تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 48

نام تاپيک: نحوه صدور پلاک خودرو

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

برا تعویض پلاک چون سند به نام پدرم هست اونم باید باشه موقع تعویض پلاک؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سند به نام پدرم بمونه و به نام من نزنه من میتونم پلاک به نام خودم بگیرم با ادرس تهران؟

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

برا تعویض پلاک چون سند به نام پدرم هست اونم باید باشه موقع تعویض پلاک؟
    باید از پدرتون وکالت بگیرین تا کارتون انجام بشه.
    پلاک خودرو به نام همون شخصی میاد که سند به نامش هست.

4. 2 کاربر از mohamad skystar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سند به نام پدرم بمونه و به نام من نزنه من میتونم پلاک به نام خودم بگیرم با ادرس تهران؟
    بله الان اگر بخواید با یک وکالت از پدرتون یا حضور شخص خوشون میتونید تعویض پلاک کنید به نام خودتون و بدون سند زدن
    اما بعد از فروش خودرو طبق قانون فعلی خودرو اول باید به نام شما زده بشه و بعد به نام خریدار جدید
    در این صورت شما 2بار هزینه خرج سند باید بپردازید
    اگر زیاد ماشین نگه میدارید این کار درسته والا همون پلاک بذارید بمونه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ehsan-inventor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه 206 از شهرستان خریدم
    تمام وجه ماشین پرداخت شده.
    یه وکالت نامه از طرف فروشنده گرفتم که بیام تهران و فک پلاک کنم. که فردا یا پس فردا با وکالت نامه ای که از فروشنده دارم میرم برای فک پلاک...
    بعدش چی؟ آیا میشه همون جا هم باتوجه به این که فروشنده حاضر نیست و شهرستانه سند قطعی به اسم خودم بزنم؟
    یا باید دوباره برم شهرستان تا سند قطعی به اسم من بزنه؟ یا نیازی به حضور من نیست؟ یا این که چون پلاک به اسم من روی ماشین نصبه نیازی به کار دیگه ای نیست؟
    تو قولنامه ای که نوشته شده و امضا کردیم نوشته شده " این برگ قولنامه جهت امضا سندها به مدت 15 روز معتبر می باشد"
    من حالا نگران تاریخم. خیلی وقت ندارم. امرزو فردا میرم فک پلاک و این حل میشه. می مونه سند که نمی دونم باید سریع برم شهرستان و به نامم کنه؟
    یه سوال مهم دیگه، اگه این 15 روز بگذره، فروشنده می تونه به نامم نکنه و اذیت کنه؟ یا نه باید به نامم کنه وقتی پلاک ماشین به اسم من و روی ماشین هستش؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین که باید برم شهرستان یا نه ؟ سند قطعی چطوریه داستانش و ...
    مرسی.

پروفشنال mehdi-2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    I R A N--E S F A H A N

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه 206 از شهرستان خریدم
    تمام وجه ماشین پرداخت شده.
    یه وکالت نامه از طرف فروشنده گرفتم که بیام تهران و فک پلاک کنم. که فردا یا پس فردا با وکالت نامه ای که از فروشنده دارم میرم برای فک پلاک...
    بعدش چی؟ آیا میشه همون جا هم باتوجه به این که فروشنده حاضر نیست و شهرستانه سند قطعی به اسم خودم بزنم؟
    یا باید دوباره برم شهرستان تا سند قطعی به اسم من بزنه؟ یا نیازی به حضور من نیست؟ یا این که چون پلاک به اسم من روی ماشین نصبه نیازی به کار دیگه ای نیست؟
    تو قولنامه ای که نوشته شده و امضا کردیم نوشته شده " این برگ قولنامه جهت امضا سندها به مدت 15 روز معتبر می باشد"
    من حالا نگران تاریخم. خیلی وقت ندارم. امرزو فردا میرم فک پلاک و این حل میشه. می مونه سند که نمی دونم باید سریع برم شهرستان و به نامم کنه؟
    یه سوال مهم دیگه، اگه این 15 روز بگذره، فروشنده می تونه به نامم نکنه و اذیت کنه؟ یا نه باید به نامم کنه وقتی پلاک ماشین به اسم من و روی ماشین هستش؟
    ممنون میشم راهنمایی کنین که باید برم شهرستان یا نه ؟ سند قطعی چطوریه داستانش و ...
    مرسی.
    اگه وکالت فروش گرفتین میتونید برید دفترخانه وسند قطعی هم به نام خودتون انتقال بدین ولی اگر وکالت فک پلاک دارین باید اول برید تعویض پلاک بعد بافروشنده برید محضر تاسند قطعی بخوره به نام شما.....اون وقتی که گذاشتن معمولا واسه اینه که خریدارسریع فک پلاک کنه ومشکلی واسه فروشنده پیش نیاد زود اقدام کنید.

8. این کاربر از mehdi-2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi-ch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

دوستان اگه قبلا ماشینی نداشته باشم از کسی بخوام کارکرده بخرم باید خودم برم تعویض پلاک یا درخواست بدم میاد در خونه؟یه توضیحی بدید ممنون میشم.
    باید به مراکز تعویض پلاک مراجعه کنید
    سلام ، من قبلاً ماشینی نداشتم و میخوام تا یکی دو هفته دیگه ماشین کارکرده بگیرم ... میخواستم بدونم زمان صدور پلاک چقدر طول میکشه در مرکز شهرستان؟ و اینکه آیا کسی که ماشین نداره میتونه درخواست صدور پلاک بده؟

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام ، من قبلاً ماشینی نداشتم و میخوام تا یکی دو هفته دیگه ماشین کارکرده بگیرم ... میخواستم بدونم زمان صدور پلاک چقدر طول میکشه در مرکز شهرستان؟ و اینکه آیا کسی که ماشین نداره میتونه درخواست صدور پلاک بده؟
    اگر پلاک قبلا نداشتید
    همون روز پلاک به نامتون زده میشه
    و پلاک تخصیص داده میشه

پلاک برای یه شماره شاسی و بدنه زده میشه
    همینطور که پلاک داده نمیشه

داره خودمونی میشه amin_asei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

سلام
    چطور میشه یه پلاک رند گرفت؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ازکجا میشه فهمید که پلاک ماشین فک شده؟اگه پلیس+10هست کارمزدش چقدره؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •