محض اطلاعت 2.3 برای اتریکس اومده
باطری آتریکس 2-3 روز رو با استفتده متوسط به راحتی میره . و نمیدونم این رویووها که میگی رو کجا خوندی . احتمالا سایت moto hater ها بودیه .
---
1- حتی با رام 2.2 هم با آتریکس میشه فول اچ دی فیلم گرفت . با استفاده از نرم افزارهایی که آموزشش هم تو xda هست . هرچند همین اچ دی هم کفایت میکنه .
2- بلوتوٍث 2.1 و 3 زیاد با هم تفاوتی در کارکرد ندارن
3- تا جایی که ما شنیدیم ال سی دی آتریکس بهتر از سنسیشن هست . کسایی که هر دو گوشی رو داشتن اینو گفتن . البته اختلاف برتری آتریکس خیلی زیاد نیست . اما به هر حال بهتره
4- دوربین عکاسی سنسیشن بهتره
5- !؟
6- این هم شخصیه و به نظر خیلی ها موتوبلور بهترین اینترفیس هست .
7- برو xda ببین کلوپ آتریکس چه خبره و چندتا رام براش اومده
حالا برتری های آتریکس به سنسیشن :
1- سی پی یو تگرا و کارت گرافیک انویدیا که بهترین ست در گوشی ها هست
2- باطری عالی . بهترین باطری دز بین 2 هسته ای ها
3- کیفیت ساخت عالی
4- کیفیت صوتی عالی تر
5- اسکنر اثر انگشت
6- رم 1 گیگ در برابر 768 مگ !!
7- 16گیگ حافظه داخلی در برابر 1 گیگ !!
8-سیستم پیشرفته نویز گیر برای مکالمه تلفنی در محلهای شلوغ
9- خروجی hdmi
1- قبول دارم. البته امروز تو فروم xda خوندم كه رام اريجينال سنسيشن كلا سيژيو 1 رو تعطيل ميكنه و فقط توي لود اونو فعال ميكنه. به زودي رام بهينه شده سنسيشن رو ميريزم تو كلوبش ميگم چه فرقي كرده
2- شما با خريدن يه باطري اكستندد براي سنسيشن ميتونيد مشكل باطريشو بر طرف كنيد. خيليم عالي ميشه
3- اونوقت كيفيت ساخت اچتيسي بده ديگه ... همه ميدونن اچتيسي چقدر به ظاهر گوشي توجه ميكنه
4- اينو تست نكردم. ميدونم شماهم رو هوا گفتي ! بعيده چيزي رو Srs اچتيسي بياد
5- حقيقتا چيز خيلي تو1يه براي پز دادن. ولي خيلي مسخرست ! پولتو ريختي دور در واقع. مثل اينهكه رو يخچال اثر انگشت بذاري هر وقت تو طول روز كه صد بار هي باز و بسته ميشه دايم انگشتتو بكشي روش تا اجازه بده درو باز كني.gif)
6- فعلا كه نيازي به رم بيشتر نشده ولي در كل قبول دارم با سنس اچتيسي حداقل يك و نيم رم لازم هست
7- نميدونم چه مزيتي داره حافظه داخلي جز پول بيشتر گرفتن!
8- اينو هم اچتيسي داره. درسته جايي نوشته نشده ولي يك قابليت سخت افزاريه كه روي چيپ ست تعبيه شده. رو سنسيشن هم ميكروفونش هست هم قابليت چيپستيش هم ضبط استريوي صداي فيلم برداري كه نشون دهنده فعال بودن اون قابليت. در ضمن اگر ميخواي ترجمه كني درست ترجمه كن ! سيستم فعال كاهش نويز . نه سيستم فوق هوشمند و پيشرفته و بينظير نويز گيري 2020 موتورولا براي گوشي آتريكس قويترين گوشي جها ن و ... : ))))
9- پنجاه و پنج هزار تومن بده يه دانگل mhl بگير وصل كن به سنسيشن تا ببيني اچ دي ام آيشو. اگر اينكارو كردي خووووب نگاه كن تا بعدن نگي كه فقط موتو داره اينو! يه ويديو هم تو يوتوب هست كه طرف سنسيشنشو وصل ميكنه تيوي با دسته ي وايرلس موتو جي پي بازي ميكنه. ايچ دي
البته من اگر دوباره مبخواستم گوشي بگيرم. صبر ميكردم ديفاي پلاس بياد اونو بر ميداشتم
آتريكس هم به جز صفحه نمايش و دوربينش گوشي توپيه. اول اينكه امريكاييه ! دوم اينكه اينترفيسش خيلي شيك و شكيله سوم اينكه موتورولاست از اسمش خوشم مياد : دي. ولي قويترين گوشي جهان نيست هر موقع اسم اون تاپيكوميبينم خندم ميگيره ! چقد سادن بعضياااا
ببخشید ها دوستان من در پست سوم این تاپیک که دادم یخورده فکر میکنم باعث شد که شما دوستان حدود 35 تا پست بعدش بدید
بابا بیخیال اینا همش پول بی زبون هست دوستان که داره از کف میره
چه کشکی چه دوغی
آشغال تر از سنسیشن کسی گوشی دیده یا نه
راستی دیشب چیپس مزمز هم تبلیغ میکرد
تبلیغش چیپس جدیدش با نام سنسیشن بود :2 7:
پس نتیجه میگیریم که چیپس مز مز بهتر از گوشی اچ تی سی مدل سنسیشن هست
و یه چیز دیگه آخه کدوم آدم عاقلی میره این گوشی رو بخره تا وقتی که S2 هست
اي خدا كي اين ترول ها ميرن ازين فضاي مجازي از دستشون راحت شيم ؟
wikipedia :
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید