تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 4 از 7 اولاول 1234567 آخرآخر
نمايش نتايج 31 به 40 از 64

نام تاپيک: راهنمایی در مورد بیماری ام اس

داره خودمونی میشه nightvision's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

نه من کف پای چپم با نوک انگشتای سمت چپ بدنم تیر میکشید شکر خدا العان که دارم اینو تایپ میکنم خیلی خوبم
    بعدش چرا سیاهپوستا به ندرت دچار ام اس میشن؟
    و اینکه چرا خانوما دوبرابر مردا به این بیماری دچار میشن
    این بیماری در سفیدپوستان بیشتر دیده میشه که دلیلش رعایت بهداشت بیشتر ذکر شده
    خانومها به دلیل قدرت بالاتر سیستم ایمنی بیشتر گرفتار این بیماری میشوند

مردم تا تایپش کردم کیبوردم فارسی نداشت

2. 2 کاربر از nightvision بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

نه من کف پای چپم با نوک انگشتای سمت چپ بدنم تیر میکشید شکر خدا الان که دارم اینو تایپ میکنم خیلی خوبم
    گلم اگه پستای قبلی منو بخونی میفهمی چی گفتم
    باور کن میترسم برم دکتر اگه بهم بگه ام اس داری چیکار کنم؟به خدا از غصه سر یه ماه دق میکنم می میرم
    در ضمن بیمه نیستم و ته جیبم هم خالی تر از همیشه هست واسه دکتر و ازمایش دادن
    فکر نمی کنم ام اس باشه چون این علائم رو فقط سمت چپ بدنتون دارین .. ایشالا که چیزی نیست : ) ولی در اولین فرصتی که تونستین دکتر برین .. اینطوری خیالتون راحت میشه..
    شایع ترین نوع ام اس اینطوریه که به صورت ناگهانی بخش‌‌هايي از بدن رو درگير مي‌کنه ( اغلب مدت زمان عود بيماري 24 تا 48 ساعته ) و بعد از مدتي فروکش میکنه .. حمله ی بعدی بیماری هم امکان داره بعد از مدت کمی باشه یا حتی بعــد از سال هــا !

4. 3 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام بچه ها
    یه سوال مهم در باره این بیماری دارم می خواستم دلیل بروزش و بدونم

من یه خونواده ای رو میشناسم که مسیحی هستن پسرشون موقع جنگ رفته بود جبهه شهید شد!...خب

بعد از یه مدتی هم پدر و هم مادر و خواهرش هر سه تا شون دچار بیماری های بدی شدن مثلا مادره فلج شد فک کنم پدره سکته کرد ،خواهرش هم به بیماری ام اس مبتلا شد!! چــــرا؟ کسی اینجا هست بدونه که برای چی این طور شد ؟

6. 4 کاربر از hes25 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پيش فرض

ام اس در اثر تخريب سلول‌هاي عصبي ایجاد میشه
    دلیلش هم به طور قطعی ثابت نشده ..
    میتونه به وضعيت سيستم ايمنی / وراثت/ عوامل محيطی مثه عفونت‌های ويروسی / موقعيت جغرافيايی/ تاثير بعضی از هورمون‌ها ربط داشته باشه ..

8. 3 کاربر از F l o w e r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

شما بجای چرخیدن تو اینترنت و هدر دادن پولات واسه دنیای مجازی پولاتو جمع کن برو آزمایش بده!
    عزیزم دیگه ماهی ده هزار تومن پول اینترنت چه دردی از من دوا میکنه؟

---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------

بعد از یه مدتی هم پدر و هم مادر و خواهرش هر سه تا شون دچار بیماری های بدی شدن مثلا مادره فلج شد فک کنم پدره سکته کرد ،خواهرش هم به بیماری ام اس مبتلا شد!! چــــرا؟ کسی اینجا هست بدونه که برای چی این طور شد ؟
    خوب غم غصه زیاد خوردن دیگه یکی از دلایل ام اس استرس زیاده

10. این کاربر از sanaz.joon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

12

سلام خدمت شما دوست عزیز

من خودم 8 ماه پیش دچار این بیماری شدم خیلی عجیب و غریب نبود . من اولین اندامی که درگیر شد کمرم بود من علائم عود و فروکش رو ندارم ولی خوب میگن توی 3/4 افراد علائم یکدفه عود میکنه بعد فروکش میکنه ولی خوب من کامل عود میکنه زمانی هست که بیش از 4 روز درد شدیدی دارم که واقعا" زندگی رو واسم مختل میکنه .

علامت مهمش میتونه دردی باشه شدید و بدون هیچ دلیل مثل خود من که یدفه قبل خواب کمرم واسه چند ساعت مثل چوب خشک شد اول بهش توجه نکردم ولی نزاشت تا صبح بخوابم واسه همینم رفتم دکتر و MRI دادم که متاسفانه پلاک ها توی کمر و گردنم پیدا شد الان تحت درمانم ولی زندگی میکنم

به شمام یه پیشنهاد میکنم البته اول امیدوارم چیزی نباشه ولی بهتون میگم سعی کنید در اولین فرصت برید خدایی نکرده اگه بیمار بودید قبل از اینکه بیماریتون پیشرفت کنه

همچنین از لحاظ روحی اگرم مریض بودید به خودتون فشار نیارید واقعا" روحتون میتونه تاثیرش از هر دارویی بیشتر باشع

البته بگم چون شما از MS خیلی ترسیدید شاید این فقط یه تلقین شدید باشه تلقین واقعا" مشکل سازه

پس برید دکتر ایشالا چیزی نیست

یا حق
    Last edited by babelirani; 03-09-2011 at 22:31.

12. 4 کاربر از babelirani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

علامت مهمش میتونه دردی باشه شدید و بدون هیچ دلیل مثل خود من که یدفه قبل خواب کمرم واسه چند ساعت مثل چوب خشک شد اول بهش توجه نکردم ولی نزاشت تا صبح بخوابم واسه همینم رفتم دکتر و MRI دادم که متاسفانه پلاک ها توی کمر و گردنم پیدا شد الان تحت درمانم ولی زندگی میکنم
    دچار استرس شدید شدین که اینجوری شدین؟
    من نوک انگشت و کف پای چپم تیر میکشید که البته العان چند روزیه خیلی کمتر شده
    به نظرتون میتونه ام اس باشه؟
    Last edited by sanaz.joon; 03-09-2011 at 23:20.

آخر فروم باز babelirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    سنندج

12

دچار استرس شدید شدین که اینجوری شدین؟
    من نوک انگشت و کف پای چپم تیر میکشید که البته العان چند روزیه خیلی کمتر شده
    به نظرتون میتونه ام اس باشه؟
    این علائم اصلا" ربطی به استرس نداره اگه از استرس شدید باعث اینه علامت ها شده من 99% میگم MS نیست
    نوک انگشت پات و کف پات یدفه درد شدیدی دارهع یا نه تدریجی بالا میره ؟

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

عذر می خوام از محضر دوستان، ولی یک مطلب رو باید بگم. حتی در فروم های تخصصی پزشکی هم اولین جمله این هست که اینجا فقط محلی برای اطلاع بدست آوردن هست و نه محلی برای تشخیص و درمان!
    دوست عزی sanaz.joon شما می تونید در این انجمن اطلاعات کلی در مورد بیماری ام اس پیدا کنید، ولی این اطلاعات به هیچ وجه به معنی تشخیص بیماری شما نیست! تنها راه تشخیص رجوع به پزشک و انجام آزمایشات مربوطه هست.

در مورد اینکه گفتید از مراجعه به پزشک می ترسید، ببینید دوست عزیز، بدن انسان، مانند خودرو نیست، که اگر ازش صدایی بلند شد بگید حالا که راه میره، هر وقت از راه رفتن افتاد می برمش تعمیرگاه و فوقش قطعه رو عوض می کنم!
    اولین نشانه ی بیماری حتی اگر یک درد کوچک در دست شما باشه باید پیگیری بشه! چه بسا خیلی از بیماریها حتی سرطان ها کشنده شده اند چون بیماران زمانی مراجعه می کنند که دیر شده!
    ضمن اینکه در این دنیا خیلی از بیماری ها راه درمان ندارند! ولی راه کنترل دارند!
    ام اس و هر بیماری هم به همین منوال، هرچه زودتر شناسایی بشوند، راحت تر و کارامدتر میشه کنترلشون کرد و چه بسا حتی اگر شما بیماری بدی داشته باشید با کنترل بیماری عمری عادی کنید!
    پس سرتون را از زیر برف بیرون بیارید و به پزشک مراجعه کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    جزایر سیسیل

پيش فرض

نوک انگشت پات و کف پات یدفه درد شدیدی دارهع یا نه تدریجی بالا میره ؟
    نه یه دفعه تیر میشکه البته شدید نیست فقط سمت چپ بدنه بعد توی خواب هیچ دردی ندارم وقتی هم سرگرمم دردی ندارم اما وقتی بهش فکر میکنم و تنها میشم حس میکنم دوبار تیر میشکه کلا وقتی ام اس درمانی نداره دکتر رفتن فاییده ای نداره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •