سلام
تغیررات فیلم به سرعت اتفاق افتاد و کمی بیننده رو سرخورده کرد
منم با دوستان موافقم.فکر کنم تو اروپا اتفاقات تلخی برای مرتضی میافته تا بدونه زن و زندگی رو به خاطر دنیا از دست دادن یعنی چی!!
اسم سریال هم که گویای این موضوع هست که مرتضی وطن و خانواده و گذشته رو از یاد برده
انصافا سریال متفاوتی هستش
خیلی عالی داره جلو میره و این که یه سکوت خاصی هم تو سریال حکم فرماست از اون سکوت هایی که از فریاد هم صداش بلند تره
محمدرضا فروتن رو نبردن اتریش؟
چون اصلا در فضاهای بیرونی توی شهر اصلا نشونش نمیده
و همیشه تو خونست.
خبرگزاری فارس: تهیه کننده مجموعه تلویزیونی «از یاد رفته» گفت: خوشبختانه بازی بازیگر نقش «گلرخ» در این سریال جواب داد و مردم ارتباط خوبی با آن برقرار کردند.
بازی بازیگر نقش «گلرخ» در از یاد رفته جواب داد
علی لدنی در گفت و گو با خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس گفت: زمانی که سریال «از یاد رفته» را می ساختیم فکر نمی کردم که تا این حد مخاطبان با آن ارتباط برقرار کنند و شخصیت های این سریال تا این حد محبوب شوند.
وی ادامه داد: استقبال مردم از سریال «از یاد رفته» عالی است و نظرسنجی های صداوسیما نشان می دهد که این سریال بینندگان پر و پا قرصی دارد و هدف گذاری، پیام دهی، داستان و از همه مهم تر فضای جذابی دارد. داستان سریال در دل طبیعت روایت می شود و این تفاوت فضا به مذاق مخاطبانی که عادت به دیدن فضای شهری و آپارتمانی دارند خوش آمده است.
لدنی همچنین درباره انتخاب بازیگران این سریال و بازی سپیده خداوردی در نقش گلرخ و عمار آقایی در نقش مرتضی که هر دو اولین تجربه های بازیگری خود را سپری کرده اند، توضیح داد: بازیگران با نظر کارگردان و من انتخاب شده اند. این بازیگران ابتدا تست دادند و بعد برای بازی انتخاب شدند، خانم خداوردی در ابتدای کار خیلی خوب جواب داد و همین باعث شد تا ما درباره موفقیت بازی ایشان کاملا مطمئن شویم. بازی بازیگر نقش گلرخ جواب داد.
وی ادامه داد: آقای عمار آقایی نیز خیلی خوب در نقش خود جا افتاد و علی رغم حضور اولش در تلویزیون، توانست ارتباط خوبی با مخاطبان برقرار کند و در این نقش جا بیافتد، آقای فروتن نیز در ادامه مکمل این نقش است.
تهیه کننده سریال «از یاد رفته» درباره مسابقه پیامکی سریال نیز گفت: این مسابقه برای اولین بار از سوی تهیه کننده و بدون مشارکت تلویزیون برگزار می شود و تا به حال علاقمندان زیادی پیش بینی های خود را درباره پایان سریال برای ما ارسال کرده اند که به درست ترین و نزدیک ترین پیش بینی ها جوایزی اهدا خواهد شد.
چند تا نظر کلی از دیدگاه من
1- توی تیتراژ رو که دقت کنیم، میبینیم که عوامل تهیه ی صحنه های شمال و تهران با هم فرق دارن. بنظر من قسمت شمالش خیلی قویتر کار شده، طراحی صحته، گریم، انتخاب قاب تصاویر و...فوق العاده بهتر کار شده
2- نمیدونم چرا بازی فروتن به دلم نمیشینه، ترجیح میدادم همون بازیگر قبلی رو مسن میکردن،
3-بازی گلرخ رو خیلی دوست دارم، کاملا حس و حال و فرهنگ زنان شمالی رو تونسته انتقال بده و چه بد که تو پیری ، اینم تغییر میدن (خیلی مسخرس که به جای گریم و پیر کردن همون بازیگر، برمیدارن یه بازیگر دیگه میارن، این مساله تو فیلمهای خارجی محال هست)
4- دلم برای بازی رضا ناجی و مورتَضا گفتن و خالخال گفتنش تنگ شده، دوست دارم توی قسمتهای اینده برگرده
فروتن نقش پدر مرتضي رو واقعا بي نقص بازي ميكرد اون قسمت اول يه طرف بقيه قسمت ها يه طرف....
فیلمبرداری این سریال خیلی خوب بوده.
نماها رو زیاد تلویزیونی نگرفته و سینمایی گرفته تا طبیعت مشخص تر باشه.
فیلمبرداریش برا صفحه نمایش های بزرگ خیلی مناسبه و اگه بصورت Full HD (که هست) پخش میشد خیلی لذت داشت.
درسته فیلم برداریش هم عالیه اروم و دلچسب
یه ایرادی که من به فروتن میگیرم اینه که نمی تونم تو دلم بهش هر چی که از دهنم در بیاد بگم چون هنرمند محبوبیه نمی تونم قبول کنم که اون طوری و اون کارهارو کرد ولی باز نقششو خوب بازی میکنه
من دقیقا بر عکس تو !! از وقتی محمدرضا فروتن اومده فیلمشو بیشتر دوست دارم.2- نمیدونم چرا بازی فروتن به دلم نمیشینه، ترجیح میدادم همون بازیگر قبلی رو مسن میکردن،
قبلا زیاد حال نمیکردم. اون پسره اصلا بلد نبود بازی کنه ! بازی ممدرضا کجا و بازی اون کجا
خیلی بازی ممدرضا رو دوس دارم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)