تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 22 اولاول 1234567814 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 216

نام تاپيک: Halo 4

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

یعنی 1080پی نیست ؟ مگه میشه ؟ تازه 1080پی هم واسه بعضی گیمر ها کمه !!
    این منظورش 720 native هستش.....و گرنه 1080 بصورت upscale خواهد بود کلا تو کنسولا هیچ کدوم از بازیهای مهم و پرگرافیک بصورت native در اندازه 1080 نیستند(همگی upscale شدند)

نه که حالا بتا داشت همه ما دانلود میکردیم و شروع میکردیم به فیدبک فرستادن برای 343...............
    حجم اضافی داری مراد جانا؟؟؟
    تو هم اگه مثه من ماهها وقتتو تو online بازی halo reach و همینطور قبلی ها صرف می کردی مطمینا تشنه بازی کردن حتی online بتای بازی میبودی.
    تازه اگر خودم هم نتونستم دانلود و یا بازی کنم تریلراش که میومد در نتیجه سطح کیفیشو میدونستیم(اینا یه تغییر یا بلایی سر بازی اوردن که نمی خوان زود بگن و میخوان تو هیاهوی تبلیغات بازی رو کنن تا کسی وقت اعتراض نداشته باشه)

.

2. 4 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Halo 4 : کاور ماه می مجله گیم اینفورمر

سایت GI از کاور ماه می این مجله رونمایی کرد که در 14 صفحه به بازی عظیم هیلو 4 خواهد پرداخت که شامل تصاویر in-game و concept art هایی از بازی است که مکان های جدیدی از دنیای هیلو رو نشان خواهند داد.
    hands-on ی از قسمت مولتی پلیر بازی نیز موجود خواهد بود که نکات جدید این پخش را معرفی میکند.
    همچنین در این پوشش نگاهی به صورت کوتاه به شمایل جدید شخصیت کورتانا نیز پرداخته خواهد شد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اولین اطلاعات بخش چند نفر بازی !

اولین اطلاعات از بخش چند نفره بازی که قرار است در شماره ماه می مجله GI چاپ شود به بیرون درز کرد که حاوی مطالب جالبی است.

Spartan Points

واحد پول جدید در هیلو 4 که میشه با اون چیز هایی مثه زره و مراحل Spartan Ops و چیزای دیگه رو خرید.

Spartan Ops

یکی از نکات خیلی جالب اضافه همین بخش Spartan Ops است. برای شرح این بخش باید گفت چیزی شبیه Spec Ops در Modern Warfare می باشد اما دارای داستان است. مراحل در طی ماه های مختلف عرضه می شوند و با این کار گیمر تشویق میشه تا دوباره به سمت بازی برگرده. به گفته Game Informer این بخش از نظر وسعت و اندازه قابل قیاس با بخش داستانی single-player خواهد بود!

چرا Reds Fight Blues

شاید بیشتر ما اینو حدس زده باشیم اما fight blues و blues fight reds برای مقاصد آموزشی است. آنها در چیزی به اسم UNSC Infinity به جنگ می پردازند.

Sprint

دیگه لازم به برداشتنش از روی زمین نیستین چون دیودن اکنون به صورت یک armor ability استاندارد در دست رس خواهد بود و احتیاج به خریدن اون هم نیست. یعنی در واقع شما دارای دوتا armor ability هستید.

Forerunner Vision

همیشه می خواستید یک سوپر من باشید؟ الان می تونید با استفاده از اشعه X پشت دیوار ها رو ببنید. هنوز نمیشه گفت این armor ability خوبه یا بده چون تست نشده ولی میشه امیدوار بود که camping رو تو بخش چند نفره خنثی کنه. البته با عذر پوزش، camping در مولتی پلیر هیلو 4 قانونی نخواهد بود . قبلا هم گفته بودن این موضوع رو.

بازگشت Armor Abilities

این ویژگی ها که یکی از نکات خیلی جالب نسخه قبلی بودن در نسخه 4 نیز خواهند بود.

Elite ها در بخش چند نفره حضور ندارند

چیز زیاد در مورد گفته نشده فقط اینکه نبرد در قسمت مولتی پلیر فقط بین اسپارتان های 4 خواهد بود و الیت ها قابل بازی نیستند!

Grenades

در خود مقاله چیزی در مورد نارجک ها گفته نشده ولی با توجه به یکی از تصاویر میشه فهمید که اسپارتان ها، دارای 4 گزینه برای نارنجک خواهند بود. نارنجک های پلاسما و نارنج دستی مطمئنا طبق تصاویر در بازی موجود هستند.

Firefight

چیزی در موردش گفته نشده بود و هنوز گویا سازنده تصمیمی برای این بخش نگرفته ولی در یک پانویس نوشته شده بود که کمپین رو میشه 4 نفره آنلاین بازی کرد.

وقت نیست بقیش رو از اینجا بخونید:

6. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Halo 4 Gameinformer May Issue Scans

خوب بالاخره همونطور که همه انتظار داشتیم اکسن های مجله هم اومد بیرون ... ببینید و بخوانید و لذت ببرید!

8. 6 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

Halo 4 واقعا HD خواهد بود!

بالاخره طرفداران این سری از بازیها می تونن نسخه چهارم رو به صورت true native 720p تجربه کنند. در اطلاعاتی که از بازی به بیرون درز کرده به نظر می رسه 343 Industries با طراحی مجدد موتور گرافیکی توانسته به سطحی از پالایش گرافیکی برسه که خیلی ها انتظار داشتن در نسخه سوم اتفاق بیوفته.

Halo 4 از موتور دوباره طراحی شده Halo: Reach بهره می برد و همونطور که گفتم خروجی گرافیکی true native 720p را فراهم میکند و با استفاده از ( FXAA (Fast Approximate Anti-Aliasing گرافیک بازی را روان تر خواهد کرد.

برا اساس مجله گیم اینفورمر سایه زنی ها و نورپردازی پیشرفت عظیمی داشته اند. همچنین از سیستم جدید موشن کپچر برای گرفتن حرکات کاراکترها استفاده شده که باعث حرکات واقعی تر و طبیعی تر کاراکتر ها شده.

10. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

مرسی مسعود جون بابت آپدیتای خوب تاپیک...... .

+

تا حالا که به جز اون موردی که میشه پشت دیوارو تو مولتی پلیر دید همه موارد واسه یه فن و طرفدار Halo عالی و رویاییه.....از سینگل پلیر و داستان و شروع خیلی خوبش(دوستان اسکنا رو کامل بخوون متوجه میشن) گرفته تا مد کاملا جالب spec ops و تغییرات خیلی عظیم تو گرافیک(تصور گرافیک بازی در حد اسکنای منتشر شده با وجود استفاده موثر از FXAA برای من حداقل کمی غیر ممکن......تا خودم چند دقیقه گیم پلی از نزدیک نبینم این سطح گرافیکو باور نمی کنم)و نغییرات مثبت تو مولتی پلیر (مخصوصا respawn سریع و random کردن جای اسلحه ها)

+

در کل تشنه تر از قبل شدیم برای دیدن یه تریلر چند دقیقه ای درست وحسابی از گیم پلی بازی

.
    Last edited by halflife g; 08-04-2012 at 19:34.

12. 2 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

ممنون مرادی
    +
    همونطور که حدس میزدم نسخه هیلو 4 یه پیش درآمدی هست و بیشتر در مورد بازگشت مستر چیف و همچنین رابطش با کورتاناست البته در کنارش مطمئنا اون بخش جانبی داستان که ماموریت های چیف هست و هم شامل میشه.
    قبل از شروع کمپی همن گویا یه مقدمه درست و حسابی برای بازی در نظر گرفتن که برای آشنایی بازیکن با بازیه.
    +
    مرادی برا ویدئو گیم پلی هم احتمالا باید تا E3 سماق بمکیم
    فعلا باید منتظر آپلود نسخه دیجیتال توسط دوستان خارجی بود تا بشه بهتر خوند...من صفحه اول رو دیدم چشام داشت از بین میرفت

14. 2 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

Office of Halo Intelligence

خب در چند روزی که فروم در کما بود خبرهایی از بازی منشتر شده...

موزیسین بازی مشخص شد و اقای Neil Davidge در صدر کار قرار گرفتن...
    از کارهای ایشون حضور در تیم موزیکال فیلم Clash of the Titans هستش و در گروه موزیکال معروف Massive Attack نیز حضور داشتند...

اقای Sotaro Tojima هم در تیم موزیکال بازی حضور داره...و به عنوان کارگردان تیم موسیقی بازی هستش
    توجیما نیز در چند عنوان از جمله Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots و Castlevania: Circle of the Moon کار کرده و اثار قابل قبولی دارد...

توجیما گفته که ما برای هر چه بهتر کردن و واقعی کردن عنوان Halo 4 سعی داریم تا با استفاده از میکروفن ها و امکانات صدا برداری صداگذاری بازی رو به بهترین شکل ممکن دانجام بدیم برا این کار تیم ما در مناطق سرد و برف و گرما حضور پیدا میکنن و صدا رو با الگوی واقعی ضبط میکنن...
    توجیما در ادامه حرفاش میگه که برای من واقعا سخت بود تا از به جم پیوستن Davidge هیچ خبری رو نگم و در نهایت من از حضور ایشون بسیار هیجان زده هستم و این برای من سخت بود که به مدت 15 ماه این موضوع رو مخفی نگه دارم...
    تقریبا از سال 2010 دنبال یک شخصی بودم تا بتونه موسیقی حماسی بازی رو با توجه به اون چیزی که مورد توجه من هستش پیدا کنم و من بیشتر تلاش میکردم تا یک چیز کامل و جدید و نو برای قسمت جدید Halo 4 فراهم کنم با توجه به موسیقی عالی قسمت های قبلی با الهام گرفتن از انها و یک Digital and Organic سبک جدیدی رو نشون بدم با توجه به این که Halo یک اثر داستانی قوی هستش و موسیقی بازی هم همراه این داستان همره هستش بنابراین ما نیاز به کسی داشتیم که بتواند این ترکیب رو به خوبی انجام دهد و پس از نزدیک گذراندن یک سال من با توجه به همه کسانی که در لیست بودن و واجد شرایط انتخاب خودم رو به اقای Neil Davidge بود هنگامی که ما با او صحبت کردیم دانستیم که او نیز یکی از طرفداران سری Halo هستش و شور رو شوق فزایند او باعث شد تا ما بیشتر از این انتخاب راضی باشم و از حضور او در تیم 343

در نهایت با توجه به کارهای گذشته او می توانم قول بدهم که Davidge با یک موسیقی متفاوت و خاص و بسیار هیجانی در این قسمت حضور خواهد یافت

در اخر هم اقای توجیما گفته که از موزیک زیر لذت ببرید..

16. 5 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

قراره امشب مایکروسافت تاریخ عرضه بازی رو مشخص کنه و شایعه شده که تاریخ انتشار 6 نوامبر خواهد بود.
    توییتر Major Nelson هم گفته خبرهایی از بازی تا آخر شب منتشر میشه

18. 3 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Leon-117's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    on eath

پيش فرض

قراره امشب مایکروسافت تاریخ عرضه بازی رو مشخص کنه و شایعه شده که تاریخ انتشار 6 نوامبر خواهد بود.
    تایید شد که بازی 6 نوامبر منتشر میشه.............

20. 2 کاربر از Leon-117 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •