من نصب کردم ،
زیاد مال نبود .
خیلی خسته کنندس
من نصب کردم ،
زیاد مال نبود .
خیلی خسته کنندس
دوستان اینجا رو میشه یه توضیح بدید چی کار کنم :
محتوای مخفی: STORY
بازي خوبيه و دارم بازيش ميكنم و ميتونست مهم هم بشه تاپيك! يك راهنما براي بخش مبارزاتش و Combo Lab نوشتم كه اينجا هم ميذارم:
===========================
شاید بتوان گفت بخش مبارزات بازی Remember Me برجسته ترین بخش بازی باشد که با نام Combo Lab شناخته میشود و پیچیدگی های خاص خودش را دارد. متاسفانه راهنمای داخل بازی کمک چندانی در فهم سیستم کمبوهای بازی نمیکند و به همین دلیل سایت بازیوود تصمیم گرفته است راهنما و آموزش مبارزه کردن و اجرای کمبوهای مختلف در این بازی را آماده کند.
همانطوری که در شکل شماره 1 میبینید در ابتدای بازی شما قادر به انجام کمبوهای 3 تایی و 5 تایی هستید. در ادامه بازی به کمبوهای 6 تایی و 8 تایی هم خواهید رسید.
برای اجرای کمبوی 3 تایی همانطور که در تصویر حرف «د» (مخفف ضربه با دست) را نوشته ایم باید سه بار پشت سر هم، ضربه با دست بزنید. ضربه با دست با کلیک چپ صورت میپذیرد. بدین معنی که برای اجرای کمبوی 3 تایی باید سه بار پشت سر هم کلیک چپ موس را فشار دهید تا این کمبو روی دشمن اجرا شود.
برای اجرای کمبوی 5 تایی همانطور که در تصویر حروف «د» و «پ» (مخفف ضربه با پا) را نوشته ایم باید به همان ترتیبی که مشخص شده کلیک چپ برای ضربه با دست و کلیک راست برای ضربه با پا را بزنید. یعنی کلیک راست + کلیک چپ + کلیک راست + کلیک چپ + کلیک راست.
اجرای کمبوهای 6 و 8 تایی هم به همین صورت انجام میپذیرد و ترتیب آن بدین صورت است:
کمبوی 6 تایی: د + پ + پ + د + پ + پ یا به عبارت دیگر کلیک چپ + کلیک راست + کلیک راست + کلیک چپ + کلیک راست + کلیک راست
کمبوی 8 تایی: پ + پ + پ + د + د + د + د + پ یا به عبارت دیگر کلیک راست + کلیک راست + کلیک راست + کلیک چپ + کلیک چپ + کلیک چپ + کلیک چپ + کلیک راست
اما برای تنوع بخشیدن به این کمبوها سازندگان مفهوم پرسنها (Pressen) را مطرح کرده اند که در ادامه با آنها آشنا میشویم. پرسن ها روش های مختلف ضربه زدن هستند. بدین معنی که مدل ضربه زدن شخصیت اول بازی وقتی یک پرسن فعال است با مدل ضربه زدن او وقتی که یک پرسن دیگر فعال است متفاوت است. در قسمت Combo Lab وقتی هر یک از پرسن ها را انتخاب کنید میتوانید شاهد اجرای آن توسط شخصیت اول بازی در وسط تصویر باشید. در کل چهار نوع پرسن در بازی وجود دارد که هر نوع تعدادی پرسن خاص خود را دارند که تعداد کل پرسن ها به عدد 24 میرسد. البته لازم به ذکر است که برای باز کردن همه آنها باید بازی را دوبار یا حتی سه بار انجام دهید.
همانطور که در شکل شماره 2 میبینید برای کمبوی سه تایی سه دایره کشیده شده است و بدین معنی است که شما میتوانید در هر یک از این دایره ها به جز اولین دایره که ثابت است، پرسن دلخواه خود را قرار دهید؛ البته به شرطی که آن را آزاد کرده باشید. این چهار نوع پرسن به شرح زیر است:
Regen Pressen ها مشخص شده با رنگ نارنجی در شکل شماره 2:
این نوع پرسن ها باعث بهبودی سلامتی شخصیت اول بازی میشوند و قدرت آسیب زدن کمی دارند.
Power Pressen ها مشخص شده با رنگ قرمز در شکل شماره 2:
این نوع پرسن ها مخصوص آسیب رساندن به دشمنان هستند.
Cooldown Pressen ها مشخص شده با رنگ بنفش در شکل شماره 2:
این نوع پرسن ها قدرت آسیب زدن کمی دارند و کار اصلی آنها این است که زمان اماده شدن S-Pressen ها را کاهش میدهند و شما میتوانید سریع تر از آنها استفاده کنید.
Chain Pressen ها مشخص شده با رنگ آبی در شکل شماره 2:
این نوع پرسن ها باعث دوبرابر شدن تاثیر و قدرت رشته پرسن های قبل از خود میشوند. بنابراین بهتر است از این نوع پرسن ها در اولین دایره قابل استفاده خود در کمبوها استفاده نکنید.
اما S-Pressen چیست؟ اس پرسن ها در اصل حرکاتی همانند خود پرسن ها هستند ولی با این تفاوت که نمیتوان آنها را در دایره های کمبوها قرار داد. در عوض برای اجرا آنها باید در طول بازی چندین کمبوی موفق اجرا کنید تا خط Focus شما پر شود و بتوانید از این اس پرسن ها استفاده کنید. در کل 5 اس پرسن در بازی وجود دارد که همه در طول داستان بازی باز میشوند.
نکته قابل ذکر دیگر این است که در لیست پرسن ها در سمت راست شکل شماره 1 که فعلا دو نوع پرسن Power و Regen نشان داده شده است، برای هر نوع دو خط پرسن وجود دارد که خط اول حرکات با پا را نشان میدهد و خط دوم حرکات با دست را. در شکل هم حروف «د» و «پ» همین را نشان میدهد.
در دایره های برای مثال کمبوی 5 تایی شما فقط میتوانید در محل دایره ای که مخصوص ضربه با پا است و با حرف «پ» نشان داده شده از پرسن هایی از سمت راست استفاده کنید که مخصوص ضربه با پا است و انجا هم با حرف «پ» نشان داده شده است؛ یعنی خط اول هر نوع پرسن.
یک مثال برای کمبوی 3 تایی این است که بعد از دایره اول که ثابت است یک Power Pressen (رنگ نارنجی) بگذارید و در دایره سوم یک Chain Pressen (رنگ آبی) که این ترکیب باعث 175 واحد آسیب رساندن به دشمن میشود یا به عبارت دیگر 175 Damage میدهد. در صورتی که اگر در هر کدام از دایره های دوم و سوم یک Power Pressen (رنگ نارنجی) گذاشته بودید تنها 125 Damage میتوانستید به دشمن وارد کنید.
به این ترتیب در کمبوهای 5 تایی و 6 تایی و 8 تایی ترکیب های متفاوتی از کمبوها با پرسن های مختلف میتوان قرار داد که هر کدام مزایا و معایب خود را دارند و باعث تنوع بخشیدن به سیستم مبارزات بازی میشود.
کسی نمیتونه راهنمایی کنه ؟
سلام
محتوای مخفی: جواب
Last edited by Meysam Raz; 12-06-2013 at 12:09.
ایشالا بعد امتحانا منم میگیرم بازی میکنم. فعلا تا 16 تیر که تموم شه باید صبر کنم...
همون اول بازی گیر کردم فک کنم باگ باشه !!!
بعد از اینکه از لوله ها بالام میرم وارد یه محوطه بسته میشم صدای جیغ داد میاد ولی اتفاقی نمی افته ؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان بازی چطوره ؟
اگه فکریه و هر مرحله باید با ترفند خاصی رد بشه تا بگیرمش
بازیه خوبیه ، یعنی بین 7 و 8 !دی! منم تازه اولاشم ....
تشکر بابت راهنما (خیلی پیچیده کردن !دی!)
بازيه خوبيه، پتفرمينگ هم داره و مبارزاتش هم خوبه. بعضي از مراحل پازل هايي هم داره كه جالبن و به قول خودتون ترفند خاصي دارن.
در كل پيشنهاد من اينه كه همه امتحانش كنن.
يه نكته جالب ديگه اينه كه اسم سازنده بازي رو از هر طرف بخوني يكيه: DONTNOD
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)