نه 8 گیگ رو که میشناسه دفعه اول اگه یه ریستارت کنم دوباره 4 گیگ میشناسه اصلا به فرکانس ها هم دست نزدم
نه 8 گیگ رو که میشناسه دفعه اول اگه یه ریستارت کنم دوباره 4 گیگ میشناسه اصلا به فرکانس ها هم دست نزدم
میتونید با دو ماژول رم دیگه سیستم رو تست کنید ؟
خیلی سخته پیدا کردنش توی دوست و آشنای دور و ورم اکثرا DDR2 دارند
حالا امروز زنگ زدم گارانتی مادربرد کلی بهش توضیح دادم بعد میگه رم دوئل چنل هشت گیگ باید 4 گیگش رو بشناسه دیگهبعد اخرش میگه پس مادربرد رو بفرست گارانتی چک کنیم
اقا این ایسوز دوباره جواب داد گفت با یک ماژول رم دیگه تست کن
البته یه چیز دیگه هم که گفت این بود که این مدل رم کینگ استون جدید هست توی لیست معرفی شده های مادربرد نیست و میتونه علت مچ نبودم مادربرد با رم ها باشه
توی بازار هم هرچی گشتم هیچ کس توی شهرمون رم ماژول 8 گیگ نداشت دست دو 4 گیگ هم دوال چنل کسی نداد ازاین مغازه دارها برای تست دیگه به این نتیجه رسیدم یک رم دیگه بخرم با اون تست کنم
این مدل رم 8 گیگCORSAIR CMX8GX3M2A1600C9 که مدلش هم توی لیست مادربرد هم بود به نظرتون خوب هست نسبت به این کینگ استون؟ چند بخرم خوبه ؟ 140 قیمت گفته؟
مشکل منم همینه نمیدونم از چیه 2 تا رم 4 گیگ دارم که میزنه 8 گیگ اما 3.99 فابل استفاده میزنه همه چیزم مثل این دوستی که این مشکل داره اما مینم msi هست.اگه کسی هست راهنمایی کنه .1 ماه هست سیستمو خریدم.
احتمال زیاد مشکل مچ نبودم رم با مادربورد هست من رم ها رو با یک برند دیگه عوض کردم درست شد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)