دوست عزیز کی میگه ربطی بین مصرف لبنیات و سنگ کلیه ی کلسیمی(به قول اون دکتر لبنی) نیست؟ اگه نیست چرا رییس انجمن اورولوژی ایران میگه کسانی که سنگشون کلسیمیه در مصرف لبنیات محدودیت دارند؟(منبع:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پس اصطلاح سنگ لبنی که دکتر ایشون میگه پر بیراه نیست. در ضمن من اصراری ندارم بر استفاده از این اصطلاح شما اصرار داری در رد کردنش.
نظر دوم:
دوست عزیز داری شوخی می کنی با بنده؟! اگه قرار بود من مدرک رسمی به شما بدم که الان همه این مطلب رو می دونستند و بهش conspiracy (توطئه) گفته نمی شد عزیز. مطلب غیر رسمی هم بدم که شما می گی مرجع معتبر بیار.
در ضمن هر چیزی زمان میبره تا گندش در بیاد عزیز.
شما می دونستید تا 50 سال پیش پزشکی مصرف سیگار رو مفید می دونست و حتی به زنان باردار توصیه می کرد؟ و تبلیغات سیگار و تنباکو توسط پزشکان انجام میشد. خوشبختانه این مورد(مضر بودن سیگار) که گندش در اومده مدارک معتبر این مطلب موجوده(عکس روزنامه ها ویدیو تبلیغ سیگار)
جالبه بدونید یه بار نظر سنجی کردند در اون زمان از پزشکان که مارک سیگار مورد علاقتون چیه که سیگار Camel بیشترین رای رو اورد و در روزنامه ها تبلیغ شد و نوشتند که بیشتر پزشکان camel می کشند و می گند خیلی خوبه و...

حالا می دونید چرا؟ جواب سادست. بزرگترین حامی صنعت پزشکی اون زمان صنعت تنباکو بود.
شما اگه اون زمان بودی و می خواستی مثل یه بچه ی خوب به حرف پزشکی گوش بدی الان برای خودت سیگاری قهاری بودی.

در مورد صنعت لبنیات هم همینه منتها ما الان تو دوران بی خبری هستیم عزیز. البته اگه فقط سرمون تو کتب مرجع باشه بی خبریم.
در مورد مرجع داشتن در هر موردی:
اگه قرار بود در همه ی موارد مراجع رو قبول داشت و درباره ی اونا شک نکرد که اصلا علم پیشرفت نمی کرد.
شما احتمالا زمان گالیله بودی به گالیله می گفتی احمق همه می گن زمین مرکزه حتی دینمون تو چرا چرت می گی تو این چیزا بحث می کنی و به خودت و دیگران استرس میدی؟ بد میگم؟
در ضمن دوست عزیز بین این که ما بخوایم تو بی خبری و جهالت بمونیم و آرامش داشته باشیم یا در مورد مسایل تفکر و تحقیق بکنیم و خودمون به نتیجه برسیم فرقه.
اگه شما می خوای جزءگروه اول باشی من بحثی ندارم باش.
ولی خدا به آدم عقل داده و فکر می کنم راه دوم یعنی استفاده کردن از عقل بهتر باشه بد می گم؟