این بیماری در سفیدپوستان بیشتر دیده میشه که دلیلش رعایت بهداشت بیشتر ذکر شده
خانومها به دلیل قدرت بالاتر سیستم ایمنی بیشتر گرفتار این بیماری میشوند
مردم تا تایپش کردم کیبوردم فارسی نداشت![]()
این بیماری در سفیدپوستان بیشتر دیده میشه که دلیلش رعایت بهداشت بیشتر ذکر شده
خانومها به دلیل قدرت بالاتر سیستم ایمنی بیشتر گرفتار این بیماری میشوند
مردم تا تایپش کردم کیبوردم فارسی نداشت![]()
نه من کف پای چپم با نوک انگشتای سمت چپ بدنم تیر میکشید شکر خدا الان که دارم اینو تایپ میکنم خیلی خوبمفکر نمی کنم ام اس باشه چون این علائم رو فقط سمت چپ بدنتون دارین .. ایشالا که چیزی نیست : ) ولی در اولین فرصتی که تونستین دکتر برین .. اینطوری خیالتون راحت میشه..گلم اگه پستای قبلی منو بخونی میفهمی چی گفتم
باور کن میترسم برم دکتر اگه بهم بگه ام اس داری چیکار کنم؟به خدا از غصه سر یه ماه دق میکنم می میرم
در ضمن بیمه نیستم و ته جیبم هم خالی تر از همیشه هست واسه دکتر و ازمایش دادن
شایع ترین نوع ام اس اینطوریه که به صورت ناگهانی بخشهايي از بدن رو درگير ميکنه ( اغلب مدت زمان عود بيماري 24 تا 48 ساعته ) و بعد از مدتي فروکش میکنه .. حمله ی بعدی بیماری هم امکان داره بعد از مدت کمی باشه یا حتی بعــد از سال هــا !
سلام بچه ها
یه سوال مهم در باره این بیماری دارم می خواستم دلیل بروزش و بدونم
من یه خونواده ای رو میشناسم که مسیحی هستن پسرشون موقع جنگ رفته بود جبهه شهید شد!...خب
بعد از یه مدتی هم پدر و هم مادر و خواهرش هر سه تا شون دچار بیماری های بدی شدن مثلا مادره فلج شد فک کنم پدره سکته کرد ،خواهرش هم به بیماری ام اس مبتلا شد!! چــــرا؟ کسی اینجا هست بدونه که برای چی این طور شد ؟
ام اس در اثر تخريب سلولهاي عصبي ایجاد میشه
دلیلش هم به طور قطعی ثابت نشده ..
میتونه به وضعيت سيستم ايمنی / وراثت/ عوامل محيطی مثه عفونتهای ويروسی / موقعيت جغرافيايی/ تاثير بعضی از هورمونها ربط داشته باشه ..
![]()
عزیزم دیگه ماهی ده هزار تومن پول اینترنت چه دردی از من دوا میکنه؟شما بجای چرخیدن تو اینترنت و هدر دادن پولات واسه دنیای مجازی پولاتو جمع کن برو آزمایش بده!
---------- Post added at 01:19 PM ---------- Previous post was at 01:16 PM ----------
خوب غم غصه زیاد خوردن دیگه یکی از دلایل ام اس استرس زیاده
بعد از یه مدتی هم پدر و هم مادر و خواهرش هر سه تا شون دچار بیماری های بدی شدن مثلا مادره فلج شد فک کنم پدره سکته کرد ،خواهرش هم به بیماری ام اس مبتلا شد!! چــــرا؟ کسی اینجا هست بدونه که برای چی این طور شد ؟
سلام خدمت شما دوست عزیز
من خودم 8 ماه پیش دچار این بیماری شدم خیلی عجیب و غریب نبود . من اولین اندامی که درگیر شد کمرم بود من علائم عود و فروکش رو ندارم ولی خوب میگن توی 3/4 افراد علائم یکدفه عود میکنه بعد فروکش میکنه ولی خوب من کامل عود میکنه زمانی هست که بیش از 4 روز درد شدیدی دارم که واقعا" زندگی رو واسم مختل میکنه .
علامت مهمش میتونه دردی باشه شدید و بدون هیچ دلیل مثل خود من که یدفه قبل خواب کمرم واسه چند ساعت مثل چوب خشک شد اول بهش توجه نکردم ولی نزاشت تا صبح بخوابم واسه همینم رفتم دکتر و MRI دادم که متاسفانه پلاک ها توی کمر و گردنم پیدا شد الان تحت درمانم ولی زندگی میکنم
به شمام یه پیشنهاد میکنم البته اول امیدوارم چیزی نباشه ولی بهتون میگم سعی کنید در اولین فرصت برید خدایی نکرده اگه بیمار بودید قبل از اینکه بیماریتون پیشرفت کنه
همچنین از لحاظ روحی اگرم مریض بودید به خودتون فشار نیارید واقعا" روحتون میتونه تاثیرش از هر دارویی بیشتر باشع
البته بگم چون شما از MS خیلی ترسیدید شاید این فقط یه تلقین شدید باشه تلقین واقعا" مشکل سازه
پس برید دکتر ایشالا چیزی نیست
یا حق
Last edited by babelirani; 03-09-2011 at 22:31.
دچار استرس شدید شدین که اینجوری شدین؟علامت مهمش میتونه دردی باشه شدید و بدون هیچ دلیل مثل خود من که یدفه قبل خواب کمرم واسه چند ساعت مثل چوب خشک شد اول بهش توجه نکردم ولی نزاشت تا صبح بخوابم واسه همینم رفتم دکتر و MRI دادم که متاسفانه پلاک ها توی کمر و گردنم پیدا شد الان تحت درمانم ولی زندگی میکنم
من نوک انگشت و کف پای چپم تیر میکشید که البته العان چند روزیه خیلی کمتر شده
به نظرتون میتونه ام اس باشه؟
Last edited by sanaz.joon; 03-09-2011 at 23:20.
این علائم اصلا" ربطی به استرس نداره اگه از استرس شدید باعث اینه علامت ها شده من 99% میگم MS نیست
نوک انگشت پات و کف پات یدفه درد شدیدی دارهع یا نه تدریجی بالا میره ؟
عذر می خوام از محضر دوستان، ولی یک مطلب رو باید بگم. حتی در فروم های تخصصی پزشکی هم اولین جمله این هست که اینجا فقط محلی برای اطلاع بدست آوردن هست و نه محلی برای تشخیص و درمان!
دوست عزی sanaz.joon شما می تونید در این انجمن اطلاعات کلی در مورد بیماری ام اس پیدا کنید، ولی این اطلاعات به هیچ وجه به معنی تشخیص بیماری شما نیست! تنها راه تشخیص رجوع به پزشک و انجام آزمایشات مربوطه هست.
در مورد اینکه گفتید از مراجعه به پزشک می ترسید، ببینید دوست عزیز، بدن انسان، مانند خودرو نیست، که اگر ازش صدایی بلند شد بگید حالا که راه میره، هر وقت از راه رفتن افتاد می برمش تعمیرگاه و فوقش قطعه رو عوض می کنم!
اولین نشانه ی بیماری حتی اگر یک درد کوچک در دست شما باشه باید پیگیری بشه! چه بسا خیلی از بیماریها حتی سرطان ها کشنده شده اند چون بیماران زمانی مراجعه می کنند که دیر شده!
ضمن اینکه در این دنیا خیلی از بیماری ها راه درمان ندارند! ولی راه کنترل دارند!
ام اس و هر بیماری هم به همین منوال، هرچه زودتر شناسایی بشوند، راحت تر و کارامدتر میشه کنترلشون کرد و چه بسا حتی اگر شما بیماری بدی داشته باشید با کنترل بیماری عمری عادی کنید!
پس سرتون را از زیر برف بیرون بیارید و به پزشک مراجعه کنید![]()
نه یه دفعه تیر میشکه البته شدید نیست فقط سمت چپ بدنه بعد توی خواب هیچ دردی ندارم وقتی هم سرگرمم دردی ندارم اما وقتی بهش فکر میکنم و تنها میشم حس میکنم دوبار تیر میشکه کلا وقتی ام اس درمانی نداره دکتر رفتن فاییده ای ندارهنوک انگشت پات و کف پات یدفه درد شدیدی دارهع یا نه تدریجی بالا میره ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)