تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 49

نام تاپيک: هدف شما؟

داره خودمونی میشه رستگار15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

من آرزو داشتم همیشه تو برج مراقبت فرودگاه کار کنم
    اگه واقعا دوسش داری واسه رسیدن بهش تلاش کن.البته با توجه به گفته دوستمون
    من مدت حدود 2 ماه تو برج مراقبت بودم اون چیزی که تو فیلم ها میبینی نیست خیلی فرق داره و سختی کار ادم رو نابود میکنه
    اول یه تحقیقی بکنی بد نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

مشکل ما اینه که دنیا رو خیلی جدی گرفتیم.زندگی تنها بازی هست و کسی تو این بازی زودگذر برندس که واسه بعد مرگش هم چیزایی داشته باشه... زیاد سعی نکنید تو این دنیا به هرچی خواستین برسین. چون عمر محدود ما این اجازه رو نمیده. و خواسته های دنیایی هم بی ارزش هستن و نباید به دنیا و زرق و برقش دل ببندیم اخه ارزششم نداره فرض کن دنیا رو بهت دادن اخرش چی؟ بعد از مرگت یه ذره از مال دنیا رو با خودت اونور میبری؟ ولی اگه داری و در راه خدا خرج کنی یا اگه سعی کنی بدست بیاریو نیتت کسب مال حلال باشه خیلی ارزشمند هست و در دنیا سود کردیم.
    آقا محسن حرفتون تا حدودی قابل قبوله اما باید بدونیم درسته که دنیا به خودی خود خوب نیست اما در اسلام تاکید شده که نباید دنیا یا آخرت رو به تنهایی مد نظر گرفت .دنیا و آخرت در کنار هم معنی واقعی زندگی رو میسازن.دنیا به خودی خود ارزش نداره این آدما هستن که ارزشمندش میکنن. زندگی دنیایی کسی مثل امام صادق (ع) قطعا فوق العاده ارزشمنده همونطور که آخرتش عالیه!
    در ضمن کشف استعدادها و تقویت اونها و در نهایت استفاده از اونها در راه خدا وظیفه انسانیه و اگر ما استعدادهامون رو شکوفا نکنیم باید روز قیامت پاسخگو باشیم(البته اگر پدر و مادر یا جامعه و یا فقر مادی مانع از شکوفایی بشه کسی که مقصره مواخذه میشه نه ما). به نظر شما شکو فایی استعدادها یه جورایی هدف دنیایی محسوب نمیشه؟
    رسیدن به اهداف خوب دنیایی نه تنها ما رو از آخرت دور نمیکنه بلکه ما رو در جهت اون قرار میده
    Last edited by رستگار15; 26-08-2012 at 10:01.

3. این کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

برادر من یسه دیگه سی سال هست دارن ملت رو با این شعار ها گول میزنند دست از سر این ملت بردارید
    نه خیلی ملت ایران ملت شادی هستند و همیشه در حال بزن برقص هستند از یاد اون دنیا رفتند
    شما به فکر خودت باش
    دوستان عزیز باید در نظر گرفت :
    همه حرف های زیبا شعار نیستند!
    و همه شعار ها زیبا نیستند!
    Last edited by رستگار15; 26-08-2012 at 10:02.

5. این کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

برادر من یسه دیگه سی سال هست دارن ملت رو با این شعار ها گول میزنند دست از سر این ملت بردارید
    نه خیلی ملت ایران ملت شادی هستند و همیشه در حال بزن برقص هستند از یاد اون دنیا رفتند
    شما به فکر خودت باش
    من اهل شعار دادن نیستم و دست رو سر کسی هم نزاشتم که حالا بخوام بردارم ... این واقعایته میخوای قبول کن میخوای نکن , میخوای معتقد باش میخوای نباش و با چنگو دندون دنیا رو بچسب.

7. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آقا محسن حرفتون تا حدودی قابل قبوله اما باید بدونیم درسته که دنیا به خودی خود خوب نیست اما در اسلام تاکید شده که نباید دنیا یا آخرت رو به تنهایی مد نظر گرفت .دنیا و آخرت در کنار هم معنی واقعی زندگی رو میسازن.دنیا به خودی خود ارزش نداره این آدما هستن که ارزشمندش میکنن. زندگی دنیایی کسی مثل امام صادق (ع) قطعا فوق العاده ارزشمنده همونطور که آخرتش عالیه!
    در ضمن کشف استعدادها و تقویت اونها و در نهایت استفاده از اونها در راه خدا وظیفه انسانیه و اگر ما استعدادهامون رو شکوفا نکنیم باید روز قیامت پاسخگو باشیم(البته اگر پدر و مادر یا جامعه و یا فقر مادی مانع از شکوفایی بشه کسی که مقصره مواخذه میشه نه ما). به نظر شما شکو فایی استعدادها یه جورایی هدف دنیایی محسوب نمیشه؟
    رسیدن به اهداف خوب دنیایی نه تنها ما رو از آخرت دور نمیکنه بلکه ما رو در جهت اون قرار میده
    خب اگه در جهت اون به اهداف دنیایی فکر و در جهتش تلاش زیادی کنیم که کاملا زندگی دنیایی سودمندی داشتیم و حرف منم همین بود. منظور من از جدی نگرفتن دنیا این نبود که بزنی به بیخیالی و خودتو ول بدی! نه منظورم این بود که تو دنیا سر چند تا مشکل آرزوت مرگ نباشه یا سر مشکلاتش به جای صبر کار احمقانه ای انجام ندی.
    هدف هرچی باشه اگه نیت در راه خدا کمک به خلق یا کسب روزی حلال یا کسب علم باشه و از این قبیل که خب اگه بهشم نرسیم بازم سود کردیم. چون خدا به نیت ما اهمیت میده نه به سرانجام و نتیجه کار چون خود خدا گفته که نتیجه رو به من توکل کنید.
    کلا به نظر من این دنیا فقط تلاش ما رو در جهت الهی میطلبه که اخرش هرچی باشه اگه نیتتو حفظ کرده باشی کار خودتو تو این دنیا کردی و اخرتتم زیباست.

9. این کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه M . Sayid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من اهل شعار دادن نیستم و دست رو سر کسی هم نزاشتم که حالا بخوام بردارم ... این واقعایته میخوای قبول کن میخوای نکن , میخوای معتقد باش میخوای نباش و با چنگو دندون دنیا رو بچسب.
    دین نگفته دنیا رو به خاطر آخرت ول کن !

کاد الفقر ان یکونوا کفرا !! نزدیک است که فقر به کفر بینجامد !

اینکه کسی به خاطر دنیا تلاش کنه به معنای از دست دادن آخرت نیست !

11. 2 کاربر از M . Sayid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

نوشته شده توسط aftab_azad20 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    من آرزو داشتم همیشه تو برج مراقبت فرودگاه کار کنم

خیلی از ما ها خیلی از آرزوها رو داشتیم و الانم داریم اما ممکنه هیچ وقت بنا بر دلایل زیادی بهشون نرسیم و یا نرسیده باشیم پس بهتره اهداف و آرزوهات رو اولویت بندی کنی و اونایی که فکر میکنی دیگه برای به دست آوردنش زمان از دست رفته رو فعلا بزار کنار (نگفتم فراموشش کنی ) و دنبال اونایی برو که در حال حاظر برات مقدور هستش به سمت اون اهداف قدمی بر داری
    شاید در آینده اون دسته از آرزوها و اهدافت که بنا بر دلایلی نتونستی بری دنبالشون برات فرصتی پیش بیادش که به اونا هم برسی (البته شاید نه صد در صد )

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

خوب الان ما که به خیلی از اهدافمون نرسیدیم پس کی مقصره و کی باید تو اون دنیا جوابگو باشه (پدر- مادر - جامعه- دوستان یا خودمان )
    ولی فکر کنم آموزش و پرورش مقصر باشه و باید تو اون دنیا رئیس آموزش و پرورش پاسخگو باشه البته یادم نیستش زمان من رئیسش کی بودش
    پس آموزش و پرورش کشور آلمان که وظیفشون اینه که از بچگی بچه ها رو تو مدارس استعداد یابی کنه خوش به حالشون چون جاشون وسطه بهشته

اصلا یه سوالی چرا ما تو آلمان به دنیا نیومدیم تا ما هم استعداد یابی میشدیم (تقصیره خداست ) ---->(زیاد وارد جزئیاتش نشید) شاید الان جای مایکل شوماخر بودیم

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    قلب مادرم

پيش فرض

خوب الان ما که به خیلی از اهدافمون نرسیدیم پس کی مقصره و کی باید تو اون دنیا جوابگو باشه (پدر- مادر - جامعه- دوستان یا خودمان )
    ولی فکر کنم آموزش و پرورش مقصر باشه و باید تو اون دنیا رئیس آموزش و پرورش پاسخگو باشه البته یادم نیستش زمان من رئیسش کی بودش
    پس آموزش و پرورش کشور آلمان که وظیفشون اینه که از بچگی بچه ها رو تو مدارس استعداد یابی کنه خوش به حالشون چون جاشون وسطه بهشته

اصلا یه سوالی چرا ما تو آلمان به دنیا نیومدیم تا ما هم استعداد یابی میشدیم (تقصیره خداست ) ---->(زیاد وارد جزئیاتش نشید) شاید الان جای مایکل شوماخر بودیم
    حکمت الهی عمیق تر از اینهاست.خداوند هر نیازی که برای ما قرار داده جوابش رو هم قرار داده (تشنگی --->آب،گرسنگی--->غذاو ...) و هر استعدادی هم قرار داده همینطور و راههاش هم سر راهمون قرار داده.حالا یا ما هستیم که تنبلی میکنیم و بهانه تراشی برای توجیه تنبلیمون و یا این عوامل دیگه هستند که باعث میشن این استعدادها هدر برن
    و قطعا بدون « فمن یعمل مثقال ذره خیرا یره و من یعمل مثقال ذره شرا یره»
    . پس حتی اگه وزیر آموزش پرورش زمان شما هم باعث کور شدن استعدادهاتون شده باشه و شما با تمام تلاشی که میکنی نتونی شکوفاش کنی بدون که مجازات میشه!
    مو رو از ماست میکشن چی فک کردین راجع به قیامت

15. این کاربر از رستگار15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

و قطعا بدون « فمن یعمل مثقال ذره خیرا یره و من یعمل مثقال ذره شرا یره»
    . پس حتی اگه وزیر آموزش پرورش زمان شما هم باعث کور شدن استعدادهاتون شده باشه و شما با تمام تلاشی که میکنی نتونی شکوفاش کنی بدون که مجازات میشه!
    مو رو از ماست میکشن چی فک کردین راجع به قیامت
    پس با این حساب (بلا نسبت دوستان) جهنم تا الان دیگه باید تکمیل ظرفیت شده باشه
    ولی کاش همه مثل شما فکر میکردند و اگر از جهنم هم نمیترسیدند (یا اعتقادی به جهنم نداشته باشند) یه کم وجدان داشته باشند . (تا همدیگرو زیر پا له نکنن)

17. 2 کاربر از Mr_100_dolari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •