من شنیدم نسخه 97 درصد مشکل داره . همین طور هست یا نه ؟
من شنیدم نسخه 97 درصد مشکل داره . همین طور هست یا نه ؟
خير نداره
+
من تقريبا نصف بازي رو انجام دادم نظراتمو بصورت نكته وار در مورد سينگل پلير ميگم :
نكات مثبت :
- گرافيك دقيقا مثه شماره ٣ هست و هيچ فرقي نكرده ....(البته اندك بهبودهايي تو افكت آتش و البته aa بوده ) تو كات سينها هم بريدگي تصوير گهگاهي ديده ميشه ولي نكته مثبت قابل توجهش اينه كه با اينهمه شلوغي بازي فريم و بريدگي داخل بازي خيلي خوب(بهتر از شماره ٣)
- سختي بازي عين شماره ٣ هست فقط تغييري كه كرده اينه كه بازي شلوغتر شده يعني گيم پلي بازي همون شماره ٣ هست با شلوغي دو برابر تا حدي كه در يك لحظه امكان داره حدود ٣٠ ...٤٠ تا دشمن تو يازي باشه
- ريتم بازي بسيار سريعه يعني هميشه در حال مبارزات نفس گير هستين و بازي به شما فرصت تفكر نميده
- بعضي مراحل شامل. حفظ مكان خاصي يا مقاومت موج دشمنها هستش كه مثل horde شماره ٣ ميتونين انواع سنچري بچينيد و تعمير كنيد(٣ نوع سنچري : تيربار - شعله اي - موشك انداز داره)
- تا حالا 4 سلاح جديد در بازي بوده كه يكيش نوعي اسنايپ پشت سر هم و يكي اسنايپ تك تير بدون زوم با تيغ و يكي هم كمان موشك انداز و يكي هم نارنجك انداز هستند كه دومي بهتر از بقيه بوده
- در ابتداي هر section يك گزينه اختياري ميده كه اگه بتونين اونو انجام بديم امتياز بيشتري مي گيرين (مثلا تو چند دقيقه مرحله رو تموم كنيد يا فقط از اين سلاحا استفاده كنيد و از وسيله خاصي حفاظت كنيد...)البته اختياري هستند
نكات منفي :
- هر چپتر به چند section تقسيم شده كه كل بازي ميشه ٤٢ تا section و هي هي تو اخر هر section امار شما رو ميذاره و لود ميكنه كه نسبتا جالب نيس
- طراحي مراحل با آوردن قسمتهاي حفاظت از موج دشمنها و يا حفظ يك مكان متنوعتر شده ولي ميتونست بهتر و سوپرايز كننده تر باشه تا حالا هم كه باسي نديدم من و جاي خاليش حس ميشه
- در شماره ٣ ميتونستين بين هم تيمي ها سلاح رد و بدل كنيد كه تو اين شماره نيس
- تا حالا دو نوع دشمن جديد اضافه شده كه خوبن ولي اي كاش بيشتر اضافه مي شدن(البته كلا فكر كنم تو بازي نزديك ١٥...٢٠ نوع دشمن باشه و خيلي نميشه ايراد گرفت)
+
نظر نهايي در مورد داستان و مولتي پلير و بخش survival رو هم بعد اتمام بازي ميشه گفت(فقط اينو بگم كه طرفداران گيرز از بازي كماكان لذت مي برن)
.
Last edited by halflife g; 21-02-2013 at 19:15.
