تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 46

نام تاپيک: نیاز به هم فکری اساتید

کـاربـر بـاسـابـقـه amin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

نه.چه راهی هست؟مگه مثلا راهی هست که یه کلیپ 3gp رو به کیفیت Hd تبدیل کنی؟!!ببین ریزولوشن hd از یک میلیون پبکسل شروع میشه و بعضی ها هم یه کم بیشتر.ریزولوشن fhd دو میلیون پیکسله(دو مگا پیکسل).خب یه میلیون و خورده ای پیکسل چه جوری می تونن دو میلیون پیکسل رو پر کنند؟!ولی اگه فیلم یا عکستون ریزولوشنش fhd باشه خب کیفیتش بهتر می شه نسبت به d.کیفیت تصویر که پایین نمیاد.وضوح تصویر پایین میاد.شاید خیلی هم معلوم نباشه.بشتر تو ریزولوشنهای پایین خودشو نشون می ده

2. این کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

نه.چه راهی هست؟مگه مثلا راهی هست که یه کلیپ 3gp رو به کیفیت Hd تبدیل کنی؟!!ببین ریزولوشن hd از یک میلیون پبکسل شروع میشه و بعضی ها هم یه کم بیشتر.ریزولوشن fhd دو میلیون پیکسله(دو مگا پیکسل).خب یه میلیون و خورده ای پیکسل چه جوری می تونن دو میلیون پیکسل رو پر کنند؟!ولی اگه فیلم یا عکستون ریزولوشنش fhd باشه خب کیفیتش بهتر می شه نسبت به d.کیفیت تصویر که پایین نمیاد.وضوح تصویر پایین میاد.شاید خیلی هم معلوم نباشه.بشتر تو ریزولوشنهای پایین خودشو نشون می ده
    خب من که میخوام بازی رو فقط از رو tv دونبال کنم و tv هم فول اچ دی هست چیکار کنم؟

اگه ی لب تاپ بگیرم که فول اچ دی باشه بهتر نیست برای من؟

راستی چرا میگن لب تاپ فول اچ دی برای بازی خوب نیست؟فکر کنم مربوط به گرافیک میشه!!!

تاحالا که تو فکر 6c55 بودم و نمیدونم انتخابم درست هست یا نه!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    jahanami be name i.s.l.a.m

پيش فرض

دوست عزیز شما خسته شدی یه استراحت بکن انقدر این ور اون ور می کنی ...
    خرید نوت بوک اگر کمی متوجه باشی مثل خرید آب هویجه خیلی راحته شرمنده ولی انقدر ندید بدید بازی هم خوب نیست ...
    نه شما اگر مثل خود من بازی BattleField 3 رو روی نوت بوک با صفحه HD اجرا کنین خروجی شما روی Tv Full به صورت Full HD نخاهد بود و ملاک برای این قضیه Screen خود نوت بوک هست نه TV ...
    به دلیل این که هر چی رزولوشن بالاتر بره نیاز به گرافیک قوی تری برای پردازش هست و ضمنا خیلی هم تاثیرمحسوس روی احساس نداره به لحاظ روانی ..
    یعنی نمی تونه خیلی درک کنی چقدر کیفیت تغییر کرد ...
    یه چیزو خیلی واضح بهت بگم تایم توضیح ندارم اونم این که اگر پول به غیر از اچ پی دادی بدجور پشیمون میشی ...
    اگر باور نداری دوست دارم این کارو انجام بدی بعد بیای همین جا بگی که پشیمونی ...
    انتخابت فوق العاده س ...
    نوت بوک های این سری به هر لحاظ فوق عالی هستن نمی دونم از کدوم قسمت بگم واقعا خارق العاده س ...
    کیفیت واقعا در حد بی نهایت عالی ...
    کل سخت افزار نوت بک برند هست در ست مثل کسی که کل تیپش از برندهای معروف هست ...
    خود اچ تو Date Sheet می گه این نوت بوک ها مخصوص استفاده Non - Stop Action هست یعنی استفاده مداوم و وحشتناک و دائمی از نوت بوک که اصلا این حرفا به برند دیگه ای غیراز اچ پی نمیاد پس تو خرید اصلا نمی تونی شک داشته باشی ....

5. این کاربر از em0fb0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

خب من که میخوام بازی رو فقط از رو tv دونبال کنم و tv هم فول اچ دی هست چیکار کنم؟

اگه ی لب تاپ بگیرم که فول اچ دی باشه بهتر نیست برای من؟

راستی چرا میگن لب تاپ فول اچ دی برای بازی خوب نیست؟فکر کنم مربوط به گرافیک میشه!!!

تاحالا که تو فکر 6c55 بودم و نمیدونم انتخابم درست هست یا نه!
    خب اگه لپتاپ بگیری که fhd باشه اونوقت بستگی داره چه لپتاپی بگیری.اگه بخوای مثلا 6c65 یا مثلا n55 و ... بگیری که نباید توقع داشته باشی بازیهای خفن رو با جزییات بالا بازی کنی.چون گرافیکت ضغیفه.اگه لپتاپ گیمینگ بکیری که اونم قیمتش نجومیه.من چون تست نکردم رو tv fhd نمی دونم چقدر تاثیر داره رو کیفیت.ولی شاید اونقدرها نباشه که حساس باشی.من فقط xbox پسر عمه ام رو یه بار تو tv fhd دیدم که بدون کابل نسبت به مانیتوری که خودش بازی می کنه تو خونه(که ریزولوشنش 1440*800 ه و fhd نیست)می شد فهمید که افت کیفیت داره.ولی این مشکل اینه که من نمی دونم ریزولوشن دیفالت xbox وقتی تو خونه خودشون بازی می کنه رو چی بوده و ایا رو 1440*xxx بوده یا مثلا کمتر بوده و ... .به نظرم اگه رو 1440 اونقدر افت داشته رو 1366*768 احتمالا بدتره یه مقداری.باز خودت باید ببینی چقدر افت داره.ریزولوشن دیفالت xbox اونو نمی دونم من.شاید اصلا 800*600 بوده.حالا اینی که می گم فکر نکنی دیگه خیلی بد بود . نمی شه بازی کرد.شما battlefield رو بری یا crysis2 اصلا نه ریزولوشن رو می فهمی نه اینکه رو low بازی می کنی یا High!یا مثلا cod black ops رو توی tv سیاه سفید هم بازی کنی فکر نکنم بفهمی!چون همش باید بکشی و بری.سعی کن یکی که هم لپتاپ داره هم tv fhd یه تست بازی بگیری و خودت ببینی کیفیتش رو
    Last edited by amin666; 12-07-2012 at 01:18.

7. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اول اینکه وقتی روی لپ‌تاپ کارت گرافیکش بکشه بتونی فول‌اچ‌دی بازی کنی روی تلوزیون هم میتونی دیگه تفاوتی نداره سایز مانیتور ۲۰ اینچ باشه یا ۴۲ اینچ!
    تنها اتفاقی که میفته اینه که تعداد پیکسل‌های تصویر فول‌اچ‌دی تو ۲۲ اینچ یا ۵۵ اینچ یه اندازه است.بنابراین پیکسل‌ها تو صفحه نمایش بزرگتر، بزرگتر دیده میشن. یعنی احتمالا برای کیفیت بهتر باید از آنتی‌الیاسینگ بیشتری روی صفحه بزرگتر استفاده کنی. اینم یعنی کارت گرافیک قدرتمندتر!
    دوم اینکه شما نباید انتظار یه پی‌سی یا کنسول بازی رو از لپ‌تاپ داشته باشی! لپ‌تاپ واسه این کارها نیست عزیز من!

9. 3 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

البته مسلما قدرت این لپتاپ از کنسول خیلی بیشتره.البته نسخه Pc بازی همیشه گرافیک بهتری می طلبه و کیفیت بهتری از کنسول داره.چون تو کنسول سخت افزار ضعیفه و دستگاه باید بکشه بازی رو.ولی کلا Gpu های لپتاپ فعلا تفاوت نسبتا زیادی با مدل مشابه دسکتاپ دارند..همین gpu های لپتاپهای سری گیم که این همه میگن فوق قوی و فلان با این قیمت فکر نکنم مثلا gtx560 به پای 540 دسکتاپ برسه یا مثلا 5770 دسکتاپ حتی از gtx560m,6950m هم قویتره و نزدیک 570m هست.با اینکه جزو gpu های خیلی قوی هم نیست تو دسکتاپدر مورد anti alaisong فکر نکنم تاثیری تو ریزولوشن داشته باشه.یعنی افت ریزولوشن رو جبران کنه.انتی آلایزینگ فقط مثلا خطوط تصاویر رو تو بازی صاف می کنه.اون هم بیشتر تصاویر و منظره های دور رو که محو هستند و بهتر پردازش می کنه که البته بعد ریزولوشن فکر کنم بیشترین کار رو واسه gpu می تراشه و واقعا فریم ریت رو کم می کنه
    Last edited by amin666; 12-07-2012 at 12:04.

11. 2 کاربر از amin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه l2eza.d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز بحث بسیار سادست ، تغییر کیفیت hd تا fhd اصلا اونقدرا نیست که متوجه بشید و افت کیفیت بسیار کمی داره . بیشتر کیفیت تصویر مهم هستش تا رزولوشن تصویر و با اجرای بازیها روی 720p و کیفیت مناسب (high یا ultra ) با AA می تونید تصویر قابل قبولی در یافت کنید .
    در ضمن من فقط لپ تاپ های محدودی مثل alienware m17x r4 یا لپ تاپ های با گرافیک 7970m یا gtx680m یا حتی cf یا sli این گرافیک ها رو می شناسم که می تونن از پس پردازش تصاویر native FHD بر بیان .
    پس مطمئن باش با این لپ تاپ ها تو اجرای بازی با کیفیت fhd مشکل خواهی داشت ... و توی رده ی 2 تومن فعلا hp بهترین انتخابه ، تا وقتی که سری جدید با گرافیک های 650m و cpu های ivy bridge قیمت قابل قبولی پیدا کنند ...

اگه می تونی بودجت رو بیشتر کنی من asus n56vz و یا t7000 hp یا ge60 با گرافیک gtx660m رو بهت پیشنهاد می کنم که قیمتش بالاتره ، ولی خوب ارزش داره ، چون گرافیک هاش در حد گرافیک های سری گیم مثل gtx560m هست و...
    Last edited by l2eza.d; 12-07-2012 at 15:04.

13. 3 کاربر از l2eza.d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال merikhi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

البته مسلما قدرت این لپتاپ از کنسول خیلی بیشتره
    نمیشه مقایسه کرد. ایکس‌باکس در واقع روی پلتفرم اپل هستش! Power Mac G5
    علاوه بر این مشخصات گرافیک Xenos که روی ایکس‌باکس هست تفاوت داره با کارت گرافیک‌های معمول. در نهایت بازیها روی کنسول در حالت بهینه‌سازی شده‌تری نسبت به پی‌سی اجرا میشن.
    مشخصات تراشه گرافیکی ایکس‌باکس ۳۶۰ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مجموع! صاحب تاپیک میتونن لپ‌تاپ اچ‌پی بگیرند با این بودجه که بسیار خوب و قدرتمنده ولی انتظار اینکه مثل کنسول ازش کار بکشند هم نباید داشته باشند!

انتی آلایزینگ فقط مثلا خطوط تصاویر رو تو بازی صاف می کنه.اون هم بیشتر تصاویر و منظره های دور رو که محو هستند و بهتر پردازش می کنه که البته بعد ریزولوشن فکر کنم بیشترین کار رو واسه gpu می تراشه و واقعا فریم ریت رو کم می کنه
    مساله Pixel Pitch هستش.هر چی سایز صفحه نمایش بزرگتر باشه بزرگتر میشه و باعث میشه تصویر یه کمی محو و مات بنظر بیاد.
    برای اصلاحش دقیقا آنتی‌الیاسینگ باید استفاده بشه و طبیعیه که افت فریم زیادی خواهیم داشت.
    به همین دلیل اگه کیفیت روی صفحه نمایش بزرگتر بخواییم کارت گرافیک قدرتمندی باید داشته باشیم.کیفیت مهم نباشه که قاعدتا قضیه ساده‌تر میشه.
    Last edited by merikhi; 12-07-2012 at 15:27.

15. 3 کاربر از merikhi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

دوستان به احتمال 99% همین 6c55 رو میخرم البته ی چند روز دیگه (منتظرم ببینم دلار میاد پایین یا نه!)

دوستانی که تهران هستن اگه جایی رو که معتبر هست برای خرید معرفی کنند ممنون میشم

موقع خرید به چه چیزهایی باید توجه کنم برای اینکه تشخیص بدم لب تاپ سالم هست و در واقع دست دوم نیست و مشکلی نداره؟(این سوال برام خیلی مهم هست چون تاحالا لب تاپ نگرفتم!)

ی سوال احتمالا غیر فنی هم دارم!لب تاپی هست که بشه گارت گرافیکش رو عوض کرد؟!

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    jahanami be name i.s.l.a.m

پيش فرض

نه نمباد گرون ترم میشه اگر هم بیاد پایین هیچ فروشنده قیمت رو کاهش نمیده ...
    اینجا که میگم برو و بدون کوچکترین نگرانی هیولا بزرگ رو بخر ...
    منو میشناسن بگو من دوست همون پسرم که پارسال ازتون 6050 خرید چند وقت پیش زنگ زد گفت سری 7000 کی میاد شناختینش البته منو به اسم نمی شناسه فقط قیافه ...
    یه پسرس همیشه اونجاس قیافه ش به شهرستانی می خوره ولی خیلی فروشنده خوب و فوق العاده هستن ...
    بالاتر از پاساژ رضا پاساژ پارسیان فروشگاه Iran date ...
    خریدی بیا همین جا تاپیک بزن دوباره ..
    حوصله ندارم بگم چون جای مطمئنی هست اما بیشتر به صفحه / لولاها / کیبرد به خصوص همشون امتحان کن / وایرلس بلوتوث / ویندوز وقتی میاد بالا ببین که زده Preparing For first use ..
    اینایی که گفتم اصلا لازم نیست چون با فروشنده های عالی و بسیار کاردرست طرفی ...
    نه گرافیک رو نمی شه عوض کرد ...

18. این کاربر از em0fb0y بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •