزاردهنده رها کنه

به نظر من عشق زندگی رو جلا میده...احساس لذت نامتناهی به ادم میده...محبت رو شکوفا میکنه...شاید خیلی از ماها میترسیم دوباره عاشق نشیم اما این یه خیال باطله...عشق رو میشه دوباره تجربه کرد...وقتی همه چیزی ب خدا بسپاری اونوقت دلت آروم میگیره و دربرابر خواسته خدا که همانا نرسیدن شما به معشوقتونه تسلیم میشی....وقتی تسلیم شدی منتظر عشقی بزرگتر از جانب خدای بزرگ باش

خدا بزرگه....بزرگ........
    Last edited by hamid_diablo; 03-01-2013 at 17:42.

6. این کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

حرف های همه ی عزیزان درسته . اما یه نکته ای هست که فقط من و جناب sms11 و اونایی که این حس رو تجربه کردن میفهمن ... درسته که باید به اهدافت رسید و ازین چیزا که مثل یه شعار میمونه اما الان ایشون حال و حوصله ی خودشو نداره چه برسه به کار و هدف و زندگی و این چیزا .... الان کاملا بی حوصله و کلافه س . انگار یه چیزی رو گم کرده .... پیش هر کی میره آروم نمیگیره .... با هرکی درد و دل میکنه و حرف میزنه آروم نمیشه ... هیچکس الان نمیتونه حس و حالشو درک کنه جز عشقش که از دست رفته .... با هیچ مکانی اروم نمیشه ( البته اگه رابطش با خدا خوب باشه ، دردل با خدا میتونه دردشو تسکین ببخشه ) و .....

این جمله بسیار درسته و کاملا در مورد همچین مواردی صدق میکنه : " از عجایب عشق همین است ، تنها همان آغوش آرامت می کند که دلت را به درد می آورد "

8. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای Atghia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

حرف های همه ی عزیزان درسته . اما یه نکته ای هست که فقط من و جناب sms11 و اونایی که این حس رو تجربه کردن میفهمن ... درسته که باید به اهدافت رسید و ازین چیزا که مثل یه شعار میمونه اما الان ایشون حال و حوصله ی خودشو نداره چه برسه به کار و هدف و زندگی و این چیزا .... الان کاملا بی حوصله و کلافه س . انگار یه چیزی رو گم کرده .... پیش هر کی میره آروم نمیگیره .... با هرکی درد و دل میکنه و حرف میزنه آروم نمیشه ... هیچکس الان نمیتونه حس و حالشو درک کنه جز عشقش که از دست رفته .... با هیچ مکانی اروم نمیشه ( البته اگه رابطش با خدا خوب باشه ، دردل با خدا میتونه دردشو تسکین ببخشه ) و .....

این جمله بسیار درسته و کاملا در مورد همچین مواردی صدق میکنه : " از عجایب عشق همین است ، تنها همان آغوش آرامت می کند که دلت را به درد می آورد "
    ببینید دوست عزیز در تایید حرفای آقای حمید باید اینو اضافه کنم که چه شما و چه اقای sms11تا وقتی که خودتون به این حستون دامن میزنید هیچی حل نمیشه!
    ما که نمیگیم این احساسها نیست یا ضعیفه یا... ولی این هم نمیشه دست روی دست بگذارید بگید بله من کلافه هستم اعصاب ندارم حوصله هم ندارم و بعد انتظار معجزه داشته باشید!
    بزرگترین کمک رو خودتون به خودتون میتونید داشته باشید اونم اینه که اینقدر به حال و هوایی که دارید دامن نزنید و تاکید نکنید!
    بله درسته تلقین! به کمک تلقین حس مثبت اندیشی شما به مرور میتونید از این اوضاع فاصله بگیرید
    و کم کم به مرور بهتر و بهتر بشید
    همین شما اقای eblis ببین هرچقدر بیشتر بگی بی حوصلم شک نکن بی حوصله تر هم میشی ! بجای اینکار فردا صبح که از خواب پاشدی سعی کن روزت رو با این شعار(میدونم واقعا شعاره) شروع کنی که امروز من سرحالم! ببینید که به تدریج حالتون بهتر میشه
    و یک چیزی رو مطمئن باشید تا وقتی خودتون کاری نکنید هیچ کمکی از کسی ساخته نیست
    به امید خوب شدن و خوب بودن و خوب موندن حال همه دوستان

10. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

ببینید دوست عزیز در تایید حرفای آقای حمید باید اینو اضافه کنم که چه شما و چه اقای sms11تا وقتی که خودتون به این حستون دامن میزنید هیچی حل نمیشه!
    ما که نمیگیم این احساسها نیست یا ضعیفه یا... ولی این هم نمیشه دست روی دست بگذارید بگید بله من کلافه هستم اعصاب ندارم حوصله هم ندارم و بعد انتظار معجزه داشته باشید!
    بزرگترین کمک رو خودتون به خودتون میتونید داشته باشید اونم اینه که اینقدر به حال و هوایی که دارید دامن نزنید و تاکید نکنید!
    بله درسته تلقین! به کمک تلقین حس مثبت اندیشی شما به مرور میتونید از این اوضاع فاصله بگیرید
    و کم کم به مرور بهتر و بهتر بشید
    همین شما اقای eblis ببین هرچقدر بیشتر بگی بی حوصلم شک نکن بی حوصله تر هم میشی ! بجای اینکار فردا صبح که از خواب پاشدی سعی کن روزت رو با این شعار(میدونم واقعا شعاره) شروع کنی که امروز من سرحالم! ببینید که به تدریج حالتون بهتر میشه
    و یک چیزی رو مطمئن باشید تا وقتی خودتون کاری نکنید هیچ کمکی از کسی ساخته نیست
    به امید خوب شدن و خوب بودن و خوب موندن حال همه دوستان
    ممنون . من منتظر معجزه ای نیستم . نه از طرف خدا نه از طرف هیچ کس . دست رو دست هم نذاشتم ..... بحث من و آقای sms11 الان فرق داره . من تجربیاتم رو گفتم چون قبلا این حسو تجربه کردم . ایشون مشکلشون عشقیه اما بنده خیر .

فقط زمان میتونه به دوستم ( sms11 ) کمک کنه و بس .

اما در مورد خودم ..... من به خودم تلقین نمیکنم که عصبیم ..... وقتی میبینم عصبی هستم یا کلافه ام میشه خودمو گول بزنم و بگم به به چه روز خوبی ، چه اعصاب آرومی ..... اینجوری بیشتر دارم از واقعیت فرار میکنم ......
    من کارهای روزمره رو انجام میدم اما با بی حوصلگی ..... شاید دلیلش همین نت و زندگی ماشینی مسخره باشه ، شاید کم شدن رابطه ها بین اعضای فامیل و خویشاوندان باشه ، شاید بی مهری ها و بی عدالتی ها باشه .... نمیتونم از این چیزا به راحتی بگذرم . اخلاقمه .... کسی هم نمیتونه منو یه روزه تغییر بده ......

ممنون از حسن توجهتون

12. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

ممنون . من منتظر معجزه ای نیستم . نه از طرف خدا نه از طرف هیچ کس . دست رو دست هم نذاشتم ..... بحث من و آقای sms11 الان فرق داره . من تجربیاتم رو گفتم چون قبلا این حسو تجربه کردم . ایشون مشکلشون عشقیه اما بنده خیر .

فقط زمان میتونه به دوستم ( sms11 ) کمک کنه و بس .

اما در مورد خودم ..... من به خودم تلقین نمیکنم که عصبیم ..... وقتی میبینم عصبی هستم یا کلافه ام میشه خودمو گول بزنم و بگم به به چه روز خوبی ، چه اعصاب آرومی ..... اینجوری بیشتر دارم از واقعیت فرار میکنم ......
    من کارهای روزمره رو انجام میدم اما با بی حوصلگی ..... شاید دلیلش همین نت و زندگی ماشینی مسخره باشه ، شاید کم شدن رابطه ها بین اعضای فامیل و خویشاوندان باشه ، شاید بی مهری ها و بی عدالتی ها باشه .... نمیتونم از این چیزا به راحتی بگذرم . اخلاقمه .... کسی هم نمیتونه منو یه روزه تغییر بده ......

ممنون از حسن توجهتون
    خب یه چیزی شما به من بگو انتظار نداری که همه اتفاقات و دور برت به میل و دلخواه شما باشه که؟ اینجوری دنیا میشه بهشت واسمون !
    شما مگه میتونی یک تنه فرضا جلوی بی عدالتی رو بگیری؟ میتونی جلوی ماشینی شدن زندگی ها رو بگیری؟ مطمئنا نه!
    پس بنظرت بهتر نیست که سعی کنیم دیدمون رو عوض کنیم؟ بعضی جاها سعی کنیم کنار بیایم و...منظور فرار کردن نیست اندکی سعی در جهت همگامسازی با شرایط شاید!
    الان نگو اخلاقمه چون بعد دیگه حرفی نمیمونه! اخلاقتو خوب کن (اسم یه فیلم بود نه؟)
    پ.ن:این خط اخر رو برای دراومدن صحبتها از اون جنبه خیلی خشک و جدی گفتم

14. این کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

خب یه چیزی شما به من بگو انتظار نداری که همه اتفاقات و دور برت به میل و دلخواه شما باشه که؟ اینجوری دنیا میشه بهشت واسمون !
    شما مگه میتونی یک تنه فرضا جلوی بی عدالتی رو بگیری؟ میتونی جلوی ماشینی شدن زندگی ها رو بگیری؟ مطمئنا نه!
    پس بنظرت بهتر نیست که سعی کنیم دیدمون رو عوض کنیم؟ بعضی جاها سعی کنیم کنار بیایم و...منظور فرار کردن نیست اندکی سعی در جهت همگامسازی با شرایط شاید!
    الان نگو اخلاقمه چون بعد دیگه حرفی نمیمونه! اخلاقتو خوب کن (اسم یه فیلم بود نه؟)
    پ.ن:این خط اخر رو برای دراومدن صحبتها از اون جنبه خیلی خشک و جدی گفتم
    راحت باش . جنبم سوراخ نیست ..... دارم سعی میکنم دیدمو عوض کنم .... البته همه چیزم اونجور که شما میگین بر وفق مرادم که نیست .... با بعضی هاش کنار میام .. انعطافم زیاده اما خب چیکار کنم دیگه . بعضی چیزا واقعا تو ذوق میزنه و واقعا رو اعصابه ......

خب حالا کی داوطلب میشه وقتی من قاط زدم بیاد با هم یکم اختلاط کنیم ؟ کسی جراتشو داره ؟

تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    تهران کثیف

پيش فرض

چشه مگه . آره منم یعنی میخوای بگی من زشتم ؟

با احترام بحث یک کمی داره از روند تاپیک فاصله میگیره و حالت اسپم پیدا میکنه
    ببینید من منظورم این بود که برای تغییر دیدگاه گاهی از ساده ترین چیزها باید شروع کرد در واقع همین اواتار شما من به قشنگی و زشتی و این حرفا کاری ندارم میگم میتونه عکس دیگه ای باشه که حالت عصبی بودن رو شاید به نوعی القا نکنه
    فرضا در اتاق شما میتونید دکوراسیون رو به نحوی داشته باشید که ارام بخش باشه فرضا از رنگ سبز و آبی بیشتر استفاده کنید روتختی یا پرده اتاقتون و ...
    اینا واقعا تاثیرگذار هستند
    موفق باشید

17. 2 کاربر از Atghia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید گوشی موبایل Iloveu-ALL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه تو این دوره زمونه بخوای بخاطر ناعدالتی ها و این چیزا ناراحت بشی که نمیشه زندگی کنی و کارت بجای باریک میکشه
    منم اولا اینطوری بودم اما واقعا ادم اذیت میشه توام حتما سعی کن دیدت رو نسبت به همه چیز عوض کنی
    از عادل بودن خودت لذت ببر بجای اینکه از ناعدالتی دیگران رنج بکشی
    اگه همه دنیا عادل بودن که دیگه جذابیت نداشت
    توی یه کتاب بود فکر میکنم نوشته بود بچه که بودم فکر میکردم بزرگ شم دنیارو عوض کنم ولی جوون که شدم دیدم دنیارو نمیشه باید کشورمو عوض کنم و... تاااااااا اخر که طرف میفهمه هیچ چیز رو نمیشه عوض کرد به جز خودش
    فکر کنم همه این جمله رو شنیده باشن
    به قول مایکل اسکافیلد همیشه جزء تغییری باش که دوس داری اتفاق بی افته

اگه میخوای یه تاپیک درست کن بچه ها بیان نا عدالتی هایی که دیدن یا طول روز میبینن رو بگن
    شک نکن در عرض یک روز میشه شلوغ ترین تاپیک
    سلام

یه بار رفته بودم عطر بخرم ، طرف خیلی حرفه ای بود ، قبله اینکه عطر رو انتخاب کنم یه سری سوالها در مورد سن ، شغل ، طبع و .... میپرسید .
    وقتی خواستم برای خودم بخرم ، گفتم رشتم کامپیوتره ولی فلان عطر رو میخوام ، گفت اون عطر به دردت نمیخوره ، ما بررسی کردیم ، کسایی که در روز زیاد با کامپیوتر سرو کار دارن اعصابش زودتر خورد میشه و اکیدا باید از عطر های تند خودداری کنن . ( تشدید میکنه )

موفق باشید.
    واقعا بعضی از پست ها به قدری قشنگ هستند که فقط با یک کلیک نمیشه ازشون تشکر کرد،
    حداقل کاشکی میشد چندبار تشکر کرد!

19. 2 کاربر از Iloveu-ALL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •