کشف موجود فضایی، یا فریب رسانه ها؟ (دیلی تلگراف)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کشف موجود فضایی، یا فریب رسانه ها؟ (دیلی تلگراف)
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به تیتر توجه کنید که خبر رو تایید نکرده!
خبر تکان دهنده کشف موجود فضایی، یا فریب رسانه ها؟
سایت اصلی هم که خبر ازش نقل شده همینطور.
UFO puzzle: Alien baby or elaborate hoax?
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:42 PM ----------
مگه میشه چیزی از اتش باشه جسم نداشته باشه اتش یه عنصر مادی
اگه شیطان جسم نداشت سجده کردن جلوی انسان چه معنی داره؟
یعنی شیطان هم دست و پا داره از منظر دینی
فرشته ها بال دارن که بر جاذبه غلبه کنن
Last edited by dashhosein38; 07-08-2011 at 20:59.
1- جن از جنس آتشه نه اینکه خودش آتیش باشه اگه اینطوری بود الان همه یکی یه جن میذاشتن تو خونه به جای اجاق گاز. تو مصرف انرژی هم صرفه جویی میشد. یا مثلا جن هم هرکدوم باید یه کپسول گاز بذارن پشتشون آره؟
2- من هرچی به این عکس نگاه میکنم شباهتی بین این و آتیش نمیبینم
===========
دوستان ، بحث هایی مانند UFO و موجودات فضایی که ایالات متحده چند وقته بهش گیر داده همون جن ها هستند ولی خوب جن واژه ایه که برای مردم اونجا غریبه و برای همین این اسم رو گذاشتن روش...
Last edited by Havbb; 07-08-2011 at 21:49.
توی قران گفته که جن از اتش جهنم افریده شده که با اتشی که ما میشناسیم فرق میکنهمگه میشه چیزی از اتش باشه جسم نداشته باشه اتش یه عنصر مادی
اگه شیطان جسم نداشت سجده کردن جلوی انسان چه معنی داره؟
یعنی شیطان هم دست و پا داره از منظر دینی
فرشته ها بال دارن که بر جاذبه غلبه کنن
اگه از نظر قرانه که خدا هم دست و حتی ریش داره
اولا اینکه کسی بگوید این آخرین پست من است و برود،یعنی مغلطه کرده و نمیتواند جوابگوی مغلطه هایش باشد.
درباره سلیمان هم وقتی با مورچه احوالپرسی میکرده،دیگه حرف زدن با جن چیز عجیبی نمیتونه باشه.
هزار رحمت به افسانه های شاهنامه !!!
بابا زشته به خدا تو این عصر داریم در مورد اثبات جن و موجود فضایی بحث می کنیم
جن که قطعاً وجود داره و اصلاً شکی درش نیست
برید سخنرانی های دکتر رائفی پور رو گوش بدید اونوقت کاملاً متوجه میشید . حتی تو مستند ظهور هم به این مسئله پرداخته ( همون 52 قسمتیه )
کدوم موجود فضایی ؟!!! همش برای تشویش اذهان عمومی هستش . اصلاً چیزی به نام موجودات فضایی ( بیگانه ها ) وجود نداره
چون اقای رافعی پور گفته پس حتما درسته ایشون مگه میشه حرف اشتباه زده باشه تمام دانشمندان و فیلسوفان عالم چشم دوختن که ایشون مسایل رو تایید می کنه یا تکذیب
من تا حالا مطلب دانشتیکی از ایشون نشنیدم فیلم هاشو برا دوستام میذارم خوش میگذره چند یار نگاش میکنیم و
می خندیم دوستام می پرسیدن واقعا داره برا دانشجوها سخنرانی میکنه؟
شلوار جین یعنی جن پاشنه کفش خانوما یک متری و غیره منبع تحقیقاتش هم فیلم سریال های که دیده هستند
فردا میبینی میگه کارگاه گجت و پلنک صورتی هم جن بودن اقای عباسی هم میشینه تفسیر استراتژیکشون میکنه
Last edited by dashhosein38; 09-08-2011 at 08:20.
والا دانشمندا در مورد چیزایی که کشف میکنن هم با این قاطعیت نظر نمیدن که شما در مورد وجود جن میگی. مثلآ بعد از 20 سال تلاش شبانه روزی با کلی آزمایش و بدبختی کشیدن میگن تخمین زده میشه عمر فلان ستاره انقدر هست ولی هنوز 100% مطمئن نیستن ! اون وقت دوستان یه جوری در مورد جن اطمینان دارن که آدم فکر میکنه الآن توی لیست جانورهای کره زمین به عنوان یک گونه به ثبت رسیده.بابا زشته به خدا تو این عصر داریم در مورد اثبات جن و موجود فضایی بحث می کنیم
جن که قطعاً وجود داره و اصلاً شکی درش نیست
برید سخنرانی های دکتر رائفی پور رو گوش بدید اونوقت کاملاً متوجه میشید . حتی تو مستند ظهور هم به این مسئله پرداخته ( همون 52 قسمتیه )
کدوم موجود فضایی ؟!!! همش برای تشویش اذهان عمومی هستش . اصلاً چیزی به نام موجودات فضایی ( بیگانه ها ) وجود نداره
اخیراً آقای ضرغامی هم فرمودن توی عبارت "خر دجال" , دجال میتونه همون دیجیتال باشه !!!شلوار جین یعنی جن پاشنه کفش خانوما یک متری و غیره منبع تحقیقاتش هم فیلم سریال های که دیده هستند![]()
رائفی پور نه رافعی پور
شما اسم درستشم نمیدونی اونوقت ادعا میکنی فیلمهاشو دیدی؟!![]()
شما تو گوگل بنویس رافعی پور کلش ظاهر میشه قیافشو می بینی تو سرچ گوگل
من علاقه ای به این شخصیت ندارم بدونم نام خانودگیش دقیق چیه اجدادش کی هستند
فیلم هاش تو اینترنت هست
من با توهماتش فقط حال می کنم کلی می خندیم جون میشیم
وقتی طرفداراش بش می گن رافعی پور
من که طرفدارش نیستم برم ثبت احوال استعلام کنم فامیلش چیهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نکنه خودشی اومدی ؟ میخوای خودتو معروف کنی ؟ بگی مردم الان به این فکر میکنن فامیل من چطور نوشته میشه ؟ یا دارن در مورد من بحث می کنند؟
Last edited by dashhosein38; 09-08-2011 at 18:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)