تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 4 اولاول 1234
نمايش نتايج 31 به 39 از 39

نام تاپيک: آیا cinema 3d ال جی full hd هست به تبلیغات دروغ بر علیه این محصول پایان دهید؟

پروفشنال mehdi speed 700's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

متاسفانه این تنها مشکل شما و ال جی نیست من هم به عنوان یک فروشنده سامسونگ این مشکل رو دارم چند وقتی که توی یکی از بهترین فروشگاه ها هستم حتی تا روزی 30 تا TV هم شده که بفروشم تلوزیون های سامسونگ هم دقیقا همین مشکل رو دارند دقیقا بارها شده دو مدل مشابه رو مقایسه کنم که توی یک تصویر مشترک کیفیت متفاوت دارند و البته طبیعی که با یک تنظیمات و شرایط نوری محیط یکسان. ضمن این که تعداد خرابی هاش توی سری جدید امسال که همون سری D بیشتر شده البته این رو میشه یک جور های با فروش خیلی بالای این برند توجیح کرد خوب طبیعی که هر چی تعداد فروش رفته بیشتر باشه تعداد خرابی ها هم بیشتر از برند های دیگه است مثلا در جایی که من هستم از هر 10 تا فروش تلوزیون 6 یا 7 تاش سامسونگ 4 یا 3 تاش از کل برند های دیگه چون من مسئول تلوزیون های سامسونگ هستم بازخورد خرابی های این برند برای من بیشتر اما بارها شده ببینیم مشتری های از برند های سونی و ال جی و شارپ هم ناراضی بودند برای اطلاع دوستان کم اطلاع تر میگم تلوزیون خریدن تو ایران دقیقا همون مثالی که این دوستمون گفت تخم مرغ شانسی اگر خیلی زرنگ باشید و نخواهید ریسک بیشتری بکنید باید همیشه از تی وی های سال قبل تهیه کنید که حداقل یک سال فروش رفته اند شاید بشه گفت یه جورائی امتحان پس دادن .
    این همه حرف زدم فقط به خاطر یه خط آخر نوشته شما نمی دونید چقدر سختمه وقتی مشتری منو میکشه کنار می گه اقا به خدا ما کارمند یم با زور پول این تی وی رو جور کردیم شما که سرت تو کار بگو کدام این برند ها یا مدل ها خوبه معمولا هم که پول چیزی رو که من می خوام معرفی کنم ندارند مجبورم اخر سر یا از سر خودم باز کنم یا یه تخم مرغ شانسی بفروشم بد بختی این که تو این کار هم مثل همه کارها دروغ داره بیداد می کنه

آخر سر هم یه خواهش داشتم از مدیران سایت کاش می شد یه تاپیک بزنید و اون رو مهم کنید تا هر کس هر تجربه خرابی از یک برند و مدل خاص رو داره تو اون اعلام البته طبق یه قوانین خاص مثلا نیاد تجربه 10 سال پیشش رو بگه اینطوری بعد از یک مدت شاید بشه یه نیمچه آماری از کیفیت برند ها و پنل های موجود بازار ایران بدست آورد.

دوستان اینطور که من از توی فیلم ها فهمیدم ال جی توی یک سری tv هاش از پنل ips استفاده می کنه پس خودتون قبل از خرید یه امتحانی بکنید.

2. 2 کاربر از mehdi speed 700 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای *Alucard*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    A Town Called Hypocrisy

پيش فرض

در مورد ال جی تو فروهای خارجی چیزی ندیدم ولی سامسونگ تو اروپا از این مشکلات داره مثلا دو مدل یکسان عدم یکنواختی صفحه نمایش متفاوت داشتن.

4. 5 کاربر از *Alucard* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

یه نکته ای که فکر من رو مشغول کرده اینه که
    مدل lw98000 که قیمتش دوبرابره lw95000 هست (حتی در دوبی هم همینطوره مدل lw9800 قیمتش دوبرابره lw9500)
    اینطور که از مشخصات و تبلیغات فهمیدم فقط فرقشون در 3d هست
    در حالی که ما شاهد دوبرابر بودن قیمت هیچ مدل تلویزیون 3d دیگری (حتی در محصولات کمپانی های دیگر)
    نسبت به 2D همرده خودش ,نیستیم
    اینجا این مورد من رو به شک میندازه که آیا پنل 95000 که ادعا داره مثل 98000 از مشخصات زیر بهره مند هست
    400 هرتز
    1:10.000.000 کنتراست
    nano filter
    صرف نظر از بحث سه بعدی
    آیا واقعا تصویری به زندگی-شفافیت-درخشتدگی-خوشرنگی
    98000 تولید میکنه؟ یا بر خلاف مشخصات تبلیغ شده
    در عمل از پنل ارزونتری استفاده میکنه که در تصاویر 2d قابل رقابت با 98000 نیست
    و از همه مهمتر اینکه آیا مثل 98000 از چیزی بیش از 250 منطقه نوردهی قابل تنظیم برخوردار هست یا نه؟
    منطقه نوردهی قابل تنظیم = local dimming zones
    آیا گزینه LED local dimming در منوی تنظیمات این تلویزیون وجود داره (به خصوص هنگام مشاهده تصاویر hd)

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یه نکته ای که فکر من رو مشغول کرده اینه که
    مدل lw98000 که قیمتش دوبرابره lw95000 هست (حتی در دوبی هم همینطوره مدل lw9800 قیمتش دوبرابره lw9500)
    اینطور که از مشخصات و تبلیغات فهمیدم فقط فرقشون در 3d هست
    در حالی که ما شاهد دوبرابر بودن قیمت هیچ مدل تلویزیون 3d دیگری (حتی در محصولات کمپانی های دیگر)
    نسبت به 2D همرده خودش ,نیستیم
    اینجا این مورد من رو به شک میندازه که آیا پنل 95000 که ادعا داره مثل 98000 از مشخصات زیر بهره مند هست
    400 هرتز
    1:10.000.000 کنتراست
    nano filter
    صرف نظر از بحث سه بعدی
    آیا واقعا تصویری به زندگی-شفافیت-درخشتدگی-خوشرنگی
    98000 تولید میکنه؟ یا بر خلاف مشخصات تبلیغ شده
    در عمل از پنل ارزونتری استفاده میکنه که در تصاویر 2d قابل رقابت با 98000 نیست
    و از همه مهمتر اینکه آیا مثل 98000 از چیزی بیش از 250 منطقه نوردهی قابل تنظیم برخوردار هست یا نه؟
    منطقه نوردهی قابل تنظیم = local dimming zones
    آیا گزینه LED local dimming در منوی تنظیمات این تلویزیون وجود داره (به خصوص هنگام مشاهده تصاویر hd)
    دوسته عزیزباید بگم 98000 فقط سه بعدی خالی علاوه بر 95000 نداره
    بلکه قابلیت دوال پیکچر رو هم داره که شما میتونید همزمان دو تصویر رو در یک بازی کامپیوتری داشته باشید
    یعنی مثلا تو ماشین سواری به جای اسپلیت شدن تصویر، هر نفر با عینک مخصوص( که دوتاش هم تو جعبه همرا تلوزیون هست ) یک تصویر کامل رو ببینه
    البته فکر نمیکنم کارایی عمومی داشته باشه ولی در هر حال قابلیتی هست و احتمالا اختلاف قیمت به این مورد هم مربوط میشه

7. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوسته عزیزباید بگم 98000 فقط سه بعدی خالی علاوه بر 95000 نداره
    بلکه قابلیت دوال پیکچر رو هم داره که شما میتونید همزمان دو تصویر رو در یک بازی کامپیوتری داشته باشید
    یعنی مثلا تو ماشین سواری به جای اسپلیت شدن تصویر، هر نفر با عینک مخصوص( که دوتاش هم تو جعبه همرا تلوزیون هست ) یک تصویر کامل رو ببینه
    البته فکر نمیکنم کارایی عمومی داشته باشه ولی در هر حال قابلیتی هست و احتمالا اختلاف قیمت به این مورد هم مربوط میشه
    میفهمم چی میگید و ممنون
    ولی 3d به کنار
    آیا تصویر sd و hd دو بعدیشون یکی هست یا نیست؟
    این رو دوست دارم جوابی مطمئن در موردش بدونم
    شما خودتون این تلویزیون رو دارید؟
    Last edited by ferysery; 04-02-2012 at 09:08.

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

میفهمم چی میگید و ممنون
    ولی 3d به کنار
    آیا تصویر sd و hd دو بعدیشون یکی هست یا نیست؟
    این رو دوست دارم جوابی مطمئن در موردش بدونم
    شما خودتون این تلویزیون رو دارید؟
    راستش من تا حد اکثر 3-4 روز دیگه میگیرمش و بعد از اون یه نظره 100% تجربی میدم خدمتتون
    ولی تا الان خیلی راجع بهش مطالعه داشتم
    این نقد از فلت پنل اچ دی رو بخونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این سایت به دور از هر جانبداری یا تبلیغی فقط نقد و معرفی میکنه
    خودتون میبینید که اگر نگم بهترین تو تلوزیونهای کنونی هست ، میتونم بگم یکی از بهترین ها هست
    که نقد کننده یه جورایی در حد،یا بالاتر از تلوزیونهایی مثل D8000 سامسونگ و یا سونی HX920/929
    دونسته .
    اتفاقا یکی از مزیتهاش هم کیفیت تصاویر 2D هست اونم هم HD و هم SD
    شما اگر علاقه مندید یه کم وقت بگذارید و این review رو بخونید

10. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

راستش من تا حد اکثر 3-4 روز دیگه میگیرمش و بعد از اون یه نظره 100% تجربی میدم
    شما اگر علاقه مندید یه کم وقت بگذارید و این review رو بخونید
    دوست عزیز
    دو نکته
    یکی اینکه اون به بررسی 9800 پرداخته که 4 میلیون پولشه
    در حالی که من بحثم روی 95000 هست
    و جالب اینکه شما در اینترنت که بگردی
    نقدهای در مورد 9500 میبینی
    که در همه جا هم از 9500 به عنوان 480 هرتز سه بعدی نام برده شده
    در حالی که 9500 ورژن خاورمیانه که در دوبی وبانه هست و همچنین 95000 که گلدایران در سیرجان اسمبل میکنه
    هردو 400 هرتز هستن و دو بعدی
    و ما واقعا نمیدونیم که این 95000 چه جانوریست
    نکته دوم اینکه در دفترچه 95000 به سازگاری عینک سه بعدی اشاره شده !!!!
    که این هم نشانی دیگر از شترگاوپلنگ بودن 95000 هست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و در ادامه این ابهامات و تفاوتهای 9500/95000 با محصولات جهانی . اینم بگم که وقتی یه مصرف کننده اروپایی اینجوری میناله دیگه تکلیف ورژن خاورمیانه ای روشنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

I think reason for european customer can't see so good image quality with LG lw980 is because it has less local dimming zones than "same" model sold in Asian market. I also think that LG sent an Asian model to Flatpanels-HD for testing which has more local dimming zones than model sold in Europe. That's why European customers can't get similar image adjustment or calibaration result as done by Flatpanel-HD and European models does not give you satisfied image quality because there is different hardware
    I would like to see official answer from LG that LW9800 sold in Asia has better hardware (more local dimming zones) than LW980x models sold in Europe
    Maybe LG will fix this issue in models announced at CES 2012 in January. When these new models are available in Europe is a different, hopefully before summer because of Olympic games.
    تازه اینا دارن محصول گرونتر و کلاس بالاتر رو مقاسیه میکنند که سه بعدی و گرونه ولی بازم صحبت از تو پاچه رفتن میکنن
    بنابر این باید در مورد 95000 خیلی با شک و تردید صحبت کرد
    دوست دارم نظر شما رو هم بدونم
    Last edited by ferysery; 05-02-2012 at 10:12.

پروفشنال ئظا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دوست عزیز
    دو نکته
    یکی اینکه اون به بررسی 9800 پرداخته که 4 میلیون پولشه
    در حالی که من بحثم روی 95000 هست
    و جالب اینکه شما در اینترنت که بگردی
    نقدهای در مورد 9500 میبینی
    که در همه جا هم از 9500 به عنوان 480 هرتز سه بعدی نام برده شده
    در حالی که 9500 ورژن خاورمیانه که در دوبی وبانه هست و همچنین 95000 که گلدایران در سیرجان اسمبل میکنه
    هردو 400 هرتز هستن و دو بعدی
    و ما واقعا نمیدونیم که این 95000 چه جانوریست
    نکته دوم اینکه در دفترچه 95000 به سازگاری عینک سه بعدی اشاره شده !!!!
    که این هم نشانی دیگر از شترگاوپلنگ بودن 95000 هست! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و در ادامه این ابهامات و تفاوتهای 9500/95000 با محصولات جهانی . اینم بگم که وقتی یه مصرف کننده اروپایی اینجوری میناله دیگه تکلیف ورژن خاورمیانه ای روشنه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

I think reason for european customer can't see so good image quality with LG lw980 is because it has less local dimming zones than "same" model sold in Asian market. I also think that LG sent an Asian model to Flatpanels-HD for testing which has more local dimming zones than model sold in Europe. That's why European customers can't get similar image adjustment or calibaration result as done by Flatpanel-HD and European models does not give you satisfied image quality because there is different hardware
    I would like to see official answer from LG that LW9800 sold in Asia has better hardware (more local dimming zones) than LW980x models sold in Europe
    Maybe LG will fix this issue in models announced at CES 2012 in January. When these new models are available in Europe is a different, hopefully before summer because of Olympic games.
    تازه اینا دارن محصول گرونتر و کلاس بالاتر رو مقاسیه میکنند که سه بعدی و گرونه ولی بازم صحبت از تو پاچه رفتن میکنن
    بنابر این باید در مورد 95000 خیلی با شک و تردید صحبت کرد
    دوست دارم نظر شما رو هم بدونم
    دوسته عزیز من فکر کردم بحثتون رو 98000 یا 9800 هست
    چون نیتم رو خرید 98000 هست به 95000 توجهی نداشتم
    و بحث ها و مسایلش رو هم دنبال نمیکردم
    ولی تا جایی که تو این مدت از فروم های خارجی اطلاعات به دست آوردم 9800 هم تو آمریکا و هم جاهای دیگه خیلی خوب بوده و استقبال ازش زیاد بوده
    اون مدل اروپا رو که 980 اسمش هست رو نمیدونم جریانش چیه ولی تو سایت ال جی ریجن آمریکا اصلا LW 9500 وجود نداره؟! فقط LX 9500 هست که نوشته دیگه تولید نمیشه و فکر میکنم سه بعدیش هم اکتیو بوده
    تو سایت دوبی هم 9500 عینا همون 95000 ایران هست بدون سه بعدی و ...
    در مورد دفتر چه هم باید به یک نکته توجه داشته باشید که خیلی وقتها دفترچه برای چند مدل که تقریبا یکسان هستن یکی چاپ میشه و روش هم مینویسه مثلا LW9500 و LW9800 و...
    که الزاما هرچی تو دفتر چه نوشته باشه تلوزیون نباید دقیقا داشته باشه چون معمولا دفتر چه ها همینطور هستن

13. این کاربر از ئظا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

با سلام خدمت عزیزان

من این مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو می‌خوام تهیه کنم خوشحال میشم نظرتون رو بدونم و این که آیا سایز ۳۲ از این بهتر مدلی‌ در بازار هست که تهیه کنم

اگرم جایی سراغ دارید که موجود داشته باشه بفرمائید

ممنون

صفحه 4 از 4 اولاول 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •