تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 5 اولاول 12345 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 46

نام تاپيک: ارور 80072EFD در موقع آپدیت کردن

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

از کجا میتونم بفهمم ویندوزم اصل هست یا نه

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

از کجا میتونم بفهمم ویندوزم اصل هست یا نه
    دوست عزیز اولا برای مشکل یا سوالتون باید تاپیک جداگانه بزنید و بعد مطرحش کنین . در ثانی راهی وجود نداره که بشه فهمید ویندوز اصل هست یا نه ، در حقیقت ویندوز همون ویندوزه ، فقط سریالش باعث میشه که قاونی بودن یا نبودن اون تشخیص داده بشه . با کــرک هایی که امروزه برای ویندوز ساخته شده با سریال اصلی هیچ تفاوتی نداره و به راحتی آپدیت میشه .

3. این کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

مورد اولی رو تست میکنم خبر میدم ولی برای دومین مورد آیا این کار باعث میشه دائما آپدیت قطع بشه ؟ یعنی برای اینکه دوباره آپدیت کنم باید برم enable کنم ؟
    مورد اول درست شد ولی برای دومی که میشه جواب سوالم رو بده که برای همیشه دیس میشه یا اتوماتیک بودنش دیس میشه ....

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مورد اول درست شد ولی برای دومی که میشه جواب سوالم رو بده که برای همیشه دیس میشه یا اتوماتیک بودنش دیس میشه ....
    برای مورد دومی اینکار باعث میشه که آپدیت ویندوز کلا غیر فعال بشه از پهنای باند شما مصرف نشه همینی که شما میخواستین .

6. این کاربر از jafarian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

برای مورد دومی اینکار باعث میشه که آپدیت ویندوز کلا غیر فعال بشه از پهنای باند شما مصرف نشه همینی که شما میخواستین .
    با عرض شرمنده باید بگم مشکل اولی دوباره بوجود اومده ... کامیپیوتر و وقتی شات دان میکنم و روشن میکنم میادش و در حالت hibernate این ارور نمیاد ... آیا این امکان داره که ورژن x86 که بهم دادید رویش تاثیری نداشته باشه ؟؟ چون ویندوز من 64 بیتی هستش ...

حـــــرفـه ای jafarian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

با عرض شرمنده باید بگم مشکل اولی دوباره بوجود اومده ... کامیپیوتر و وقتی شات دان میکنم و روشن میکنم میادش و در حالت hibernate این ارور نمیاد ... آیا این امکان داره که ورژن x86 که بهم دادید رویش تاثیری نداشته باشه ؟؟ چون ویندوز من 64 بیتی هستش ...
    فرمان msconfig داخل منوی run تایپ کنید بعدشم اینتر بزنید تو صفحه ای که باز میشه به سربرگ start up برین ببینید اسم همین برنامه رو همونجا مشاهده میکنید که تیکش بردارین اگر نبود از ورژن پایین استفاده کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

فرمان msconfig داخل منوی run تایپ کنید بعدشم اینتر بزنید تو صفحه ای که باز میشه به سربرگ start up برین ببینید اسم همین برنامه رو همونجا مشاهده میکنید که تیکش بردارین اگر نبود از ورژن پایین استفاده کنید .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

این استارت آپ که گفتید رو من همیشه با برنامه تیون آپ چک میکنم و برنامه های غیر ضروری رو خودم تیکشون روبرمیدادم ... اون برنامه هم توی لیست نبود...واقعا این ویندوز منو آسی کرده ... نمیدونم چه مرگش شده هردفعه یه اشکالی براش پیش میاد و اصلا دیگه وقت سوال کردن از شما برام نمی زاره و مجبورم ری استورش کنم ... دوباره ری استور کردم ... البته برای یه مشکل واقعا عجیب ... من کلا هرچی نوشته توی کامیپوترم بود از بین رفته بود ... یعنی مثلا پیسی ورد رو باز میکردم هی نوشته ای نبود بجر نوشته های انگلیسی ... یا مثلا برنامه آی دی ام هیچ نوشته ای نداشت و فقط آیکونها بود ... با این که آنتی ویروسم نود 5 و اپدیت بود گفتم شاید ویروس ... اومدم برنامه malwer رو نصب کنم دیدم پنجره اینستال مثل یه خط باریک که هیچی توش نیست باز شد و فقط بالاش یه ضربدر هست ... کلا دیگه مجبور شدم ویندوز رو ریست کنم ... این مشکلات از وقتی پیش اومد که من خواستم انتی ویروسم رو از کسپر به نود تغییر بدم ...

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ببخشید میشه این سوال من رو هم جواب بدید ؟ مثل اینکه این ویندوز اصل خود لپ تاپ فایده نداره میخوام عوضش کنم و ویندوز8 بریزم .. میشه کمک کنید در رابطه با این ویندوز آیا ویندوز خوبیه ؟ درایورهاش فرق میکنه یا همون مثل سون هستش ؟ بازی ها چطور ؟ میخوای روی لپ تاپ نصب کنم ... جدید ترین نسخش چیه ؟

آخر فروم باز saeed774's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

ببخشید میشه این سوال من رو هم جواب بدید ؟ مثل اینکه این ویندوز اصل خود لپ تاپ فایده نداره میخوام عوضش کنم و ویندوز8 بریزم .. میشه کمک کنید در رابطه با این ویندوز آیا ویندوز خوبیه ؟ درایورهاش فرق میکنه یا همون مثل سون هستش ؟ بازی ها چطور ؟ میخوای روی لپ تاپ نصب کنم ... جدید ترین نسخش چیه ؟
    ویندوز 8 همون ویندوز 7 بهینه شده هست البته تا اینجای کار که هنوز در مراحل آزمایشی و بتا به سر می بره ، ورژن نهایی مطمئنا تغییرات زیادی خواهد کرد . به نظر من ویندوز 8 رو نصب نکنین چون در مرحله بتا هست و مطمئنا از لحاظ امنیتی و .... ایراداتی خواهد داشت .آخرین ورژن هم فکر کنم M3 و Preview باشه که برای دانلود عموم در درسترس گذاشت و اخیرا هم یه نسخه به شرکت های سازنده سخت افزار فرستاد . از سایت خود مایکروسافت میتونی دانلود کنی . از لحاظ ساپورت درایور هم فعلا که با همون درایوهای 7 یکی هست ولی ممکنه در نسخه نهایی جریان فرق کنه .

12. 2 کاربر از saeed774 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

ویندوز 8 همون ویندوز 7 بهینه شده هست البته تا اینجای کار که هنوز در مراحل آزمایشی و بتا به سر می بره ، ورژن نهایی مطمئنا تغییرات زیادی خواهد کرد . به نظر من ویندوز 8 رو نصب نکنین چون در مرحله بتا هست و مطمئنا از لحاظ امنیتی و .... ایراداتی خواهد داشت .آخرین ورژن هم فکر کنم M3 و Preview باشه که برای دانلود عموم در درسترس گذاشت و اخیرا هم یه نسخه به شرکت های سازنده سخت افزار فرستاد . از سایت خود مایکروسافت میتونی دانلود کنی . از لحاظ ساپورت درایور هم فعلا که با همون درایوهای 7 یکی هست ولی ممکنه در نسخه نهایی جریان فرق کنه .
    ولی من خیلی وقت پیش بود که توی یکی از سایتهای دانلود دیدم نوشت ( بالاخره ورژن نهایی ویندوز 8 آمد ) که حتی نوشته بود ویندوز 8 سرویس پک 1 ...
    یه سوال دیگه ... من احتمال زیاد میدم هرچی ارور و بدبختی و بیچارگی که توی این تاپیک براتون توضیح دادم ماله اپدیت کردن ویندوز ... که کاملا دیس ش کردم .. حالا سوالم اینه که اگه من کامپیوترم رو اپدیدت نکنم ولی انتی ویروس دائم اپدیدت داشته باشه آیا مشکلی برای کامیپوترم پیش میاد ؟ چون نمیخواد اپدیت کنم ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •