gta sa چون توی یه مرحله ساده قفل میکنه .هنوز امیدوارم یکی بیاد کمکم کنه برام ردش کنه ارزو به دل نمونم .کسی نیست کمک کنه؟؟؟
gta sa چون توی یه مرحله ساده قفل میکنه .هنوز امیدوارم یکی بیاد کمکم کنه برام ردش کنه ارزو به دل نمونم .کسی نیست کمک کنه؟؟؟
جی تی ای سان آندریاس = به خاطر اینکه اینقدر طولانی بود هربار میرسیدم دیگه آخراش ویندوز عوض میکردم و از سیوهاش کپی نمیگیرفتم ، دیگه هم برام تکراری شده بود بازی نکردم .
جی تی ای ویس سی تی = خیلی بچگـانه بود .
مکس پین 1 = وسطـاش سیستمم خراب شد بعد دوماه یه سیستم دیگه گرفتیم ، اصلا سراغش نرفتم .
اویل 5 = وسطاش خورد به امتحانات بعد هم هاردم داغـون شد فقط اطلاعات مهم رو برداشتم دادم رفتش بعد هم سراغش نرفتم .
بـتـل فیلد 2 = تو یه مرحلـش گیر کردم دیگه اعصابم بهم ریخت پاکش کردم .
کد6،7 = سر هردو کرک خراب داشتم ، آپ کردم دیگه اجرا نشدن تا الان هم سراغشـون نرفتم .
("حالا بپرسید اصلا تا حالا کدوم بازی ها رو تموم کردی ؟")
شاهزداه پارسی فکر کنم 2 !
تا اخرین مراحل رو رفتم اما متاسفانه به دلیل دستکاری احمقانه بازی توسط فروشندگان بازی ! که اونام مجبور به سانسور برخی صحنه های بازی شده بودند ، بازی به یک دور بی پایان قفل شده افتاد ! و نتونستم از مرحله ای که به راحتی عبور کرده بودم بازگردم ، شبه باگ خفنی بود !
بعد اون بازی شدیدا منزجر شدم از بازی کردند چون واقعا تعداد مراحل زیادی رو رد کرده بودم ودر انتهای بازی بودم
بعد یه مدت هم یک بازی کاملا سانسور شده دیگه افتاد تو پاچه م که اینبار تا اخر بردمش اما دیگه خوشم از بازی کردن مثل زندگی کردن ! تو این کشور نیومد و نمیاد .... همه بازی ها سانسور شدند و حالم به هم میخوره از سانسور چون هزار تا مشکلات نرم افزاری و باگ به بازی اضافه میکنه منهای اعصاب و روان خود آدم
تا به حال نشده بود که من بازی بخرم و نتونم تمومش کنم
ولی چند وقت قبل :
من بازی age of pirates caribbean tales رو خریدم ولی معلوم نیست اصلا باید چه کار کنم؟؟؟؟؟
همون اول یک یارویی میاد بات صحبت میکنه و میره دیگه معلوم نیست باید کجا برم معموریتم چیه و باید چیکار بکنم ؟؟؟؟؟
بازی هوم فرونت که بخاطر باگ تو مرحله آخر گیر میکرد
من بازی vegas2هرچی کردم مرحله آخر رو نتونستم تموم کنم
من بازی های paradise و dirt 3 خیلی دوست داشتم که تمومشون کنم ولی ... نشد دیگه
من بازی لیمبو(پسرجهنمی) تقریبا 4تا مرحله مونده که تموم شه ولی واقعا نمیدونم باید چیکارکنم خیلی سخت شده.اگه کسی بازی کرده کمک کنه![]()
World of warcraft چون مفتي تموم نميشه كلا تموم نميشه
COUNTER STRIKE ZERO تا سه تا مدال به زور رفتم مدال آخرو می خواستم بگیرم از یوزنیمم تو بازی خسته شده بودم اومدم عوضش کنم یه دفعه سیوم پاک شد همون موقع شیفت و دلت رو زدم دیگه نگاش نکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)