اتفاقا برای HP پول برند نمیدی!
من اصلا با پول برند و این حرفا کاملا مخالفم خودم اول این عقیده رو داشتم اما یه بررسی روی سونی و اپل کردم دیدم قطعاتی که توی اون لپتاپ ها استفاده شده اصلا 180 درجه کیفیتش فرق داره با برندهای دیگه!
خود Notebookcheck وقتی میخواد LED تست کنه سونی رو به عنوان مبنای مقایسه حساب میکنه!
یا اپل که کافیه یه نگاهی به قطعاتش بندازی میفهمی چه خبره!
من خودم HP دارم اما واقعا پول اسمش رو نمیگیره خدایی کیفیتش خیلی بالاست از بدنه بگیر تا چیزهای دیگه
لنوو برند خوبیه اما حالا حالاها جا داره من از خودم نمیگم مشکلاتش رو تو تاپیک خودش بخون ابدا HP یدونه از اون مشکلات رو نداره
من خودم نمیخواستم HP بخرم انقدر ازش بد گفته بودن اما الان واقعا راضیم (مسئله لابی وارد کننده ها همیشه وضعیت بازار رو تغییر میده اونی که پول داره و وارد کننده عمدس به مرور زمان یه برند رو به مردم میقبولونه و یه برند رو میکوبه بستگی داره سودش تو کدوم برنده!!!)
دوست عزیز IBM به هیچ وجه بخش کامپیوترش رو به لنوو نفروخته و هیچ بده بستونی هم با هم ندارن فقط لنوو ازش تکنولوژی ساخت رو خریده من نمیدونم چرا همه اصرار دارن لنوو رو به IBM بچسبونن!!! IBM الان ابر کامپیوتر تولید میکنه میخوای بگی اونا رو لنوو میزنه؟
فکر میکنی لپتاپ های دیگه مثلا از یه آلیاژ ارزون قیمت استفاده میکنن؟؟؟
قیمت هات هم آپدیت نیست همون اول ورود اختلاف قیمت SSD دار 200 تومن بود که بعدها بیشتر هم شد اونموقع میشد با 200 تومن یه SSD 128 از برند Crucial خرید!!!
دوست عزیز این برند ها پول اسمشون رو نمیگیرن پول کیفیت و اعتباری رو میگیرن که چند دهه بخاطر تولید محصولات با کیفیت و کاربر پسند بدست آوردن والا تولید کننده لپتاپ زیاده چرا اونا به این حد از محبوبیت و فروش هیچوقت نرسیدن؟
حرف شما مثل این میمونه بگی بنز یا BMW فقط پول اسمشون رو میگیرن اما از خودت نمیپرسی این اسم چرا انقدر محبوب و معروفه؟ من بهت میگم چون بخاطر کیفیتش خریدار به این برندها اعتماد کرده حتی حاضره بیشتر از برندهای دیگه پول بابتش بده
چند سال پیش تو نمایشگاه دیترویت کلی ماشین با تکنولوژی روز ریخته بود آخر سر از کارشناس پرسیدن کدومشو ترجیه میدی؟ گفت فعلا ترجیه میدم همون بنز سوار شم که برام معلوم الحال تره!
ما لنوو رو هم قبول داریم اما دلیل نمیشه شما بگی برندهای دیگه فقط پول اسمشون رو میگیرن! ماها فقط دوست داریم هر چیزی رو خودمون میخریم ببریم اوج بقیه رو بکوبیم همینه وضعمون شده این!
من گفتم برندهاي ديگه پول اسمشون رو هم ميگيرن!نه اينکه فقط پول اسمشونو ميگيرن
دوست عزيز شما توي همين فروم ميتوني بري و در تاپيک dv6t-7000 , y580 دماهارو چک کني. ببيني واقعا دماي کدام يک از دستگاهها بيشتر هست. اين سيستم کولينگي که بنده دارم ازش اسم ميبرم منظورم همينه .. در حالت وبگردي y580 حدود 7 درجه از اچ پي کمتر گرما توليد ميکنه. چه برسه به حالت لود! براي يکي مثل من که بر اساس گرما چيپ گرافيکش مشکل دار شده اين موضوع در ارجحيت قرار ميگيره.
دوم هم من واقعا نميدونم منظور شما از کيفيت قطعات چيه!
تمام قطعات لپتاپ از يک شرکت جداگانه هست . مثلا اسپيکر از يک شرکت.... تاچ پد از يک شرکت.... و.... البته من هيچ وقت نگفتم برندهاي ديگه بد هست hp يکي از شرکتايي هست که امريکايي ها واقعا طرفدارش هستن بخاطر کيفيتش..... من کلا خواستم بگم که لنوو از اين برندها چيزي کم که نداره هيچي بخاطر ناشناس بودن در بازار ايران هم کمي قيمت معقولانه تري هم داره....
بله متاسفانه قيمت هارو اشتباه گفتم. ولي بايد قبول کني که يک اپل حالا هر قطعه اي هم بذاره داخل دستگاه باز هم پول برندشو داره ميگيره. !
2 تا بحث ميمونه که يکي پول داره بره بهترين رو انتخاب کنه. يکي هم دنبال جنسي هست که با بودجه اي که ميده ضرر نکرده باشه.
الان سياست acer همينه . پول کم بده از اخرين تکنولوژي استفاده کن حتي با کيفيت کم! بحث من کلي هست. چون خودم با لنوو و acer کار کردم ميگم .. ولي در هر صورت براي من پول اسم و پول اعتبار يک معني ميده و اونم پول زور هست. مثل ساعت ! وقتي شما ميري بازار ميبيني ساعت 2 ميليوني هست. ساعت 100 هزار تومني هم هست.! بحث برند هست ديگه.
توي مکانهاي اجتماعي وقتي يکي dell داره کسي نگاهشم نميکنه... همين که يارو لپتاپ اپلشو باز ميکنه همه اب از دهشون ميريزه بيرون . من خودم اگه پا بده hp هم شايد بخرم . و به کيفيتش ايمان دارم چون تونسته امريکاييهارو راضي نگه داره . اميدوارم به کسي بر نخورده باشه بحثم . اينها نظرات شخصي من بود
اين هم رابطه ibm و لنوو به نقل از ibm
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید