تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 44

نام تاپيک: روان بازی کردن

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط vampire_viper
    مرسی جوابتون قانع کننده بود ولی مقایسه 9550 و 5500 زیاد جالب نیست چرا؟؟
    چون این دو کارت از کارت های قدیمی هستند و اون موقع هم که همه میدونستن ATI برای کار های گرافیکی و nVIDIA برای بازی حتما یادتون هست بگذریم که بعدا ATI هم شروع کرد به سرمایه گذاری رو بازی و از هر دو نظر خوب شد ولی این دو کارت دقیقا جریان همین بحثه
    اين حرفت رو قبول دارمati اون موقع سهامش تو بازار جهاني دچار افت بود عكس انويديا ...ولي سياست آوردن 9550 به بازار با بستن خط توليد 9500 اي تي آي و مقابله با سري fx بود..و ميشه به جرات گفت تنها كارتيه كه در رده خودش به طور كامل از دايركست 9 پشتيباني ميكنه...............در آخر به قول شما هر 2 كارت قديمي شدند پس بيخيالشون بشيم بهتره

حـــــرفـه ای mahsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    پيش بابايی شماره‌شناسنامه: پلــــــاک ¼

پيش فرض

كارت 'گرافیک ان وی دی ای بازی کال اف دیوتی پشتیبانی نمی کنه الا اقل من نتونستم راش بندازم

راجب به غلط املایی که شما وامپر جان گرفتی مگه اینجا مدرسه است که گیر میدی

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

كارت گرافیک ان وی دی ای بازی کال اف دیوتی پشتیبانی نمی کنه الا اقل من نتونستم راش بندازم
    COD2 نصف بازي رو با MX400 رفتم بقيش رو هم با 6200، گرافيك تغيير قابل توجهي نمي‌كرد.

كارت هاي ATI روي بعضي از مادربورد‌هاي نه چندان مرغوب خوب كار نمي كنه، اگه مادربورد متفرقه باشه بايد حتما توي سايت سازنده نگاه كرد كه آيا اين مادربورد كارت مورد نظر رو پشتيباني مي‌كنه يا نه. ولي معمولا اين مشكلات با كارت‌هاي Nvidia كمتره.

كارت فعليم ATI. كنترلر مسخره‌اي داره من كه نصبش نمي كنم، البته كنترلر بدرد هم نمي‌خوره. در كل راضيم.

آخر فروم باز shahramcat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط m654
    الان بهترین کارت ارزون Priceperformance واسه ایجیپی Asus X600XT 128mb که قیمتش 45تومنه واسه PCIe هم بهترین INNO3D GEFORCE 6500 128MB/64BIT DDR2 به قیمت 53 تومن هس
    آقا من 1 شنبه دارم میرم برا خرید کارت این مدل رو شما مطمئنی که تو بازار هست ؟ چون اگر باشه میخوام یا این مدل رو بگیرم یا Radeon 9600xt Sapphire .
    البته 9600 ایکس تی باید بهتر باشه . به هر حال اگر آدرس فروشگاه بدی ممنون میشم ترجیحا تو پایتخت ........

Banned EhsanHF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    Fairyland

پيش فرض

یک موضوع هرچند بی ربط ، اما جالب .
    من با کارت mx 400 وقتی که میخواستم gta رو بازی کنم باید درایور کارت رو کلا از روی سیستم پاک میکردم تا بازی روان اجرا بشه ! میدونید چرا !؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Bedahe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

سلام به همه ! ! ! ! !

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

با سلام
    حسن جان تو گفته بودي نصف cod2 رو با mx 400 بازي كردي و بقيه اش رو با 6200 وگفتي تغير چنداني نكرده
    اگه ميشه در مورد اين موضوع بيشتر توضيح بده
    Last edited by MOHAMMAD2010; 22-07-2006 at 11:48.

آخر فروم باز Devil Lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    انجمن سخت افزار

پيش فرض

COD2 نصف بازي رو با MX400 رفتم بقيش رو هم با 6200، گرافيك تغيير قابل توجهي نمي‌كرد.
    حسن جان من 9800XT دارم به نظر شما بازی که کارت من اجرا میکنه با 5500 یا 5700 اجرا میکنه فرق داره؟؟!!!
    معلومه در یک کیفیت جفتشون تغییر محسوسی نمیکنن ولی این موقعی مشخص میشه که AA و AF رو تا 4 و 8x بالا ببری و رزولیشن رو هم بالا ببری و کیفیت Texture رو هم بذاری رو آخرین درجه اون وقت نگاه کن ببین 9800 حتی با 9600 یک دنیا فرق داره

آخر فروم باز Mirage's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

2

نقل قول نوشته شده توسط vampire_viper
    حسن جان من 9800XT دارم به نظر شما بازی که کارت من اجرا میکنه با 5500 یا 5700 اجرا میکنه فرق داره؟؟!!!
    معلومه در یک کیفیت جفتشون تغییر محسوسی نمیکنن ولی این موقعی مشخص میشه که AA و AF رو تا 4 و 8x بالا ببری و رزولیشن رو هم بالا ببری و کیفیت Texture رو هم بذاری رو آخرین درجه اون وقت نگاه کن ببین 9800 حتی با 9600 یک دنیا فرق داره
    بازي كه روي MX400 اجرا ميشه از لحاظ گرافيكي با بازي كه روي GF6200 اجرا ميشه فرق مي‌كنه. تصوير شفافتر و طبيعيتره، چون استاندارد هاي جديد رو پشتيباني مي‌كنه. ولي روي بازي COD2 تفاوت زيادي نديدم.

آخر فروم باز m654's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hasan11
    بازي كه روي MX400 اجرا ميشه از لحاظ گرافيكي با بازي كه روي GF6200 اجرا ميشه فرق مي‌كنه. تصوير شفافتر و طبيعيتره، چون استاندارد هاي جديد رو پشتيباني مي‌كنه. ولي روي بازي COD2 تفاوت زيادي نديدم.
    پیکسل شیدر 3 نسبت به پیکسل شیدر 2 تغییرات چندانی نکرده جز در بعضی از بازیها مثل AOE.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •