به هیچ وجه نمیشه World Of Goo رو با یونیتی ساخت مگر اینکه یه قابلیت هایی رو بهش اضافه کنی.
شاید من زود قضاوت کرده باشم ولی مشکل اینجاست که ایشون ندید در مورد من قضاوت کرده که کاری به شدت بدتره.
ولی یه نکته خیلی مهم وجود داره و اونم اینه که همین الانش هم خیلی از کمپانی های بزرگ دارن از انجین های کمپانی های دیگه استفاده میکنن و بهترین بازی ها رو میسازن,نمونش پر فروش ترین بازی دنیا که Call of Duty نام داره و با تکنولوژی ID Tech ساخته شده که یه انجین انعطاف پذیره برای افزودن امکانات جدید که این رو یونیتی هم داره و فکر هم نکنید ما نشستیم از امکانات پایه یونیتی استفاده میکنیم,سیستم رندر درختامون رو به احسان نشون دادم با یه تعداد برگ کم مثل یه درخت پر نشون میده که البته هنوز ایراد داره ولی همینشم چیزی نیست که توی یونیتی وجود داشته باشه.
حواستون باشه توهم نزنید,به انجینی که خیلی از امکاناتش صد قرنه داره توی انجینای دیگه استفاده میشه نمیگن تکنولوژی,شمایی که به نظر میاد چیزی از انجین نمیدونی باید بری خودت موتور Persian رو تست کنی ببینی چقدر کرش میکنه در مقایسه با انجین های دیگه چه رندری میده,از چه سیستمی برای سایه و نور استفاده میکنه,چه فریم ریتی میده,اصلاً یهو دیدی با این همه ادعا Bone ساپورت نمیکنه,میخوای بازی بسازی اونوقت.
فکر کردی چرا GTA IV از گیم اسپات بالاترین نمره یعنی ده رو گرفت,یکی از دلایلش تکنولوژی انحصاریش برای انیمیشن ها بود که در کنار بقیه المان ها متفاوتش کرده بود,وگرنه هم امکانات San andreas هم داستانش و خیلی چیزای دیگه اش بالاتر بود.
خیلی ناراحتین که ممکنه سر تحریم و این جور چیزا امکان دسترسی به انجین های دیگه از دستمون بره,یه نفر رو بذارید چند ملیارد بذاره یه انجین خوب بنویسین!!!
تا این کارا انجام بشه(بعد چند سال) ما شونصد تا بازی دادیم بیرون,از اون به بعد هم میدیم بیرون انقدر بودجمون رو زیاد میکنیم که بتونیم یه انجین بهتر و به روز تر میسازیم میزنیم رو دستتون...
اگه زمان شاه به جای دادن علم ساخت هواپیما اومدن خود تکنولوژیش رو دادن,خلبانای ایران که میرفتن آمریکا یاد بگیرن همیشه بهترینا بودن ولی الان همونشم نمیدن به ما برای همینه که آمریکا فقط و فقط یه ناو آورده تو خلیج فارس که از کل هواپیماهای کشور ما با این عظمت بیشتر هواپیما داره(جنگنده فقط).
این همه بودجه دادن بابت ساخت هواپیما جنگی ولی حاصلش شد اون هواپیماهایی که همون موتور F5 های از رده خارج شده رو گذاشته بودن روش.
حالا شما بگو موتور پرشین,DXش که SDK خود مایکروسافته,فیزیکش که احتمالاً یا یه SDK دیگه هست یا خیلی داغونه چون من دموی فیزیکی ندیدم,بقیه اش هم که هیچی دیگه!!!
شما لطف داری به من,خودم از خیلیاتون خیلی چیزا یاد گرفتم و شما رو جای استاد خودم میدونم
با اینکه احترام خاصی به احسان دارم ولی از اون حرفا بوداااا,کارمک به اندازه کل سن احسان تجربه برنامه نویسی داره,ساختن اولین بازی 3D دنیا کم چیزی نیست که کارمک تجربه اش رو داره,پس چرند نگو چون هممونم جمع بزنی رو هم به اون نمیرسیم به این زودیا
.gif)
یکم واقع بینی بد نیست دوستان...