برا تعویض پلاک چون سند به نام پدرم هست اونم باید باشه موقع تعویض پلاک؟
برا تعویض پلاک چون سند به نام پدرم هست اونم باید باشه موقع تعویض پلاک؟
سند به نام پدرم بمونه و به نام من نزنه من میتونم پلاک به نام خودم بگیرم با ادرس تهران؟
باید از پدرتون وکالت بگیرین تا کارتون انجام بشه.
پلاک خودرو به نام همون شخصی میاد که سند به نامش هست.
بله الان اگر بخواید با یک وکالت از پدرتون یا حضور شخص خوشون میتونید تعویض پلاک کنید به نام خودتون و بدون سند زدن
اما بعد از فروش خودرو طبق قانون فعلی خودرو اول باید به نام شما زده بشه و بعد به نام خریدار جدید
در این صورت شما 2بار هزینه خرج سند باید بپردازید
اگر زیاد ماشین نگه میدارید این کار درسته والا همون پلاک بذارید بمونه
سلام دوستان
من یه 206 از شهرستان خریدم
تمام وجه ماشین پرداخت شده.
یه وکالت نامه از طرف فروشنده گرفتم که بیام تهران و فک پلاک کنم. که فردا یا پس فردا با وکالت نامه ای که از فروشنده دارم میرم برای فک پلاک...
بعدش چی؟ آیا میشه همون جا هم باتوجه به این که فروشنده حاضر نیست و شهرستانه سند قطعی به اسم خودم بزنم؟
یا باید دوباره برم شهرستان تا سند قطعی به اسم من بزنه؟ یا نیازی به حضور من نیست؟ یا این که چون پلاک به اسم من روی ماشین نصبه نیازی به کار دیگه ای نیست؟
تو قولنامه ای که نوشته شده و امضا کردیم نوشته شده " این برگ قولنامه جهت امضا سندها به مدت 15 روز معتبر می باشد"
من حالا نگران تاریخم. خیلی وقت ندارم. امرزو فردا میرم فک پلاک و این حل میشه. می مونه سند که نمی دونم باید سریع برم شهرستان و به نامم کنه؟
یه سوال مهم دیگه، اگه این 15 روز بگذره، فروشنده می تونه به نامم نکنه و اذیت کنه؟ یا نه باید به نامم کنه وقتی پلاک ماشین به اسم من و روی ماشین هستش؟
ممنون میشم راهنمایی کنین که باید برم شهرستان یا نه ؟ سند قطعی چطوریه داستانش و ...
مرسی.
اگه وکالت فروش گرفتین میتونید برید دفترخانه وسند قطعی هم به نام خودتون انتقال بدین ولی اگر وکالت فک پلاک دارین باید اول برید تعویض پلاک بعد بافروشنده برید محضر تاسند قطعی بخوره به نام شما.....اون وقتی که گذاشتن معمولا واسه اینه که خریدارسریع فک پلاک کنه ومشکلی واسه فروشنده پیش نیاد زود اقدام کنید.
سلام ، من قبلاً ماشینی نداشتم و میخوام تا یکی دو هفته دیگه ماشین کارکرده بگیرم ... میخواستم بدونم زمان صدور پلاک چقدر طول میکشه در مرکز شهرستان؟ و اینکه آیا کسی که ماشین نداره میتونه درخواست صدور پلاک بده؟
اگر پلاک قبلا نداشتید
همون روز پلاک به نامتون زده میشه
و پلاک تخصیص داده میشه
پلاک برای یه شماره شاسی و بدنه زده میشه
همینطور که پلاک داده نمیشه
ازکجا میشه فهمید که پلاک ماشین فک شده؟اگه پلیس+10هست کارمزدش چقدره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)