تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 43

نام تاپيک: ساخت موتور بازي با اين سرمايه و با اين مشكلات ؟

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نمیدونم چرا هر مقایسه ای که انجام میدین با شرکتهایی خودتونو قیاس میکنین که اصلا هیچ شباهتی به اونها ندارین.
    نقل قول:
    پر فروش ترین بازی دنیا که Call of Duty نام داره و با تکنولوژی ID Tech ساخته شده که یه انجین انعطاف پذیره برای افزودن امکانات جدید که این رو یونیتی هم داره و فکر هم نکنید ما نشستیم از امکانات پایه یونیتی استفاده میکنیم
    آخه این چه مقایسه ای هست که شما انجام میدیدن. مثلا شرکت شما از کدوم نظر (سرمایه, اعتبار, دسترسی به تکنولوژی , دانش و ... ) شبیه تیم سازنده Call of Duty هست که میاین خودتونو با این تیم مقایسه میکنید.

نقل قول:
    شمایی که به نظر میاد چیزی از انجین نمیدونی
    دیدین باز هم زود قضاوت کردین.
    نقل قول:
    باید بری خودت موتور Persian رو تست کنی ببینی چقدر کرش میکنه در مقایسه با انجین های دیگه چه رندری میده,از چه سیستمی برای سایه و نور استفاده میکنه,چه فریم ریتی میده,اصلاً یهو دیدی با این همه ادعا Bone ساپورت نمیکنه,میخوای بازی بسازی اونوقت.فکر کردی چرا GTA IV از گیم اسپات بالاترین نمره یعنی ده رو گرفت,یکی از دلایلش تکنولوژی انحصاریش برای انیمیشن ها بود که در کنار بقیه المان ها متفاوتش کرده بود,وگرنه هم امکانات San andreas هم داستانش و خیلی چیزای دیگه اش بالاتر بود.
    یادم نمیاد چیزی در رابطه با موتور persian گفته باشم که شما الان این حرف رو زدید.بعدشم باز دچار همون مقایسه های بی معنی شدید.

نقل قول:
    خیلی ناراحتین که ممکنه سر تحریم و این جور چیزا امکان دسترسی به انجین های دیگه از دستمون بره,یه نفر رو بذارید چند ملیارد بذاره یه انجین خوب بنویسین!!!
    کسی که باید ناراحت باشه مطمئنن من نیستم.بعدشم شما این محاسبه هزینه رو چطور انجام دادی با این سرعت فکر کنم باز هم زود قضاوت کردید.معمولا قبل از اینکه حتی یه نرم افزار کوچیک هم بخوان طراحی کنن چند روز وقت میزارن و هزینه اونو براورد میکنن چه برسه به یک انجین.تازه این همه انجین اپن سورس الان موجود هست بنظرتون چند میلیارد گردش مالی این وسط انجام شده
    نقل قول:
    تا این کارا انجام بشه(بعد چند سال) ما شونصد تا بازی دادیم بیرون,از اون به بعد هم میدیم بیرون انقدر بودجمون رو زیاد میکنیم که بتونیم یه انجین بهتر و به روز تر میسازیم میزنیم رو دستتون...
    شمایی که اصلا به رویا پردازی اعتقاد نداشتی این جمله از شما بعید بود.
    نقل قول:
    یکم واقع بینی بد نیست دوستان...
    اصلاً مخاطب من شما نبودی که اومدی شلوغش کردی,یکی دیگه درباره موتور پرشین گفته,یکی دیگه رو گفتم احتمالاً چیزی از انجین نمیدونه زود به خودت گرفتی...
    من فقط یه جمله زیر نقل قولم رو با شما بودم بقیه چند خط فاصله دارن که معلوم شه بحث عوض شده رفته پاراگراف بعدی.

در ضمن من میگم بزرگترین نمونه تو دنیا که پرفروش ترین بازی دنیا هم هست انجینش انحصاری نبوده حالا شما میگین برای موفقیت باید انجین انحصاری ساخت.(از کلمه"شما" منظورم کسیه که این فکر رو کرده باز به خودتون نگیرین).حالا میاین میگین شرکت هاتون رو مقایسه نکنید.

کسی که باید ناراحت باشه مطمئنن من نیستم.بعدشم شما این محاسبه هزینه رو چطور انجام دادی با این سرعت فکر کنم باز هم زود قضاوت کردید.معمولا قبل از اینکه حتی یه نرم افزار کوچیک هم بخوان طراحی کنن چند روز وقت میزارن و هزینه اونو براورد میکنن چه برسه به یک انجین.تازه این همه انجین اپن سورس الان موجود هست بنظرتون چند میلیارد گردش مالی این وسط انجام شده
    انجینی که بخواد تکنولوژی انحصاری داشته باشه نمیتونه با هزینه پایین بسته بشه الان بحث هم سر همینه که ما بیایم تکنولوژی بسازیم,من میگم Liquid to Polygon نیاز دارم,چیزی که هیچ انجینی نداره پس حداقل 6 ماه وقت میخواد فقط فکر کنیم ببینیم چجوری میشه پیاده کرد تازه یه بودجه هنگفت هم بذاریم و پیاده سازی کنیم.

اصلاً یک سری افراد هستند که ایده ای هم برای تکنولوژی های جدید ندارن چه برسه به اینکه بخوان بسازن,من که دارم میگم به این سادگیا نمیشه حالا اون افراد میگن نمیشه تو کت ما نمیره دیگه به من ربطی نداره,اگه میتونید برید بسازید.

اون کلمه شونصد رو ببینی طنز کار نیاد دستت باید بهت شک کرد,در ضمن همیشه این تو زمینه تکنولوژی ثابت شده کاری که زیاد طول بکشه نمیتونه در سطح کارایی که به سرعت و با نیاز روز انجام میشه نمیتونه فراگیر بشه,باور نداری نمونش بازی Rage که هیچی نشد چون 6 سال طول کشید و نیاز مردم از بازی ها تو ای 6 ساله به شدت تغییر کرد ولی بازی Portal 2 که 1 ساله ساخته شد(اگه زمان دقیق ترش رو دارید بگید)تو همین GDC 2012 هم 2 یا 3 تا جایزه برد,تو مراسم های دیگه هم که ترکونده.
    این رو میخواستم برسونم فکر کردی دارم رویا پردازی میکنم.
    من میگم به جایی که بشینید کم کم انجینتون رو پیش ببرید چند تا بازی بسازید بودجه بگیرید یهو انجینتون رو 1 ساله طراحی کنید.

انقدر جملاتم پر بارن که باید هر کدوم رو 4 تا خط تفسیر کرد. حتماً میخواید بگید این شکلکا رو به عنوان طنز ندیدین بیاین بگین خیلی به خودت افتخار میکنی
    Last edited by Hotsun; 09-03-2012 at 17:55.

2. این کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

نمیدونم چرا هر مقایسه ای که انجام میدین با شرکتهایی خودتونو قیاس میکنین که اصلا هیچ شباهتی به اونها ندارین.

آخه این چه مقایسه ای هست که شما انجام میدیدن. مثلا شرکت شما از کدوم نظر (سرمایه, اعتبار, دسترسی به تکنولوژی , دانش و ... ) شبیه تیم سازنده Call of Duty هست که میاین خودتونو با این تیم مقایسه میکنید.

دیدین باز هم زود قضاوت کردین.

یادم نمیاد چیزی در رابطه با موتور persian گفته باشم که شما الان این حرف رو زدید.بعدشم باز دچار همون مقایسه های بی معنی شدید.

دوست عزیز منم این محاسبه هزینه رو انجام دادم . البته نه اینکه بشینم خونه و واسه خودم یه چیزی بگم توی ایران خودمون طرف کلی انصاف داشت گفت 2 میلیارد دو سه ساله با 6 7 تا مهندس کاربلد . اسم نمی برم یارو کی بود ولی طرف امتحان پس داده و به اندازه کافی معروف هست .هیچ کسی با باد هوا نمی اد چیزی رو نمی سازه نمونه اش یه انجینه که داره ده سال ساخته میشه و سازنده اش ......انه برین بسازین ببینینم شما زودتر تموم می کنید یا اون بابا اینقدر تخیلی نشین خواهشا طرف میاد وقت میزازه چهارتا نخبه مثل خودش رو جمع می کنه ته اش میاد یه انریل انجین می سازه اونم چی توی یه مدت طولانی . نمی گم همین انریل چهارتا بود ولی اگه دقت کرده باشین از 2005 تاحالا داره ساخته میشه . الان شمایی که می گی انجین بسازیم ((کلی می گم )) می تونی تضمین کنی این 7 سال بهم تکنولوژی دو سال اول رو ندی ؟می تونی پیشرفتی داشته باشی که از دوره خودت بیشتر باشه ؟ بابا نمی تونی توی همین ایران خودمون هنوز قدم اول که رسیدن به تکنولوژی هایی که موجوده رو بر نداشتن چه برسه به اینکه بیان یه چیز جدید بزنن . شما با این وضعیت به نظرت چند صد سال دیگه ما می تونیم توی این زمینه حداقل به چند سالی دنیا برسیم ؟
    Last edited by silsin; 09-03-2012 at 17:55.

4. 2 کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته این رو اضافه کنم که آپدیت نیازهای روزانه اگه با زمان زیاد همراه باشه میتونه موفقیت آمیز باشه,نمونش همون آنریل که بعد از هر یه مدت دیدن کلی چیزا بهش اضافه کنن و اضافه کردن نه اینکه بشینیم یه ادیتور الکی بزنیم بگیم کم کم پیشرفتش میدیم تا ببینیم چی میشه.

6. 3 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

دوست عزیز منم این محاسبه هزینه رو انجام دادم . البته نه اینکه بشینم خونه و واسه خودم یه چیزی بگم توی ایران خودمون طرف کلی انصاف داشت گفت 2 میلیارد دو سه ساله با 6 7 تا مهندس کاربلد . اسم نمی برم یارو کی بود ولی طرف امتحان پس داده و به اندازه کافی معروف هست .هیچ کسی با باد هوا نمی اد چیزی رو نمی سازه نمونه اش یه انجینه که داره ده سال ساخته میشه و سازنده اش ......انه برین بسازین ببینینم شما زودتر تموم می کنید یا اون بابا اینقدر تخیلی نشین خواهشا طرف میاد وقت میزازه چهارتا نخبه مثل خودش رو جمع می کنه ته اش میاد یه انریل انجین می سازه اونم چی توی یه مدت طولانی . نمی گم همین انریل چهارتا بود ولی اگه دقت کرده باشین از 2005 تاحالا داره ساخته میشه . الان شمایی که می گی انجین بسازیم ((کلی می گم )) می تونی تضمین کنی این 7 سال بهم تکنولوژی دو سال اول رو ندی ؟می تونی پیشرفتی داشته باشی که از دوره خودت بیشتر باشه ؟ بابا نمی تونی توی همین ایران خودمون هنوز قدم اول که رسیدن به تکنولوژی هایی که موجوده رو بر نداشتن چه برسه به اینکه بیان یه چیز جدید بزنن . شما با این وضعیت به نظرت چند صد سال دیگه ما می تونیم توی این زمینه حداقل به چند سالی دنیا برسیم ؟
    بالاخره باید از یه جایی شروع کرد یا نه؟ اگر اینجوری که شما میگید بخواهیم پیش بریم فقط فاصله خودمون با تکنولوژی روز زیاد میکنیم.
    همین انجین Unreal که گفتید از سال 2005 شروع کردن اون اوایل که اولین نسخه بازی Unreal Tournament رو ساختن کسی باور میکرد که روزی به اینجایی که الان هستن برسن. ما هم دقیقا باید همین ذهنیتو داشته باشیم قدم برداشتن تو این راه (ساخت انجین) درسته که سخته ولی لازمه!
    در ضمن من میگم بزرگترین نمونه تو دنیا که پرفروش ترین بازی دنیا هم هست انجینش انحصاری نبوده حالا شما میگین برای موفقیت باید انجین انحصاری ساخت.
    هیچکدوم از تیم های سازنده بازیهایی مثل Call of Duty هیچوقت مشکلی به نام تحریم ندارن و نیازی ندارن تا برای این مشکل فکری هم بکنن (مثلا انجین انحصاری بنویسن).اما شمایی که (منظورم به شخص خاصی نیست) توی ایران تیم ساخت بازی داری و تمام ساختارتون بر پایه UDK یا Unity یا هرکدام از انجین های تجاری دیگر بنا شده, اگر روزی یکی از این شرکت ها به شما سرویس نده چه کار میخواهید بکنید.(تمام منظور بنده از این چنتا پست همین یه جمله آخر هست)
    حالا فرض کنید که هیچ انجین داخلی هم قبلا ساخته نشده و یا ساخته شده اما به دلایلی به شما واگذار نمیکنن و شما باید از صفر شروع کنید حالا بگید که کی این وسط از تکنولوژی عقب میمونه تیم شما که هیچ حرفی برای گفتن نداره یا تیمی که چند سال روی انجین خودش کار کرده هرچند که به روز نیست اما حداقل نیازهای پایه شونو برطرف میکنه و همینطور هم درحال پیشرفت هست.
    و یه نکته مهم دیگه ای که هست و توی مهندسی نرم افزار هم زیاد با اون سروکار داریم اینه که هیچوقت نمیشه مقدار پیشرفت یه پروژه رو بر اساس زمان تعیین کرد. یعنی اگر مثلا انجینی مثل Unreal که فرضا 7 ساله از ساختش میگزره لزوما سازندهاش تو این 7 سال در حال کد نویسی نبودن و مثلا شاید اگر کار مفیدشونو جمع کنید مثلا در حد 4 سال باشه که تو این 7 سال پخش شده. پس نتیجه ای که میشه گرفت اینه که مثلا اگر ما با همون سرمایه یا حتی کمتر(که البته برنامه نویسان ایرانی افراد قانعی هستن) از امروز شروع کنیم تقریبا 5-6 سال دیگه به اونها خواهیم رسید با توجه به اینکه مسیر ما خیلی از مسیر اونها هموار تر هست یعنی خیلی از تکنولوژی هایی که اونها باید خودشون میساختن و یا کشف میکردن الان ساخته شده و قبلا کشف شده و فقط باید توسط ما پیاده سازی بشه.حالا اینجاست که بعد از اینهمه تلاش تازه میفهمیم که چه سرمایه بزرگی بدست اوردیم و میتونیم فوق العاده ازش استفاده کنیم. دقیقا تو این مرحله هست که شخصی که ایده نو داره (مثل همین Liquid to Polygon ) میتونه مفید باشه و کارش واقعا ارزش داشته باشه چون باعث میشه یک تکنولوژی جدید توسط ما ساخته بشه نه اینکه منتظر بمونیم تا دیگران اونو بسازن و به ما بدن.
    امیدوارم تونسته باشم منظورمو درست رسونده باشم.
    Last edited by god of war 2; 09-03-2012 at 19:02.

8. 4 کاربر از god of war 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

از امروز شروع کنیم تقریبا 5-6 سال دیگه به اونها خواهیم رسید
    این رو در نظر نگرفتی که اینجوری 5-6 سال دیگه تازه میرسیم به الان اونا در صورتی که تو این 5-6 سال اونا هم به شدت پیشرفت کردن.

Liquid to Polygon هم من قبل تر گفتم باید براش انجین انحصاری داشته باشم چون کسی نمیاد تو انجینش بذاره بعد بده به من و شما,پس خیالتون راحت برنامه برای طراحی انجین هم خودم به شخصه دارم,شرکت هم داره تیم هم علاقه ای به محدود شدن توسط انجین های دیگه نداره ولی بحثی که هست اینه که ما هنوز از تمام قدرت انجین های معمولی هم نمیتونیم استفاده کنیم و انجینی نیست که توانایی ساپورت نیازهای بازی هامون رو نداشته باشه,اگر واقعاً به اونجا رسیدیم که یه انجین حتی با وجود اپن سورس بودن نتونه برامون کاری بکنه پس باید انجین بزنیم,این رو هم اضافه کنم که برای یه انجین خوب مثل فرمایش شما چند سال وقتی که نیاز داریم رو کامل کد نمیزنیم که پس قطعاً تیم تحقیقات باید یه مدت به فکر باشه,برای مثال همین یونیتی واقعاً تو تحلیل سایه ها بعضی جاها برامون مشکل ایجاد کرده ولی به این راحتیا هم نیست فراتر از Deferred lighting یونیتی بریم.
    یه مثال برات بزنم:
    از زمان سگا 2 بازی هوش مصنوعی های انحصاری فوتبال بودن یکی Fifa یکی PES که من سر یه پروژه با کلی آدم مشورت کردم همه بلا استثنا میگفتن باید بهترین تیم هوش مصنوعی روباتیک ایران رو بیاریم خودمون هم بشینیم فقط 9 ماه فکر کنیم تا تازه اگر به نتیجه رسیدیم یه چیزی بسازیم در حد فوتبال های چند سال پیش Fifa و PES .
    بهتون قول میدم همین الان بهترین تیم بازی سازی کشور نمیتونه هوش مصنوعی در حد Fear1 رو که سال 2005 عرضه شده بسازه.(البته اگه تیمامون یه تکونی به خودشون بدن میشه ولی 2005 مال خیلی وقت پیشه)پس اینجوریا هم نیست که بگیم یکی دیگه پیاده کرده ما الگو میگیریم بعد پیاده سازی میکنیم.

حالا میگین تحریم میکنن دیگه نمیتونیم کاری بکنیم,من میگم انقدر توانایی داری ارزشت بیشتر از ایناست که تو کشوری بمونی که کل دنیا تحریمش کردن,تو که کشور نیستی بگی ایران,یه آدمی که هر جا هم بری میگی ایرانی!!!پس خواهشاً غیرتی هم نشین.
    این همه بازی سازهای حرفه ای ایرانی تو کمپانی های خارجی کار میکنن,شما هم روش.
    نمونه میخوای,برو لیست کارگردانای GTA san andreas رو در بیار,برو ببین Operation dev director بازی Mirror's edge اسمش یاشار مرادبختی هست یا نه,برو ببین یکی از کارکنان تکسچرساز اصلی توی بازی Uncharted 2 کی بوده و غیره....
    Last edited by Hotsun; 09-03-2012 at 19:26.

10. 2 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به هیچ وجه نمیشه World Of Goo رو با یونیتی ساخت مگر اینکه یه قابلیت هایی رو بهش اضافه کنی.
    شاید من زود قضاوت کرده باشم ولی مشکل اینجاست که ایشون ندید در مورد من قضاوت کرده که کاری به شدت بدتره.

ولی یه نکته خیلی مهم وجود داره و اونم اینه که همین الانش هم خیلی از کمپانی های بزرگ دارن از انجین های کمپانی های دیگه استفاده میکنن و بهترین بازی ها رو میسازن,نمونش پر فروش ترین بازی دنیا که Call of Duty نام داره و با تکنولوژی ID Tech ساخته شده که یه انجین انعطاف پذیره برای افزودن امکانات جدید که این رو یونیتی هم داره و فکر هم نکنید ما نشستیم از امکانات پایه یونیتی استفاده میکنیم,سیستم رندر درختامون رو به احسان نشون دادم با یه تعداد برگ کم مثل یه درخت پر نشون میده که البته هنوز ایراد داره ولی همینشم چیزی نیست که توی یونیتی وجود داشته باشه.

حواستون باشه توهم نزنید,به انجینی که خیلی از امکاناتش صد قرنه داره توی انجینای دیگه استفاده میشه نمیگن تکنولوژی,شمایی که به نظر میاد چیزی از انجین نمیدونی باید بری خودت موتور Persian رو تست کنی ببینی چقدر کرش میکنه در مقایسه با انجین های دیگه چه رندری میده,از چه سیستمی برای سایه و نور استفاده میکنه,چه فریم ریتی میده,اصلاً یهو دیدی با این همه ادعا Bone ساپورت نمیکنه,میخوای بازی بسازی اونوقت.
    فکر کردی چرا GTA IV از گیم اسپات بالاترین نمره یعنی ده رو گرفت,یکی از دلایلش تکنولوژی انحصاریش برای انیمیشن ها بود که در کنار بقیه المان ها متفاوتش کرده بود,وگرنه هم امکانات San andreas هم داستانش و خیلی چیزای دیگه اش بالاتر بود.

خیلی ناراحتین که ممکنه سر تحریم و این جور چیزا امکان دسترسی به انجین های دیگه از دستمون بره,یه نفر رو بذارید چند ملیارد بذاره یه انجین خوب بنویسین!!!
    تا این کارا انجام بشه(بعد چند سال) ما شونصد تا بازی دادیم بیرون,از اون به بعد هم میدیم بیرون انقدر بودجمون رو زیاد میکنیم که بتونیم یه انجین بهتر و به روز تر میسازیم میزنیم رو دستتون...
    اگه زمان شاه به جای دادن علم ساخت هواپیما اومدن خود تکنولوژیش رو دادن,خلبانای ایران که میرفتن آمریکا یاد بگیرن همیشه بهترینا بودن ولی الان همونشم نمیدن به ما برای همینه که آمریکا فقط و فقط یه ناو آورده تو خلیج فارس که از کل هواپیماهای کشور ما با این عظمت بیشتر هواپیما داره(جنگنده فقط).
    این همه بودجه دادن بابت ساخت هواپیما جنگی ولی حاصلش شد اون هواپیماهایی که همون موتور F5 های از رده خارج شده رو گذاشته بودن روش.
    حالا شما بگو موتور پرشین,DXش که SDK خود مایکروسافته,فیزیکش که احتمالاً یا یه SDK دیگه هست یا خیلی داغونه چون من دموی فیزیکی ندیدم,بقیه اش هم که هیچی دیگه!!!

شما لطف داری به من,خودم از خیلیاتون خیلی چیزا یاد گرفتم و شما رو جای استاد خودم میدونم

با اینکه احترام خاصی به احسان دارم ولی از اون حرفا بوداااا,کارمک به اندازه کل سن احسان تجربه برنامه نویسی داره,ساختن اولین بازی 3D دنیا کم چیزی نیست که کارمک تجربه اش رو داره,پس چرند نگو چون هممونم جمع بزنی رو هم به اون نمیرسیم به این زودیا
    یکم واقع بینی بد نیست دوستان...
    حتما میخوای این امکانات رو بدون وجورد سورس کد انجین بهش اضافه کنی دیگه نه؟(یه توهم دیگت)
    چطور وقتی نمیشه یه WOG باهاش ساخت اونوقت دم از انعطاف پذیری زیادش میزنی؟

اونا سورس کد انجین رو هم دارن و کلی انجین رو مدیفای کردن تا بتونن اون چیزایی که میخوان بهش اضافه کنن اخه بدون وجود سورس کد که نمیشه در ساختار انجین تغییر ایجاد کرد(توهم بعدیت).

ببین یه ریزه از موتور پرشین اطلاعات نداری خواهشا چرت و پرت اینجا ننویس ... باهاش بازی خاک رو دارن میسازن و فیزیکش هم PhysX.net هست که یه کتابخونه فیزیک مخصوص فریم ورک دات نت هست(حتی به سایت سازندشم نرفتی که از امکاناتش اگاه بشی حالا هم که ادعا میکنی تستش کردی و کلی هم کرش داشته و درباره امکانات دیگش چرتو پرت نوشتی).

فرض کن یه نفر پیدا شد که اون بودجه تامین کرد و حالا هم دنبال چند تا برنامه نویس حرفه ای OGL هست واسه ساخت انجین... خب کدومتون این تخصص رو دارین که بیایین استخدام بشین؟؟؟
    اقایه IQ من دارم از ایجاد تخصص حرف میزنم که بجای این انجین بازی تخصص رو در حیطه برنامه نویسی بازی یا طراحی ارت بازی در خودتون ایجاد کنین هی اومدی حرف از نبود بودجه برای ساخت انجین میزنی؟ اگه بودجش تامین شد تو این وسط اصلا چیکاره ای؟ بجز اینکه یه مدت با FPSC سرتو گرم کردی یه مدتم رفتی سراغ یونیتی و ... نه گیم ارتیست حرفه ای هستی واسه ساخت بازی نه برنامه نویس DX یا OGL.
    ببین پیام جون یه مدت با هم دوست بودیم خواستم این دوستی پا برجا بمونه ولی خودت با این توهیناتت و غرور زیادت خرابش کردی.(واقعا متاسفم برات)

مردم با چیزی که از ان اطلاع ندارند دشمن هستند.

واقعا حالا معلوم شد اون سعید بیچاره چی کشید که از این انجمن رفت!
    بای

12. 2 کاربر از M0hsen3D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

ولی برای ادمی که اینقدر داره موتور پرشین پرشین می کنه بعدیه اخباری از بالا اومدن گندش نداشته باشه
    Last edited by silsin; 09-03-2012 at 22:24.

14. این کاربر از silsin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

یک ساعت دیگه میام یه جواب درست و حسابی میدم .
    ولی برای ادمی که اینقدر داره موتور پرشین پرشین می کنه بعدیه اخباری از بالا اومدن گندش نداشته باشه
    موتور پرشین فقط یه مثال بود وگرنه همونطور که میدونی گرشاسپ , گاندو و... با انجین خودشون ساخته شده اند.

پروفشنال Hotsun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حتما میخوای این امکانات رو بدون وجورد سورس کد انجین بهش اضافه کنی دیگه نه؟(یه توهم دیگت)
    چطور وقتی نمیشه یه WOG باهاش ساخت اونوقت دم از انعطاف پذیری زیادش میزنی؟

اونا سورس کد انجین رو هم دارن و کلی انجین رو مدیفای کردن تا بتونن اون چیزایی که میخوان بهش اضافه کنن اخه بدون وجود سورس کد که نمیشه در ساختار انجین تغییر ایجاد کرد(توهم بعدیت).

ببین یه ریزه از موتور پرشین اطلاعات نداری خواهشا چرت و پرت اینجا ننویس ... باهاش بازی خاک رو دارن میسازن و فیزیکش هم PhysX.net هست که یه کتابخونه فیزیک مخصوص فریم ورک دات نت هست(حتی به سایت سازندشم نرفتی که از امکاناتش اگاه بشی حالا هم که ادعا میکنی تستش کردی و کلی هم کرش داشته و درباره امکانات دیگش چرتو پرت نوشتی).

فرض کن یه نفر پیدا شد که اون بودجه تامین کرد و حالا هم دنبال چند تا برنامه نویس حرفه ای OGL هست واسه ساخت انجین... خب کدومتون این تخصص رو دارین که بیایین استخدام بشین؟؟؟
    اقایه IQ من دارم از ایجاد تخصص حرف میزنم که بجای این انجین بازی تخصص رو در حیطه برنامه نویسی بازی یا طراحی ارت بازی در خودتون ایجاد کنین هی اومدی حرف از نبود بودجه برای ساخت انجین میزنی؟ اگه بودجش تامین شد تو این وسط اصلا چیکاره ای؟ بجز اینکه یه مدت با FPSC سرتو گرم کردی یه مدتم رفتی سراغ یونیتی و ... نه گیم ارتیست حرفه ای هستی واسه ساخت بازی نه برنامه نویس DX یا OGL.
    ببین پیام جون یه مدت با هم دوست بودیم خواستم این دوستی پا برجا بمونه ولی خودت با این توهیناتت و غرور زیادت خرابش کردی.(واقعا متاسفم برات)

مردم با چیزی که از ان اطلاع ندارند دشمن هستند.

واقعا حالا معلوم شد اون سعید بیچاره چی کشید که از این انجمن رفت!
    بای
    آخه اگه کل سورس انجین رو بدن که دیگه حق کپی رایت نمیمونه,من میرم انجین رو میخرم کداش رو تغییر میدم و به عنوان انجین جدید میدمش بیرون.
    این از بحث توهماتت.

من نگفتم تست کردم,یه دور دیگه بخون,گفتم باید تست کنی بعد بیای بگی در صورتی که دیدم هر کی یه حرفی زده زود قبول کردی میدونم که اینم ندید داری میگی خوبه,مثلاً سازنده خلیج عدن بهت گفته بهترین کار یونیتی رو ساختیم,وقتی میبینم شما هم میگی شک میکنم به اینکه تحقیقات کرده باشی.
    همچین هم میگی بازی خاک رو دارن میسازن انگار Last of usه.

وقتی عکس سازندگان یونیتی رو میبینی توشون هندی ایرانی آمریکایی اروپایی و غیره دارن باید بفهمی تو یه کشور که جهان سوم محسوب میشه نمیشه تخصص به اندازه کافی پیدا کرد.
    من در حد کاری خودم تخصص دارم اگر یه روزی ببینم یه انجین خوب میخواد نوشته بشه(تو ایران)و به تخصص من نیاز هست میرم,البته باید شرایطش هم بهتر از کار فعلیم باشه,حالا میتونه اعتباری باشه یا مالی یا هر چیز دیگه...

شما هم یه ذره جنبه ات رو ببری بالا و منطقی فکر کنی دوستیمون پا بر جا میمونه.
    مطمئن باش اگر به غرور بود الان من میومدم میگفتم بهترین انجین دنیا رو ساختم نه اینکه سعی کنم با واقعیت تلخی که ممکنه بهش سر ساختن انجین برسی آشنات کنم.

آقا جان یه کشور وقتی تخصص نداره زوری نمیتونه بدست بیاره,همون آمریکاش اگه شرایط خوب فراهم نمیکرد که از کشورای دیگه برن براشون کار کنن الان هیچی نبود,اونوقت یه توریست میاد تو ایران سنگ میندازن طرف اتوبوسشون.
    هیچ کشوری تو دنیا نمیتونه تنها به جایی برسه و ایران هم از این قضیه مستثنی نیست,بعد از 50 سال انرژی هسته ای داره گیرمون میاد انقدر خوشحالید,آمریکایی ها که هر ناوشون 2 تا راکتور هسته ای توش داره باید از خوشحالی منفجر بشن که.
    اینجوری حساب نکن چون به هیچ جا نمیرسی,این رو در نظر بگیر که 50 سال پیش انرژی هسته ای داشته آمریکا پس عقبیم,عقب بودنمون دست خودمون نیست دست پدربزرگامونه,فعلاً باید به فکر جلو افتادن باشیم,باز من 500 خط کد به FPSC اضافه کردم,خودت همونشم انجام ندادی,باز من 10 تا شیدر خودم زدم,تو چی,باز من 4 تا بازی دادم بیرون,تو که بازی اولی هم با کلی تقلید ساختی,باز من تحقیقات سنگین دارم روی تکنولوژی های روز مخصوصاً از نوع سخت افزاریش که بتونم کار رو بهینه با سخت افزارهای روز بسازم,شما که بگم Data fetch rate واحدش چیه که هنگ میکنی.
    فکر نکن من این پشت نشستم بقیه جلو بزنن,فعلاً ما باید انقدر واحدهای تحقیقاتیمون رو قوی کنیم که به موقع اش بشه یه کار حسابی راه انداخت.

در ضمن اون بودجه خوبه رو هم داشته باشی من همونی که تو چت گفتم HD lightmap رو که Unityاش هم نداره به FPSC اضافه کرده,بر میدارم میارم ایران برامون کد بزنه.

فعلاً بد نیست یه نگاهی به این لینک بندازی:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باز یه پروژه دیگه:کنسول ایرانی.
    تازه همینشم گفتن از Sony دارن کمک میگیرن!!!
    به جز سونی که ژاپنی هست حرف از برزیل و اروپا و غیره هم زدن.
    حالا بگو انجین رو خودمون بزنیم,آقا غیر ممکنه یه انجین تمام ایرانی بسازیم که معرکه بشه.

موتور پرشین فقط یه مثال بود وگرنه همونطور که میدونی گرشاسپ , گاندو و... با انجین خودشون ساخته شده اند.
    همون پرشین میگفتی بهتر بود,درسته بچه ای که گاندو بازی میکنه فرق گرافیکی رو متوجه نمیشه ولی این دلیل بر این نیست که ما یه Anisotropic ساده هم نبینیم توش.
    گرشاسپ هم که از Ogre برای رندرش استفاده کرده که اگه نبود چند برابر هزینه براشون بر میداشت.
    بازی گرشاسپ از گیم اسپات 5 گرفت اونم تو قسمت بازی های Indie در صورتی که همون Super meat boy فقط به خاطر ایده اش 9.5 گرفته,یعنی بازی شاید فنی چیزی نداشته باشه حتی سیستمی که Call of duty modern warfare 1 رو اجرا کرده meat boy رو بعد از یه مدت بازی کردن لگ بزنه(با چشم دیدم این رو) ولی ایده نابی که داشت بردش بالا,حالا بشین حرف از انحصاری بودن انجین گرشاسپ بزن.

ببین ما بدمون نمیاد پیشرفت کنیم,همین گرشاسپ حداقل نشون داد ایران داره پیشرفت میکنه و خود من رو به شدت خوشحال کرد ولی مسئله اینه که هنوز جایی رو نگرفتیم,فعلاً بازی بساز ببینم میتونی یه ایده در حد Meat boy بدی که بازم ایرانیا رو ببره بالا, ایده بده انجین پیش کشت.
    Last edited by Hotsun; 09-03-2012 at 20:02.

17. 3 کاربر از Hotsun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه god of war 2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این رو در نظر نگرفتی که اینجوری 5-6 سال دیگه تازه میرسیم به الان اونا در صورتی که تو این 5-6 سال اونا هم به شدت پیشرفت کردن.
    همیشه سرعت پیشرفت کار برای جلوترین گروه سازنده از بقیه گروههای پشت سر کمتره و دلایل زیادی هم داره یکی اینه که اونها دنبال بوجود آوردن چیز جدیدی هستن اما گروههای پشتی دنبال پیاده کردن چیزهایی هستند که قبلا حداقل یکبار پیاده شده و همین موضوع یک استدلال هست برای اینکه اگر ما هرچه زودتر شروع کنیم زودتر به هدفمون میرسیم و نباید هی با حرفهایی مثل نمیتونیم و نمیشه و نداریم فاصلمونو با بقیه زیاد کنیم.
    شما اگر با تیم سازنده UDK در رابطه با ساخت انجین صحبت کنی مطمئنن همین حرفهایی (نمیتونید, نمیرسید, ...) رو میزنن که الان از شما در این چند تا پست دیدیم و این خودش یک مثال بارز از همین موضوع هست و همیشه میگن نقطه ضعف رو باید از رفتار دشمن فهمید (منظورم از دشمن کسانی هستن که مارو تحریم کردن).
    آدمی که هر جا هم بری میگی ایرانی!!!پس خواهشاً غیرتی هم نشین.
    این همه بازی سازهای حرفه ای ایرانی تو کمپانی های خارجی کار میکنن,شما هم روش.
    نمونه میخوای,برو لیست کارگردانای GTA san andreas رو در بیار,برو ببین Operation dev director بازی Mirror's edge اسمش یاشار مرادبختی هست یا نه,برو ببین یکی از کارکنان تکسچرساز اصلی توی بازی Uncharted 2 کی بوده و غیره....
    خوب الان کلا صورت مسئله رو پاک کردید!ما در حال حاضر تو ایران هستیم و داریم وضعیت حال حاضر خودمونو بررسی میکنیم اگر شما جایی خارج از ایران هستید بگید و مارو هم در جریان بگذارید.اصلا ما داریم برای خودمون و کشور خودمون صحبت میکنیم و هیچ کاری به فلا شرکت و فلان کشور نداریم.پست قبلی:
    شمایی که (منظورم به شخص خاصی نیست) توی ایران تیم ساخت بازی داری و تمام ساختارتون بر پایه UDK یا Unity یا هرکدام از انجین های ...
    در کل بنده تمام حرفهایی که میخواستم بزنم رو گفتم و فکر نمیکنم دیگه حرفی برای گفتن داشته باشم و بیشتر از این هم احساس میکنم دیگه سودی برای کسی نداره چون کسی که تا الان مخالفت کرده تا چند صد سال دیگر هم مخالفت میکنه و کسی که موافق هست هم حداقل راه خوشو پیدا کرده.
    موفق باشید
    Last edited by god of war 2; 10-03-2012 at 00:52.

19. 3 کاربر از god of war 2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •