سلام سلام صد تا سلام![]()
سلام سلام صد تا سلام![]()
Last edited by total over does; 20-08-2012 at 21:54.
سلام به دوستان من خودم یک xbox داشتم الان یک کامپیوتر با قیمت 1200000 تومن گرفتم خداییش کامپیوتر از همه نظر سر تره فقط اگه بخوای با دسته بازی کنی یکم باید روش کار کنی ...البته با چند تا نرم افزار.![]()
کلا در حال حاضر خرید ایکس باکس بصرقه نیست.چون نسل بعدی تا 1 تا 2 سال دیگه میاد و مثل الان نیست که سال هاست 360 عمر کرده![]()
سلام. به نظر من خرید XBOX به صرفه تر و بهتر هست چون برای کارهای دیگه که همین PC خودتون جوابگو هست مگر اینکه 3D کار باشین وبرای رندرینگ و کلا کار های گرافیکی سخت افزار بالا نیاز داشته باشین. الان یه GTX 560 TI بین 400 - 500 هزینه داره و یه i5 هم چیزی بین 300-400 هست و این سیستم حداکثر میتونه تا 2 یا 3 سال دیگه با جزئیات بالا بازی ها رو جواب بده , الان هم هنوز بعضی بازیها مانند BF3 و ... رو با جزئیات خیلی بالا شاید نتونه بکشه و دچار افت فریم بشید ... ولی تو XBOX افت فریم بی معنی هست.
کلا اگه میخوایین 2 یا 3 سال دیگه به فکر ارتقای دوباره سیستم بشید و چیزی باز حدود 1 تومن هزینه کنید همون سیستم رو بگیری ولی اگه میخوایین از شر کرک خلاص بشید + کلی مزایای دیگه XBOX که یکی دیگش بازی های انحصاری هست پس پیشنهاد من هم XBOX هست حالا وقتی 720 بیاد تازه که میشه 2-3 سال دیگه تازه باز شرکت ها دچار دردسر انتقال به نسل بعدی بازی ها میشن و خودش باز 2 سال طول میکشه. که کلا حداقل 5 یا 6 سال دیگه کنسول جدید 720 تو بازار جا باز میکنه و بازی های نسل بعد براش ریلیز میشن تا اون موقع غیز از اینه که حداقال بجز الان یک بار دیگه هم باید به کل یه سیستم دیگه بگیرید؟ ولی شما میتونید الان یه XBOX بگیرید به قیمت 600-700 و تقریبا 4-5 سال دیگه با تقریبا همین هزینه کنسول نسل بعد رو بگیرید که دیگه تا حداقل 7-8 سال دیگه اخرین XBOX ی هست که میگیرید.
خوب اینم راسته ولی فکر کنم xbox 720 سه چار برابر گرون تر از 360 باشه...
نه اصلا اینطور نخواهد بود. هدف قشر جوان بازیباز هست که باید قیمت متعادل داشته باشن کنسول ها تا بفروش برسن.
منم میخوام XBOX بگیرم، ولی واستادم تا پاییز بشه قیمتا یکم بیاد پایین. الان که قیمتها فضایی بالا رفته! به نظرتون یعنی امکانش هست اوایل مهر قیمتش بیاد پایین تا 500 برسه؟
من که گمون نمیکنم قیمت ها بیاد پایین. یادمه سال قبل که یکهو به خاطر سیل تایلند قیمت هارد گرون شد، گفتم واستم که یکم ارزون شه و بازار مساعد شه بعد خارد بگیرم! ولی خب به اصرار بابام رفتم و هارد 1 ترای 100 هزار تومنی رو 165 تومن خریدم. خداروشکر که خریدم. بعد اون سیر صعودی قیمت ها شروع شد و هنوز هم ادامه داره!!!
بنابراین به امید ارزون شدن نباشید.
اما یک سوال کاملآ غیر حرفه ای
من حدود 14 سالی هست که PC دارم و تو رده بازی های کامپیوتر کلا حضور دارم ( به غیر از 20 سال پیش که سگا و میکرو بازی میکردیم D: )
و یکی از برتری های PC رو نسبت به کنسول ها وسیلهأ قدرتمند و ارزان قیمتی به نام ماوس میدونم.
سوال من از دوستان کنسول باز این هست که آیا عادت کردن و بازی کردن با جوی استیک ها برای بازی هایی مثل BF یا MaxPayn یا COD یا GTA که باید تو شلیک ها هدف گیری بشه و یا جهت ها سریع عوض بشه سخته؟؟؟
نمیتونم زیاد از تجربیات سگا استفاده کنم. چون اونموقع دو بعدی بود حرکت ها D:
میدونم سوالم خیلی مزخرف بود. ولی یکی از دلایل همیشگی ترس من از کنسول ها همین نبود ماوس بوده و هست. چاره چیست. آیا دسته های بازی هم اون راحتی رو دارند یا خیر یا کلآ چجورین؟؟
سپاس
اکس باکس به صرفه نیست.
پی سی گرافیک بهتری داره
Direct X 11-PhysX-Tesselation.... تازه در حال افزایش هم هست.
کلا پیسی بهتره با 1 میلیون و 200 چیز خوبی میشه گرفت.
داداش دمت گرم حرف منو زدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)