دوستان اين بازي رو حتما بايد برنرمكس گرفت ؟ رفتم بگيرم گفت برنرمكس 8 تومن !منم بهش گفتم :
![]()
نه برنرمکس لازم نیست، با 97 درصد کامل جواب میده
بازي رو كامل تموم كردم و مدهاي آنلاينش رو هم با باتها بازي كردم ......در نهايت. :
گرافيك:
يكي از بهترين هاي كنسول
كلا نسبت به شماره قبلي پيشرفت داشت البته نه در حد يك شماره جهش ولي aa خيلي خوب و افكتاي آتش و انفجار به مراتب بهتر و مهمتر از اون حفظ فريم ريت و البته بريدگي تصوير خيلي اندك با وجود چند برابر شلوغ شدن بازي بزرگترين دستاورد تيم سازنده از لحاظ گرافيكي بود و ميشه گرافيك بازي رو يكي از بهترين هاي كنسول دونست (بعضي مراحلش مخصوصا مثه اون ساحل عالي بودن)
گيم پلي:
روانتر و شلوغتر و نفس گيرتر ولي طراحي مراحل شلغم
بهبود دكمه هاي بازي و چند برابر شدن تعداد لوكاستها لذت و سختي بازي رو با هم بالا برده و خيلي مناسب و خوب ولي مشكل اينجاس كه قسمت داستاني داستاني بسيار كم عمق و محدود با طراحي مراحل تكراري كه شامل پيشروي و حفظ منطقه هست بسيار به ارزش به بازي ضربه زده...البته بعد بدست آوردن مقداري ستاره بخش aftermath باز ميشه كه داستاني كوتاه از شماره ٣ رو روايت مي كنه و نسبت به خود قسمت داستاني طراحي مراحل جالب و معناداري داره ولي چون كوتاه و از يه قسمت ديگه سوا شده آورده شده چندان تاثير نداره.....بازي هم فقط يك باس داره كه به نظر جا داشت چند تا هم اضافه ميشد
اضافه شدن حالت ركوردي به اتمام مراحل و چند اسلحه و دو نوع دشمن چندان تاثير بزرگي نميذاره رو بهبود بازي
مولتي پلير:
تغييراتي جسورانه و مثبت به جز حذف بخش horde
به جاي بخش horde بخش survival اضافه شده كه بايد در قالب يكي از ٤ كلاس(كه در اين شماره اضافه شده)و هر كدون كار خاصي انجام ميدن از سوراخ يا وسيله خاصي دفاع كنيد كه شامل ١٠ موج هست متاسفانه اين بخش اصلا جاي horde رو نگرفته چون در بخش رقابتي مد overrun همين كارو انجام ميده البته در اين مد ميتونيد لوكاست هم بشين
بقيه مدها مثه tdm و domination هم مثل قبل هستن البته فقط ميتونيد يك اسلحه انتخاب كنيد و down هم حذف شده(كه به نظر تغييرات مثبتي هست)
داستان
كم عمق سريع سطحي
كلا يه چيزي سر هم كردن تا چند مرحله اي بازي بسازن....البته كات سينها و موضوع نسبتا خوب ولي روايت و آغاز و پايان ضعيف و فاصله معناداري با قبلي ها داره
+
بازي كاملا به عنوان يه dlc ٦٠ دلاري براي بازي حساب ميشه كه همه چيزو از گرافيك تا گيم پلي ١٠ ..٢٠درصد بهبود داده و اصلا نميشه به بازي حتي به عنوان يه شماره فرعي نگاه كرد(يعني حتي از يه شماره فرعي هم پايينتره)
اگرم بخواهيم نمره بديم 7.5 تا 8 براش مناسبه كه به عنوان يه شماره فرعي براي بازي عظيمي مثل gears تاسف انگيزه( 8.5 يا بالاتر انتظار داشتم)
.
Last edited by halflife g; 27-02-2013 at 23:52.
شما تونستی با 97 درصد رو هارد کپی کنی؟
من خواستم بکنم رو 46 درصد ارور داد.
ولی داخل بازی میره.
شما این مطلب رو مطالعه کنید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازگی ها من میام در مورد یه بازی نظر بدم،میبینم بقیه دوستان عین نظرات من رو قبلا گذاشتن!
این پست مراد دقیقا نظر من هم هست!
ولی در مورد بخش داستانی باید یه چیزی رو اضافه کنم:
یکی از نکات منفی به نظر من اینه که بخش داستانی دیگه مثل قبل نیست که احساس کنید دارید یه داستان و قضیه مهم رو جلو میبرید.
مثلا تو مراخل فقط باید از نقطه A به B برید و بعد از رسیدن به نقطه B بازی بهتون یه امتیاز و ستاره میده بعد توی بخش بعدی باید دوباره همینو تکرار کنید و وسط مرحله هم باید چند بار از یه منطقه دفاع کنید.(شبیه Horde).
منظورم اینه که بخش داستانی یه حالت آرکید مانند به خودش گرفته،انگاری که چندتا حالت مولتی پلیر مختلف رو چسبونده باشن به هم.
در کل از بازی انتظار خاصی نداشتم ولی بازم بازی نا امیدم کرد............
من خودمم با همین روش بازی هامو اجرا میکنم.
مثلا tomb raider گرفتم رو هارد کپی شد و الان از طریق بخش اهنگ به راحتی اجرا میکنم.
ولی این بازی هنگام کپی شدن ارور میده که دیسک غیرقابل خوندنه.حالا میخوام بدونم همه 97% ها این جوریه یا فقط مال منه و ببرم بازیو پس بدم.
نه نسخه 97% مشکلی نداره.منم با همین روش موزیک گذاشتن بازی میکنم.مشکل از دیسکت هست...........من خودمم با همین روش بازی هامو اجرا میکنم.
مثلا tomb raider گرفتم رو هارد کپی شد و الان از طریق بخش اهنگ به راحتی اجرا میکنم.
ولی این بازی هنگام کپی شدن ارور میده که دیسک غیرقابل خوندنه.حالا میخوام بدونم همه 97% ها این جوریه یا فقط مال منه و ببرم بازیو پس بدم.
+
برای Tomb Raider لازم نیست آهنگ بزاری،چون دیسکش XGD 2 هست و کلا این قضیه 97% و 100% رو نداره!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)