تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 23 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 225

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Juventus F.C | بیانکونری ها | جلد 2

آخر فروم باز T I M S A R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تاریانا

پيش فرض

باز هم یه آنتی یوونتوسی دیگه خار شد.... زدنیک جان 4 تا نوش جونت

زمن: تیم من از یوونتوس ترسیده
    بود

9 مهر 1391

بسیاری بر این باور بودند که رم با
    مربگیری زمن مشکلات زیادی را برای تیم یووه به وجود خواهد آورد و این در حالی بود
    که صحبت های زمن و جنجال ایجاد شده توسط وی حساسیت این دیدار را بسیار بالا برده
    بود.

زمن در پایان دیدار حالی که تیمش 4 - 1 مغلوب یووه شده بود به
    خبرنگاران گفت: " ما سعی کردیم بازی خودمان را انجام بدهیم ولی موفق نشدیم، یووه به
    طور واضح در تمام بازی از ما سرتر بود."

"ما نه توانستیم درست دفاع کنیم، نه
    درست حمله. مشکل ما در پیدا کردن استایل بازی است، اگر با هم دفاع نکنیم حفره های
    زیادی در تیم ایجاد می شود و تیم از هم می پاشد."

"همین اتفاق وقتی می افتد
    که توپ را سریع به گردش در نیاوریم. ما داریم روی این چیزها کار می کنم، ولی در این
    بازی فاجعه بودیم. خوردن سه گل در این فاصله زمانی هر تیمی را از پا می
    اندازد."

"وقتی تیمم ایده های من را انجام دهد، می تونام چیزی در موردش
    بگویم. ولی امشب تیمم به ندرت چیزی که در تمرینات کار کردیم را نشون داد، شاید یووه
    اینقدر ترسناک بود که ما نتوانستیم ایده های خود را نشان دهیم."

"شما هیچوقت
    نمی توانید مقابل یووه بدون انگیزه و انسجام پیروز شوید. یووه در مرحله ی خیلی
    پیشرفته تری نسبت به ما قرار دارد، آنها خیلی خوب همدیگر را می شناسند."

وی
    در پایان به تعویض توتی اشاره کرد و گفت: "توتی را تعویض کردم زیرا حس کردم بازی
    تمام شده و باید به او استراحت بدهم."

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 4 کاربر از T I M S A R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

بازی که بیشتر به طنز شبیه بود... یووه نیم ساعت بازی کرد، 3 تا گل زد و 5-6 تایی هم نزد، بعدش هم به خاطر بازی لیگ قهرمانان اصلا به خودشون فشار نیاوردن. اختلاف سطح یووه با رم خیلی خیلی زیاد بود. اگه قرار بود یووه جدی بازی کنه معلوم نبود چه بلایی سر رم میومد!

4. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

6. این کاربر از ELSIN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تبریک به همه تیفوسی ها محرومیت کونته از 10 ماه شد 4 ماه یعنی از 9 دسامبر توی بازی با پالرمو میتونه بشینه رو نیمکت ......... خبر خوبی بود ولی مسئولین و بازیکن های یووه باید مراقب باشن کس دیگه ای نیاد انگ تبانی بچسبونه به تیم

8. 3 کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال kkkaktoos's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مارکيسيو: نامزدي توپ طلا افتخار بزرگي است

کلوديو مارکيسيو، هافبک يوونتوس، اعلام کرد از اينکه در کنار بهترين هاي دنيا، نامزد توپ طلا شده است، احساس غرور مي کند.

اين هافبک ملي پوش ايتاليايي که فصل گذشته نمايش هاي خوبي در ترکيب يوونتوس و ايتاليا ارائه داد، به همراه بوفون، پيرلو، ده روسي، دي ناتاله و بالوتلي، يکي از ايتاليايي هاي حاضر در ليست اوليه نامزدهاي توپ طلاست؛ هرچند او شانسي براي بردن اين جايزه ندارد اما از اينکه نامش در کنار اينيستا، مسي و رونالدو قرار گرفته، اظهار رضايت کرد.

او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" بودن در چنين ليستي احساس رضايت بالايي دارد. اين به معناي آن است که خوب کارکردم. اين انگيزه من را براي آينده افزايش مي دهد.

معمولا در مورد فوتبال ايتاليا منصفانه قضاوت نمي شود اما اگر به ليست نگاه کنيد، متوجه مي شويد که تنها اسپانيا بازيکنان بيشتري نسبت به ما در اين فهرست دارد."

بيشتر نامزدهاي ايتاليايي توپ طلا، هافبک هستند اما مارکيسيو بيش از همه آندره آ پيرلو، هم تيمي اش در يوونتوس را مورد ستايش قرار داد.

" اين مهاجمان هستند که معمولا سرنوشت ساز مي شوند. اين عادلانه است که از آنها تقدير شود اما بايد از پيرلو ياد کنم. او در ديدارهاي امسال واقعا تعيين ک

10. 3 کاربر از kkkaktoos بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

ناپولی را هم ساکت کردیم تا جو نگیردش و سر جاش بشینه
    بعد از مربی رم، حال مربی ناپولی را هم گرفتیم تا مربیایی که میخوان منفی ضد یووه مصاحبه کنن حساب دسشون بیاد!
    ولی الان که بیشتر فکر میکنم میبینم آخه اینجوری که نمیشه! یک سال و نیمه که همینجوری داریم میبریم یکبار هم ببازیم یکم هیجانش بیشتر بشه

12. 4 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

ناپولی را هم ساکت کردیم تا جو نگیردش و سر جاش بشینه
    بعد از مربی رم، حال مربی ناپولی را هم گرفتیم تا مربیایی که میخوان منفی ضد یووه مصاحبه کنن حساب دسشون بیاد!
    ولی الان که بیشتر فکر میکنم میبینم آخه اینجوری که نمیشه! یک سال و نیمه که همینجوری داریم میبریم یکبار هم ببازیم یکم هیجانش بیشتر بشه
    یووه واقعا یک سر و گردن از بقیه تیم های ایتالیایی بالاتره. نکته جالب بازی دیشب تعویض های فوق العاده بود، کسرس و پاگبا هر دو فقط چند دقیقه بعد از وارد شدن به زمین گل زدن. کی دو سال پیش فکر می کرد یووه اینطوری بشه.

14. 5 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز arash-king's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یووه واقعا یک سر و گردن از بقیه تیم های ایتالیایی بالاتره. نکته جالب بازی دیشب تعویض های فوق العاده بود، کسرس و پاگبا هر دو فقط چند دقیقه بعد از وارد شدن به زمین گل زدن. کی دو سال پیش فکر می کرد یووه اینطوری بشه.
    خدا شاهده 2 سال پیش فکر میکردم دوران باشکوه یووه دیگه تموم شده و نمیتونه مثل قدیم عناوین قهرمانی را تکرار کنه ، ولی حالا میبینم که هیچ تیمی پیدا نمیشه جلوشو بگیره
    برادر من طرفدار میلانه و چندوقت پیش توی یه جمعی چندتا از دوستان داشتن راجع به قهرمان جام باشگاه های امسال صحبت میکردن ، یکی میگفت بارسا یکی رئال یکی من سیتی
    یه دفعه برادر من گفت زیاد دلتونو خوش نکنید ...... این یووه ای که من میبینم بارسا و رئال را تو اسپانیا میزنه چه برسه به یوونتوس آره نا

16. این کاربر از arash-king بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز m2stech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    rêves

پيش فرض

نه هفته گذشت ، صداوسیما با یووه چه خصومتی دارد ؟

Juventusfc.iR – یکشنبه هفته آینده وارد نهمین هفته از مسابقات سری‌آ ایتالیا می‌شویم و بانوی پیر اروپا با ۲۲ امتیاز صدرنشین فعلی این رقابت هاست . اما نکته جالب که در این مقاله قصد بررسی آن را داریم کم لطفی صدا وسیمای جمهوری اسلامی ایران نسبت به هواداران بانوی پیر است .

به هفته نهم رسیدیم و هنوز هم یک بازی از مسابقات یوونتوس در لیگ و سری‌آ از شبکه سوم سما تحت پوشش مستقیم قرار نگرفته است و این درحالی است که در ۱۵ روزی که سپری شده است ۴ بار بازی های این تیم تحت پخش مستقیم قرار گرفته است . دیدن بازی رایو وایوکانو تیم سیزدهم جدول با بارسلونا در هفته آینده به چه معنی است . هفته گذشته هم شاهد پخش دیدار سلتیک – بارسلونا بودیم ، در حالی که یکشنبه همان هفته هم دیدار لاکرونیا و بارسلونا تحت پوشش مستقیم قرار گرفت . اما واقعا دلیل کم لطفی ها را به یوونتوس در نمیابیم ، عدم پخش دیدار یوونتوس و ناپولی تیم های صدرنشین سری‌آ و عدم پخش دیدار حساس یوونتوس و آس‌رم به چه معنی است . از فصل جدید فوتبال اروپایی ماه ها گذشته و تنها یک بازی از یوونتوس پخش زنده شده است که شاید اگر طرف مقابل این بازی چلسی نبود این اتفاق هم نمی‌افتاد .

این بی‌احترامی محض به طرفداران بی‌شمار باشگاه یوونتوس است ، وقتی بازی میلان – لاتزیو تا دقیقه ۶۰ پخش می‌شود و این بازی قطع می‌شود و باید دوستداران سری‌آ بازی بارسا را نظاره گر باشند . آیا دیدار لیورپول و اورتون آنقدر مهم است که ساعت ۱۷:۰۰ پخش شود اما هفته گذشته دیدار یوونتوس و ناپولی صدرنشینان لیگ ساعت ۱۹:۳۰ مورد پخش قرار نگیرد و هواداران یووه مجبور باشند به جای بازی تیمشان سریال های کره ای را نظاره گر باشند ؟

آیا بارسلونا به اندازه تیم میلان و یوونتوس طرفدار دارد ؟ البته شاید داشته باشد ، چرا که با لطفی که شبکه سوم صدا وسیما به بارسلونا دارد باعث افزایش روزانه هوادران این تیم در ایران شده است ، مردم آنقدر فوتبال بارسلونا را دیده اند احساس می‌کنند که دیگر تیمی غیر از بارسا وجود ندارد .

مگر ما هواداران فوتبال ایتالیا چه گناهی کرده ایم که عاشق فوتبال ایتالیا هستیم ، ما هم دوست داریم بازی های بارسا را دنبال کنیم ، اما وقتی در دو هفته ۴ بازی از این تیم پخش می‌شود ، این برای ما یکنواخت و خسته کننده است . به هرحال هواداران یوونتوس از هر طریقی شده به دنبال تماشای بازی های تیم خود هستند . مدیریت یوونتوس اف سی دات آی آر هم با برنامه هایی همچون گزارش صوتی بازی ها در تلاش است که کم لطفی مسئولین شبکه سوم صدا و سیما جمهوری اسلامی ایران را جبران کند .

یوونتوس اف سی دات آی آر به عنوان حامی هواداران یوونتوس ایران نسبت به این مسئله معترض است و امیداست که این انتقاد ها بیهوده نباشد و هواداران بانوی پیر ایتالیا در ایران نادیده گرفته نشوند .

18. 4 کاربر از m2stech بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

چه می کنه این یووه... واقعا این روحیه جنگندگی تیم تا آخرین دقایق بسیار قابل تحسینه. هدفشون در بازیها فقط و فقط پیروزیه. جا داره یه تقدیری هم از بازیکن جوونمون Pogba بکنیم که داره نشون می ده می تونه تبدیل به یه فوق ستاره بشه.

آخر هفته بازی مقابل اینتر در خانه که شاید سخت ترین بازی تیم تا اینجای فصل باشه. اینتر شش بازی قبلی خودشون رو پشت سر هم برنده شده (یووه پنج بازی قبلی رو برنده شده).

20. 4 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •