تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 33 از 33

نام تاپيک: lenovo Y580 یا بهتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا سره چه بحث مکنین...دقت کنین ما الآن با دوسری مختلف کارت گرافیک سر و کار داریم که اساسا با هم متفاوتن....مقایسه ی این دوتا از اساس اشتباس.... از دوخانواده ی مختلفا....
    مثل اینه که شما یه لمبورگینی گالاردو رو ببری تو پیست فورمول 1 ....شاید از چند تا ماشین هم سبقت بگیره اما اساسش متفاوته...ساختارش برا مسابقه نیست....
    اینجا هم دقیقا همون طوره....شما بازی کردن رو مسابقات فورمول یک در نظر بگیر.... gtx 660 رو ماشین مخصوص مسابقات فورمول یک و gt 650 رو گالاردو در نظر بگیر...حالا به نظرت ساختار کودمشون برا مسابقات(همون بازی کردن ) مناسب تره؟؟؟
    سری gtx (اون x منظور extreme هست) از سری high end انویدیاست... ولی gt مولتی مدیاست....روی بدنه y580 هم ذکر کرده که این کارت گرافیک از سری game هست....
    حالا گیرم بر فرض محال 660 فقط 5 درصد بهتر از 650 باشه...خب 650 دیگه آخرین زورشه ...یعنی شما بازی میکنی داره به کارت گرافیکت فشار میاد.....شما از کارت گرافیکت که مخصوص بازی نیست داری واسه بازی استفاده میکنی..... اما 660 سیستمش، مواد به کار رفته و همه چیزش برای بازی طراحی شده.....یعنی اونی که اینو طراحی کرده میدونسته کاربرا از این برا بازی استفاده میکنن...در نتیجه توی آپدیت ها و در طراحی محصول به این نکته توجه کرده...
    ولی اونی که 650 رو طراحی کرده نیومده که این کارت رو واسه بازی های سنگین طراحی کنه و یقینا آپدیت هاش هم از این قاعده مستثنا نیست....

ای جونم مثال بسیار زیبا و مفهومی
    من لینک مقایسه بین lenevo 580 و hp dv6t-7000 رو که آقای andrew baxter که از لحاظ اعتبار و علم و نوشتن مقاله در زمینه IT مثله الکس فرگوسن تو فوتباله که با laptopreview , notebookcheck و حداقل 3-4 سایت بزرگ دیگر دنیا و مجلات تخصصی تو زمینهای IT و نقد و بررسی همکاری میکنه
    و واقعا صاحب نظر تا اینقدر که نقد خوبش باعث فروش بالای اون مدل میشه و بالعکس این مقایسه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این ویکی پدیا شه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و این سرچ گوگلشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اما فکر میکنم این مثال مفهمومی خیلی قشنگتر و بهتر از این اسناد مطلبو جا انداخت والا ادامه اون بحث برای من شیرینی خاصی نداشت اما پذیرفتن حقایق برای بعضیها بسیار تلخ بود

Last edited by sasha_2695; 30-08-2012 at 04:42.

2. این کاربر از sasha_2695 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه fusion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    بندر عباس

پيش فرض

با تشکر از دقت شما دوست عزیز . یک سوال از شما دارم . شما تا حالا لپتاپی با گرافیک gtx660 با کلاک 2000 تا حالا دیدی؟! جدول سایت notebookcheck رو ولش کن. تا حالا نرم افزار gpu-z برای لپتاپی با این گرافیک کلاک 2000 رو ثبت کرده؟! اسکرین شات های gpu-Z از لپتاپهای مختلف رو اگه نگاه کنی میبینی که حتی asus g55 با گرافیک 660 دارای کلاک 1250 هستن . و کلاک 2000 اصلا وجود خارجی نداره .....
    من نمیخوام بحث رو ادامه بدم ولی همون notebook check رو برو ببین واسه g55 مموری رو نوشته 2000 واسه لنوو نوشته 1250(تو قسمت notebook specification در رویو) شما باید تو gpu-z بری تو تب sensors اونجا کلاک واقغی رو زده اخه شما که ماشاالله تحصیل کرده هستی تو رویو g55 واسه core clock زده 405!!!
    همون طور که گفتم باید برید تو تب سنسور...
    حالا من هر چی بگم که هیچ تاثیری نداره 10 نفر y580 دار اومدن افتادن به جون ما هرچند چیز مهمی هم نیست...

آخر فروم باز M A M M U T's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من نمیخوام بحث رو ادامه بدم ولی همون notebook check رو برو ببین واسه g55 مموری رو نوشته 2000 واسه لنوو نوشته 1250(تو قسمت notebook specification در رویو) شما باید تو gpu-z بری تو تب sensors اونجا کلاک واقغی رو زده اخه شما که ماشاالله تحصیل کرده هستی تو رویو g55 واسه core clock زده 405!!!
    همون طور که گفتم باید برید تو تب سنسور...
    حالا من هر چی بگم که هیچ تاثیری نداره 10 نفر y580 دار اومدن افتادن به جون ما هرچند چیز مهمی هم نیست...
    خدایی خیلی حوصله داری
    آقا من یه چیزی دیدم....اگه درست میگم بهم بگید...این اعداد نباید در 2 ضرب بشه؟آخه تو فروم note book check یه چیزی دیدم که یکی از کاربرا وقتی در مورد memory speed لپتاپ g55 حرف میزد اعداد رو در 2 ضرب میکرد...نگاه کنید:
    HMMM, I know why...
    The Asus model, 660M, is factory overclocked, from 1000MHz(2000MHz) to 1250MHz(2500MHz) for the GDDR5 so its memory width have increased from 64GB/s to 80GB/s

THAT is why the 660M thats in your alienware score less

Your Dell 660M specifications:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •