تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 61

نام تاپيک: حالتی وحشتناک در خواب

داره خودمونی میشه cancer140's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته جهت اطلاع دوستان این پدیده دلیل علمیش یافت شده لزومی نداره بترسین، برای خود من بارها اتفاق افتاده خونسردی خودتون رو حفظ کنید یکم صبر کنید میبینین کنترل بدنتون برگشته دستتون
    هر پدیده ای علتی داره

2. 3 کاربر از cancer140 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ArYaNaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

در بعضی مواقع وقت شما زیر درختی یا جایی بخوابی که تو تنفس مشکل داشته باشی من فکر میکنم چنین مشکلی پیش میاد

4. 2 کاربر از ArYaNaM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تاحالا خواب جن دیدید؟!؟
    خدا نسیب نکنه!
    اووه فراوون!!!
    واقعا خدا نصیب هیچکی نکنه باید برین دکتر تا خوب بشین!
    ولی خب اینجا هم چون جاش نیست دربارشم بحثی نمیشه ...بگذریم

6. 2 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

منم 2 بار اینطور شدم
    دفعه دوم همین چند وقت پیش بود... به چند تا از دوستامم گفته بودم این حالت رو و اون صدا های وحشتناک و شرایط غیر قابل وصف رو ولی کسی مثل من نشده بود که اینجا دیدم... دفعه دوم رو سریع با گفتن بسم الله (شاید بخاطر ترس زیاد و بصورت ناخود گاه) تموم کردم و نذاشتم شروع شه
    و در مورد خواب ها... گناه استرس ناراحتی غصه خوردن هام که میره بالا خواب های وحشتناکی میبینم و واقعا وحشتناک که نمیشه گفتش چطوریه اینجا... فقط خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه

8. 4 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه nasim1373's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

منم 2 بار اینطور شدم
    دفعه دوم همین چند وقت پیش بود... به چند تا از دوستامم گفته بودم این حالت رو و اون صدا های وحشتناک و شرایط غیر قابل وصف رو ولی کسی مثل من نشده بود که اینجا دیدم... دفعه دوم رو سریع با گفتن بسم الله (شاید بخاطر ترس زیاد و بصورت ناخود گاه) تموم کردم و نذاشتم شروع شه
    و در مورد خواب ها... گناه استرس ناراحتی غصه خوردن هام که میره بالا خواب های وحشتناکی میبینم و واقعا وحشتناک که نمیشه گفتش چطوریه اینجا... فقط خدا نصیب گرگ بیابون هم نکنه
    دقیقا" با دلایلی که گفتید موافقم.مخصوصا" گناه چون الان مدت ها میشه که دیگه بهم دست نمی ده! اون اوایل واسه خلاص شدن از دستش موقع خواب با وضو و حمدو سوره می خوابیدم خیلی تاثیر داشت.البته کمی به دوران بلوغ ربط داره!تو جمعمون کسی هست که از دوران بلوغش گذشته باشه باز بهش دست بده؟

10. 3 کاربر از nasim1373 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shahin666's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    البرز

پيش فرض

دقیقا" با دلایلی که گفتید موافقم.مخصوصا" گناه چون الان مدت ها میشه که دیگه بهم دست نمی ده! اون اوایل واسه خلاص شدن از دستش موقع خواب با وضو و حمدو سوره می خوابیدم خیلی تاثیر داشت.البته کمی به دوران بلوغ ربط داره!تو جمعمون کسی هست که از دوران بلوغش گذشته باشه باز بهش دست بده؟
    فکر نمیکنم خیلی ربطی به سن بلوغ داشته باشه
    من چند شب پیش همین طوری شدم در صورتی که تو سن بلوغ هم نیستم

12. 3 کاربر از shahin666 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دقیقا" با دلایلی که گفتید موافقم.مخصوصا" گناه چون الان مدت ها میشه که دیگه بهم دست نمی ده! اون اوایل واسه خلاص شدن از دستش موقع خواب با وضو و حمدو سوره می خوابیدم خیلی تاثیر داشت
    سلام
    بله منم با شما موافقم
    منم بعضی وقتا که یه گناهی رو حالا چه عمدی یا غیر عمدی انجام میدم خوابای بد از این دست می بینم اما خوب سریع حواسم و جمع میکنم که دیگه ادامه ندم لااقل!

البته هرکس تا سرش به سنگ نخورده باشه و یه خواب خیلی خیلی بد نبینه ممکن نیست نصیحتی شما گفتین و عمل کنه میگن خوابه! خودش خوب میشه ! اما نمی دونن این چیه که!!(؟)

-----------------------------
    راستی پیغام خصوصی دارین انگار، اونا نگاه کنین چشمک میزنه!

14. 2 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه xmixx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

من در کنار این خوابای وحشتناک، بهترین خواب زندگیم تا التم رو هم دیدم اونم، خب باورتون نمیشه
    خواب دیدم یه جایی ام که آسمونش سیاهه ستاره هاشم معمولی نیستن، اطرافمو نگاه میکنم میبینم یه حالت بیابون داره، به خودم میام میبینم یه لباس سفیدی تنمه و معلقم رو هوا، خیلی ترسیدم و لی یکم گذشت دیدم خیلی باحاله میتونم با پریدن راه برم انگار توو خلأ هستم! به دور و برم نگا کردم دوباره دیدم وای! من روی ...!!!!!
    باورم نمیشد! به عقب نگا کردم دیدم سفینه چند صد متریمه و یه فضانورد دیگه هم که چن متریمه داره دست تکون میده!
    برگشتم که برم جلوتر، یهو یه چیز آبی دیدم توو اون دور دست که از افق پیدا شد، واییییییییییییییییییییییی ییییییییییییییییییییییی!!!! !!
    توجه کردم دیدم زمینه که از ماه دارم میبینم ! چقدر باشکوه و بزرگ بود! وقتی خودمو توو اون موقعیت دیدم از کوچیکی خودم داشتم سکته میکردم و مواظب بودم نیفتم!
    واقعا بهترین لحظه ی عمرم بود! انگار خدا رو دیدم!

آخر فروم باز شـیـفــو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران | Tehran

پيش فرض

استرس خیلی آدم رو بدخواب میکنه .
    من یه پول گنده ای به کسی قرض دادم آدم مطمئنی نبود ، 5 شب پشت سرهم نتونستم بخوابم ، هی از خواب میپریدم ، فکر اون پوله اصلا نمیذاشت بخوابم ، اصلا ، تا اینکه بعد 5 روز از یارو پس گرفتم ( سر همین موضوع رابطمون شکرآب شد ) اما همون شب اینقدر راحت خوابیدم که ساعت 8 و نیم تا فردا 11 صبح خواب بودم . از اون روز به بعد راحت خوابیدم ( البته فکر نکنید ادم خصیص و پول پرستی هستم ، آخـه 4،100 تومن پول بود که با بدبختی جمع کرده بودمش ، فروش سیستم و موبایل و میزوصندلی و دوچرخه و .... )
    یه بار هم ، رو مبل خوابیده بودم ، خواب دیدم دارم با موبایل صحبت میکنم بعد یه خفاش بزرگ میپره رو سرم ، شروع کردم به داد زدن ، آنچنان دادهایی میزدم بعد بابام اومد بغلم کرد ، بیدار شده بودم اما از ترس 8-7 بار دیگه هم بعد بیداری داد زدم که بابام آرومم کرد .
    البته فکر کنم اون مربوط به دوران بلوغ میشه چون 14 سالم بود .
    یـه چیز جالب :
    یه بار خواب دیدم با دوتا از دوستام توی حیاط خونشون هستیم ، اونا باهم یه دعوای حسابی میکنن و کلی خونی مالی میشن و بعد هم میندازن گردن من ، از خواب که بلند شدم تا 1 ساعت استرس داشتم و فکر میکردم واقعی بوده ، یعنی این اتفاق افتاده بعد من اومدم خونه خوابیدم و حالا بیدار شدم . بعد از یک ساعت فهمیدم که همرو خواب دیدم .
    درست فردای همون شب ، همین اتفاق افتاد ، دقیقا همون دوتا دوستم ، تو حیاط خونشون باهم دعواشون شد و حسابی همدیگه رو زدن ، چون جسما ، قدوهیکلشون از من خیلی بزرگتر بود نمیتونستم جداشون کنم .
    اما دعواشون تقصیر من نبود ، شاید من چون قبلا خوابـشو دیده بودم نباید میذاشتم اونا باهم تو اون خونه برن .
    خلاصه اینکه بعضی از خواب ها خبر از آینده هم میدن ، مثل همین خوابی که من دیدم ، یا خواب هایی که حضرت یوسف تعبیر میکرد .

17. 2 کاربر از شـیـفــو بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یـه چیز جالب :
    یه بار خواب دیدم با دوتا از دوستام توی حیاط خونشون هستیم ، اونا باهم یه دعوای حسابی میکنن و کلی خونی مالی میشن و بعد هم میندازن گردن من ، از خواب که بلند شدم تا 1 ساعت استرس داشتم و فکر میکردم واقعی بوده ، یعنی این اتفاق افتاده بعد من اومدم خونه خوابیدم و حالا بیدار شدم . بعد از یک ساعت فهمیدم که همرو خواب دیدم .
    درست فردای همون شب ، همین اتفاق افتاد ، دقیقا همون دوتا دوستم ، تو حیاط خونشون باهم دعواشون شد و حسابی همدیگه رو زدن ، چون جسما ، قدوهیکلشون از من خیلی بزرگتر بود نمیتونستم جداشون کنم .
    اما دعواشون تقصیر من نبود ، شاید من چون قبلا خوابـشو دیده بودم نباید میذاشتم اونا باهم تو اون خونه برن .
    خلاصه اینکه بعضی از خواب ها خبر از آینده هم میدن ، مثل همین خوابی که من دیدم ، یا خواب هایی که حضرت یوسف تعبیر میکرد .
    رؤیای صادقه دقیقا همینه (دیدن واقعه ای که در آینده رخ میده یا قبلا رخ داده) و تعبیر نمیخواد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •